Dr. Meg howe, vet și crescător de schnauzers miniatural, vorbește cu noi

Dr. Meg Howe, VET și crescător de schnauzers miniatural, vorbește cu noi

O discuție minunată cu dr. MEG Howe care a fost reproduceți miniaturale schnauzeri de peste două decenii. Deoarece ea este, de asemenea, un veterinar, ea aduce un punct interesant despre tine pe ce zic de creștere a câinelui și ar trebui să fie și cum să producă cățeluși sănătoși pentru a diminua condițiile ereditare. Un interviu foarte interesant, bucurați-vă de fiecare cuvânt!

Î: Vă rugăm să introduceți-vă și activitatea dvs. de reproducere a câinelui

Dr. MG Howe, medicul veterinar și mini-schnauzer
Dr. Meg Howe

I dr. Meg Howe și au fost un crescător înregistrat al schnauzerilor miniaturali din 1991. Deși am fost deja un medic veterinar calificat înapoi atunci, încă mai studiem pentru gradul meu postuniversitar (am cercetat relația dintre oameni și câini) și am găsit brusc separat cu trei copii mici sub aripa mea și venituri mici. Când fiul meu cel mai vechi a fost agresat la școală, am decis să-l mut într-o școală privată și am început ca un crescător de câini pentru a-și finanța taxele școlare. Este o afacere ușoară de a finanța. Tot ce ai nevoie este banii pentru prima ta fata. Dacă totul merge bine, puii ei vor plăti pentru achiziționarea mai mult. Și așa am început, cu o singură cățea.

Așa cum nu am știut mai bine la acea vreme, i-am lăsat să fie înmânat prea tânăr - doar 5 săptămâni - așa că a fost prost socializată la alți câini și a fost un coșmar pentru mate. Cu toate acestea, am perseverat și sa extins treptat la două fete și un băiat care mi-a adaptat mediul suburban. Pentru a fi sigur că primesc socializarea timpurie, trebuie să fie câini minunați Prefer să încep cu puii. Cu toate acestea, băiatul meu actual, JET, a fost o salvare de doi ani și sa dovedit a fi un băiat fantastic student care are copii minunați cu temperamente frumoase. Când aleg un nou câine stud, caut un pedigree fără încrucișare (sau de reproducere a liniei - același lucru), și dacă asta este bine, încercați să obțineți un cățeluș de la un gunoi cât mai mare posibil. Fertilitatea, dimensiunea așternutului, iar longevitatea sunt toți indicatori buni ai vigoarei într-o linie, puncte forte pe care vreau să le perpetuăm în liniile mele.

Î: Dr. Meg Howe, vezi ca câine de reproducere ca o afacere, un hobby sau ambele?

Astăzi, banii derivați din creșterea câinilor nu mai sunt la fel de importanți, dar adora câini și cățeluși și bucuria pe care o aduc în viața oamenilor, așa că am fost înclinată de atunci.

Unii crescători spun că, dacă faci bani din câinii de reproducere, atunci nu ai dreptate. Asta mă face să râd! Chiar și cu costurile genetice și costurile de screening, trebuie să fiți în mod constant ghiniți pentru a face o pierdere dacă sunteți sensibil: alegeți o rasă sănătoasă în primul rând, să vă exercitați câinii zilnic și să le hrăniți un os natural, crud Dieta pe bază de dietă. O astfel de dietă nu este doar mai sănătoasă decât biscuiții uscați mai scumpe, supra-prelucrate (și supra-preț), dar și mult mai ieftin. Nu sunt oameni de știință cu rachete. În toți anii ca un crescător, câinii mei au arătat o mare fertilitate și vigoare și nu am avut nici unul cezariana - și asta vorbește de la sine. Și nu trebuie să vă faceți griji cu privire la păstrarea costurilor dacă vă concentrați asupra creșterii valorii puiilor dvs. cumpărătorilor dvs., pe care voi vorbi despre un pic mai târziu.

