Interviu cu carole, crescător de schnauzer miniatural

Interviu cu Carole, crescător de schnauzer miniatural

Gata? De data aceasta suntem foarte mândri că avem Carole Davis de la Kennels Findell. Ea rase Miniatura Schnauzers pentru sănătate, temperament și frumusețe, respectarea standardelor American Kennel Club.

Doar că toată lumea înțelege acest interviu: Schutzhund mijloace Câine de protecție În limba germană și este un sport de câine care a fost dezvoltat în Germania acum un secol ca un test de adecvare a rasei concepute special pentru câinii de ciobanești germani. Testul a fost utilizat pentru a determina dacă câinele a afișat trăsăturile și caracteristicile cerute de la un câine de ciobanesc german. În zilele noastre, Schutzhund este un sport deschis altor rase decât câinii de ciobanesc germani, dar este o provocare extrem de solicitantă pentru orice rasă de câini și foarte puțini sunt cei care pot trece.

Carole Davis, Proprietar, Kennels Findell
Carole Davis, Proprietar, Kennels Findel, LLC
Crescător de schnauzers miniatural

Vă rugăm să introduceți-vă și afacerea dvs. de reproducere din miniaturală?

Numele meu este Carole Davis și mi-am ratat schnauzers miniatural la Kennels Findell. Felland a fost numele primei schnauzer miniatural înregistrate. El a fost un băiat negru solid, iar rasa a fost dezvoltată în Germania.

Cum ați început de fapt să aveți pasiunea de a începe câinii de reproducere?

Mi-am început interacțiunea cu câinii în anii 80, când fiica mea cea mai mare a vrut un câine de ciobanesc german să lucreze în Schntzhund. Am avut un weimeraner la acea vreme și am adus acel câine la un antrenament Schutzhund în Houston Texas. Ne-au ignorat. Ne-am întors un total de șase ori înainte ca cineva să vină la noi și a întrebat ce am vrut. Le-am spus și au râs de perspectiva mea de a lucra un Weimeraner, deoarece gura este moale pentru recuperarea câinilor & # 8230; Așa că a început educația mea pe soiuri de câini.

[Pulcquote-stânga] care merge fără a lucra cu câinii nu a fost o opțiune.[/ Pulcquote-stânga]

Un eveniment rău a provocat o mare aventură să înceapă "# 8230;

Pentru că am fost tratat atât de rău, mi-a scos așa că am găsit o femeie germană și am cumpărat o vârstă de 18 luni, deja intitulată, cățea de păstor germană Schutzhund. Era magnifică. Am adus-o la terenul de formare a clubului și nu am avut nici o problemă de aderare. Atenția a fost imediată.

Așa că ați început să cădeți mai întâi pentru păstorii germani?

Am ridicat și am pregătit păstori germani de peste 30 de ani. Am făcut foarte puțină creștere, deoarece moralul de reproducere a câinilor germani sunt mult diferiți de cei de la Clubul American Kennel. Reproducerea unui câine care va fi înregistrat la părinții germani necesari cu titluri de lucru, dar înainte de aceasta ar putea fi realizată (sau în timpul), de la șolduri și coate trebuia să arate curat, a fost necesar un anunț (12.Jog de 5 mile folosit pentru a testa rezistența câinilor) și, după cum a declarat un titlu de lucru, cum ar fi Herding, Schutzhund sau IPO (ofițer de poliție).

Știai ce făceai, ai avut o expertiză în câmpul tău & # 8230;

Am antrenat și intitulat câini în toate categoriile și am instruit un câine de droguri care a fost donat departamentului de poliție locală și certificat. Am fost, de asemenea, martorul expert a fost chemat în instanță pentru a depune mărturie asupra cazurilor de mușcătură și a câinilor de temperament pentru a transmite dacă câinele era în siguranță să meargă acasă sau să fie pus jos. Am pregătit manipulatori pentru o mare companie de securitate și am pregătit câinii de gardă.

După toți acei ani, brațele și picioarele mele au început să devină prea slabe pentru a continua, așa că am mers cu o altă rasă germană, Schnauzer miniatural. Mergând fără a lucra cu câinii nu a fost o opțiune.

Probie de la Kennels Findell
Probie de la Kennels Findell

De fapt, veți vedea creșterea câinilor ca un hobby sau o activitate cu normă întreagă?

Îmi plac câinii să plătească pentru ei înșiși și cu schnauzers miniatural, descendenții face asta. Mă aștept să pot păstra suficienți bani înapoi pentru urgențe și să acopere toate testele VET etc.

Am avut întotdeauna un alt loc de muncă și chiar acum la vârsta de șaptezeci de ani, lucrez ca reprezentant al serviciului clienți pentru ATT și, de asemenea, colectează securitatea socială (pe care nimeni nu o putea trăi vreodată.)

