Poate pisica mea spomitară încă să fie în căldură?

Pisica afectuoasă

Pisicile feminine vor suferi primul ciclu de căldură sau de căldură, când ajung la pubertate. Pubertatea poate avea loc încă patru luni, dar vârsta tipică este undeva între șase și nouă luni de vârstă. Estrus este perioada în timpul ciclului de căldură atunci când o femeie este receptivă la împerecherea cu un bărbat și poate rămâne gravidă în acest timp. Dacă femeia nu rămâne gravidă, ea va continua să treacă prin ciclul estros până când rămâne gravidă sau este spionat.

Pisicile de căldură vor expune semne care pot fi destul de enervante pentru proprietari. Dacă acestea sunt spayed, aceste semne nu ar trebui să fie prezente. Cu toate acestea, există câteva condiții în care acest lucru nu poate fi cazul. Aici vom discuta despre semnele de căldură la pisici, cauze de semne de căldură într-o pisică spionată și de ce tratamentul este important dacă pisica dvs. este în căldură după o spay.

Iată 6 modalități de a spune dacă pisica feminină este în căldură

Semne de căldură în pisici

Spre deosebire de câini, pisica de sex feminin în căldură nu are o descărcare vaginală. Semnele ei sunt de obicei comportamentale în natură. Cele mai frecvente semne un proprietar poate observa că devine neobișnuit de afectuos și destul de vocal. Ea poate urina sau spray În casă, în încercarea de a lăsa tomcații locali să știe că este receptivă la împerechere. Ea are, de asemenea, o tendință de a-și lipi spatele în aer și de a-și bate sfârșitul din spate când este mângâiată. Dacă o pisică care a fost spionată prezintă semne de a fi în căldură, aceasta ar putea fi o indicație că există hormoni activi de estrogen în sistemul ei. Dacă observați semne de căldură în pisica dvs. spartă, vă rugăm să vorbiți cu dvs medic veterinar.

Semne comune de căldură într-o pisică

  • Afișarea mai multă afecțiune
  • Vocalizarea
  • Frecare fața pe proprietar sau obiecte
  • Ridicarea capătului din spate în aer
  • Comportament de căutare a atenției
  • Urină frecventă sau marcaj de urină
  • Rulați pe podea
  • Cerșind să meargă afară

Cauzele semnelor de căldură în pisici spulbed

Sindromul rămășiței ovariene

Când o pisică este spartă și proprietarul începe să observe semne de căldură, primul gând poate fi că chirurgul a lăsat ceva în urmă, dar de obicei nu este cazul. Unele femele posedă țesut ovarian auxarian separat de ovarul principal și acest țesut devine activ numai după ce principalele ovare sunt îndepărtate.Unele pisici cresc de fapt țesutul ovarian în jos lungimea ligamentului lor ovarian, care este tăiată în timpul intervenției chirurgicale spuloase, dar care nu este complet îndepărtată, deoarece nu este vizibilă cu ochiul liber.

Mai mult, dacă un ovar atinge peretele abdominal, celulele sunt capabile să se atașeze și să vasculare crearea unui ovar nou și mai mic. În multe cazuri, chirurgia originală spay a fost efectuată luni sau chiar ani înainte. Acești biți secundari ai ovarului sunt în creștere în acest timp. Proprietarii nu pot observa o schimbare în comportamentul pisicii lor, până când nu au obținut suficientă putere producătoare de hormoni. Semnele de căldură vor fi apoi mai evidente. Odată ce sa stabilit că un animal de companie are o rămășiță ovariană, operația ar trebui efectuată pentru a localiza și a-l elimina.

Stump Pyometra

După ce o pisică este spartă, un mic cium de țesut uterin în interiorul abdomenului în care tractul a fost legat poate rămâne. Atâta timp cât nu există hormoni feminini disponibili, ciocanul va fi inactiv și nu poate dezvolta o pirometra, o infecție a uterului. Dacă circularea hormonilor, se poate dezvolta o pirometra în ciocnirea și se pot observa semne clinice de căldură. Descărcarea vaginală și un abdomen dispendat pot fi, de asemenea, remarcat, într-o pisică suplimentară sănătoasă. Dacă este suspectată o pyometra de ciocolată, poate fi necesară o intervenție chirurgicală exploratorie pentru ao elimina. Veterinarul dvs. va ajuta la determinarea planului de tratament potrivit pentru pisica dvs.

Tumorile suprarenale

Tumorile suprarenale pot produce hormoni. Din păcate, acestea pot fi dificil de îndepărtat, dar operația exploratorie ar trebui să ajute la diferențierea acestei atenții și o rămășiță ovariană. În această situație, semnele de căldură sunt constante, ele nu se ocupă ca și în cazul țesutului ovarian.

Expunerea la hormoni

Cremele care conțin estrogenul de estrogen sunt disponibile pentru uz uman și, din păcate, pot ajunge la mâinile sau brațele utilizatorului, unde o pisică le poate linge. O pisică de sex feminin expusă acestor creme poate manifesta semne de căldură, dar nu vor arăta un ciclu de hormon previzibil. Cea mai bună modalitate de a evita accesul unei pisici este pentru proprietarii de a folosi mănuși în timpul aplicării și pentru a vă asigura că spălați mâinile și pentru a menține zona de piele care conține hormonul, departe de ele.

De ce este important tratamentul?

Hormonii pot fi dăunători. Expunerea pe termen lung la hormoni feminini poate provoca cancer mamar. De asemenea, dacă chiar și o mică bucată de uter persistă după ce a fost spayed, infecția cronică poate să apară. Deci, cel mai bun mod de a evita repercusiunile grave ale hormonilor feminini este de a vorbi cu medicul veterinar dacă observați pisica dvs. spomsună se confruntă cu semne de căldură. Ei vor lucra cu dvs. pentru a determina ce cauzează schimbarea comportamentului și identificarea celui mai bun mod de a le trata.

Dacă bănuiți că animalul dvs. este bolnav, apelați imediat medicul veterinar. Pentru întrebări legate de sănătate, consultați întotdeauna medicul veterinar, deoarece au examinat animalul dvs. de companie, cunosc istoricul sănătății animalului și pot face cele mai bune recomandări pentru animalul dvs. de companie.
Surse de articole
Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
  1. Barnette, Catherine. Sindromul rămășiței ovariene la pisiciVCA Spitale de animale, 2020.

  2. PyometraColegiul American de Chirurgi Veterinari, 2020.

  3. Daniel, Gideon și colab. Constatări clinice, diagnostice și rezultate în 33 de pisici cu neoplazie suprarenală (2002-2013)Jurnalul de Medicină și Chirurgie Feline, vol 18, nu. 2, 2015, pp. 77-84. Publicații salvie, DOI: 10.1177 / 1098612X15572035

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Poate pisica mea spomitară încă să fie în căldură?