Top 5 câini cei mai bogați din lume

Top 5 câini cei mai bogați din lume

Câinii sunt cele mai iubitoare animale de companie acolo. Și unii dintre ei pot să cheme de fapt de admirație și admirație prin meritul lor. Da, ca oamenii, câinii pot fi și milionari. Iată o privire la Top 5 câini cei mai bogați din lume. Cei mai mulți au primit averea lor după ce proprietarii lor generoși au trecut și ne-ar plăcea să știm cine va moșteni această avere odată ce câinii se trec.

Bucurați-vă de acest articol diferit, un pic mai ușor decât de obicei!

1. Gunther IV

Gunther IV (câine bogat) Gunther IV este menit să fie în valoare de aproximativ 400 de milioane de dolari.

Gunther IV, un păstor german, este unul dintre cele mai bogate animale din lume astăzi cu o valoare totală de 400 de milioane de dolari. Cu toate acestea, căderea maxilarului ar putea fi, Gunther IV, care sa născut în jurul anului 1991, a moștenit o avere enormă de la tatăl său, Gunther III. Acum, Gunther III a fost deținut de contesa germană multi-milion Karlotta Leibenstein. Karlotta, în absența copiilor ei și a fi iubitul de companie înfricoșător pe care a fost, a lăsat un 80 de milioane de dolari pentru tovarășul ei blând când a murit. Când Gunther III a murit, această avere vastă a fost trecută fiului său. De-a lungul anilor, îngrijitorii lui Gunther IV fusese suficient de inteligenți pentru a transforma această avere în cinci ori prin investiții vrednice, oferind Gunther IV poziția pe care o comentează astăzi.

Gunther IV a fost la mai multe licitații și a câștigat chiar și un trufe albe rare în 2001, cu oferta câștigătoare de 1 $.1 milion. El este un așa-numit câine de întreținere mare, care deține mai multe mașini și vile, inclusiv proprietăți în Italia, Germania și Bahamas. În mod surprinzător, una dintre achizițiile sale include 7 USD.5 milioane de dolari acasă în Miami, care a fost odată ocupată de Pop Star Madonna.

O zi obișnuită în viața lui Gunther IV poate lăsa pe cineva să fie înspăimântat. La el participă o servitoare și un Butler personal, împreună cu câțiva alți angajați umani. El călătorește de la una din casele sale la cealaltă în limuzina lui luxoasă și se bucură de veriile din piscina personalizată. Stilul de viață al Gunther IV este cu siguranță exemplar în ceea ce privește luxul, sofisticarea și valoarea. Toți au spus și făcut, speculații au că Gunther IV se presupune că 27 de ani astăzi, în timp ce păstorii germani au o durată de viață de 10-13 ani. Cu toate acestea, este dificil să se deplasăm în această chestiune pentru a afla dacă el este adevăratul Gunther IV sau un impostor.

2. Probleme

Leona Helmsley și necazuri (câine bogat) Problemele sunt în valoare de 2 milioane de dolari. Nu este acela de a trata?

Problema a fost un lapdog maltez aparținând celor extrem de populare și adesea urâte miliardari real estate și hotelul Tycoon Leona Helmsley. Problemele s-au născut în 1999 și au respins-o ultima în iunie 2011 la vârsta de 12 ani, adică în jur de 84 de ani în câini. Proprietarul lui Leona Helmsley a fost cunoscut pentru extravaganța ei și personalitatea flamboiantă și păstrarea spre sinele ei obișnuit, ea a lăsat o avere hefty de 12 milioane de dolari iubitului ei maltez la momentul morții sale în 2007. Deși valoarea a fost mai târziu redusă la 2 milioane de dolari de către un judecător, problemele continuă să fie unul dintre cei mai înalt și câini bogați care au trăit vreodată.

Stilul de viață, probabil, cel mai demn malteză malteză, ar putea pune rușine proprietarii câinilor. Când Helmsley a trăit, problemele au trăit cu ea la un dolar de 35 de milioane de dolari, numit Dunnellen Hall. După ce a murit, problemele au fost zburat înapoi la penthouse duplex Helmsley din Arizona și Florida într-un jet privat. Echoind stilul de viață extravagant al proprietarului ei, problemele purtau un guler de diamant și a preferat să călătorească într-o întindere Mercedes Stretch, în timp ce ea a iubit să mănânce pui și legume proaspete pregătite de un bucătar de la Helmsley.

După moartea lui Leona Helmsley în 2007, problemele au fost îngrijite de un îngrijitor la Hotelul Helmsley Sandcastle din Florida, care a primit 100.000 de dolari în fiecare an doar pentru a avea grijă de acest bogat pooch. Aproximativ 8000 de dolari au fost alocate pentru nevoile ei de îngrijire și pentru că a primit mai multe amenințări cu moartea, ea a primit, de asemenea, privilegiul de a avea un gard de securitate de 24 de ore, care costă aproximativ 98.000 de dolari pe an. Acest milion de dolari maltezi a fost unul dintre cei mai bogați și, de asemenea, cei mai răsfățați câini din lume. Ea a fost cu siguranță una dintre cele mai înalte întreținere și luxoase lapdogs din istoria împărăției animale cu siguranță.

3. Conchita

conchita (cel mai bogat câine Chihuahua) și Gail Posner Conchita, cel mai bogat Chihuahua, a primit un conac și milioane de dolari de către proprietarul ei, Gail Posner.

Conchita, un Chihuahua de către rasă, a fost unul dintre cei trei câini foarte iubiți deținute de Gail Posner, Florida Heiress la King-ul de preluare corporativ Victor Posner. Posner a murit în martie 2010, lăsând o avere acumulată de 3 milioane de dolari și un Miami Mansion pentru Conchita și cele două surori numite aprilie Maria și Lucia. Știrile au făcut titluri naționale destul de evident și mai mult, pentru că fiul lui Posner a convocat voința mamei sale la curte.

