Top 5 cele mai bune branduri ieftine de mâncare

Adoptarea unui catelus este un moment interesant. Veți obține tone de catelus de catelus și aveți plăcerea de a urmări toate anticurile lor prostie. Dar, cum rămâne cu responsabilitățile care vin cu ea? Găsind Cele mai bune branduri ieftine de mâncare care va hrăni noul dvs. membru al familiei și nu vă va rupe bugetul este una dintre cele mai importante sarcini pe care le veți avea.

Industria alimentară pentru animale de companie a fost sub microscop în ultima vreme. Din ce în ce mai mulți părinți de companie au fost preocupați de ingredientele care sunt utilizate în alimentele comerciale de câine și de unde provin din. Dacă sunteți un prim proprietar de catelus, trebuie să vă îngrijorați de acest lucru - Puppy Nutrition este cheia pentru creșterea unui câine sănătos.

Cele mai bune branduri de mâncare ieftinAsociația oficialilor americani de control al feedului (AAFCO) are a creat orientări stricte Pentru producătorul de produse alimentare pentru animale de companie să urmeze. Din păcate, ei nu rămân toți la aceste orientări.

În timp ce standardele de fabricare a alimentelor pentru animalele de companie sunt unele dintre cele mai ridicate din lume, aplicarea standardelor lasă mult de dorit.

De aceea este atât de important pentru proprietarii de animale de companie să acorde atenție produselor alimentare pentru câini pe care le cumpără pentru tovarășii lor canini. Desigur, prețurile la alimentele câinilor sunt îngrijorarea pentru mulți proprietari de animale de companie; Am considerat că pentru aceste cinci cele mai bune alimente de catelus ieftine și au făcut o cercetare mai mare în Compararea prețurilor la prețurile câinilor 2017.

Iată cele mai bune branduri de mâncare de catelus ieftin pe care le vom discuta în acest articol:

Branduri ieftine pentru hrană Preț Calitate Rating
Gustul alimentelor de câine uscate fără cereale sălbatice $$ A 4.6/5
Earthborn Holistic, Puppy Vantage $ A+ 4.4/5
Wellness Complete Sănătate Natural Uscat Cuppy Alimente $$ B 4.3/5
Purina o formulă de catelus sănătoasă smartblend $ C- 4.3/5
IAMS PROACTIV HEALANCE PĂMÂNĂ CÂȘTIGĂ DE CÂȘTIGĂ $$ C 4.3/5

* Faceți clic pe cea mai bună marcă ieftină de mâncare pentru mai multe informații și prețuri sau derulați mai jos pentru mai multe detalii.

Alegerea celui mai bun hrană de catelus care este ieftin și accesibil

Cum de a alege cel mai bun brand ieftin de mâncarePuii au în special nevoile unice dietetice în primele 6 luni de existență. De exemplu, corpurile lor în creștere necesită mai multă proteine ​​decât majoritatea câinilor adulți, dar mai puțin de alți nutrienți. Puppies au nevoie de diete bogate în vitamine și minerale pentru a asigura o creștere sănătoasă.

Când căutați cea mai bună mâncare de catelus ieftin, amintiți-vă că regulat Branduri de alimente pentru câini de buget nu se potrivesc facturii; Este important să se concentreze asupra ingredientelor din care este făcut și De unde vin aceste ingrediente. Asigurați-vă că compania dvs. de mâncare este reputațională. Am făcut ceva de lucru pentru tine de mai jos.

Cu toate acestea, a face cercetări pe cont propriu pentru a alege Cel mai bun brand de hrană pentru catelus este un punct de plecare mare, dar nu ar trebui să luați această decizie singură. Ar trebui să aveți cu siguranță o Conversație cu medicul veterinar Înainte de a alege cele mai bune alimente ieftine pentru câine pentru a vă asigura că se potrivește nevoilor sale specifice.

Veterinurile sunt nu Nutriționiști, dar vă vor ajuta și vă sfătuiesc Cum de a alege Un brand de hrană pentru câini pentru puii în mod special că se bazează pe vârsta, greutatea, rasa și orice factori de sănătate care pot intra în joc. De asemenea, ar trebui să fiți pregătiți să încercați câteva branduri diferite de mâncare, pentru că va trebui să vă dați seama care se bucură de arome Fido.

