Top 5 cel mai bine crescuți boluri de mâncare

Există o anumită controversă Beneficiile exacte ale bolurilor ridicate pentru câini. Unii experți cred că bolurile crescute de mâncare pentru câini sunt o necesitate, în timp ce alții cred că sunt doar o modalitate plăcută de a face mai ușor ca puștii tăi să-și acceseze cina. Oricum, cele mai bine crescute boluri pentru animale poate fi o bucată benefică de consumabile de îngrijire a câinelui pe care ați putea dori să le luați în considerare pentru puii dvs.

Cele mai bine cele mai mari boluri de mâncare pentru câiniÎn primul rând, să vorbim despre faptul că există o mulțime de cercetări care se fac cu privire la corelația dintre bolurile crescute de câine și contracția dilatării gastrice și a Volvulus (GDV), cunoscută și sub numele de Canine Bloat.

În prezent, cu cel mai mare studiu de acest gen a arătat că utilizarea celor mai bine crescute boluri de mâncare de câine poate crește de fapt probabilitatea lui Canine Bloat, dar rezultatele sunt încă neconcludente, iar cercetătorii încurajează studierea acestora.

În timp ce oamenii de știință lucrează la înțelegerea rezultatelor, merită menționat faptul că există câteva beneficii dovedite pentru utilizarea bolurilor crescute pentru câini. Dacă plasați un castron la nivelul adecvat pentru animalul dvs. de companie (în corelație la înălțime), îi permite să mențină poziția corespunzătoare în timp ce mănâncă și bea.

Dacă castronul este la înălțimea potrivită, alimentele vor putea călători din gură, în jos în esofag și în stomac. În teorie, aceasta face ca digestia să fie mai ușoară și mai eficientă. În mod similar, atunci când un castron de câine ridicat este poziționat la înălțimea potrivită, îmbinările gâtului și picioarelor susțin mai puțină tulpină, ceea ce este deosebit de convenabil pentru câinii de rang înalt.

Aici sunt cele mai bine crescute boluri de mâncare pentru câini pe care vom vorbi în acest articol:

Câștiguri de câine ridicate Preț Calitate Rating
PETFUSION PET PET $$ A+ 4.5/5
Tavă de hrănire crescută $ C 4.6/5
Inchideții de înălțime dreapta Café Heading Dog $$ B 4.5/5
Alimentatorul de stocare ridicat Iris $ A 4.7/5
Bergan Hest Hest Doubl Bowl $$ B 4.1/5

* Faceți clic pe cel mai bun brand Bowls Bowls pentru mai multe informații și prețuri sau derulați mai jos pentru mai multe detalii.

Am vorbit anterior despre argumentele pro și contra Bowlurile obișnuite de alimente pentru câini vs crescute, și în cea mai mare parte depinde de situația dvs. specifică și dacă câinele dvs. are nevoie de un castron de hrană pentru câini înălțați (de exemplu, dacă este un câine mai în vârstă, sau dacă el face o mizerie mare). De asemenea, am acoperit o parte din Fapte și mituri de boluri ridicate aici, Dacă sunteți curios.

Deci, cum găsiți înălțimea potrivită pentru cele mai bine crescute boluri de mâncare pentru câini?

Măsurați câinele dvs. în timp ce este în mod normal. Măsurați de la podea drept până la lamelele umărului. Acum, scade de șase centimetri de această măsură. Dacă castronul este la înălțimea corectă, ar trebui să stea la nivel cu partea inferioară a pieptului câinelui. Fido ar trebui să poată mânca fără să-și extindă gâtul în sus sau să-l coboare.

Top 5: Cei mai bine crescuți
Cel mai convenabil pentru mâncătorii murdari sau câini de rang înalt

Care sunt cele mai bine crescute boluri pentru câini pentru câini?

