22 Epic, creativ și unic coliere de câini și leashes

Coliere unice

Când vine vorba de viață cu un câine lângă tine, un guler și o leșie sunt absolute trebuie. De la păstrarea sigură de patru subsoluri în timpul plimbări de cartier pentru a-și ține etichetele de identificare, aceste accesorii îndeplinesc multe roluri critice.

Suntem toți obișnuiți cu desenele de bază cu puțin până la nici un pop, dar prietenul tău de blană poate deveni cu ușurință FIDO la modă prin modernizarea aspectului său la ceva cu Pizzazz.

Verificați aceste seturi de snazzy și vedeți ce stil se potrivește cu plutele dvs!

22 colare unice de câini și leashes

Acestea sunt primele noastre ponturi pentru a arăta personalitatea câinelui dvs. prin accesoriile sale.

1. Custom Biotan Dog Leash

Biotane lesa

Despre: O piesă adaptată pentru Puppperul lustruit, Această lesă de biotanică personalizată de Ruffthreadsaz Are aspectul crocant al pieilor fără toate bordurile greu de curățat și cranii.

Făcut cu un dispozitiv de deplasare a poliesterului acoperit în plastic biotan, această lesă este ușoară și oarecum flexibilă, permițându-i să absoarbă unele dintre acele șocuri care ar putea să se strecoare în cazul în care părțile dvs. de câine. Este, de asemenea, impermeabil și # 8212; o perk dacă doggo-ul dvs. se bucură de o baie răcoritoare în timpul plimbări.

Custom Biotan Dog Leash

Custom Biotan Dog Leash

Poliestering WindBing acoperit în plastic biotan

Această lesă are aspectul crocant al pieii și este ușor și flexibil. Acesta vine în 20 de culori strălucitoare și puteți alege de la patru finisaje hardware diferite.

Vedeți pe Etsy

Nu numai că există douăzeci de culori strălucitoare pentru a alege, dar puteți alege de la patru finisaje hardware diferite. Aveți libertatea de a dimensiona, cu opt opțiuni de lungime variind de la 1 la 8 picioare lungime și trei grosimi, de la ⅜-inch la ⅝-inch lățime.

De asemenea, puteți alege care stil hardware preferați, fie că este vorba despre un clip de fixare a șuruburilor tradiționale sau o închidere de declanșare. Dacă câinele dvs. are nevoie de ceva mai gros, ei poartă 1+ inch grosime design prea sub listarea lor largă de leșie.

2. Foggy Harbor Paracord Leash

Saltys propria lesa

Despre: Foggy Harbor Paracord Leash de Salty`sown se face cu o întorsătură multicoloră a ochilor. Acest Paracord militar din SUA, are o forță impresionantă de rupere de 550 de kilograme. Materialul este ușor de curățat și poate fi spălat cu mașina, după cum este necesar sau tocmai a fost cuplat din când în când.

Foggy Harbor Paracord Leash

Foggy Harbor Paracord Leash

Paracord de calitate militară

Această lesa multicoloră a ochilor din SUA are o forță impresionantă de rupere de 550 de kilograme. Ușor de curățat și lavabil la mașină.

Vedeți pe Etsy

Disponibil în cinci lungimi de la 4 la 8 picioare, puteți adăuga, de asemenea, un mâner de buclă de trafic dacă doriți. Acest mâner suplimentar se apropie de Doggo, oferindu-vă un control suplimentar după cum este necesar. Pentru părinții puilor care preferă un aspect solid, mai degrabă decât multicolor, verificați Cody Leash, un plumb marin făcut cu o frânghie de linie marină reală.

3. Wolfgang Collars & Leashes

Wolfgang Man și Beast desenează granulare minunate de câini americani și leashes pentru proprietarii care doresc să-și dea puști un aspect unic.

Cu un accent pe scenele naturii și pe modelele tribale, aceste modele vă vor atrage o atenție deosebită pe plimbări!

