Top # 31: ce companii alimentare pentru câini nu spun proprietarii de animale de companie

Nu este un secret că multe companii alimentare de companie Out sunt interesați mai mult în linia de jos decât să ofere o nutriție de calitate pentru câinii noștri. Tu și cu mine am văzut cercetarea, am citit articolele și am urmărit toate amintirile de alimente pentru animale de companie. Dar ce altceva sunt companiile de hrană pentru animale de companie care ne ascund de la noi?

În această nouă podcast de oră, sunt alăturat de un expert din industria alimentară pentru animale de companie Richard Darlington, CEO-ul lui Frați alimente complete de câine, Și suntem aici pentru a vorbi despre pericolele ascunse ale anumitor branduri de mâncare câine și ce multe companii de mâncare de companie se află în mod deliberat. Richard subliniază importanța de a fi un proprietar de animale de companie diligent atunci când vine vorba de a alege nutriția pentru câinii și pisicile dvs. și cum să faceți asta.

De asemenea, am reușit să discutăm pe scurt câteva dintre pericolele din afara produselor alimentare pentru animale de companie și să vorbim despre tratamente de purici, jucării periculoase pentru câini și alte materiale de companie, cum să faceți alegerea potrivită care ar fi în siguranță pentru animalul dvs. de companie și ce să evite. Acest lucru sa dovedit a fi o conversație foarte revelatoare și interesantă, și vă recomand proprietarul animalului de companie vreodată să aibă un ascultător și să audă ce are un insider despre industrie.

Ascultați episodul din videoclipul de mai sus și găsiți transcrierea completă de podcast mai jos. Pentru mai multe, vizitați postul acestui episod despre oficial Teoria animalelor de companie Website.

Ce companii alimentare pentru câini nu spun proprietarii de animale de companie
(transcrierea podcast brut)

Ce companii de hrană pentru câini se ascund de către proprietarii de animale de companie

Pentru cei dintre voi care sunt noi la spectacol, numele meu este Samantha și astăzi vreau să vorbesc despre toate concepțiile greșite, cred că, pentru o lipsă de un termen mai bun, în industria animalelor de companie. Ne-am vărsat în acestea în trecut în unele dintre episoadele noastre. Am vorbit cu alți experți din industria animalelor de companie care au vorbit despre unele dintre lucrurile ascunse pe care le avem ca proprietari de animale de companie trebuie să știe pentru a oferi cea mai bună îngrijire, cea mai bună nutriție, pentru animalele noastre de companie.

O mulțime de produse din industria animalelor de companie nu sunt la fel de puternic reglementate ca și produsele care sunt făcute pentru oameni. Deci, începem să vedem o creștere, o creștere uriașă, în ratele anumitor boli și # 8212; Cancerul, diabetul fiind doar un cuplu & # 8212; În tovarășii noștri canini și felini. Și multe dintre acestea sunt legate direct de produsele pe care le folosim pentru câinii noștri, produsele din plastic pe care le folosim. Lucruri cum ar fi jucăriile de mestecat și bolurile sunt umplute cu substanțe chimice care se scurge în sistemul nostru de câini. Lucrurile precum produsele de purici și șampoanele sunt făcute cu substanțe chimice, toxine, care se scurge în sistemul nostru de animale prin pielea lor. Și, bineînțeles, hrana pentru animale de companie fiind cea mai mare.

Am văzut atât de multe rechemate în ultimii ani și am avut atât de multe probleme în știri și mass-media despre diferite ingrediente. Ele sunt provenite în țări care nu au reglementări precum Statele Unite. Companiile folosesc ingrediente care fac ca câinii noștri să fie bolnavi. Sau pisici, se întâmplă și cu pisicile. Întotdeauna spun câini, dar într-adevăr animale de companie în general.

Oricum, astăzi vorbesc cu un bărbat pe nume Richard Darlington și Richard este CEO al unei companii numite Brothers Food de câine complet. Acum, frații fac o mâncare de câine ultra-premium și o poveste interesantă. Povestea lungă este scurtă faptul că Richard nu a fost implicat în mâncarea câinelui toată viața și într-o clipă voi juca interviul pentru dvs. și vă spune despre călătoria pe care a luat-o pentru a ajunge acolo unde este acum cu frații.

Este o poveste similară cu ceea ce noi avem și dacă vă uitați la site-ul lor o mulțime de oameni care au început să hrănească frați alimente au împărtășit povestiri similare și am făcut-o și în casa noastră și pe baza povestii noastre este "# 8212; Ești nevăzat, îți hrănești câinele un aliment de calitate inferioară, câinele tău se îmbolnăvește, îți dai seama că mâncarea poate provoca unele dintre probleme, faci niște cercetări și apoi treceți la un aliment de calitate superioară.