Foarte curajos carole, ești pe cont propriu în această aventură (incredibilă) sau lucrezi cu o echipă?

Fiul meu trăiește cu mine și tinde la câini Când programul meu de lucru este ciudat, el mă însoțește și la spectacolele de câine pentru a ajuta la ridicarea grea și pentru a fi acolo pentru a face față câinelui în inel, dacă este necesar. Am un altor semnificativ care ajută, de asemenea,. Babysits când suntem la spectacole de câine și reparații pe zone de câine și îngrijire. Fără acele două, nu mai puteam conduce în mod eficient gospodăria câinelui. De asemenea, plătesc pe cineva care să ajute la actualizările și optimizarea site-ului meu.

Înapoi la Miniatura Schnauzer - de ce această rasă germană particulară față de alta?

M-am dus cu Miniatura Schnauzers, pe măsură ce rasa germană am fost interesată pentru că vecinul meu din California a fost Bonnie Wharrel. Ea este dezvoltatorul Kennels Belgar și are linii foarte curate și Tipul "# 8221; de schnauzer miniatural mi-a plăcut. Era destul de mare în lumea spectacolului și mini-schnauzers aveau capete mai mari și au fost voluminoase pe care le prefer față de tipul subțire cu capete mai mici.

Eu iau că ai primit primii tăi câini de schnauzers miniaturați de la ea?

Da, mi-am cumpărat câinii de fundație de la ea. Au fost trei cățele incredibile și un bărbat de campion.

Ce îmbunătățiri doriți să aduceți rasa?

Mi se pare că lumea este nebună. Nimeni nu deranjează să se uite la standardul de rasă și să primesc multe întrebări pentru culorile care au fost crescute din schnauzerul miniatural când au fost dezvoltate.

Dimensiunea este, de asemenea, o problemă. Nu există jucării și # 8221; sau # 8220; Ceamps & # 8221; . Aceste dimensiuni sunt produse de reproducere într-o altă rasă mai mică pentru a reduce dimensiunea mamelor catelului sunt reproducerea. Miniaturale Schnauzers nu au fost niciodată menite să fie reale mici, sunt câini consiliului, statele standard de rasă ar trebui să fie între 12 și # 8243; și 14 și # 8243; și culoarea lor este negru, negru și argint și sare și piper.

Dezvoltatorul original al acestei rase a luat o sută de ani pentru a obține cel mai bun bang pentru buckul lor. Pentru a dezvolta un ratter mai mic, dar cel care ar putea să-și dețină propria sa luptă cu un rozător. Dimensiunea a fost dezvoltată pentru a crea un câine puternic și totuși ar putea veni în casă pentru a ajuta la menținerea populației de rozătoare în jos. În restul lumii, schnauzers miniatural sunt plasați în grupul de lucru "# 8221; și nu grupul terrier și din motive bune.

Care sunt cele mai mari cele mai mari dejudturi alți proprietari și crescători pot avea despre miniaturale schnauzers?

O mulțime de crescători buni se încadrează pentru încercarea AKC de a dezvolta un câine care este prea scurt cuplat și prea angulat. Ca și în cazul păstorului german, că crescătorii AKC au distrus, am fost atent să mențin o structură bună și să întâlnesc standardul lumii și nu doar AKC.

Cum lucrați pentru păstrarea miniaturii Schnauzer ca rasă pe care o discutați atât de pasionat?

Câinii mei au trăit întotdeauna în propria lor unitate. Nu înțeleg pe oameni care au zece câini în casa lor. Facilitatea câinilor mei este structurată pentru confortul și confortul lor. Ele sunt aduse în interiorul unuia într-un moment dat pentru a menține comportamentele sociale, dar în cele din urmă sunt câini și iubesc membrii pachetului.

Câți câini vă păstrați în prezent cu dvs. pentru scopurile dvs. de reproducere?

Nu păstrez nu mai mult de șase femele și un bărbat. Eu, uneori, păstrez un bărbat pentru o vreme că am produs să traverseze o altă linie de sânge în câinii mei dacă simt că oferă ceva pe care îl caut. Toți câinii au defecte, dar încercați să reproduceți cea mai mică cantitate de defecte posibilă pentru a produce genetic în apropierea perfecțiunii.

În mod concret, ce faceți pentru a îmbunătăți generarea rasei după generație?

