Alimente și tumori de șobolan

Focalizarea moale a șobolanului se afla într-o cușcă care prinde un șobolan. Șobolanul are contagiune boala la oameni, cum ar fi leptospiroza, ciuma

Șobolanii sunt rozătoare sensibile și de scurtă durată, dar mulți oameni au avut ocazia să descopere ce animale inteligente și personalizate pe care le fac. Acești oameni știu, de asemenea, cât de predispuși la tumori și alte boli care pun în pericol viața lor Prietenii lor mici de rozătoare sunt și, probabil, nu vor să facă nimic pentru a le face rău. Studiile recente au descoperit că mâncarea pe care o hrănim șobolanii de companie poate provoca unele dintre tumorile pe care le vedem.

Mâncare normală de șobolan

Șobolanii mănâncă de obicei hamster, gerbil, mouse sau alimente de șobolan achiziționate în magazinele de animale de companie. Aceste alimente preambalate sunt pe bază de semințe și conțin kible, porumb și alte boabe. Uneori fructele și legumele uscate sunt, de asemenea, incluse împreună cu vitamine și minerale.

Șobolanii ar trebui să mănânce o combinație de fructe și legume proaspete și cantități mici de pelete de bună calitate sau cuburi de șobolani.Cereale, boabe, semințe, pâine, biscuiți, dulciuri, pastele gătite și cerealele de orez și micul dejun ar trebui să fie considerate tratamente și oferite în sume foarte mici.

Problema cu ceea ce ne hrănim

La fel ca și cu oamenii, OMG-urile pot fi dăunătoare pentru șobolanii de companie. GMO reprezintă un organism modificat genetic, iar studiile au arătat că aceste alimente care nu apar în mod natural pot fi dăunătoare atunci când sunt consumate. Un studiu francez a testat recent această teorie pe șobolani și a demonstrat că porumbul non-GMO este mult mai sigur pentru animalele noastre de companie (dar există o mulțime de dezbateri pe această temă).

Porumb modificat genetic

Universitatea din Caen din Franța a descoperit că porumbul modificat genetic care este făcut pentru a fi rezistent la pulverizarea ucigașului de buruieni, cum ar fi cauzele rotunde Tumorile mamare, și leziuni de rinichi severe și hepatice atunci când sunt hrănite la șobolani.Ei au fugit un studiu în care au hrănit acest porumb la șobolani și 50% dintre bărbați și 70% dintre femele au murit prematur, în timp ce doar 30% dintre bărbați și 20% din femele din grupul de control au murit prematur.

Compania care face semințele NK603 care a fost testate afirmații că cercetătorii au ajuns la "concluzii nefondate", dar au fost publicate în Mâncare și toxicologie chimică cu toate acestea. Datorită preocupărilor și siguranței alimentelor OMG, se efectuează cercetări suplimentare de către Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentară.

Ce să se hrănească

Am auzit deja despre efectele potențiale ale OMG-urilor la om și mulți oameni evită acum să mănânce aceste alimente din motive de sănătate (dar există două părți la această dezbatere). Dar există opțiuni bune pentru proprietarii de șobolani care doresc să evite hrănirea acestor tipuri de alimente la animalele de companie? Răspunsul scurt nu este. Nu există nici o dietă ecologică de șobolani preambalați, disponibilă de la magazinul local de animale de companie.

În loc să cumpărați alimente de șobolani preambalate din magazin, puteți oferi șobolanului o varietate de alimente sănătoase. Opțiunile organice de legume, un număr mic de fructe, boabe, semințe și alimente deshidratate pe care le-ați găsi în mod obișnuit într-un amestec de alimente de șobolan pot fi oferite zilnic la șobolanul dvs. de companie în loc să toarnă doar OMG-uri de la un Baggie în șobolan Bowl.

Magazinele de alimente din domeniul sănătății au adesea mazăre, semințe și alte boabe disponibile pentru cumpărare. La aceasta, puteți adăuga niște legume și fructe proaspete și fânul de alfalfa de la un agricultor local, dacă este posibil. Aceasta ar fi o dietă ideală, potențial liberă de OMG-uri dăunătoare și substanțe chimice.

În plus față de alimentele reale, calciul, cromul, manganul și vitamina B12 trebuie adăugate la dieta dvs. de casă pentru a furniza substanțele nutritive esențiale ca fiind decise de Consiliul Național de Cercetare. O rețetă exactă a unei diete bine rotunjite pentru șobolanii de companie poate fi găsită pe site-ul web al clubului de șobolan.

Avertizare

Ar trebui să vă asigurați că evitați hrănirea de ciocolată, boabe crude, cartofi dulci brut, varză, germeni de la Bruxelles, cartofi verzi, tratează dulci sau zaharuri, orice alt "mâncare junk", băuturi cofeină și băuturi carbogazoase.

Surse de articole
Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
  1. Séralini, Gilles-Eric și colab. Republica Studiu: Toxicitate pe termen lung a unui erbicid rotund și a unui porumb modificat cu toolup-ulȘtiințe ale mediului Europa, vol 26, nu. 1, 2014. Springer știință și business media LLC, DOI: 10.1186 / s12302-014-0014-5

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Alimente și tumori de șobolan