Wolfgang oferă coliere de martingale frumos proiectate, precum și coliere standard plate, plus hamuri și leashes!

Leashes sunt disponibile în variante de 6ft și 4ft, cu hardware robusi și modele mai incredibile.

4. Bun Wolf Design impermeabil două lesa de câine de ton

două lei de tonuri

Despre: Impermeabil două lesa de câine de ton de Goodwolfdesignco este un alt plumb de biotan, care este perfect pentru doggo-ul iubitor în aer liber, deoarece este destul de greu să se ridice la noroi, apă și la frig.

Ușor de curățat, doar ștergeți în jos sau clătiți după cum este necesar pentru ao păstra și a mirosi cel mai bine. Este o alternativă atractivă la piele, așa cum este puternică și oferă același aspect ascuțit, fără riscul de crăpare sau de a se frauda.

Impermeabil două lesa de câine de ton

Impermeabil două lesa de câine de ton

Alternativă atractivă din piele

Acest plumb de biotan din Canada oferă putere și același aspect ascuțit ca pielea fără riscul de a sparge sau de a se frauda. Ușor de curățat și disponibil în 28 de culori diferite.

Vedeți pe Etsy

Oferit în 28 de culori pe care le puteți amesteca în aspectul dorit cu două tonuri, această lesă este făcută în Canada.

Hardware-ul vine într-un finisaj standard al alamă, dar puteți face upgrade la argint dacă doriți. Există două lățimi disponibile, ¾ inch și 1 inch, și trei opțiuni de lungime: 4-, 5-, și 6 metri.

5. Justpets Pro alpinism Leash Dog

Despre: PRO CLUSING lesa de la JustProducts este o condusă realizată manual de funie de alpinism profesionist în SUA. Oferit între 9 și 11 milimetri groasă (aproximativ 0.35 și 0.43 de centimetri, respectiv), lesa este ușoară, în ciuda forței sale și funcționează bine cu doggo de dimensiuni diferite.

Există 30 de modele multicolore pentru a alege, lăsând loc pentru fiecare estetic al fiecărui doggo, fie că este un schnauzer sau un foxhound iubitor de distracție.

PRO CLUSING DOG LEASH

PRO CLUSING DOG LEASH

Handmade Premium Dog Leașuri și Guler

Aceste leagă sunt făcute din coarda de alpinism profesionistă în SUA. Este ușor și funcționează foarte bine cu câini de dimensiuni diferite. Disponibil în șase lungimi de lesa cu trei opțiuni de clip pentru a alege de la.

Vedeți pe Etsy

Puteți alege dintre șase lungimi de leșie, variind de la 3 la 8 picioare, cu trei opțiuni de clipă: carabină mică, standard și homar. Lungimile cu leșie personalizate sunt disponibile la cerere împreună cu gardienii de cauciuc. Pentru cei care caută combinații albastre, negru, roșu sau roz / violet, vânzătorul oferă, de asemenea, o tonă de modele în aceste nuanțe.

6. CREAȚII CSJ Paracord Dog Leash

Paracord Dog Leash

Despre: Acest Paracord Dog Leash de la CSJ Creations este împuternicirea manuală în SUA din 550 de kilograme de rupere Paracord. Dispunând de un model unic de țesături Cobra, această lesă este la fel de bună, deoarece este puternică. Materialul este rezistent la mucegai și ușor de curățat - doar pop în mașina de spălat și lăsați-l să se usuce ca să-l păstreze proaspăt.

Paracord Dog Leash

Paracord Dog Leash

Articole de mână din 550 Paracord

Această leșie are un model unic de țesături Cobra realizat cu material rezistent la mucegai. Este disponibil în 88 de culori diferite pe care le puteți amesteca pentru un design dual-color dacă doriți.

Vedeți pe Etsy

Disponibil în 88 de culori pe care le puteți amesteca pentru un design dual-color sau păstrați același lucru pentru un aspect solid, puteți face cu ușurință conducerea Doggoului. Există opt lungimi de a alege, variind între 1 și 8 picioare. La ¾ inch gros, este potrivit pentru majoritatea raselor de câine și puteți alege între un cârlig de fixare standard sau un carabină de aluminiu pentru fixarea acestuia la gulerul Puppperului.