De asemenea, testez fiecare părinte de reproducție și certificăm sau numeroase probleme cunoscute în cadrul acestei rase. Ele sunt ADN testate pentru Myatonia, un teste optometriste, iar rezultatele sunt trimise la OFA pentru certificarea de la cataractă, sunt testate pentru probleme de inimă și certificate. În cele din urmă, pedigree-ul lor este cercetat pentru anumite tipuri de sânge care sunt purtători cunoscuți ai Mac. Mac este o problemă musculară genetică care a fost găsită recent în schnauzer-urile miniaturale de la linii de sânge cu prea multă încrucișare. Nu vreau să păstrez sau să vând un catelus cu probleme de sănătate. Dau o garanție de sănătate genetică pe viață.

Genell Kennels Dolly Miniatura Schnauzer
Findel Kennels` Dolly

Cum vă alegeți noii proprietari ai puii?

La alegerea de pui pentru casele pentru totdeauna, le ajut doar sa selecteaza catelul cel mai logic pentru gospodarii lor, luand in considerare numarul de copii, cum atletic sunt (jogging sau drumetii cu cainele) si ce motiv fac ca castigul pentru (crescator , Arată, Family Pet.)

Cum vă controlați cheltuielile în timpul creșterii câinilor (hrană pentru câini, sănătatea și îngrijirea câinilor și # 8230;?)

Cheltuielile nu pot fi controlate tot timpul. Cumpăr mâncăruri mari de câine care sunt fabricate de un antreprenor în SUA (în Texas) cu 4.5 evaluare și nu rechemați. Mâncarea de câine este ieftină și mare. Am hrănit-o timp de 8 ani, fără o problemă. Se numește Zach`s Calitate Hrană pentru câini și pot fi achiziționate pe Internet sau în unele Texas Costco.

Îmi dau propriile fotografii, să aibă grijă de cele mai multe probleme de sănătate, dar am trei veterinari rezervați fiecare cu propria lor expertiză și propriile clase de rată. Îmi fac temele pe boli, paraziți și am luat cursuri de a păstra un mediu curat și sănătos al canisei. Canisa mea este imaculată și câinii mei reflectă mediul lor.

Oamenii sunt bineveniți în orice moment să vină și să se joace cu câinii mei, să le întâlnească, să-i salute și să-i socializeze.

Ce ați spune celor care spun că creșterea câinilor ar trebui să înceteze sau să devină ultra-reglementate, deoarece există prea mulți câini în centrele de salvare / reîncălzire?

Dacă mergeți la o lire sau un adăpost, veți găsi rase mixte. Este rar să găsești o pură acolo. Câinii au fost crescuți pentru a face locuri de muncă particulare și atunci când un cumpărător plătește o mie de dolari sau mai mult pentru un catelus, ei vor lucra cu un crescător dacă există o problemă și o problemă Un crescător de reputație va lua un catelus înapoi cu o problemă și fie înlocuiți-o sau rambursați banii. Acest comportament de către toți crescătorii de renume păstrează prafurile din lire sterline și adăposturi. Cumpărătorii mei trebuie să fie de acord să-mi întoarcă un catel pentru mine dacă nu o pot păstra din nici un motiv.

De asemenea, fac munca de salvare și am făcut întotdeauna lucrări de salvare pentru rasa cu care lucrez. Majoritatea câinilor salvați sunt câini pe care oamenii tocmai nu l-au făcut. Întotdeauna insuflat în clienții mei că puii au nevoie de formare de ascultare pentru a se asigura că înțeleg cine este șeful din casă și devin un animal de familie iubit și iubitor.

Multe adăposturi avertizează oamenii despre rasele mici și de jucărie, așa cum spun că crește riscul de afecțiuni medicale & # 8230;

Să ne confruntăm cu asta. Rasele mici au fost "crescute în jos și # 8221;. Asta înseamnă că totul în structura lor a fost făcut mai mic decât Dumnezeu a însemnat că este. Luați asta și sute de crescători care produc jucării și # 8220; Ceamps & # 8221; și nu au nicio idee despre genetică și nici un sentiment de cât timp a luat crescătorii originali pentru a crea un câine puțin robust sănătos și aveți aceste rase mixte cu multe probleme genetice de sănătate.

Ce ai spune oamenilor pe care i-am descris?

Cea mai mare problemă pe care o văd cu rasele mici este depășită. Oamenii hrănesc un câine în uitare și apoi sunt supărați atunci când dezvoltă diabet sau alte probleme de stomac. Încerc să insufl în clienții mei pentru a păstra câinii pe câine kibble, umeziți-l când este servit pentru a ajuta la digestie și nu hrăni prea multe tratamente. De asemenea, le dau o rețetă pentru tratamente, deoarece majoritatea rechemărilor sunt pentru tratamentele din străinătate și burții mici nu pot digera o mulțime de produse de pe piață astăzi. Știu că este greu, dar păstrează-i subponderali fără alimente străine sau tratamente, fără cherestea de plastic sau urechi de porc, etc. Bastoanele bully sunt ok pentru că sunt presate bucăți, dar unul întreg nu este un lucru bun.