Scopul lui Richard și obiectivul familiei sale, este o afacere de familie, scopul lor este de a face alimente sănătoase pentru animalele de companie pentru părinții de companie care este foarte transparent. Compania este foarte deschisă. Ei surprinde totul și își fac mâncarea aici în Statele Unite. Ei folosesc ingrediente de înaltă calitate. De fapt, dețin un magazin în Florida, unde își vând mâncarea de animale de companie și scopul lor este de a face o alimentație de înaltă calitate și părinții de companie educați cât mai mult posibil cu privire la beneficiile hrănirii unui aliment mai sănătos și costul real al alimentelor sănătoase pentru animalele de companie sănătoase. O mulțime de proprietari de animale de companie presupune imediat că alimentele de calitate superioară vor veni la un preț mai mare, dar astăzi veți auzi ceva de la Richard despre modul în care aceste costuri pot fi cu adevărat comparate și puteți fi surprins să aflați asta Uneori, alimentele de calitate superioară nu sunt atât de scumpe mult mai scumpe decât o hrană de calitate inferioară, deoarece trebuie să hrănești mai mult din alimentele de calitate inferioară și, bineînțeles, veți economisi costurile de vedeteri și lucruri de genul ăsta.

Așa că o voi lăsa pe Richard să vă explice asta. Am avut un mare interviu cu el. Am învățat o mulțime de informații minunate despre mâncarea de animale de companie în general și, bineînțeles, Brand Brothers. Este o companie mai mică, așa că nu am mai auzit de ei înainte. L-am întâlnit pe Richard și am început să vorbesc cu el, așa că am aflat mai multe despre compania însăși și doar câteva dintre acele concepții greșite din lucrurile din industria animalelor de companie. Și vorbește despre unele dintre lucrurile, regulile și reglementările din industria animalelor de companie și au dat câteva exemple foarte mari atunci când este înșelătoare pentru noi ca proprietari de animale de companie lucrurile pe care ni le-am spus de la aceste companii.

Și din nou, acesta nu este primul podcast pe care l-am făcut pe acest subiect. Aceasta este un pic mai largă în ceea ce privește ceea ce acoperă, dar am avut și alți oaspeți, care au vorbit despre unele dintre acele concepții greșite și unele dintre aceste informații înșelătoare. Deci este foarte important ca proprietar de animale de companie că vă faceți cercetările și că vă faceți cu adevărat sănătatea animalului de companie o prioritate de vârf.

Deci, din nou, voi merge mai departe și l-am lăsat pe Richard să se scufunde și să-ți explic câteva din asta. Doar așa știți, unele dintre lucrurile despre care vorbește, există unele cercetări și lucruri pe care le menționează și există legături către toate acestea pe teoria noastră de pe site-ul nostru de companie.

Deci, dacă preferați să sari acolo și să urmați de-a lungul sau să obțineți aceste informații înainte de a asculta podcast-ul și educația dvs. sau obțineți-o după podcast, indiferent de ce preferați să faceți, este chiar acolo la TeyoryOpets.COM. Și voi recapita interviul la sfârșit și voi explica din nou unde puteți găsi acest lucru. Deci, dacă conduceți și nu aveți timp să o scrieți în jos sau ceva de genul acesta, voi reveni și atinge baza după interviu.

Interviu cu Richard Darlington

Samantha: În primul rând, Richard, vă mulțumesc foarte mult pentru a veni pe spectacol. V-ar deranja doar să începeți vorbind un pic despre povestea ta și despre fundalul tău? Este foarte interesant și dă un fundal minunat cu privire la modul în care ați intrat în mâncarea de animale de companie în primul rând.

Richard: Un prieten, o femeie pe care am dat-o cu ceva timp în urmă care sa mutat la Florida cu fiul ei vorbea despre a face ceva. Întotdeauna iubea câinii și a vrut să facă "# 8230; Era o singură mama de trei ani. Și este o viață dură. Avea propria ei afacere și totul, dar a vrut să lucreze cu câini, așa că a coborât la Florida cu unul dintre băieții ei.

Și am vrut întotdeauna să fiu implicat în câini, deoarece practic când eram copilul un câine mi-a salvat viața emoțională. Vreau să spun că, dacă nu ar fi fost pentru micile mele patch-uri de câine, Dumnezeu știe doar ce mi-ar fi întâmplat. Și sincer, nu mi-am dat seama cât de mult m-am gândit la câini. Vreau să spun că iubesc animalele, toate animalele, dar că un câine într-adevăr a fost atât de crucial.