1PetFusion de animale de companie ridicate

PETFUSION PET PETAlimentatoarele crescute sunt adesea prescrise de veterinari pentru câinii care au dificultăți în a se apleca în timp ce mănâncă sau bea. Câinii de îmbătrânire și cei cu artrită și alte probleme de mobilitate sunt câinii cu o astfel de nevoie. Acest alimentator de animale crescute de la PetFusion va face lucrurile mult mai ușor pentru companionul tău canin. Disponibil în două dimensiuni - 4 "High pentru câini mici și 10" High pentru câinii înalți - acest alimentator va ușura tulpina de pe gâtul câinelui, umerii și articulațiile în timpul meselor.

  • Ridicate câine Bowl Recenzii: Citește recenzii ale altor proprietari de animale de companie

Suportul de castron are un design clasic și funcțional și este construit din punct de vedere durabil din pinul de grad. Alimentatorul conține trei boluri din oțel inoxidabil de calitate alimentară. Două dintre boluri pot 3 cesti de mâncare fiecare, iar cealaltă este mai superficială și deține doar 13 uncii. Cu două înălțimi de a alege, proprietarii de animale de companie consideră că acest lucru este potrivit pentru o varietate de rase și dimensiuni ale câinilor.

Suportul de castron înalt nu numai că face ca mâncarea mai plăcută și fără efort, păstrează și bolurile de alimentare și zona de alimentare mai ordonată. Tonul natural al materialului se amestecă cu ușurință cu decorul existent, iar toate părțile din alimentatorul de animale de companie crescute cu animale de companie sunt o briză pentru curățarea și menținerea.

cele mai bine crescute boluri pentru animaleMajoritatea proprietarilor de câini care au cumpărat acest articol spun că le-a servit bine de ani de zile. În timp ce acesta poate fi unul dintre bolurile cele mai mari de mâncare pentru câini, dar unii recenzenți au remarcat că vinilul a fost ușor murdar. Ei au mai spus că, în doar câteva luni scurte, izbucnirea apei a provocat vinilul să coacă.

PROS Contra
  • Disponibil în două dimensiuni - 4 "High pentru câini mici și 10" High pentru câinii înalți
  • Suportul de castron din lemn este construit din pin de calitate
  • Include 3 boluri din oțel inoxidabil
  • În timp ce acesta poate fi unul dintre bolurile cele mai mari de mâncare pentru câini, dar unii recenzenți au remarcat că vinilul a fost ușor murdar
  • Cumpărătorii au spus că, în doar câteva luni scurte, izbucnirea apei a provocat vinilul să coacă.

cele mai bine crescute boluri pentru animaleCele mai utile recenzii ale proprietarului câinelui (citiți Full Amazon Review + Video): "O recenzie rapidă video, găzduită de Retrieverul nostru de la Labrador 80LB, Zed. După cum puteți vedea, Zed îi iubește pe noul său suport pentru castron, și o iubim și pe el! Am fost și noi # 8230;

2 tavă de hrănire ridicată

Tavă de hrănire crescutăAceastă tavă ridicată de hrănire de la Suncast este o investiție bună pentru proprietarii de animale de companie cu câini mari care trebuie să se potrivească foarte puțin pentru a-și atinge mâncarea. Tulpina pe gât, umeri și înapoi agravează adesea condițiile existente și poate provoca chiar tulburări de postură. Această configurare a fost concepută pentru a preveni situațiile precum cele menționate.

  • Ridicate câine Bowl Recenzii: Citește recenzii ale altor proprietari de animale de companie

Tava măsoară 13 "x22" x4 "și se face din plastic dur de înaltă calitate cu picioarele care pot fi stocate dedesubt. Sunt incluse două boluri din oțel inoxidabil, fiecare măsurând 8 "în diametru cu o capacitate de 6-8 cesti de alimente sau apă. Când este folosit fără picioare, tava este doar înălțimea potrivită pentru puii sau animalele mici. Folosit la înălțimea sa deplină, aduce alimente la aproximativ 1 picior de la sol - înălțimea ideală pentru câinii medii și mari.

