Tiger salamander: profilul speciilor

Estul Tiger Salamander

Salamanderii tigrului sunt animale frumoase frumoase care sunt populare Animale exotice. Ei au o durată de viață destul de lungă și de obicei devin destul de toame. Nativ în America de Nord, acești amfibieni se găsesc în păduri, precum și în câmpurile ierboase, care trăiesc în grădini subterane lângă corpurile de apă. Colorarea de bază a Salamanders Tiger este galbenă, pete sau baruri împotriva unui fundal negru, deși modelele și intensitatea culorii variază între subspecii. În plus, au ochi mari, boturi scurte, gâturi groase, picioare puternice și cozi lungi. Ca animale de companie, ele pot fi destul de pline de viață și distractive, adaptându-se bine la captivitate în condițiile potrivite. Odată ce ați înființat locuința lor, îngrijirea este destul de simplă. Se așteaptă să-și petreacă timpul în fiecare săptămână pe hrănirea, curățarea și monitorizarea umidității și temperaturii.

Prezentare speciala

Denumirea comună: Tiger Salamander, Salamander de Tiger de Est

Nume stiintific: Ambystoma tigrinum

Dimensiunea adulților: 6 până la 8 inci

Speranța de viață: 10 până la 15 ani

Tiger Salamander comportament și temperament

Spre deosebire de multe alte salamandri, salamanderii Tiger sunt adesea personalizați și hardy animale de companie. În timp, majoritatea salamanders tigru vor depăși orice teamă de oameni. Și, în schimb, ei vor urma adesea mișcarea deținătorilor lor din interiorul incintei lor, precum și pentru a ajunge la mâini care oferă mâncare. Cu toate acestea, acestea ar trebui tratate cu grijă datorită pielii lor delicate. Ele nu sunt de obicei agresive și pot fi păstrate cu un alt salamander, deși nu au nevoie de companie. Dar trebuie remarcat faptul că ei au fost cunoscuți să consume alți salamanders tigru, mai ales când există o lipsă de alimente.

Locuind salamander tigru

Stadiul larvei este în întregime acvatic, astfel încât aceste salamanders tigru pot trăi într-un acvariu cu 6 centimetri de apă și unele roci pentru a se ascunde. Acestea ar trebui să fie ținute între 65 și 70 de grade Fahrenheit (18 până la 21 de grade Celsius) și care nu depășesc 72 de grade Fahrenheit (22 grade Celsius). Este necesar un filtru de apă bun și aerarea cu o piatră de aer este ideală. Să acorde o atenție deosebită calității apei, în special acumulării de amoniac și apă ph.

După luni până la ani, larva își va pierde branhii și va ieși din apă pentru a-și lua forma adultă. După cum se întâmplă acest lucru, reduce treptat cantitatea de apă din rezervor și oferă o zonă de teren. Odată ce metamorfoza este completă, salamandrul poate fi păstrat într-o configurație a rezervoarelor terestre. Un rezervor de 10 galoane la minim, cu un capac bine montat, care permite fluxul de aer să facă. Un capăt ar trebui să aibă apă în timp ce celălalt capăt ar trebui să fie o zonă uscată ridicată. Când curățați rezervorul, utilizați numai apă foarte caldă și fără detergenți. Spot Curățați rezervorul zilnic pentru fecale sau alimente neobișnuite pe care le puteți elimina. Și intenționați să faceți o curățare completă a întregului mediu aproximativ la fiecare două luni.

Căldură

Încălzirea nu este de obicei necesară, deoarece salamanderii tigrului trebuie păstrată la aproximativ 50 până la 75 de grade Fahrenheit (10 până la 24 de grade Celsius). Temperaturile de peste 80 de grade Fahrenheit (27 grade Celsius) pot accentua un salamander tigru.

Ușoară

Iluminatul UV nu este necesar, dar un ciclu regulat de zi cu o zi de aproximativ 12 ore de lumină și 12 ore de întuneric pe zi ar trebui menținut. Utilizați iluminarea incandescentă, de preferință pe un cronometru.

Umiditate

Salamanderii de tigru preferă un nivel de umiditate de aproximativ 70%. Mențineți acest lucru prin emițătoare regulată, apă și plante vii în interiorul rezervorului. Utilizați un higrometru pentru a monitoriza umiditatea.

