Mai multe tratamente de câine reamintiți din cauza unei posibile contaminări de salmonella

Mai multe tratamente de câine reamintiți din cauza unei posibile contaminări de salmonella

I și dragoste și tu, Un producător de alimente pentru animale de companie în Boulder, Colorado a reamintit în mod voluntar aproape 1.300 de cazuri de boom-ul lor! Benzi de câine de gullet de carne de vită tratează. Rechemarea a venit la începutul acestei săptămâni după oficialii agriculturii din Colorado au notificat compania de prezență a Salmonella în timpul testării lor de rutină.

Steve Ball, I și Iubirea și CEO, a spus că, într-o supraevaluare a prudență, compania reamintește în mod voluntar 1.299 de cazuri de produs deoarece are potențialul de a fi contaminat. Nu au existat niciun raport despre PET sau boli umane asociate cu contaminarea.

LEGATE DE: Cel mai bun caz de boală de boală

Rechemarea este limitată la boom-ul de vacă! Benzi de câine de gâscă de carne de vită tratează care au fost ambalate în 2.0 pungi de 0 uncii cu numere de lot C20130-1994T1 și C20130-2024T1. Cea mai bună dată a pachetelor este 7/2016, iar numărul UPC este de 8 18336 0113 4.

contaminat tratează au fost vândute pe parcursul satelor Unite la magazinele de vânzare cu amănuntul și la distribuitorii angro. Produsele au fost, de asemenea, distribuite prin intermediul comercianților cu amănuntul online și al lanțurilor de produse alimentare. Compania insistă că ia această retragere voluntară ca măsură de precauție și nici alte produse din I și dragoste și ați fost afectați de contaminare.

Mai multe tratamente de câine reamintiți din cauza unei posibile contaminări de salmonella

Orice consumatori care au un pachet reamintit de boom de vacă! Dog Tratamente ar trebui să le returneze la locul de cumpărare pentru o rambursare completă. Toți distribuitorii și comercianții cu amănuntul au fost informați individual de rechemare.

Este important să rețineți că Salmonella poate afectează oamenii precum și canini și orice om care a manipulat produsele contaminate sau orice suprafață pe care produsul le-a luat în contact, ar trebui să se monitorizeze îndeaproape pentru semne ale bolii. Simptomele pot include greață, vărsături, crampe abdominale, diaree sau diaree sângeroasă și febră.

LEGATE DE: Cum să vă pregătiți câinele pentru vară

Câinii cu Salmonella pot avea diaree, diaree sângeroasă, acționați letargic, vărsături și rulați o febră. Unele animale de companie pot avea, de asemenea, o scădere a apetitului și dureri abdominale. Infectat Animalele de companie care par sănătoase pot fi purtători ai Salmonella și infectează alte animale sau oameni. Dacă câinele dvs. a consumat produsul, acestea trebuie să fie văzute de un medic veterinar dacă prezintă semne sau nu.

Această rechemare vine în urma numeroaselor alte alimente pentru câini și tratați rechemările în ultimele luni. Este important să stați la curent cu privire la aceste informații, deoarece capturarea acestor probleme devreme ar putea salva viața câinelui. Dacă consumatorii au întrebări, ele sunt îndemnate să contacteze I și Iubirea și voi sau vorbiți cu medicul veterinar.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Mai multe tratamente de câine reamintiți din cauza unei posibile contaminări de salmonella