Partenerul meu Graeme și am doar patru la cinci câini - un stud și trei la patru fete - așa că nu-l consideră într-adevăr mai mult decât un hobby până de curând. Cu toate acestea, îngrijirea și pregătirea pe care le-am pus în pui le-au plasat în mare cerere, deci sunt la prețuri în mod corespunzător cu o listă lungă de așteptare și facem un venit sănătos chiar din aceste puține (și este atât de distractiv!). Avem o altă afacere cu fracțiune de normă pe care o conducem de la domiciliu, ceea ce ne face plasați în mod ideal pentru a crește puii.

Cum puteți rezista?
Cum vă puteți rezista?

Î: De ce se îndrăgostesc de Mini Schnauzers și nu cu o altă rasă?

De ce Mini Schnauzers? Ei bine, ca un medic veterinar, sunt foarte conștient de problemele de sănătate care pot ciuma câini. Unele rase sunt inerent nesănătoase pur și simplu prin design - câinii cu care se confruntă au probleme cu toleranța exercițiilor, se confruntă cu căldura și nu pot chiar să-și mestece alimentele în mod corespunzător. Cei cu picioare scurte nu sunt predispuse la probleme ortopedice, cum ar fi discurile alunecate și ligamentele cruciale sfâșiate. Câinii ca aceștia au adesea probleme chiar și de a naște în mod natural, ceea ce este un alt motiv bun să nu alegeți să le reproduceți. Așa că atunci când am hotărât pe care a trebuit să fie mai întâi și mai întâi un sunet mecanic, care a exclus foarte mult.

Ratele mari au o viață scurtă și sunt predispuși la cancerul osos. Rasele mici sunt doar prea delicate pentru a se potrivi cu familia medie robustă cu copii. Deci a trebuit să fie o rasă mică de dimensiuni medii. Cu presiunile actuale de mediu și atât de mulți oameni foame în lume, mai mici este mai etic - mănâncă mai puțin și au mai puțin impact asupra planetei. Ei fac mese mai mici, au nevoie de doze mai mici de medicamente și pot fi luate pentru a le scoate din necazuri. Care o îngustă la un câine în jur de 20 de kilograme.

Factorul decisiv final a fost vărsat. O mulțime de oameni sunt sensibili la câine dander și nimeni nu-i place părul de curățare câine de pe tapițerie auto. Miniatura Schnauzer a bifat toate cutiile. Plus îmi place modul în care arată și caracterul cheiu. Ei nu sunt pentru toată lumea, dar se bucură încă de o popularitate destul de bună și, prin urmare, cereți câțiva.

Î: Ce îmbunătățiri doriți să aduceți în rasă?

Ca orice rasă pură, ei au cota lor de boli genetice. În fiecare săptămână am auzit de cineva cu un schnauzer miniatural, a cărui viață a fost tăiată de o boală gravă și debilitantă moștenită. Este rău pentru câine și este devastator pentru proprietarii lor, atât emoțional, cât și din punct de vedere financiar. Toți puii mei sunt vânduți cu o durată de viață 100% garanție de back-back împotriva dezvoltării unor boli serioase ereditare. Direcția clipă de încrucișare este ceea ce îmi dă încrederea de a face acest lucru și că, la rândul său, face ca oamenii să fie încrezători să cumpere unul dintre puii mei.

Miniatura Schnauzers sunt, de asemenea, renumiți pentru că este o rasă destul de reactivă. Așa că îi ridicăm în casă cu noi și le dăm o mulțime de manipulare, plus expuneți-le la o mulțime de vizitatori. Apoi, educăm pe toți proprietarii noștri cu privire la importanța continuării socializării din momentul în care le iau acasă. Toți puii noștri sunt condiționați de toaletă afară, dorm în cutii și jucăriile de mestecat Kong, beneficiind de proprietarii noștri. Potrivit clienților noștri, accentul nostru asupra proprietarului și abordarea prietenoasă, deschisă și utilă, ne pune mult mai presus de majoritatea celorlalți crescători acolo. Pare că nu este atât de greu să fii cel mai bun. Pentru că avem o listă lungă de așteptare, oamenii în grabă pentru un catel sunt trimiși sfaturile noastre despre cum să cumpăr în siguranță de la altcineva. Mulți devin frustrați de dificultatea discutării nevoilor lor cu alți crescători și de a ajunge înapoi la noi.