Cumpărătorii care au folosit acest lucru pentru un timp destul de mult sunt fericiți că bolurile nu au arătat semne de rugină, iar tava sa ridicat până la jucăia normală a câinelui lor. Proprietarii de animale de companie își ridică degetele pentru acest produs. Tava de hrănire ridicată, aduce alimente de la podea până la înălțimea perfectă, păstrează lucrurile în zona de hrănire a animalelor de companie în ordine și împiedică balonarea și multe tulburări asociate cu înclinare în timp ce mănâncă sau mănâncă.

cele mai bine crescute boluri pentru animaleAcest produs este și la prețuri rezonabil, făcându-l într-adevăr foarte bun. Un recenzent a împărtășit fotografii cu două mici spoturi de rugină care au fost dezvoltate în partea de jos a unuia dintre bolurile din oțel inoxidabil după doar câteva luni de utilizare. Alți cumpărători nu au fost mulțumiți de faptul că picioarele nu au fost reglabile. Se spune când sunt plasate pe podea, bolurile nu sunt destul de înalte, dar când sunt ridicate cu picioarele sunt prea înalte pentru rasele medii.

PROS Contra
  • Măsuri de tavă 13 "x22" x4 "
  • Tava este făcută din plastic dur de înaltă calitate, cu picioare care pot fi stocate dedesubt
  • Include 2 boluri din oțel inoxidabil; fiecare măsurând 8 "în diametru cu o capacitate de 6-8 cană
  • Un recenzent a împărtășit fotografii cu două mici spoturi de rugină care au fost dezvoltate în partea de jos a unuia dintre bolurile din oțel inoxidabil după doar câteva luni de utilizare
  • Alți cumpărători nu au fost mulțumiți de faptul că picioarele nu au fost reglabile spunând că atunci când sunt plasate pe podea, bolurile nu sunt suficient de înalte, dar când sunt ridicate cu picioarele, ele sunt prea înalte pentru rasele medii

cele mai bine crescute boluri pentru animaleRevizuirea celui mai util al proprietarului câinelui (Citiți Full Amazon Review): "Mi-am urât să-mi urmăresc cățelul trebuie să-și îndrepte și să-i dăruiesc gâtul să mănânce sau să beau, așa că am decis în cele din urmă să investesc într-un alimentator ridicat pentru ea. M-am dus la câteva magazine locale de animale de companie & # 8230;

3 noduri de înălțime dreapta Cafenea de câine Café

Inchideții de înălțime dreapta Café Heading Dog Animalele noastre Înălțimea corectă Café Café Dog Măsuri 13.5 & ​​# 8243; X 27.75 "X 16" și ridică mâncarea de 16 inci de pe pământ. Acest lucru face ca mâncarea convenabilă și fără tulpini în special pentru câinii mari. Tava este făcută din plastic durabil, cu picioare constante care o păstrează stabile. Buza exterioară a tăvii este ridicată pentru a menține mâncarea sau apa vărsată să cadă pe podea.

  • Ridicate câine Bowl Recenzii: Citește recenzii ale altor proprietari de animale de companie

Bowls din oțel inoxidabil măsoară 10 "în diametru și 3" adâncime. Nu trebuie să fie ascuns de vedere chiar și atunci când nu este în uz, deoarece culoarea neagră și designul elegant sunt atrăgătoare vizual. Proprietarii de animale de companie au găsit acest lucru pentru a fi configurarea perfectă pentru rasele lor mai mari de câini, cum ar fi Marele Danezii și St. Bernard. Înălțimea este bună și a rezolvat probleme precum balonarea, aruncarea după o masă sau sufocare.

Bolurile sunt mai mari decât de obicei și dețin o cantitate substanțială de alimente și apă. Cumpărătorii de genul că fundul bolurilor sunt rotunjite, făcându-l mai ușor pentru caini să-și lingă mâncarea curată, deși unii proprietari de animale de companie au dorit fundul plat pentru a permite un volum sau o capacitate mai mare. Acest alimentator american a fost un dispozitiv în majoritatea locuințelor de mai mulți ani din cauza motivelor menționate. Inchideții Înălțimea de înălțime Café Șervețele pentru câini Curățați cu o cârpă.

