Dă-ți câinele tău ca toger? Câinele unic tratează afacerea

Câinele tău ca Toger Tots

După cum se spune vechea zicală, "mama invenției este necesară."În mod obișnuit un antreprenor Începe o afacere deoarece văd o nevoie în comunitatea lor sau descoperă un produs care nu este deja disponibil pentru consumatori. În cazul lui Jessica Borneman, afacerea ei a început să completeze o nevoie în industria animalelor de companie pentru un câine nutrițional, care să răspundă nevoilor câinelui ei.

Basseanul Basset-Hound / Labrador Retriever a fost adoptat în familia lor când avea doar 8 săptămâni. Au ales rezervorul de nume, dar a devenit rapid cunoscut sub numele de Tanker Tot datorită soțului lui Borneman, care credea că picioarele câinelui a arătat ca Tater Tots.

Câinele tău ca Toger Tots

LEGATE DE: Cel mai bun câine tratează

Când rezervorul era de aproximativ un an, părinții lui au început să observe semne că avea probleme cu tractul său digestiv. Ei și-au schimbat dieta la o alimentație sănătoasă, bazată pe mei, dar nu au putut găsi un tratament adecvat care să-i liniștească stomacul sensibil.

Borneman a avut experiență ca proprietar parțial și director general al unui magazin de animale de companie în trecut și a decis să-și folosească cunoștințele despre industria animalelor de companie pentru a crea un tratament care să răspundă nevoilor rezervorului, precum și nevoile proprietarilor de animale de companie care căutau un tratament sănătos și accesibil pentru câinii lor. Ea a petrecut doi ani formulând rețeta perfectă și a început Tanker Tots câinele tratează la piețele fermierului la scurt timp după aceea.

Cu un ajutor de la soțul ei, ea a reușit să regleze rețeta și să crească în mod natural durata de valabilitate a trataților, care este în prezent de șase luni. Tratamentele crocante, biscuite sunt disponibile în trei arome: banane de unt de arahide, plăcintă de cartofi dulci și brânză Cheddar. Compania oferă, de asemenea, pupcakes pentru ocazii speciale precum zile de naștere și sărbători.

Acum, obiectivul lui Borneman este de a-și extinde linia de produse. Ea a adăugat recent ceară laba și nasul, biți de pui și biți de bere. biți de bere sunt făcute cu ajutorul unei alte afaceri locale.

"Bucățile de bere sunt făcute cu cereale de bere de meserie. Apocalipsa a fost destul de minunată pentru a-mi da o găleată de cinci galoane de cereale uzate. Este orzul malț. ... A fost o victorie de câștig, ajung să stocheze câinele tratează cu boabe de bere și ei au un loc pentru acele [boabe] pentru a fi practic upcycled."- Jessica Borneman

Borneman utilizează numai ingrediente de grad de oameni în produsele sale. Ea spune că standardele din industrie diferă foarte mult de alimentele pentru animale de companie la alimentele umane și dorește ca produsele să ofere animale de companie și părinți de companie cea mai bună calitate posibilă. Lindsey Bender, Proprietarul unui salon local de îngrijire a animalelor de companie, care stochează Tanker, spune că ea simte că oferă proprietarilor câinilor o mulțime de pace a minții când le poate spune că tratamentele sunt atât de naturale încât le-ar putea mânca ei înșiși.

Câinele tău ca Toger Tots

Borneman este atât de pasionat de a face torturi pe cisternă că își face untul de arahide de la zero și își mănâncă propria făină de mei. Ea face, de asemenea, unitatea de la Virginia la Carolina de Nord la fiecare câteva luni pentru a ridica 400 de kilograme de cartofi dulci că are nevoie să facă aluatul pentru biscuiți. Deși ingredientele variază în funcție de aroma trataților, fiecare rețetă TORKER include mei, cartofi dulci și vitamina E.

LEGATE DE: Cum să utilizați animalele de companie tratați pentru a vă menține câinii fericiți

În partea de sus a asigurării că ingredientele ei sunt cele mai bune și biscuiții ei sunt manual în loturi mici, Borneman a luat și pasul suplimentar de înregistrare a biscuiților de câine, inclusiv fiecare aromă individuală, cu starea Virginiei.

procesul este complicat, și Borneman nu era obligat să o facă. Aceasta implică obținerea licenței de hrănire de la Departamentul de Agricultură, trimițând produsele pentru testarea laboratorului și înregistrarea tuturor etichetelor și rapoartele de analiză a testului cu statul.

Procesul poate dura oriunde de la 6-10 luni, care uneori își aduce noul produs să se oprească. Ea spune că merită, totuși, pentru că adaugă un nivel suplimentar de profesionalism produselor sale pe care proprietarii de animale de companie sunt foarte recunoscători. Faptul că Borneman este atât de încrezător în produsele sale și ia timp pentru a se asigura că acestea sunt certificate în siguranță înainte de a le plasa pe rafturile de vânzare cu amănuntul, își arată adevărata dedicație pentru sănătatea animalelor de companie.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Dă-ți câinele tău ca toger? Câinele unic tratează afacerea