LEGATE DE: 15 branduri de hrană pentru câini de top (2018 actualizare)

Top 5: Cel mai bun brand ieftin de mâncare
Food-uri ieftine Puppy & Cel mai bun raport costului la valoarea valorilor

1TAste de hrană pentru câini uscați fără cereale sălbatice pentru cățeluși

Gustul alimentelor de câine uscate fără cereale sălbatice pentru cățelușiPuppicul dvs. este într-o etapă care necesită atât de multă hrană pentru spurtul de creștere și un stil de viață activ. Această cerință dietetică este bine susținută de această cea mai bună mâncare de catelus ieftin de la Gust de sălbăticie.

Această formulă bogată în nutrienți combină sursele de proteine ​​de pește de înaltă calitate cu antioxidanți naturali din fructele și legumele proaspete selectate, iar vânarea și bizonul prăjit - o prelevare bună a alimentelor din sălbăticie.

  • Puppy ieftin Comentarii despre produsele alimentare: Citește recenzii ale altor proprietari de animale de companie

Această combinație puternică ajută la creșterea creșterii mușchilor și oaselor puternice, a pielii sănătoase și a hainei și a dezvoltării unui sistem digestiv și imunitar mai puternic. O selecție de pachete bugetare este disponibilă în 5, 15 și 30 de lire sterline. Proprietarii de catelus spun că preferă acest gust al mâncării sălbatice asupra altor mărci din mai multe motive. Puii au iubit pur și simplu gustul și nu au nevoie de o perioadă lungă de ajustare. De fapt, ei au luat-o destul de repede.

Cumpărătorii spun că, de îndată ce catelul lor era exclusiv pe această dietă, energia lor a fost considerabil mai mare decât înainte. UPFront, produsul pare scump, dar câinii sunt hrăniți doar jumătate din doza obișnuită recomandată de alte mărci. De fapt, acest lucru iese ca opțiune mai ieftină. În timp ce puii sunt hrăniți doar o cantitate mică de gustare a hranei de câine uscate fără cereale pentru cățeluși, ei nu acționează foame pentru alimente înainte de următoarea masă.

Cel mai bun hărțuitor de catelus ieftinÎn timp ce aceasta este una dintre cele mai bune branduri ieftine de hrană ieftine, au existat câteva plângeri de la cumpărători. Un recenzent a trebuit să caute o rambursare atunci când sacul de alimente pe care l-au ordonat a apărut contaminat cu aglomerări mari de alimente mucegai. Câteva alții au fost supărați, deoarece pretind gustul sălbatic a schimbat ingredientele alimentelor fără a notifica cumpărătorii. Ei au observat doar când puștii lor s-au îmbolnăvit după ce a mâncat noul produs.

PROS Contra
  • Combină surse de proteine ​​de pește de înaltă calitate cu antioxidanți naturali din fructele și legumele proaspete selectate și vânzarea prăjită și bizon
  • Disponibil în pungi de 5, 15 și 30 de lire
  • Free-free de cereale
  • Un recenzent a trebuit să caute o rambursare atunci când sacul de alimente pe care l-au ordonat a apărut contaminat cu aglomerări mari de alimente mucegai
  • Câteva alții au fost supărați, deoarece pretind că compania a schimbat ingredientele alimentelor fără a notifica cumpărătorii

Cel mai bun hărțuitor de catelus ieftinCele mai utile recenzii ale proprietarului câinelui (citiți Full Amazon Review + Photo): "Am 2 câini de ciobanești vechi de opt săptămâni pe care l-am hrănit cu câțepți de la 5 săptămâni. Au început să treacă prin bomboane și păreau să nu primească "# 8230;

2Earthborn Holistic, Puppy Vantage

Earthborn Holistic, Puppy VantageAceastă formulare provine din surse organice de proteine, inclusiv mese Whitefish și Chicken pentru a ajuta la construirea unor oase și mușchi puternici, mai ales în stadiul incipient al creșterii catelului.

Pământ a creat acest lucru cel mai bun hrană ieftină de catelus care folosește carbohidrați nutritivi, cum ar fi cartofi de ovăz, orz și dulce pentru a susține sistemul digestiv al catelusului. Cu Adăugat DHA, acesta întărește dezvoltarea creierului și a ochilor.