Lucrul despre poveste este că "# 8212; și nu am intrat în prea multe detalii, dar jur pe Dumnezeu că nu aș fi surprins deloc dacă există ceva care implică îngeri cu acest câine, pentru că nu știu cum este posibil ca acesta a făcut ceea ce a făcut, dar în orice caz este "# 8230; Practic, acest câine mic, doar mi-a salvat viața emoțională. A fost doar și # 8212; Dedicarea lui a fost atât de completă. Cred că a înțeles cât de mult aveam nevoie când eram un băiat mic. Nu cred că ești același când ceva te iubește atât de complet. Acum nu sunt cu siguranță. Și am vrut mereu să fiu implicat la câini și într-un fel încearcă doar să ramburseze ceea ce a făcut dragostea totală totală pentru mine.

Așa că m-am dus la Florida, l-am urmărit pe Melissa acolo și am ajuns la deschiderea unui magazin de mâncare pentru câini.

Samantha: Și asta eo dvs. & # 8212; hrana de câine a fratelui cu care sunteți implicați acum?

Richard: Ei bine că "# 8212; Mai întâi am deschis un magazin alimentar pentru câini. Melissa urma să deschidă o îngrijire de Ziua Doggie. Dar credeți în premoniții?

Samantha: Absolut.

Richard: Ei bine, am avut câțiva câini în evenimente psihice din viața mea de când am fost un băiat tânăr. Și toți s-au împlinit, fiecare dintre ei. Aș vedea o imagine a viitorului și aș face ca o comunicare mentală despre ceea ce a fost sau ce însemna sau ceea ce aveam de gând să experimenteze și fiecare dintre aceștia sa întâmplat. Și i-am spus lui Melissa despre ei. Dar literalmente, am petrecut cinci luni, amenajând un magazin pentru a fi o îngrijire de zi câine și suntem gata să ne deschidem sâmbătă. Dacă aceasta este o după-amiază de vineri, vom deschide dimineața următoare. Deci, vineri după-amiază am coborât la Miami & # 8212; Suntem din zona Philadelphia & # 8212; Am coborât la Miami pentru a lua prânzul.

Și am spus, să mergem la Miami. Vom lua prânzul, iar mâine vom deschide îngrijirea copiilor.& # 8221;

Așa că mergem în Miami și a fost un magazin de mâncare de câine acolo și Melissa a vrut să intre și să se uite în jur. Așa că se uita în jur. Am mers la spate și m-am uitat într-un congelator, # 8212; ca un congelator de sus cu o ușă de sticlă & # 8212; și m-am uitat la cuplul de bucăți triste de mâncare congelată pentru câini și am avut o altă premoniție. De obicei nu le iau când am fost mai în vârstă, majoritatea au venit când eram tânăr și că mi sa dat această carte de premoniții "# 8212;

Se întâmplă încă, dar totul sa întâmplat brusc. Mă uit în acest congelator și primesc această comunicare care a fost "Nu deschideți îngrijirea copiilor Doggy. Deschideți un magazin alimentar pentru câini. Iar magazinul de mâncare pentru câini nu este ceea ce veți ajunge în cele din urmă să faceți, dar veți afla ceva, ceea ce vă va duce la ceea ce veți ajunge la a face. Este extrem de reușită și extrem de utilă. Productiv.& # 8221;

Deci, părăsim magazinul și mergem peste stradă și stau jos la prânz și mă gândesc și mă gândesc și la # 8212; Oh, Dumnezeule. Acum, cum voi spune aceste două? Deoarece Melissa a fost acolo și fiul ei, care a fost de douăzeci și cinci de ani în acel moment și # 8212; Spune-le că am avut doar o premoniție să nu deschidă îngrijirea copiilor Doggy, ci să deschid un magazin de mâncare câine, ceea ce ar însemna încă trei luni de muncă și câteva sute de mii de dolari mai mult, doar nebun.

Dar am aflat că # 8212; toți se împlinesc și # 8212; Nu sunt generali, sunt lucruri specifice. Așa că i-am spus și s-au uitat la mine și au plecat, bine, bine.& # 8221;

Deci, ne-am întors, am luat-o în afară și am început să privim într-un magazin de mâncare de câine pe care l-am deschis trei luni mai târziu și trei sute de mii de dolari mai târziu.

Samantha: Wow.

Richard: Și, practic, mi-a luat toate economiile de viață. Deci, deschidem magazinul de mâncare câine și am început să facem brut și am făcut toate alimentele de înaltă calitate. Dar am făcut toate cercetările și totul și am crezut că Raw a fost calea de a merge. Am avut ca nouă piept imens de șase picioare înghețați și două congelatoare verticale.

Samantha: Oh wow.

Richard: Am adus în toate tipurile de alimente crude, de fapt aș face toată propria noastră mâncare brută și aș lucra toată ziua și am plecat acasă. Am avut un mixer în garaj și mi-aș amesteca și mi-am amestecat diferite alimente și pachet pentru clienții noștri, deoarece am continuat să împingi gândirea brută și # 8212; Trebuie să fie cel mai bun drept?