7. Furbubco Macramé Dog Leash

Macramé câine leash

Despre: Pickul perfect pentru vremea puloverului, acest lucru Macramé Lesa de câine de către Furbubco este un accesoriu favorit favorabil de blană de toamnă. Realizate manual în Australia utilizând cablul împletit cu 5 milimetri (aproximativ 1/5 inci) macramé, această lesă este de doar 5 picioare lungime și este ușor și confortabil pentru plimbare ocazională.

Macramé câine leash

Macramé câine leash

Manual în Australia

Folosind 5 milimetri groasă macramé, această lesa de câine Macramé este puternică, ușoară și confortabilă pentru plimbare ocazională.

Vedeți pe Etsy

Acest avantaj este disponibil în 26 de stiluri, inclusiv o serie de culori și finisaje hardware. De asemenea, puteți alege între acest aspect standard sau un design răsucite pentru ceva mic Edgier.

8. Multicolor Paracord Dog Leash

Multicolor Paracord Dog Leash

Despre: Multicolor Paracord Dog Leash de Pawouaf este realizată manual în Franța utilizând cablul multifilament din polipropilenă fabricat din SUA, care nu este toxic pentru Doggos. Un plumb durabil, poate rezista la apă și mese și poate fi ușor curățat prin clătirea sau aruncarea în mașina de spălat și uscarea prin aer.

Multicolor Paracord Dog Leash

Multicolor Paracord Dog Leash

Materiale din SUA

Manipulate în Franța utilizând cablu multifilament din polipropilenă fabricat din SUA, această lesa de câine este netoxică pentru câini și foarte durabilă. Este multifuncțional și poate fi lăsat în jurul taliei dvs. pentru utilizare fără mâini.

Vedeți pe Etsy

Făcut în 36 de modele, lesa este multifuncțională și poate fi bucată în jurul taliei tale mâini libere Utilizați sau scurtați cu seria de inele. Lungimea standard oferită este de 5 picioare, dar vânzătorul poate personaliza, de asemenea, lungimea nevoilor dvs. la cerere. Carabina de zinc este la fel de impresionantă, cu puterea sa de rupere de 265 de kilograme, care ar trebui să fie suficient de puternică aproape fiecare rasă de câine (cu excepția, poate, cele mai bune pooches în jur).

9. Jolly Hound Ombre Rope

Plumb de frânghie Ombre

Despre: Lesa lui Jollyhound Ombre împachetează un pop de culoare care pleacă cozile. Manual în Marea Britanie folosind coarda moale de bumbac, este ușoară și are o întindere, ceea ce duce la un simt confortabil atât pentru tine, cât și pentru prietenul tău cu patru picioare de mers pe jos.

Disponibil în 32 de nuanțe vibrante și cinci lungimi variind de la 2 la 6 picioare, există ceva pentru stilul și nevoile fiecărui Doggo. Vânzătorul observă că este mai bine pentru puii peste 22 de lire sterline, totuși.

Plumb de frânghie Ombre

Plumb de frânghie Ombre

Cablu de bumbac moale

Acest plumb frumos manual de mână este realizat folosind frânghia de bumbac moale, ceea ce îl face ușor și oferă simt confortabil pentru câinele dvs.

Vedeți pe Etsy

Inelul ON inclus pe mâner este excelent pentru stocarea sacilor de sac fără mâini. Iar dispozitivul de fixare standard de declanșare a nichelului vine cu toate lenjerie, deși puteți trece la un stil de foarfece la cerere sau upgrade la trandafiri de aur sau alamă pentru un aspect de crescătorie.