Acest produs este unul dintre cele mai bine crescute castron alimentar pentru câine, deoarece poate fi spălat în mașina de spălat vase și este destul de ușor de spălat de mână, de asemenea. Spre deosebire de unele alimentatoare care au o gaură deschisă pentru a renunța la boluri, acesta are spații închise pentru fiecare castron. Referenții nu au dorit acest lucru, deoarece particulele de apă și alimente ar intra între castron și alimentatorul care necesită curățare frecventă.

PROS Contra
  • Măsuri 13.5 & ​​# 8243; X 27.75 "X 16" și ridică mâncarea de 16 inci de pe pământ
  • Fabricat din plastic durabil
  • Buza exterioară a tăvii este ridicată pentru a menține alimentele sau apa vărsată de pe podea
  • Inlcudes 2 boluri din oțel inoxidabil care măsoară 10 "în diametru și 3" adâncime
  • Produs in SUA
  • Apa și particulele alimentare intră între castron și alimentatorul care necesită curățare frecventă
  • Ca și în multe dintre cele mai bine crescute boluri de mâncare de câine, mâncărurile sunt aproape împreună, ceea ce poate duce la mâncăruri soggy dacă aveți un câine care bea foarte mult sau este predispus la somn

Amazon Comentarii cliențiCele mai utile recenzii ale proprietarului câinelui (citiți Full Amazon Review + Photo): "Foarte înalt, își face treaba. Așadar, am văzut alte recenzii spunând că banda care deține bolile în loc de expediere lasă un reziduu lipicios, este adevărat. Cu un mic goo plecat și un Brilllo Pad It & # 8221;

4 IRIS Etanșați alimentatorul de stocare ridicat

Alimentatorul de stocare ridicat IrisAlimentatorul crescut și stocarea alimentelor s-au rulat într-unul - este ceea ce acest produs de la IRIS USA, INC. e totul despre. Este disponibil în trei dimensiuni - mici, medii și mari - culori de bronz, verde și negru. Măsurile de dimensiuni mari 21.53 "X14.29 "X15.04 ", se află la 15" înălțime, stochează 64 de cești de alimente uscate și deține două boluri din oțel inoxidabil cu 2 litri.

  • Ridicate câine Bowl Recenzii: Citește recenzii ale altor proprietari de animale de companie

Proprietarii de animale care au cumpărat acest lucru au fost extrem de mulțumiți de cumpărarea lor. Designul acestui alimentator este simplu, dar foarte bine gândit. Materialul plastic utilizat pentru bază și depozitare face configurația se confruntă din stropi de apă și se scurge - în mod clar, un avantaj față de tăvile din lemn sau metalice.

Tot ce este nevoie este o cârpă la îndemână pentru a șterge scurgerile sau murdăria pentru a păstra totul curat și uscat. Bolurile sunt detașabile și pot fi spălate fără agitație. Acest lucru face ca un element de companie foarte practic și foarte util. Nimic nu poate fi mai adecvat atunci când vă aduceți pe animalele de companie într-o excursie sau la un camping decât alimentatorul de stocare ridicat IRIS - o piesă compactă care stochează alimentele și alimentează câinele.

cele mai bine crescute boluri pentru animaleCa și în cazul oricăror dintre cele mai bine crescute boluri de mâncare pentru câini, acest produs nu este fără defecte. Unii recenzenți nu au fost mulțumiți de neplăcerile pe care le aduce acest produs. În loc să umpleți pur și simplu bolurile de alimente, trebuie să scoateți vasul de apă înainte de a răsuci deschide partea superioară pentru a avea acces la alimente. De asemenea, similar cu castronul de noduri de mai sus, există puțuri de plastic care dețin fiecare castron. Aceste godeuri se umple cu particule de apă și de alimente, ceea ce înseamnă curățarea frecventă este necesară.