Care este strategia dvs. de marketing? Cum și unde găsiți majoritatea clienților dvs?

Nu fac prea multe marketing. Am câini mari și oamenii vin la mine. Întotdeauna am o listă de oameni care încearcă să găsească un crescător de reputat care are câini în cadrul standardului și nu și nu și # 8221; sau # 8220; Toys & # 8221;.

Care sunt eforturile dvs. pentru a construi o mare reputație și a deveni membru activ al comunității miniaturale schnauzer?

Oamenii e-mail sau sună-mă și vorbesc cu ei. Eu răspund la întrebări și am fost în afacere suficient de lungă pentru a cunoaște răspunsurile la întrebările lor fără rahat. Dau răspunsuri sincere și nu vând oamenilor care simt că nu sunt potriviți pentru căței mele. De asemenea, mă subscriu la o organizație de verificare a fundalului și să-și ruleze informațiile prin verificarea de fond înainte de a vinde un câine. Nu vreau ca puii mei să ajungă într-o moară de catelus și asta este motivul verificării de fond. Oamenii vă minț, sunt surprinși când știu că sunt crescători. Nu vând o înregistrare deschisă decât dacă este discutată cu mine mai întâi și aprobată.

Căduți Kennels, clasa Star =
Căduți Kennels, pedigree Star

Cât de important este pentru un crescător să aibă o prezență online în zilele noastre?

Am un site web și am pe cineva care să-l actualizeze pentru mine, o optimizează și, practic, o rulează pentru mine. Ea are propriul site web și are buldogi AKC, astfel încât ea știe piața și știe cum să-mi aplice informațiile pe site-ul meu.

Faceți publicitate online pentru afacerea dvs. de reproducere sau primiți cele mai multe trafice de la Google?

Nu sunt sigur cum mă găsesc oamenii, dar presupun că, dacă căutați calitate, veți căuta până când o veți găsi. Am făcut când i-am cumpărat inițial importul meu de ciobanesc german și am descoperit că având câinii de reproducere de bază și # 8221 Excelent & # 8221; vă oferă un mare avantaj pe care majoritatea oamenilor îl recunosc. Trebuie să iubesc ceea ce vin sau nu am putut să o fac.

Dacă trebuia să începeți din nou cu o altă rasă, care ar fi?

Mi-am creat primele litri pentru mine să iau câinii înapoi la muncă. Am plasat restul în case fără hârtii. Erau casele de companie și s-au întors înapoi de mai multe ori și mi-au asigurat că totul mergeau bine.

Cum rămâne cu vânzările memorabile sau clienții dvs?

Am vândut o cățea de catelus ca un animal de companie la o femeie din Puerto Rico. Ea a decis să lucreze câinele în ascultare și am devenit prieteni minunați. Ea este acum canisa mea parteneră din Puerto Rico și și-a numit toți câinii ei. Mă duc acolo de două ori pe an și rămân cu altele sale semnificative. Ne arătăm înăuntru FCI arată și toți câinii mei sunt intitulați în FCI. Fac în AKC, dar este mai scump, mai mult timp consumator și mai greu în timp ce FCI este distractiv, puteți obține titlul dvs. într-o săptămână dacă câinele dvs. este excelent & # 8230;

De atunci am vândut un câine unui bărbat din Trinidad și l-au intorcat în rasă și ascultare. Ei se îndreaptă cu câinele lor și m-au invitat să vin la clubul lor și să pun titlurile CGC (Canin Citizen) pe câinii lor și # 8230; Sunt un judecător CGC și AKC.

Primesc e-mailuri săptămânale cu imagini despre câini pe care i-am plasat în case și întotdeauna aa sentimentul bun atunci când oamenii îi iubesc câinii. Animalul de companie este de fapt cel mai bun vocație pe care un câine îl poate avea dacă este plasat în casa dreaptă.

Orice sfat pe care l-ați oferi noilor veniți în această industrie?

Cunoașteți rasa dvs., cunoașteți standardul dvs., studiați genetica câinelui dvs., cumpărați cele mai bune dintre cele mai bune ca fundația dvs. bărbat și cățea (întotdeauna cumpărați bărbați mai întâi) și fiți neputincios în așteptare atunci când căutați informații despre rasa pe care doriți să o reproduceți. Ar trebui să vă păstrați propriii câini și să le lucrați în ascultare și să creați astfel încât să știți absolut ceea ce produceți. Titlu și testați toți părinții și descendenții. Este scump, dar se plătește. Puteți face niște bani, dar nu vă așteptați să trăiți pe el dacă faceți acest lucru corect.

">
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Interviu cu carole, crescător de schnauzer miniatural