Cheesy homemade câine biscuit rețetă

Brânza este un tratament foarte sănătos pentru câini, Deși nu ar trebui să fie hrănită în cantități mari. Este umplut cu substanțe nutritive esențiale cum ar fi calciu, proteină, vitamina A, vitamine complexe B și acizi grași esențiali. Adăugându-l la aceste biscuiți de câini de casă este o modalitate excelentă de a oferi câinilor dvs. adăugați nutrienți fără să-i hrănească prea multă brânză prea mare.

Rețineți că câțiva câini sunt intoleranți la lactoză. În timp ce brânza are mult mai puțin lactoză decât laptele, este posibil să nu fie potrivit pentru fiecare dietă canin. Intoleranța la lactoză nu este o problemă comună, dar este ceva ce ar trebui să vă gândiți.

Dacă aceasta este prima dată când vă veți hrăni pupul un tratament brânzos, asigurați-vă că o veți observa pentru semne de intoleranță la lactoză timp de 24 de ore după ce ea ingerează tratamentele. Semnele nu pot fi severe, dar probabil vor indica tulburarea gastrointestinală. Acestea pot include:

  • durere abdominală
  • balonare
  • greaţă
  • diaree
  • vărsături

Dacă observați oricare dintre aceste simptome, opriți imediat hrănirea trataților. Dacă încep să devină mai severe, va trebui să solicitați îngrijirea veterinară cât mai curând posibil.

Mai multe rețete aici: Homemade Dog Alimente & Tratamente Rețete

Cheesy Homemade Câine Biscuit Rețetă

Cheesy Homemade Câine Biscuit Rețetă

Ingrediente

  • 4 cupe făină de grâu
  • 2 cești de brânză mărunțită
  • 2 lingurite. Uleiul (cocosul este preferat, dar uleiul de măsline sau uleiul de măsline va funcționa)
  • 1 1/3 cani de apă

Directii

Preîncălziți cuptorul la 250 °.

După cum veți vedea în ghidul meu video, aceste tratamente sunt foarte simple de făcut. Combinați făina și brânza într-un castron mare de amestecare și le aruncați împreună până se combină bine. Apoi adăugați uleiul și apa.

Se amestecă aluatul până se formează o minge rigidă. Vrei ca aluatul să fie uscat, nu lipicios. Dacă aluatul dvs. este un pic prea lipicios, adăugați doar un pic mai multor făină. Rulați aluatul pe o suprafață flourat până când este de aproximativ 1/4, # 8243; -1 / 2 & # 8243; gros.

Cheesy Homemade Câine Biscuit RețetăPuteți folosi tăietorii drăguți de cookie pentru a face forme dacă doriți. De obicei, fac asta atunci când dau biscuiții ca tratament, dar pentru a economisi timp, folosesc doar un tăietor de pizza pentru a tăia aluatul în pătrate mici, când biscuiții sunt pentru câinii mei.

Plasați biscuiții pe o foaie de cookie unsor. După cum menționez în ghidul meu video, nu aveți nevoie să vă spați biscuiți. Nu există nici un agent în creștere (cum ar fi drojdie) în această rețetă, astfel încât ei nu se vor extinde unul pe celălalt pe măsură ce gătesc.

Gătiți-le pentru aproximativ 2.5-3 ore. Vrei să fie complet uscate. Puteți lăsa un pic de umiditate în ele dacă câinele tău are probleme de mestecat, dar ei nu vor dura cât timp. Dacă le uscați complet, puteți stoca aceste biscuiți într-un container etanș pentru aproximativ 10 zile. Dacă lăsați o umiditate, va trebui să le păstrați într-un recipient etanș în frigider. Ei vor dura doar aproximativ 5-7 zile în acest fel.

Dacă sunteți interesat să faceți tratamente în cantități în vrac, puteți îngheța aluatul, fie biscuiții de copt în congelator într-un recipient etanș. Oricum, vor dura aproximativ 3 luni în congelator.

Citiți următorul: Cum se face tratarea câinilor de casă - un ghid video

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cheesy homemade câine biscuit rețetă