PROS Contra
  • Unul dintre cele mai bune boluri de mâncare pentru câini și depozitarea alimentelor într-una
  • Disponibil în 3 dimensiuni și 3 culori
  • Stochează 64 de cești de alimente uscate și deține două boluri din oțel inoxidabil cu 2 litri
  • Incomod, pentru că trebuie să scoateți castronul de apă înainte de a răsuci deschide partea de sus pentru a avea acces la alimente
  • Apa și particulele alimentare intră între castron și alimentatorul care necesită curățare frecventă

cele mai bine crescute boluri pentru animaleCele mai utile revizuire a câinilor câinelui (Citiți Full Amazon Review + Fotografii): "Fapte - Câinele dvs. îl va iubi. Câinele meu refuză să bea / mănâncă dacă nu pun alimente și apă în acest alimentator înalt. Face o lume a unei diferențe. Dacă aveți un câine mare și # 8230; "

5 Bergan Hest Double Bowl Bowl

Bergan Hest Hest Doubl BowlAcest alimentator ridicat curat de la Bergan vine în nuanțe de gri și negru și măsoară 15 "x15" x28 ". Tava este făcută din plastic BPA turnat și deține două 2.75 de boluri inoxidabile în loc. Aceste măsurători sunt pentru dimensiunea XL, dar două alte dimensiuni sunt disponibile - medii și mari. În timp ce acest lucru este conceput pentru câinii mari care au nevoie de înălțimea suplimentară pentru bolurile lor, pot fi folosite și cu puii, astfel încât acestea să crească cu alimentatorul.

  • Ridicate câine Bowl Recenzii: Citește recenzii ale altor proprietari de animale de companie

Picioarele sunt detașabile, astfel încât alimentatorul se fixează mai jos în timp ce câinii sunt mici. Pe măsură ce câinii cresc mai înalți, picioarele alimentatorului pot fi atașate pentru a face mese mai confortabile pentru ei. Acest alimentator este foarte recomandat de proprietarii satisfăcuți și Pouches fericit. A ajutat la abordarea problemelor câinilor cu boli care afectează articulațiile, postura sau sistemul digestiv.

Feetarul cu bowl dublu ridicat Bergan este făcut foarte robust și se ridică foarte bine la dezinfectarea ocazională în mașina de spălat vase. Proprietarii de câini au remarcat că bolurile se potrivesc bine peste găurile proiectate pentru ei. Din moment ce nu există nici o podea dedesubt, apa vărsată nu se acumulează și nu există acumulator murdar. Aceasta este o parte mai mică de a curăța, o mai mică cornitate de făcut.

Unele recenzii plâns de dimensionarea nu sunt corecte, iar chiar și cea mai mare dimensiune nu ar fi potrivită pentru o rasă mare sau foarte mare. Unii cumpărători au comentat, de asemenea, că picioarele sunt greu de fixat în poziție.

PROS Contra
  • Disponibil în 3 dimensiuni
  • Disponibil în gri sau negru
  • Fabricat din plastic BPA turnat
  • Deține două 2.75 de boluri inoxidabile
  • Unul dintre cele mai bine crescute boluri de mâncare pentru câini, deoarece este echipat cu picioare detașabile
  • Mașină de spălat vase
  • Unele recenzii plâns de dimensionarea nu sunt corecte, iar chiar și cea mai mare dimensiune nu ar fi potrivită pentru o rasă mare sau foarte mare
  • Unii cumpărători au comentat, de asemenea, că picioarele sunt greu de fixat în poziție

cele mai bine crescute boluri pentru animaleCele mai utile revizuire a câinilor câinelui (Citiți Full Amazon Review + Fotografii): "Lucrează perfect pentru bully american de 60LB. Ne place! A + Transport rapid! Ușor de asamblare & # 8230;."


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top 5 cel mai bine crescuți boluri de mâncare