Dar, în timp ce timpul a trecut prin aceasta sa dovedit că majoritatea câinilor ar înceta să o mănânce, fie ar obține un dezechilibru nutritiv sau oamenii nu și-au putut permite. Din sute și sute de oameni care au făcut-o, doar câțiva au ajuns să rămână cu ea.

Deci, ce sa întâmplat cu noi a fost într-adevăr o educație în industrie. Nu era destul de sincer, ne-a descurajat să aflăm că aceste companii care făceau alimente pentru câini nu numai că nu au făcut lucruri bune în mâncarea câinelui, dar știau ce fac ei nu-i pasă prea mult, toți care a avut importanță a fost cât de repede putem face bani.

Așa că am continuat să căutăm o companie de hrană pentru câini care ar face lucruri bune și a fost atât de descurajantă, am credem cu adevărat și # 8212; Oh, Dumnezeu este mare că am primit și # 8230; Iată o companie bună, să le împingem; ei au mâncare bună. Apoi am afla că mințeau despre ceea ce era în mâncare, fie că au pus ceva acolo unde nu ne-au spus despre "# 8230;

Dar vezi, s-ar despărți de noi pentru că am făcut parte din industrie. Cred că tocmai au presupus că toată lumea știa, nu știu.

Deci, după câțiva ani și # 8212; Adică, cunoașteți toți acești oameni care vin în magazinul dvs., știi. Ei devin familie.

Samantha: Da. Absolut.

Richard: Bebelușii sunt născuți și # 8230; E familia ta și familia lor. E ca și cum am fi avut Melissa și eu și cei doi băieți ", # 8212; Celălalt băiat a venit și ne-a aderat la noi, și doar # 8212; Pentru a afla că au stat literalmente pe etichetă. Spunând lucruri care nu erau total adevărate. Tocmai am spus, & # 8220; om, nu pot recomanda aceste lucruri acestor familii care au încredere în noi. Ne-au cerut sfaturi și nu pot să o fac.& # 8221;

Așa că am spus, uite, fie să ne uităm la făcând mâncare sănătoasă. Nu știu ce sunt implicați, dar trebuie să-l verificăm.& # 8221; Așa că am făcut niște cercetări în mod evident, doar o parte a încercării de a fi mai bine la ceea ce făceam. Melissa a găsit un tip care a avut un doctorat. El a fost un nutriționist de animale. A fost uimitor. Are un doctorat în biologie intestinală și că # 8212; Un alt lucru care se întâmpla de-a lungul drumului a fost am început să observ toți acești câini și # 8212; Îți amintești că ți-am spus că Stepdad a fost un medic veterinar în Pennsylvania și & # 8212;

Samantha: Da. Da.

Richard: Sincer, obișnuia să-și vadă clienții o dată pe an pentru a verifica sănătatea câinelui. Dacă nu a existat un accident sau ceva de genul ăsta. Acești oameni mergeau la veterinar, ca și în fiecare lună. Și am spus, de ce te duci la un veterinar atât de mult?& # 8221;

Apoi am început să văd că toți acești câini aveau condiții de piele și am spus că, știi, Melissa, am avut o candida sistemică aproape toată viața mea și nu știam despre asta. M-aș duce la medici și niciunul dintre ei nu putea să-și dea seama și # 8212; Fața mea se rupea. [INAUDIBLE] & # 8212; La un moment dat am transformat cincizeci și # 8221; el a spus medicului său. Cred că am trecut de asta. Cred că nava a navigat, ok?& # 8221; Sunt 50 de ani. Știu că o să scot din ea & # 8221; nu mai este o scuză destul de bună și vreau să spun că întotdeauna am avut o poftă de zahăr și am avut pielea mea a fost întotdeauna uscată și întotdeauna ruperea.

Deci, doar din întâmplare, cineva a spus, Ascultă, am întâlnit această blondă foarte frumoasă.& # 8221; Am fost singur la acea vreme. A spus el, ar trebui să o vezi. Cred că e femeia ta.& # 8221; Așa că mă duc să o văd și se pare că este un doctor în medicina chineză. Și ea a fost aici de la MAUI; Avea o fiică; ea a venit aici în Statele Unite pentru a încerca să primească ajutor.

Așa că am intrat acolo să o văd și să o văd doar dacă am avut un interes pentru mine. Și ea a spus, bine, ce e problema ta?& # 8221; și am spus & # 8212; I & # 8230; Jeez nu, m-am simțit în esență ok. Nu am fost, nu am avut o problemă timp de 30 de ani că nimeni nu putea să remedieze.