10. Catahoula Creations Unicorn Coard Dog Leash

Despre: Unicorn Lesa de câine de câine de creatii catahoula este cu siguranță o modalitate excelentă de a vă lumina plimbările zilnice. Dispunând de un curcubeu de colare, aceste leashes sunt realizate manual în SUA folosind coardă naturală de bumbac. Inelul OPțional este ideal pentru asigurarea accesoriilor, cum ar fi suporturile pungilor sau clemele de tratare a clemei.

Unicorn cârlig de câine

Unicorn cârlig de câine

Handcrafted în SUA

Această coliere de culoare curcubeu realizată manual se face folosind coarda naturală de bumbac, ceea ce îl face puternic, dar incredibil de moale. Acesta vine în lungimi de 5 și 6 picioare și ⅜ inch și grosime ½ inch.

Vedeți pe Etsy

Colorarea curcubeului este vopsită manual, astfel încât fiecare leșie este unică. Pentru dispozitivul de fixare, puteți alege între un clip de declanșare standard sau un design de stil de homar și puteți alege, de asemenea, din cinci finisaje diferite, inclusiv aurul negru și de trandafir.

Această leșie vine în lungimi de 5 și 6 picioare și o grosime ⅜ inch și ½ inch. Pentru câinii care trag, mărimea întotdeauna pentru cele mai bune rezultate.

11. Ding câine împletit bullhide plumb

Plumb de bullhide împletit

Despre: Manual în SUA folosind piele reală, Ding câine dogled bullhide plumb va ridica dulapul tău Doggo în partea de sus a pachetului. Puternic, dar blând pe mâna, pielea de bullhide este ușoară și duce la o plimbare confortabilă pentru tine și câinele tău. Aceasta vine într-o lungime standard de 5 picioare.

Plumb de bullhide împletit

Plumb de bullhide împletit

Leagă de câine din piele

Handcrafted în SUA folosind piele reală, acest plumb de bullhide este puternic, dar blând pe mâna. Este ușor și vine într-o lungime standard de 5 picioare.

Vedeți pe Etsy

Oferit în 10 culori primare pe care le puteți amesteca cu 11 culori secundare, plumbul de bullhid împletit este disponibil în trei lățimi: ⅜, ⅕ și ⅝ inch. Pentru hardware-ul cu cârlig standard, aveți opțiunea unui finisaj de alamă sau nichel.

12. PAWID Personalizat Guler de nailon floral

Personalizat guler nailon floral

Despre: Distracție și la modă, Guler de nylon cu laser personalizat de către Pawid Îți îndeplinește visele prințesei Puppper-ului cu tipărirea florală dulce. Manual în Australia, gulerul Nylon are o cataramă de metal placată cu aur pe care o puteți grana cu numele Dogggo și informațiile de contact.

Personalizat guler nailon floral

Personalizat guler nailon floral

Guler de câine Nylon de înaltă calitate

Acest guler de nylon la modă cu imprimare florală dulce are o cataramă metalică placată cu aur pe care o puteți personaliza și de a vă gravi numele câinelui și informațiile de contact ale câinelui. Disponibil în 3 modele de culori florale și 3 dimensiuni diferite.

Vedeți pe Etsy

Există trei modele de culori florale pentru a alege, inclusiv roz, bej și albastru. De asemenea, puteți să luați o lesa potrivită la checkout pentru un aspect coeziv. Gulerul vine în trei dimensiuni: mici, medii și mari. Ele variază de la 10 la 23 de centimetri lungime, ceea ce funcționează bine pentru majoritatea raselor de câine.

Rețineți că vânzătorul precaut că acest guler nu este ideal pentru rasele de jucărie, totuși, deoarece catarama metalică poate fi grea.

13. Guler de câine din piele gravată

Guler de câine din piele gravată

Despre: Guler de câine din piele gravată de către Sogoodsowoodood este un vis al lui Canine iubitor de țară. Fabricat cu piele de piele de vaci în Ucraina, acest guler robust are o clapetă ușor de utilizat, care poate fi gravată cu numele, numărul și alte informații pertinente.