  • Puppy ieftin Comentarii despre produsele alimentare: Citește recenzii ale altor proprietari de animale de companie

Elementul este ambalat convenabil cu un top re-etanșabil pentru depozitare ușoară și poate fi cumpărat în pachete de 5 lb, 14 lb și 28 lb. Proprietarii de câini sunt fericiți că această mâncare de catelus este pregătită în Kibble de dimensiuni de mușcătură, care este potrivită pentru puii de dimensiuni regulate și chiar câțiva de rase de jucărie. Puii o iubesc, de asemenea, și așteaptă cu nerăbdare mesele lor.

Această marcă de produse alimentare a îmbunătățit foarte mult apetitul și au rezolvat problemele digestive, cum ar fi intestinul liber, flatulența și indigestia. Cumpărătorii au remarcat că ingredientele sunt alimente reale și găsesc acest lucru foarte liniștitor. Proprietarii de pui sunt impresionați de holistica de pământ, acceptabilitatea lui Puppy Vantage pentru animalele lor și modul în care a susținut creșterea și dezvoltarea catelului lor în această etapă crucială.

Unii cumpărători au raportat că această mâncare le-a dat diarheea de catelus, care ar putea fi un efect secundar al schimbării dietei prea repede. Ca și în cazul tuturor celor mai bune branduri ieftine de mâncare, veți găsi, de asemenea, recenzii care stau unele pui nu vor mânca acest produs alimentar. Indiferent dacă este vorba de mirosul sau aroma, unii puii nu găsesc această atragere a alimentelor.

PROS Contra
  • Surse de proteine ​​organice
  • Adăugat DHA promovează dezvoltarea creierului și a ochilor
  • Pungi de 5, 14 și 28 de lire sunt disponibile
  • Pungi sunt realizate cu un fermoar convenabil de fermoar
  • Bite-Dimensiune Kibble Potrivit pentru toți puii, chiar și rase de jucărie
  • Unii cumpărători au raportat că această mâncare le-a dat diareea de catelus
  • Ca și în cazul tuturor celor mai bune branduri ieftine de mâncare, există recenzii pe care unele pui nu vor mânca acest produs

Cel mai bun hărțuitor de catelus ieftinRevizuirea celui mai util al proprietarului câinelui (Citiți Full Amazon Review): "Noi le-am oferit căpitanului nostru de catelus de la scurt timp după ce l-am luat acasă de la adăpost. După primele câteva branduri, care erau practic dezastruoase pentru "# 8230;

3 Wellness Complet Health Natural Cuppy Alimente uscate

Wellness Complete Sănătate Natural Uscat Cuppy AlimenteO rețetă utilizând cel mai bun amestec de proteine ​​de înaltă calitate, carbohidrați, grăsimi alegere, vitamine și minerale, face ca o nutriție echilibrată pentru creșterea puiilor. Este o formulă de catelus natural care nu conține subproduse de carne, grâu, soia, porumb, arome artificiale și coloranți sau conservanți care nu sunt benefice pentru animalele de companie.

În schimb, această mâncare de catelus conține carne de pui, făină de pui, făină de ovăz și pește cu adăugat DHA - toate ingredientele care susțin sănătatea holistică și dezvoltarea unui catelus în creștere.

  • Puppy ieftin Comentarii despre produsele alimentare: Citește recenzii ale altor proprietari de animale de companie

Wellness Complet Health Natural Cuppy Hrana este făcută cu mândrie în SUA. Majoritatea proprietarilor de animale de companie care utilizează acest produs au fost patroni de lungă durată care au folosit-o pentru ceilalți câini în trecut. Este evident că puii găsesc acest produs alimentar delicios - întotdeauna arată atât de fericit în timpul mesei și nu este nevoie să le coaxizați în mâncare.

Proprietarii de câini cred că sănătatea completă a sănătății naturale hrana naturală uscată este una dintre singurele alimente de cățelu premium, care este scăzută pe grăsimi și bogată pe proteine ​​și carbohidrați - nutrienți cheie pentru creșterea câinelui. Puii pe acest produs alimentar sunt remarcabil de sănătoase și prezintă o creștere optimă și vitalitate. Ei au un bun apetit, dar nu sunt supraponderali. Proprietarii de pui care au necesitat o dietă cu conținut scăzut de grăsimi au fost fericiți surprinși că această mâncare de catelus ieftin ieftin nu a provocat nici o întrerupere în sistemul lor de pui, spre deosebire de ceea ce fac cele mai multe diete de prescripție.