Așa că ma despărțit de 15 minute și a spus ea, și ai o candida sistemică.& # 8221; Deci, timp de 30 de ani, am fost la medicii de la. N-am auzit niciodată acest termen. Ce înseamnă asta? Și mi-a explicat-o. & # 8212; Ei bine, scurgerile intestinale și Candida Albicans, care este o ciupercă de drojdie, este în intestinul tuturor, intră în sângele tău, și apoi se hrănește zahăr și apoi crave zahăr și asta-i în locul tău de zahăr poftele vin de la. Și acea ciupercă din fluxul dvs. de sânge este motivul pentru care vă izbucniți și de ce mâncați și de ce pielea este uscată.

Deci, trebuie să mă bați joc de mine. Mă gândesc, mă uit la această femeie, mă gândesc: Cum este cineva frumos și acest inteligent, credeți că acest lucru Mumbo Jumbo? Nu am făcut-o, nu am crezut. M-am gândit că a fost atât de multă prostii. Am spus & # 8220; cum știi dacă ai? Ce teste faci?& # 8221; și ea a spus, bine, faci o analiză a scaunelor.& # 8221;

Deci nimeni nu mi-a cerut vreodată să fac asta înainte. așa că m-am gândit, ce naiba; Voi afla. Așa că am făcut-o și destul de sigur că am fost plină de Candida. Deci, am spus, & # 8220; Ok & # 8221;. Am spus, așa că ai dreptate, ce faci despre asta?& # 8221; Vorbind aici, trebuie să fie un medicament pentru a lua. Ea a spus, nu, o faci cu dieta.& # 8221; Dietă? Cred că Isus, vreau să spun că trebuie să recunosc că am fost un Dingbat complet, nu aveam nici o idee că o dietă ar putea fi atât de importantă.

Am urmat sfatul și șase luni mai târziu am fost cel mai sănătos, literalmente patru ani, am fost cel mai puternic și mai sănătos specimen din mine că am fost vreodată. Nu te glumește, aș putea să iau o scară de patruzeci de picioare și să-l arunc pe camionul meu ca și cum nu era nimic. Și totul a fost doar de la eliminarea boabelor și a cartofului și a zahărului. Tocmai a vindecat o intestin de leaky. Și apoi sistemul imunitar a eliminat în cele din urmă totul.

Deci, acum sunt în Florida și mă uit la acești câini și spunând că și # 8212; Ascultați, Dumnezeule, jur pe Dumnezeu Acestea au aceeași condiție pe care am avut-o. Tu stii? Toți au luat mâncărime și piele uscată și pete calde și scoting și, știi? Totul mănâncă.

Așa că am spus, & # 8212; Știi, uită-te la ceea ce mănâncă, știi? Cu siguranta niciodata nu mi sa facut sa ma uit la ceea ce si # 8230; Am presupus că companiile de mâncare pentru câini au acționat cu bună-credință. Și, știți, puneți mâncare sănătoasă în alimentele câinilor. Așa că mă uit în și eu stau acolo căutând și gândindu-mă, Dumnezeule, este tot cereale.

Acest lucru sa întâmplat în câteva luni de la deschiderea magazinului de mâncare pentru câini. Deci, asta a declanșat cercetarea. Și am început să studiem și să facem cercetări. Doar am fost uimită de paralel între ceea ce am trecut și ce au trecut acești câini. Deci, am avut multe lucruri, sute de oameni pe care câinii sunt doar, știi, mâncărime. Ce faci pentru mâncărime? Ce faci pentru mâncărime? Vreau să spun că am auzit-o de zeci de ori pe zi.

Așa că i-am luat deoparte și am spus uite, vrem să lucrăm cu dvs. pentru a încerca să clarificați acest lucru. Dacă ați fi dispuși, vrem doar să începem să schimbăm dieta câinelui și să vedem ce se întâmplă.

Așadar, am început să fac acest proiect unde aș căuta alimente care nu aveau boabe, acest lucru a fost un drum înapoi înainte de începerea întregului lucru fără cereale, dar au existat una sau două alimente care l-au pornit și l-am pus pe asta și Destul de sigur că a șters-o în câteva luni.

Următorul lucru care sa întâmplat a fost, doar când ne-am bătut pe spate, simptomele au început să se întoarcă. Așa că ne-am uitat la ceea ce puneau în mâncare pentru a înlocui cerealele și a fost cartofii, # 8212; Cartofi dulci sau cartofi albi. Și destul de sigur, asta a provocat probleme, așa că am început să experimentăm că câinii este complet de pe cereale și cartofi și care a făcut trucul.

A fost mai mult pentru noi. A mers la necazul de a găsi acest doctorat și acele lucruri pe care le puteți adăuga la mâncare, dar tocmai am făcut toți anii de cercetare de a lua chestii din mâncare pentru a vedea ce a provocat problema. Majoritatea câinilor s-ar recupera de-a lungul timpului.