Guler de câine din piele gravată

Guler de câine din piele gravată

Personalizat guler de câine din piele

Acest guler realizat cu piele de vaci în Ucraina are o bucată ușor de utilizat cu gura de gravare personalizată. Disponibil în 15 culori și dimensiuni de la XX la XXL.

Vedeți pe Etsy

Oferit în 15 culori, gulerul variază în dimensiuni de la XX la XXL și lățimi de ⅝ inch și 1 inch. Materialul este robust, dar nu și elastial, deci asigurați-vă că măsurați cu atenție în funcție de graficul vânzătorului și lăsați suficientă cameră de wiggle pentru a vă asigura o potrivire adecvată.

14. 4Pawsonly Paracord Dog guler

Paracord câine guler

Despre: Paracord Câine Guler de 4PAWSONLYNOVELTIES este realizată manual în SUA folosind Paracord puternic într-un stil atractiv Cobra-Weave. Fiecare guler are o etichetă de identificare metalică pe care o puteți personaliza cu informațiile despre pupă în font îndrăzneț sau italic. Atât cataramele metalice cât și cele plascate sunt disponibile, făcând aceste idei pentru câinii mici și mari.

Paracord câine guler

Paracord câine guler

Guler de câine împletit manual

Acest guler de stil Cobra-Weave are o etichetă personalizabilă de identificare a metalelor cu catarame metalice și din plastic. Vine în 65 de culori și patters și se poate potrivi cu garderoba câinelui.

Vedeți pe Etsy

Cu 65 de culori și modele pentru a alege, acest guler poate lucra cu garderoba pupurilor, fie că este un oraș de modă Slyer sau o cutie de țară care caută ceva simplu. Doar alegeți două culori pentru a se amesteca sau a rămâne la unul pentru un aspect mai coeziv, iar capeca dvs. va avea un guler pe care nu-l face nici o altă pooch în parcul de câine.

15. Bronzul câine personalizat de câine cu guler de câine

Despre: Bronzul câinelui de guler de câine personalizat Caracteristici designul clasic de centură pe care cei mai mulți iubitori de gulere din piele adore.

Manual în Ucraina folosind piele reală de vaci, aceste levii trebuie să rămână uscate; acestea nu sunt potrivite pentru condiții umede. Astfel, dacă Spot îi place să înoate foarte mult, Ar trebui să optați probabil pentru un guler diferit.

Colierul de câine din piele personalizat

Colierul de câine din piele personalizat

Cu guler

Fabricat din piele de vaci reală, acest guler proiectat cu centură vine cu o plăcuță de identificare încorporată de înaltă calitate, cu numele câinelui, gravat pe el. Disponibil în șapte culori diferite și șase dimensiuni.

Vedeți pe Etsy

Disponibil în șapte culori, acest guler personalizat vine în șase dimensiuni, de la XXS la XL. Toate hardware-ul este metalic cu un finisaj de aur, iar fiecare guler are o plăcuță de identificare metalică încorporată pe care o puteți gravi cu informațiile câinelui dvs. doar în cazul în care se rătăcește să-i arate pe cineva guler nou.

16. Gulerul personalizat de nylon brodate

Brodat guler personalizat nylon

Despre: Permiterea lumii să știe numele Dogggo dintr-o privire este ușor cu Guler personalizat de nylon brodat de către Doghug. Cusută cu informațiile Puppperului și cu o inimă opțională, o inimă cu o imprimare interioară laba sau o imprimare simplă laba, acest guler de nylon este realizat manual în SUA și ușor de curățat.

Catarama gulerului este plastic, deci aceasta este o alegere bună pentru câinii mici care nu se pot descurca cu o mulțime de greutate. Dimpotrivă, doriți să vă gândiți cu atenție la utilizarea acestuia cu un doggos mare, dur și fără tambur, deoarece este puțin probabil să fie la fel de puternic ca o cataramă de metal.

Brodat guler personalizat nylon

Brodat guler personalizat nylon

Personalizat guler de câine nylon

Aceste gulere personalizate reprezintă o modalitate excelentă de a vă asigura că prietenul dvs. cu patru picioare va fi identificat rapid din cauza e ușor de citit broderie.