Î: Ce zici de construirea unei reputații solide și găsirea clienților potriviți?

Găsirea cumpărătorilor este bitul ușor. Timp de mulți ani am avut Site-ul meu bogat în conținut despre schnauzers miniatural și continuă să aducă o mulțime de întrebări. De asemenea, avem multe recomandări de cuvânt-gură, precum și oamenii care ne-au întors la noi pentru a obține un al doilea câine. Totul a fost bifat frumos până când am început o pagină de Facebook anul trecut și lucrurile au mers balistic! Oamenii ajung să vadă fotografii și actualizări despre puii mei de la proprietarii mei și este cuvântul de la steroizi. Acum suntem suprasolicitați fără speranță cu cumpărătorii, în ciuda creșterii prețurilor la dublul normei industriei.

Îmi place oamenii schnauzer. Unul dintre marile lucruri despre schnauzers miniatural este calitatea proprietarilor pe care îi atrag: oameni grijulii, inteligenți, ale căror cercetări atente le-au condus la rasă. Chiar și așa, înainte de a permite nimănui să se alăture listei mele, trebuie să-și afirme angajamentul de a-și exercita câinele zilnic, precum și să-și confirme situația lor de viață pe termen lung este compatibilă cu furnizarea unui mediu de locuință stabil pentru viața câinelui.

În primele zile, mi-am permis proprietarilor să-și aleagă propriile cățeluși pe o bază de primă în primă alegere. În curând am devenit nemulțumit de acest lucru deoarece majoritatea oamenilor, am descoperit, sunt teribili la alegerea unui catelus. De exemplu, un cuplu minunat de vârstnici care ar fi fost cel mai potrivit pentru un câine blând, bine echilibrat și mai liniștit, a ales catelul care a bătut și a bătut bătrânul pe mâna. Ca mulți oameni bătrâni, pielea lui era subțire și a sângerat peste tot capul și a spus: "Am marcat asta, așa că îl vom lua!"O altă mamă cu copii mici a petrecut peste o oră încercând să aleagă pe baza modului în care a fost părul curat și dacă avea o stea alb alb pe piept sau nu, apoi a sunat să-și schimbe mintea pe drumul ei acasă acasă. A fost doar prea aleatoriu și mă trezesc îngrijorarea cu privire la meciurile sărace care, uneori, au rezultat și perspectivele călugărilor mele de a se bucura de o casă pentru totdeauna cu proprietarii lor.

Rudi și Lucy, dintr-un gunoi trecut
Rudi și Lucy, dintr-un gunoi trecut

Cel mai important factor în fiecare caz ar fi trebuit să fie temperament. Așa că am decis să alocăm eu puii. La urma urmei, ca crescători, ajungem să le vedem când sunt treji și interacționează în mod activ cu noi, și unul pe altul, zi și zi de câteva săptămâni. Fiecare crescător experimentat știe că puii se nasc cu propria lor personalitate individuală, care face parte din câine toată viața: extrovertit sau introvertit, îndrăzneț sau supus, energic sau calm, social sau independent. Pentru că aspiră ca toți puii mei să fie un meci minunat pentru noile lor familii, fac tot posibilul pentru a plasa îndrăznețurile, energic, extroverts cu proprietarii experimentați, energici, care se vor bucura de caracterul suplimentar pe care îl posedă astfel de câini și nu cu noi proprietarii sau persoanele cu copii foarte mici care ar fi copleșiți de ea.