Deci, când am primit în sfârșit tipul ăsta, el a fost uimitor și, pentru că a avut un doctorat în biologie intestinală, mi-am dat seama din propria mea experiență personală că intestinul a fost într-adevăr nucleul pentru sănătatea sistemului pentru un mamifer. De asemenea, am știut din cercetare că optzeci la sută din sistemul imunitar este generată în mucoasa mucoasă a intestinului.

Celălalt lucru care este fascinant este că singurul lucru care separă intestinul și materia fecală din întreaga restul corpului este un strat unic gros de celule de celule pătrate mici numite enterocite. Ei bine, ei sunt dreptunghiulară, nu exact pătrat, dar nu sunt rotunzi, dar arată ca niște blocuri mici care rămân împreună. Asta e tot.

Tot ceea ce separă intestinul din restul corpului. Deoarece intestinul trebuie să transporte mineralele în alimente și aminoacizii defalcați. Și trebuie să treacă prin ceva destul de ușor.

Problema cu asta este că atunci când deteriorați acel strat mic de celule de celule cu un strat de enterocite. Toată o chestiune bruscă fecală începe să intre în fluxul sanguin, apoi candida sistemică.

Acum, toată lumea are Candida și femeile sunt adesea familiarizate cu ea pentru că primesc infecții de drojdie. Este același lucru. Dar când luați drojdie / ciupercă. Este un animal interesant. Este atât sau # 8212; Dacă ați depășit-o, devine o ciupercă și preia, iar Reclaimerul Naturii.

Este ca și cum ar veni grimul să se întoarcă înapoi, știi, murdărie astfel încât următoarea generație să crească. Dar, știi, nu vrei ca asta să meargă înăuntrul tău de ce ești în viață.

Și asta face zahărul. Și asta este ceea ce tot ce boabe și cartofi hrănește zahărul. Acum, au început să o înlocuiască cu lucruri precum năuturile și lintele. Acestea ajung să deterioreze intestinul.

Deci, există doar câteva lucruri pe care le puteți hrăni fără a face daune. Și asta am pus în frate foraj doar pur și # 8212; ca, fie mazăre, fie unul dintre lucrurile rare care nu fac prea multe daune. Și uimitor, există această rădăcină Cassava, care este destul de mare mâncăruri mari în regiunile ecuatoriale din întreaga lume. Și societățile care folosesc rădăcina Cassava ca carbohidrați de capse sau optzeci la sută din carbohidrați, nu este diabet. Nu adulți cu diabet zaharat.

Samantha: Oh wow.

Richard: Amazing. Da, și după cum se dovedește, motivul pentru aceasta este bacteriile intestinale și # 8212; Doar pentru a vă oferi o idee și # 8212; Există aproximativ zece trilioane de celule care vă alcătuiesc corpul. În colon, există nouăzeci de bacterii de trilioane, într-un colon sănătos. De zece ori celulele din colon decât există în întreaga restul corpului.

Samantha: Wow. Wow.

Richard: Nu ca un strat subțire. Este o întreprindere masivă, masivă și asta se întâmplă totul, iar această țară, spre deosebire de Europa, este doar un fel de a vorbi despre colon ca, cum ar fi, ca și # 8220 să schimbe subiectul & # 8221; & # 8212; Dar adevărul problemei este că este vorba de sănătate și boală.

Deci, concentrându-se asupra sănătății colonului și a obținerii și # 8212; Păstrarea IT & # 8230; Ei bine, majoritatea câinilor au deteriorat coloni, pentru că au mâncat atât de mult cereale, și atât de mult cartofi și atât de multe & # 8212; Chiar și acum, noile lucruri pe care le puneau acolo sunt deteriorați intestinul în alte moduri, dar ceea ce se întâmplă este că toate lucrurile primesc prin căptușeala intestinală și în intestin, și în sânge și acum aveți un sistem imunitar care este total suprasolicitat.

Vreau să spun, imaginați & # 8212; Vedeți, de fiecare dată când mâncați mâncare, când mâncați carne și # 8230; Un câine, de exemplu, există un lucru diferit de care trebuie să înțelegeți, chiar la început. Câinii și oamenii sunt mult diferiți în acest sens și # 8212; câinii nu au nevoie de carbohidrați pentru a obține glucoză, noi.

Când lucrez, pot spune diferența până la sfârșitul zilei. Creierul meu a folosit toate glucozele și am nevoie de ceva de ceva. Câinii au un proces numit gluconeogeneză. Ei convertesc grăsimea la glucoză. Ei nu au nevoie de carbohidrați. De fapt, carbohidrații le dăunează. Când aveți carbohidrați de glicemici ridicați. Le puteți da carbohidrați ca niște buni de la Tapioca pe care americanul îl cunoaște pe Cassava, care este puterea.