Vedeți pe Etsy

Există opt opțiuni de culori guler standard pe care le puteți alege, împreună cu 13 nuanțe de filet pentru brodare. De asemenea, puteți alege între trei fonturi. Acest lucru este disponibil în cinci dimensiuni, variind de la mic la foarte mare.

17. Colierul de câine din piele împletită

Colierul de câine din piele împletită

Despre: Un alt guler de la bronzedog, asta Colierul de câine din piele împletită Condimente în sus viața guler din piele cu o atingere surpriză de culoare și personalitate.

Realizate manual în Ucraina folosind piele de vaci de cereale complete, acest guler are o placă de identificare personalizată opțională. În timp ce durabil, pielea nu trebuie să intre în contact cu apa, deoarece poate slăbi materialul și îl face fragil.

Colierul de câine din piele împletită

Colierul de câine din piele împletită

Guler din piele pâine elegantă

Acest guler din piele realizat manual din Ucraina este robust și un plus minunat la dulapul de lux de pui. De asemenea, include o placă de identificare personalizată.

Vedeți pe Etsy

Oferit în 12 combinații de culori, fiecare design de guler are o panglică ochiului pe un fundal din piele neagră sau maro. Există patru opțiuni de dimensiune disponibile între mici și foarte mari. Deoarece aceasta este piele (și, prin urmare, nu se întinde prea mult), asigurați-vă că ați măsurat cu atenție Doggo pentru a vă asigura o potrivire adecvată.

18. Fuzzypaw personalizat Camo Guler de câine

Personalizat Camo câine guler

Personalizat Camo câine guler

Nylon Webbed câine guler

Acest guler de câine din SUA este lavabil și perfect pentru aventurile în aer liber. Acesta vine în 3 dimensiuni, de la mic la mare, cu 8 culori de cusături și cinci fonturi pentru a alege de la personalitatea puilor.

Vedeți pe Etsy

Despre: Pentru retrieverul robust, există Personalizat Camo câine guler de fuzzypawcreări.

Fabricat în SUA cu o țesătură durabilă de nailon, acest guler este lavabil cu mașina și gata pentru aventuri în aer liber. La o grosime de 1 inch, nu este o descoperire subțire și poate fi cusută cu numele câinelui, astfel încât toată lumea știe cine este cel mai bun băiat de la câinele.

Alegeți dintre cele opt culori de cusături și cinci fonturi, făcând gulerul puilor o piesă unică care se potrivește personalității sale. Gulerul vine în trei dimensiuni, inclusiv mic, mediu și mare, și are o bucată de cataramă din plastic.

19. Guler de câine de sirenă

Guler de câine de sirenă

Despre: Dezlănțuiți mermuttul interior al puilor (sau ar fi muttaid?) cu asta Mermaid guler de câine de BBDesignSpendfashion. Realizate manual în SUA de la Nylon durabil, acest guler este gata pentru distracție de distracție sau câine de câine aventuri. Puteți adăuga, de asemenea, o floare pentru o stropire de distracție dacă plutura dvs. se simte fantezie.

Guler de câine de sirenă

Guler de câine de sirenă

Guler uimitor de sirenă

Pregătește-te pentru distracție de curte sau parcuri de parcare cu acest guler de câine fantezist și frumos, realizat din nylon durabil.

Vedeți pe Etsy

Oferit în șase nuanțe și patru dimensiuni de la mici până la extra mare, există un guler de sirenă pentru fiecare doggo. În funcție de mărime, puteți alege între trei lățimi: ⅝, ¾ și 1 inch. Toate hardware-ul (inclusiv catarama) este fabricat din metal și aveți alegerea unui aur de aur, aur sau argint.