Cel mai bun hărțuitor de catelus ieftinFiți precauți dacă cumpărați acest produs online, deoarece unii recenzenți spun că nu este aceeași calitate ca și formula completă de sănătate a sănătății pe care au cumpărat-o în magazinul local de animale de companie. Alții s-au plâns că au primit mâncare de catelus care era foarte aproape sau după data de expirare. Un cumpărător chiar a remarcat că sacul de sănătate completă de sănătate naturală alimente naturale uscate pe care le-au primit au fost infestate cu molii și larve de molii!

PROS Contra
  • Rețeta utilizează cel mai bun amestec de proteine ​​de înaltă calitate, carbohidrați, grăsimi, vitamine și minerale
  • Nu conține produse secundare din carne, grâu, soia, porumb sau arome artificiale și coloranți
  • Adăugat DHA promovează dezvoltarea creierului și a ochilor
  • Produs in SUA
  • Fiți precauți dacă cumpărați acest produs online, deoarece unii recenzenți spun că nu este aceeași calitate ca și formula completă de sănătate a sănătății pe care au cumpărat-o în magazinul local de animale de companie
  • Recenzenții s-au plâns că au primit hrana de catelus care a fost foarte apropiată sau după data de expirare
  • Un cumpărător a remarcat că sacul de alimente pe care l-au primit a fost infestat cu molii și larve de molii

Cel mai bun hărțuitor de catelus ieftinCele mai utile recenzii ale proprietarului câinelui (citiți Full Amazon Review + Photo): "Am cumpărat această formulă exactă de wellness pentru Cocker Spaniel & # 8221; de peste un an acum. Ne-am gândit că merită să cumpărați pe Amazon, deoarece a fost prețul "# 8230;

4purina un Smartblend Health Puppy Formula de mâncare uscată

Purina One Smartblend Puppy Puppy Formula de câine uscatăCea mai bună mâncare de catelus ieftin oferă biți de pui real, combinați cu cristinii crocante încât chiar și pupul cel mai pretențios nu va fi capabil să refuze.

Purina unul A venit cu un amestec inteligent de ingrediente nutritive care includ carne de pui, surse naturale de antioxidanți, glucozamină, calciu și fosfor, DHA, acizi grași, vitamine și minerale esențiale.

  • Puppy ieftin Comentarii despre produsele alimentare: Citește recenzii ale altor proprietari de animale de companie

Toate aceste ingrediente sănătoase se combină pentru a sprijini dezvoltarea oaselor puternice, a mușchilor, a articulațiilor sănătoase, a dinților și a gingiilor, a funcției creierului și a ochilor, a stratului și a pielii remarcabile și a tuturor oamenilor de welling. Gustul delicios de carne de pui carne este ceea ce face în mod evident un favorit printre mai mulți pui, în special cu consumatorii agitați. În afară de această aprobare inconfundabilă a puiilor, oamenii lor nu își pot ascunde satisfacția.

Cumpărătorii nu pot fi mai fericiți că problemele cu problemele intestinale, disprețuirea alimentelor, lipsa vitalității și creșterea lentă sunt acum un lucru din trecut. Cu Purina One Smartblend Health Puppy Formula de câine uscat, puii prezintă acum o creștere optimă fără a fi supraponderali, și ei sunt energice și explorate în mod activ împrejurimile lor. Proprietarii chiar sunt complimentați cu privire la părul lor lustru și dinții sănătoși și gingiile.

Cel mai bun hărțuitor de catelus ieftinAceastă alimentație premium este foarte recomandată de proprietarii de animale de companie pentru abordarea nevoilor lor de pui. Nu numai că, de asemenea, vine la preț care nu poate fi super ieftin, dar este foarte accesibil. Din păcate, unii recenzenți s-au plâns de utilizarea subproduselor și a materialelor de umplutură în acest hrană pentru câini. De asemenea, au existat recenzii care spun că acest produs a făcut câini bolnavi.