Substrat

Substratul este materialul utilizat în partea de jos a incintei animalului dvs. Nu numai că ajută la imitarea unui mediu natural, dar crește umiditatea și permite salamantului să-și satisfacă instinctul înfloritor. Furnizați un substrat de cel puțin 4 inci adâncime încât este potrivit pentru burrowing. Orice care întreține o umiditate și este blând pe pielea unui salamandru este bine. Mulți proprietari folosesc sol de ghivece (fără vermiculită sau chimice), husk de cocos sau mușchi sphagnum. Pietrișul nu este adecvat, deoarece este prea dur și nu rămâne umed. De asemenea, furnizați plante, bucăți de coajă, roci netede și alte materiale organice ca locații ascunse.

Cum se configurează rezervoare pentru salamanderii de animale de companie și NOTS

Alimente și apă

Salamanderii tigrului au un apetit sănătos. Dar ei nu ar trebui să fie supraîncărcate, deoarece vor deveni obezi. Larva mănâncă nevertebrate acvatice, cum ar fi creveții de saramură, insectele, peștii mici și viermi. Adulții mănâncă o selecție de insecte de alimentare, cum ar fi greieri, râme și viermi de ceară. De asemenea, le puteți hrăni cu mouse-ul ocazional Pinkie și insectele prinse sălbatice, atâta timp cât sunteți sigur că sunt dintr-o zonă care este liberă de pesticide și alte substanțe chimice. Hrănirea ar trebui să aibă loc una de trei ori pe săptămână pentru a menține o greutate corporală sănătoasă. Veterinarul dvs. ar trebui să vă sfătuiască cât de mult și cât de des să vă hrăniți animalul, deoarece poate varia pe baza dimensiunii și vârstei.

Dacă rezervorul dvs. nu are deja o zonă de apă, ar trebui să fie prevăzută un vas mare de apă dechlorantă salamanderilor adulți. Asigurați-vă că nu mai mult de 1 până la 2 inci adâncime. Salamandrul tău ar putea să se bucure de înmuierea în vas, astfel încât apa va avea nevoie de curățare regulată.

Probleme comune de sănătate și comportament

Salamanderii de tigru sunt susceptibili la infecții respiratorii, cu simptome, inclusiv șuierătoare și mucus în jurul nasului și a gurii. Acest lucru rezultă adesea de la temperaturi necorespunzătoare sau la niveluri de umiditate în mediul lor. Infecțiile parazitare sunt, de asemenea, oarecum comune în salamanderii Tiger, mai ales dacă sistemul lor imunitar se luptă deja cu o altă problemă. Dacă salamandrul dvs. tigru pare lent sau pierde în greutate, acestea sunt semnul unui salamander bolnav - aduceți-l la a medic veterinar Cine este specializat în animale de companie exotice.

Alegerea salamandrului tău tigru

Ca și în cazul animalelor de companie exotice, este o idee rea să încercați să păstrați un salamander sălbatic în captivitate. Pentru unul, ar putea fi ilegal să luați un salamander din sălbăticia în care locuiți. Și animalele sălbatice nu reușesc adesea în captivitate. În schimb, găsiți o crescătorie de renume sau o organizație de salvare. Dar știți că salamanderii de tigru captiv nu sunt disponibili pe scară largă, deoarece creșterea sa dovedit a fi dificilă. Vânzătorul ar trebui să vă poată oferi o perspectivă asupra sănătății, originii și personalității animalului. Așteptați să plătiți aproximativ 50 de dolari.

Ca regulă generală, evitați achiziționarea oricărui salamander cu patch-uri uscate pe piele, deoarece acest lucru poate indica o problemă cu vărsarea. În plus, căutați semne de infecție respiratorie, în special mucusului excesiv. O ochi de salamander sănătoși ar trebui să fie clară și liberă de orice puroi și ar trebui să ia mâncare ușor atunci când este oferită.

Numele pentru salamanderii PET și NOTS

Specii similare la salamantantul tigru

Dacă sunteți interesat de animale de companie similare, verificați:

În caz contrar, verificați Alte tipuri de reptile și amfibieni care poate fi noul dvs. animal de companie.

Urmăriți acum: numele de șopârlă PET și fapte fascinante

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Tiger salamander: profilul speciilor