20. Personalizat puternic personalizat Cult de câine de câine

Personalizat Collar de câine tribal

Despre: Acest Personalizat guler de model tribal de la healydogcollars oferă o explozie de culoare și stil. Handmade în Canada, aceste gulere luminoase au un patch negru pe care îl puteți personaliza cu până la trei linii din informațiile Dogggo. Construcția este ușoară cu o cataramă din plastic, făcându-l ideal pentru câinii mai mici.

Personalizat Collar de câine tribal

Personalizat Collar de câine tribal

Personalizat guler țesut tribal

Acest gulere luminoase și vibrante includ un patch negru personalizabil pentru informațiile Dogggo. Este ușor și este perfect pentru câinii mai mici.

Vedeți pe Etsy

Disponibil în nouă amprente distractive, aceste gulere vin în patru dimensiuni între mici și mari. Dimensiunea gulerului mic este lățime ¾ inch, în timp ce restul oferă o lățime de 1 inch pentru o țintă securizată.

21. Moxie Biotane Guler de câine impermeabil

BIOTHAN Guler de câine impermeabil

Despre: Fiți capturați în ploaie sau îmbarcarea într-o surpriză spelunking nu este o problemă cu Moxiecollars` Guler de câine de biotan. Fabricat din biotan puternic în SUA, acest guler se poate ocupa de apă și murdărie și necesită doar o clătire rapidă, după cum este necesar pentru a rămâne frumos.

Hardware-ul LEASH este disponibil în alegerea dvs. din oțel inoxidabil sau alamă, iar eticheta de identificare a diapozitivelor poate fi gravată cu informațiile câinelui dvs. Această etichetă se sprijină pe guler, deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la jingling.

BIOTHAN Guler de câine impermeabil

BIOTHAN Guler de câine impermeabil

Durabil și complet impermeabil

Fabricat din biotan în SUA, acest guler se poate ocupa de apă și murdărie și ușor de curățat. Este disponibil în 12 culori diferite și o gamă de oțel inoxidabil sau alamă pentru hardware-ul leșiei.

Vedeți pe Etsy

Cu 12 culori pentru a alege, Doggo-ul are o mulțime de opțiuni și puteți alege un aspect cu două tone, cu o stropire de culoare pe fila Keeper dacă doriți. Există 11 dimensiuni, variind de la 10 la 27 inci, iar lățimea gulerului poate fi ¾ inch sau 1 inch, în funcție de dimensionare.

22. Personalizat Boho Style Dog guler

Personalizat Boho Style Dog guler

Despre: Arătați manda de blană a câinelui cu asta Personalizat Boho Dog guler de la Shopmimigreen.

Manual de la Nylon din SUA, puteți personaliza catarama Puppper-ului dvs. cu informațiile sale utilizând unul dintre cele 12 stiluri de fonturi, indiferent dacă doriți ceva clasic ca aria sau fantezist ca caligrafia.

Personalizat Boho Style Dog guler

Personalizat Boho Style Dog guler

Guler de câine la modă

Acest guler de câine de înaltă calitate, manual de la Nylon din SUA este o combinație perfectă de stil și confort. De asemenea, puteți alege între 12 modele de modă și 5 stiluri hardware și personalizați catarama Pupapei dvs. utilizând unul dintre cele 12 stiluri de fonturi disponibile.

Vedeți pe Etsy

Alegeți între 12 modele la modă și 5 stiluri hardware, inclusiv plastic și zinc. Există șapte opțiuni de dimensiune disponibile între XX și XL și două lățimi: ⅝ Inch și 1 inch.

Un câine unic și creativ

Alegerea unei noi leșii de câini sau a unui guler: Lucruri de gândit

Selectarea lesa dreaptă și gulerul nu este întotdeauna ușoară, mai ales dacă câinele dvs. conduce un stil de viață activ sau are un ciudat, cum ar fi mestecarea leșiei.