Sunt conștient de faptul că unele studii sugerează că testele de catelus efectuate la 7 săptămâni nu sunt predictori fiabili ai personalității adulților. Cred că ceea ce spun cu adevărat este unele teste (în special cele bazate pe frică) sunt mai puțin fiabile decât altele, plus, bineînțeles că creșterea ulterioară a proprietarului său exercită, de asemenea, o influență semnificativă asupra modei modul în care un câine se va dovedi. Deci, este important pentru mine că educăm proprietarii să-mi acorde o mare atenție rolului propriu în dezvoltarea catelului și să poarte bun început pe care le-am dat. De-a lungul anilor am încercat și am testat diverse teste de personalitate a catelului și am dezvoltat acum o suită de proceduri ușor de realizat și, pe baza feedback-ului proprietarului, par a fi indicatori buni ai temperamentului viitor. Acest lucru va fi disponibil public mai târziu în 2015.

Î: Orice sfat pe care l-ați oferi noilor veniți în industria modernă de reproducere a câinilor?

Cel mai mare sfat pe care l-aș da crescătorii de câini aspiranți este de a fi cel mai bun pe care îl puteți face. Citiți tot ce puteți despre reproducere și păstrați o minte deschisă! Există o mulțime de opinii puternice acolo, dar nu toate se bazează pe știință și bunul simț. Și începeți prin alegerea unei rase înnăscute sănătoase cu comportamente care se potrivesc societății moderne. Am pus împreună un test de rasă gratuită bazat pe constatări științifice actuale (nu au depășit cărțile vechi de rasă, cum ar fi celelalte acolo), disponibile la linkul de mai jos. Lăsați rasele hiper-active, înclinate sau fără picioare, cu entuziaștii morți, nu pentru popularea comunității cu câini intrinsec maladați sau predispuși la boală.

Când ați creat puii care vor deveni animale de companie comasurate ale oamenilor, aveți o mare responsabilitate de a face tot ce puteți pentru a vă asigura că vor trăi vieți lungi și sănătoase, să fie potrivite pentru casele pe care le duc și să fie pregătite mental pentru viață cu oameni. Știu că există o cerere masivă pentru că puii crescuți în mod intenționat a fi minunat însoțitori de canini - nu sunt consistenți sau crescuți de linie - și crescuți ca parte a familiei, astfel încât socializarea lor timpurie să fie oprită la un început bun. Cred că toți puii ar trebui să fie ridicați cu acest nivel de atenție la producerea unui animal de companie fericit, sănătos și compatibil și eu pe o cruciadă pentru a ridica standardul de creștere a câinilor în general. Așteptările societății și percepțiile crescătorilor se schimbă și solicită să ne schimbăm prea mult. Orice crescător sau asociație de rasă care nu dorește să se miște cu vremurile este destinată să meargă dinozaur.

Puppicul drept poate adăuga bucurie infinită la casele care le adoptă; Cel rău nu poate aduce durerea, stresul și mizeria. Cred ca crescători, pentru bunăstarea câinilor și a poporului lor, trebuie să ridicăm barul pe ceea ce facem. Ajutând oamenii să-și găsească meciul perfect într-un câine este pasiunea mea și mi-a condus anul trecut pentru a intervieva cel mai bun experți pentru câini din lume pentru a produce un videoclip "un dogumentar" pentru a ghida oamenii spre partenerul lor ideal canin. Acesta va fi lansat în aprilie 2015. De asemenea, sunt în curs de dezvoltare instrumente pentru a ajuta oamenii să-și găsească "catelul de potrivire perfectă", disponibil la http: // PerfectMatchPupy.COM, și va lansa un site de listare a catelului pentru crescători mai buni în 2015.

Dacă doriți să citiți mai multe de la dr. Meg Howe despre Mini Schnauzers, puteți vizita Site-ul ei și Pagina de Facebook!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Dr. Meg howe, vet și crescător de schnauzers miniatural, vorbește cu noi