Jumătate din asta trece în intestin, este literalmente rezistând să fie digerată. Așa că merge în intestin și apoi hrănește bacteriile bune, de aceea este atât de sănătoasă. Așa că, dacă te uiți la fratele lui, care a spus 36% proteine ​​în formula de curcan, adevărul chestiunii este odată ce scoateți jumătate din cassava este probabil 46% proteine. Așa că nu pot pune asta pe etichetă că ilegală. Dar îți spun doar că unul dintre motivele pentru care funcționează atât de bine.

Deci, atunci când vă întoarceți acum la un câine care mănâncă carbohidrați, 35 până la 65% carbohidrați și carbohidrați ridicați de glicemie Vorbești orez, cartofi, cartofi dulci și # 8212; Ce se întâmplă este în câine declanșează insulina, iar insulina îl transformă în grăsime, de aceea atât de mulți câini sunt supraponderali.

Cred că peste jumătate din câini sunt supraponderali și acesta este motivul pentru care, nu au nevoie de carbohidrați. Acest nonsens despre un câine este practic schimbat de câțiva mii de ani pe care l-au trăit cu bărbați, nu este calea "# 8212; Adevărul este că lupii gri de 25.000 de ani are ADN mitocondrial care este 99.8% identice cu câinele dvs. Sau a pus-o în cealaltă că câinele dvs. are ADN mitocondrial care este 99.8% identice cu lupul gri. Acest lucru este după 25.000 de ani, asta este diferența dintre un bărbat alb și un om negru, așa că știi, este literalmente identic, există mici variații mici, dar în esență, spuneți că micuța ta & # 8230;

Ce fel de câine aveți?

Samantha: Avem un retriever labrador și un amestec vechi vechi de beagle.

Richard: Ok micul tău amestec Beagle & # 8212; Acest lucru este în esență un lup gri într-o formă diferită. Acum, când vine vorba de dietă, ADN-ul nuclear este diferit de ADN-ul mitocondrial. ADN-ul mitocondrial este întregul sistem de transfer de energie; din alimente, la energie, la celulă. Asta a rămas aceleași și că este în esență ceea ce vorbim cu dieta și transferul de energie.

ADN-ul nuclear este ceea ce se schimbă, pentru a schimba personalitatea și forma. Poți să faci asta în câteva generații, dar ADN-ul mitocondrial, care este dieta, care a rămas constantă și a trecut doar prin femeie. Și asta face natura, asta e în mod specific, astfel încât să nu se schimbe și să ai o ușoară schimbare în cadrul unor generații de cuplu, ai pierde o specie întreagă.

Acum, întoarce-te în partea în care hrănești un câine, un carnivore, sistemul care este conceput pentru a mânca grăsime și carne. El merge și mănâncă animalul și ai auzit argumentele sunt sigur. Ei bine, uneori, ei mănâncă un animal care mănâncă frunze, așa că în stomac este niște verde.& # 8221;

Ok, deci poate că există 2-3%. Este ridicol, știi, acest argument. Ei mănâncă un animal, sunt un carnivor, mănâncă un animal; Este grăsime și carnea și cartilajul este. Adică, asta este și asta este ceea ce sunt concepute să mănânce. Ei nu au nevoie de carbohidrați. Prin gluconeogeneză.

Samantha, dacă tu și cu mine am avut abilitatea, pe care o avem într-o oarecare măsură, dar dacă am avea acel fel de abilitate de a converti grăsimea la glucoză, am putea să mâncăm orice lucru nenorocit pe care l-am dorit. Ai putea să mănânci încântarea inimii, deoarece grăsimea este convertită la glucoză, dar numai câinii pot face asta; Ei bine, la gradul pe care îl pot face. Acum natura pune asta acolo pentru un motiv. În natură, nimeni nu-i hrănește pe acești câini un curs pe zi, acești câini sălbatici.

Samantha: Dreapta.

Richard: Deci ar putea merge o săptămână fără a ucide. Deci, ei trebuie să aibă energia pe săptămână de acum, ca să poată urmări animalul în jos și să-l mănânce; Omoară-o și mănâncă-o, dreapta?

Așa că natura a proiectat-o ​​astfel încât atunci când câinele, lupul, coyotul avea nevoie de energie pe săptămână după ce nu are mâncare, pur și simplu convertește grăsimea la glucoză, iar mușchii au toată energia de care are nevoie.

Astfel încât este o mare diferență și este greșit înțeleasă greșit. Deci, știi că oamenii cred că pot pentru că câinii au atârnat în jurul oamenilor care mănâncă carbohidrați, că carbohidrații sunt în regulă.

Am un fiu de 14 ani, el va mânca Cheerios, sau o cereală rece trei mese pe zi dacă l-am lăsat. Corpul său va metaboliza? Absolut. Este bine pentru el? Absolut nu. Știi?

Samantha: Dreapta.