Când navigați gulere de câini și leashes, păstrați acești factori cheie:

  • Durabilitate: Deoarece lenjerie și gulere sunt accesorii de zi cu zi, doriți un guler sau o leșie de calitate bine făcută, care nu va mai avea nevoie de înlocuire în câteva luni. Aceasta înseamnă lipirea de țesături durabile, cum ar fi nylon gros sau biotan. Dacă este doar ceva ce veți folosi pentru ocazii speciale, aveți o mai mare flexibilitate în această zonă.
  • Dimensiunea câinelui tău: Unele gulere și leashes sunt prea grele pentru ca rasele mici să se ocupe, cum ar fi cele cu hardware metalic sau o frânghie groasă. În mod similar, câinii puternici, puternici pot să-și pună cabluri subțiri, făcând o Lesa de câine greu este o necesitate.
  • Cost: Prețurile variază semnificativ în funcție de materiale, stil și personalizare. Mai multe modele ornate pot crește rapid în preț, deși materialele de calitate ar putea fi în valoare de cheltuieli mai mult decât ieftine, elemente ciudate care pot rupe sau se estompează repede.
  • Identificare: Unele gulere pot fi personalizate cu cusături sau plăci încorporate, eliminând nevoia de etichete încurcate pe care unii câini le pot pierde. Aceasta este o victorie în casa mea, în special în cazul în care Myttie-AM-Staff-Mix Moxie remorchează pe prietenul ei de blană Id etichete și se scurge cu ei ca trofee odată detașate.
  • Mediu inconjurator: Dacă intenționați să utilizați lesa sau gulerul pentru utilizarea de zi cu zi, este ideal să căutați ceva ce este sigur de apă doar în cazul în care pooch-ul dvs. întâmpină un duș rătăcitor. În mod similar, dacă câinele dvs. frecventează în aer liber, doriți desene care sunt ușor de curățat, cum ar fi nailonul sau biotanul.
  • Lungime: Cu leashes, lungimile au utilizări diferite. Doriți să vă asigurați că aveți suficientă slăbiciune pentru nevoile dvs., cum ar fi o leșie mai scurtă pentru manipularea câinelui dvs. în sferturi apropiate sau mai mult pentru plimbări de țară.
  • Materialele: Nu toate construcțiile sunt egale în rezistență sau calitate. Frânghie leashes și piele sunt minunate pentru câini mai puternici. Nylon este, de asemenea, o alegere durabilă, dar asigurați-vă că este suficient de gros (cel puțin 1 inch) pentru a vă asigura că puiul este securizat în siguranță. Dacă câinele dvs. este un chomper de leșie, ar trebui să căutați Câinele stilului de mestecat.
  • Hardware: Există mai multe tipuri de clipuri disponibile cu Leașuri, inclusiv șuruburi, homari și carabinieri. Carabincii sunt de obicei cele mai sigure, deși pot fi voluminoase pentru câinii mici. Acest lucru vine, de asemenea, în joc cu gulere, unde clapetele pot fi fie catarame fabricate din plastic sau metal sau de închidere în stil cu o prung și găuri pentru a-l hrăni. Ușurința de îndepărtare și rezistență variază, cu plastic fiind cel mai potrivit pentru rasele mici.
  • Estetică: Nu numai că gulerele și leashes arată personalitatea puilor, dar pot veni și la îndemână pentru păstrarea câinelui dvs. vizibil în curte sau în plimbări, un salvator în timpul sezonului de vânătoare. Pe o notă similară, materialele reflectorizante sunt ideale dacă vă bucurați noapte de noapte cu puiul tău.
  • Accesorii: Pentru un guler, multe vin cu bling-in built-in cum ar fi flori sau farmece. În timp ce acestea sunt adorabile, ele pot fi un pericol de sufocare dacă sunt îndepărtate sau tentante pentru ceilalți câini să se ciocnească. Pentru leashes, caracteristicile ca inelele suplimentare sunt ideale pentru pungi de poep și alte nevoi de mers pe jos.

***

Câinele dvs. are oricare dintre gulere și leagă pe lista noastră? Au un alt minunat pe care nu l-am listat? Spuneți-ne în comentarii!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 22 Epic, creativ și unic coliere de câini și leashes