PROS Contra
  • Oferă biți reali de pui combinat cu kibble crocante
  • Ingredientele includ carne de pui, surse naturale de antioxidanți, glucozamină, calciu și fosfor, DHA, acizi grași, vitamine și minerale esențiale
  • Unii recenzenți s-au plâns de utilizarea subproduselor și a materialelor de umplutură în acest hrană pentru câini
  • Au fost comentarii care spun că acest produs a făcut ca câinii săi bolnavi

Cel mai bun hărțuitor de catelus ieftinRevizuirea celui mai util al proprietarului câinelui (Citiți Full Amazon Review): "Pumpul meu îl iubește mai ales mușcăturile de pui ,, Favul lui de când l-am luat cu vârsta de 8 săptămâni..Am adăugat un aliment fără cereale în acest amestec care este de acord cu Littke Chihuahua & # 8230;

5aMs proactiv de sănătate proactivă câine uscat alimente

IAMS PROACTIV HEALANCE PĂMÂNĂ CÂȘTIGĂ DE CÂȘTIGĂCu toate că Eu sunt Produsele proactive pentru câini de sănătate se ocupă de toate dimensiunile de rasă de câine, această formulă este proiectată special pentru puii mari de la 1 până la 24 de luni.

A intenționat nivelurile de calciu pentru a îngriji oasele și articulațiile dezvoltate vitale pentru câinii grei. Proteinele sale naturale bogate în nutrienți din concentrate delicioase de păsări de curte sporesc oasele puternice și mușchii slabi.

  • Puppy ieftin Comentarii despre produsele alimentare: Citește recenzii ale altor proprietari de animale de companie

Această formulă include, de asemenea, un conținut de Omega-3 DHA care construiește mai multă cățeluși mai energici și Brainier cu vedere mai clară pentru boot. Mai mult, acest hărțuitor de catelus este îmbogățit cu vitamine și minerale esențiale, împreună cu antioxidanții naturali pentru a consolida sistemele digestive și imune mai sănătoase.

IAMS proactivă HealthPupy Dog Dog Dog cumpărători iubesc efectele pozitive pe care le-a adus pe puii lor. Acest lucru cel mai bun produs de catelus ieftin a ajutat la eliminarea problemelor digestive si creeaza scaunul firmer. Cumpărătorii spun că greutatea căței lor se îmbunătățesc remarcabil și hainele lor au devenit mai impresionante decât înainte.

Cel mai bun hărțuitor de catelus ieftinCâțiva recenzori au remarcat nemulțumirea lor că masa de porumb este al doilea ingredient enumerată pe etichetă. Ca și în cazul oricărui produs alimentar pentru câini de pe piață, veți găsi, de asemenea, o recenzie ocazională, afirmând că acest hărțuitor de catelus nu a fost atrăgător la unele animale de companie. Unii proprietari de animale de companie care au cumpărat acest produs au remarcat, de asemenea, că a deranjat stomacul animalelor de companie. Cu toate acestea, acest lucru ar putea fi legat de comutarea dietei puilor prea repede.

PROS Contra
  • Concepute special pentru puii mari de la 1 la 24 de luni
  • Oferă niveluri intenționate de calciu pentru a îngriji oasele și articulațiile dezvoltate vitale pentru câinii grei
  • Formula include, de asemenea, Omega-3 DHA
  • Îmbogățită cu vitamine și minerale esențiale, împreună cu antioxidanții naturali pentru a susține sistemele digestive și imune mai sănătoase
  • Câțiva recenzori au remarcat nemulțumirea lor că masa de porumb este al doilea ingredient enumerată pe etichetă
  • Ca și în cazul oricărui produs alimentar pentru câini de pe piață, veți găsi, de asemenea, o recenzie ocazională, afirmând că acest hărțuitor de catelus nu a fost atrăgător la unele animale de companie
  • Unii proprietari de animale de companie care au cumpărat acest produs au remarcat, de asemenea, că a deranjat stomacul animalelor de companie

Cel mai bun hărțuitor de catelus ieftinRevizuirea celui mai util al proprietarului câinelui (Citiți Full Amazon Review): "Îmi plac mâncarea de catelus după ce prietenul meu mi-a spus că este ceea ce el a fost întotdeauna hrănit și câinele lui părea uimitor. Am cumpărat 60 de pungi de dolar de mâncare care au fost toate & # 8230;


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top 5 cele mai bune branduri ieftine de mâncare