Cu toate acestea, Conchita a fost cu siguranță unul dintre cei mai iubiți și răsfățați Chihuahua născut vreodată. A trăit o viață extrem de luxoasă, sofisticată și fermecătoare de a fi servită de personalul uman dedicat de la cap la laba. Ea a mers pentru tratamentele sale săptămânale, manichiură și pedichiură în cadillacul de aur preferat și talentat.

Conchita a însoțit chiar și posterior pe mai multe prânzuri și mese de la profil. Ea a fost odată talentată cu un colier de 10.000 USD Cartier Cartier, pe care nu-l putea purta din cauza disconfortului. Într-o altă ocazie, Posner a cumpărat-o pe Pălejele de la CONCHITA personalizate, care au fost create de Ruth Regina, fostul artist de machiaj al Beatles. Dragostea și afecțiunea pe care a avut-o Posner pentru Conchita păreau bizari uneori.

Posner a asigurat că moartea ei nu a venit în calea stilului de viață sofisticat al câinilor ei. Prin urmare, Conchita a rămas cu 8 USD.3 milioane în valoare de malul mării Miami, împreună cu 2 mm de dolari pentru cheltuielile de zi cu zi. De fapt, ea a lăsat o sumă similară celorlalți doi câini, astfel încât Conchita să nu se simtă singură în absența amantului ei.

Poate că cel mai bogat Chihuahua din istoria câinilor, Conchita împreună cu cei doi însoțitori ai ei, au fost îngrijiți de mai mulți angajați umani, inclusiv un asistent personal și doi gărzi de corp, care au fost desemnați în mod colectiv de 24 de milioane de dolari pentru a se asigura că îngrijirea și răsfățarea au continuat calea acesta a fost.

4. Cinci câini al lui Oprah Winfrey

Oprah Winfrey, senzația media americană și filantropul a fost întotdeauna cunoscută pentru dragostea ei dornică pentru câini și nu deține una, ci mai multe dintre ele. Cu toate acestea, cei cinci câini preferați ai lui Oprah au nevoie de o mențiune specială pentru că sunt printre cei mai bogați câini din întreaga lume. Cei trei retrieve de aur numiți Luke, Layla și Gracie au fost luați ca puii drăguți înapoi în 2006 din deșertul Mojave din California de către Oprah și prietenul ei, Stedman. Gracie, din păcate, a murit doi ani mai târziu într-un accident ciudat.

Celelalte două includ un spaniel de cocker numit Sadie, iar duoul sora Springer Spaniels numit Sunny și Lauren. Oprah le-a adoptat pe toți de la Paws Chicago.

Acum, toți acești câini au Valoarea netă colectivă de 30 de milioane de dolari care le este deja atribuită de amanta lor. De fapt, Oprah Winfrey este atât de preocupat de îngrijirea viitoare a câinilor ei că a înființat, de asemenea, o încredere pentru a finanța pentru cei blânzi în incidentul brusc de ceva care se întâmplă cu ea.

Inutil să menționăm, toate cele cinci Pooches Luke, Layla, Sadie, Sunny și Lauren nu sunt doar bogați, ci și extrem de răsfățați. Toate acestea sunt de înaltă întreținere și trăiesc o viață luxoasă asemănătoare cu amanta lor, care este cunoscută pentru alegerile ei clasice. Dragostea dintre Oprah și câinii ei este exemplară și neapărat adorabilă, care este destul de vizibilă din posturile frecvente și imaginile pe care actrița îl publică în mânerele sale sociale. Fiecare câine este ca un membru al familiei pentru proprietar, dar Oprah ne arată cât de primitoare poate fi pentru cel mai bun prieten al lui. În fiecare an, Stedman face ca toți cei 5 câini să-și dorească amanta pe ziua ei de naștere. Câinii, ca rezultat al însoțitorului Oprah, sunt destul de folosiți și pentru atenția mass-media.

5. Câinii lui Rotenberry

Rogenberry Câinii creatorilor de Star Trek sunt multi-milionari.

Câinii rodenberry sunt din nou câteva dintre cele mai bogate animale din lume. Deținută de popularul Star Trek Creator Gene Rodenberry și soția lui Majel Barrett Rodenberry, care a fost un artist de voce și o stea de televiziune, au câinii lor în valoare de 4 milioane de dolari în 2009, când Majel a murit. Cuplul rodenberry, în special Majel, a fost extrem de îndrăgostit de câinii ei, care aparțineau unor rase diferite. Vaduva Creatorului Star Trek a fost îngrijorată de îngrijirea viitoare a membrilor familiei ei blană și, prin urmare, a lăsat un 4 milioane de dolari, împreună cu un îngrijitor și un conac pentru ei.

Majel, în voia ei, a atribuit, de asemenea, 1 milion de dolari angajatului ei domestic numit Reinelda Estupnian. Aparent, Majel a fost foarte impresionat de modul în care a avut grijă de câini și, prin urmare, Reinelda a primit dreptul de a trăi în conacul cu câinii. Majel a fondat, de asemenea, o încredere care ar fi dedicată oferirii celei mai bune îngrijiri pentru câini.

Câinii rodenberry au trăit o viață sofisticată cu mai mulți angajați umani care au participat la ele de la cap până la Paw 24 * 7. Au călătorit în mașini scumpe, au mâncat alimente de înaltă calitate pregătite cu grijă numai pentru ei și au însoțit adesea amanta lor la evenimente și întâlniri cu vârf. Cei mai bogați câini din lume sunt cu siguranță exemple de legătură între oameni și cei mai buni prieteni ai lor.

">
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top 5 câini cei mai bogați din lume