Richard: Doar argumentul că un câine poate metaboliza orice înseamnă că este bine ca câinele să mănânce, este dincolo de absurd. Și tu ai literalmente, ai veterinarieni spunând așa ceva. Este o țară nebună în care trăim! Vreau să spun că nu știu cât de bine ați călătorit, dar această țară are și # 8230; AMA a dominat, vreau să spun că # 8212; Ai fost vreodată la un chiropractician?

Samantha: Da, da!

Richard: Ok, ei cu siguranta ajuta la dreapta?

Samantha: Da.

Richard: AMA vă va spune că nu există, sunt rele, nu recunosc că este bine.

Vreau să spun că C`mon, ce fel de lume trăim în locul în care AMA, oamenii responsabili de asociația noastră medicală, nu recunosc chiropracticii ca fiind legitime? Știu, este posibil să știți, este posibil să știți unul, un cuplu de medici care vor personal, dar AMA spune, în principiu, nu și # 8221;.

Deci, acum ai primit FDA implicat în mâncare. Vreau să spun că toți știm că sunt ok droguri și mâncare care nu sunt bune pentru noi.

Așa că imaginați-vă, ce se întâmplă cu câinii. Aveți veterinari care pretind că știu ce să facă cu alimentele și nu sunt instruiți deloc în nutriție și se pare că nu fac niciunul din propria lor cercetare. Deci, ai chiar nutriționiști, vreau să spun că sunt oameni care sunt instruiți în nutriție și nu înțeleg biologia intestinală.

Este ca și cum ar vedea substanțele nutritive în spațiu undeva nu în corpul real. Vreau să spun că am vorbit cu un doctorat care să ruleze milioane de dolari, mai multe milioane de dolari, teste pentru companiile mari de mâncare. Deoarece întotdeauna încearcă să testeze pentru a vedea ce pot pune în câine fără a ucide. Sincer.

Așa că au făcut toate aceste teste, pentru a dovedi că acest câine ar putea metaboliza anumite alimente, bine știți ce au făcut, ei au introdus literalmente mâncarea direct în intestine fără ao pune prin sistem. Și așa că îi va învăța ceva, știi? Faptul că problema este o mulțime de aceste alimente pe care le fac daune înainte de a ajunge acolo, nu poți să-l izolezi că sistemul este prea complex.

Deci, de aceea ideea de observare empirică este atât de importantă și de unde am avut cu adevărat darul de a avea acest magazin de mâncare câine este că am putea observa literalmente câini reale, mii și mii de ani de-a lungul ani și ani.

Știți ce este testul pentru hrana pentru câini? Știți că există un studiu de hrănire, știți specificul modului în care funcționează acest lucru?

Samantha: Nu.

Richard: Bine, aici este cât de ridicol este. Dacă aveți de gând să faceți un studiu de hrănire pentru a dovedi că mâncarea dvs. de câine este OK. În primul rând, în conformitate cu AAFCO, toate încercările de hrănire se va face este să dovedească că câinele nu va muri dacă mănâncă mâncarea timp de trei luni. Asta e chiar în literatura lor, asta spun tot ce spun. Că dacă câinele dvs. trece acest test, dacă mâncarea dvs. trece acest test, atunci înseamnă că altcineva își poate hrăni câinele și câinele lor nu va muri. Ei vor lua opt câini, trebuie să le dați opt câini, pentru test, este un test de trei luni. Practic, ei vor hrăni acești câini timp de trei luni, în orice moment în timpul acestui test puteți elimina doi câini fără nici o explicație. Astfel încât doi dintre ei s-ar putea să se îmbolnăvească și să înceapă să moară și le puteți elimina din test fără note despre acest lucru sau orice referire la ea.

Deci, acum aveți șase câini rămași. Atâta timp cât le hrăniți mâncarea timp de două luni și nu pierd mai mult de 15% sau 20% din greutatea corporală, ceva de genul asta și nu mor, au trecut testul.

Vreau să spun. Ar putea avea hotspoturi. Ar putea fi mâncărime ca nebun. Ar putea fi nuci. Dar, ți-ai fi dat ștampila de aprobare AAFCO dacă ai avut un studiu real de hrănire pentru a dovedi că mâncarea ta a fost bună.

Acest lucru se datorează faptului că inițial, atunci când producătorii mari au văzut FDA venind spre ei, iar regulamentul vine către ei, erau destul de ascuțiți. Ei au spus reciproc, "băieți, trebuie să facem propria noastră autoreglementare și, sperăm să o vindem guvernului," # 8221; care este exact ceea ce au făcut.

Ei au format un corp de, în principiu, ei și au spus, ok, să facem regulile.& # 8221; Ei au constituit regulile. Atunci când vin diferite state și spun ei, bine, să plătim pentru toate cercetările sau să acceptăm AFCO care o face singură?& # 8221; Toți acceptă AAFCO. AAFCO se întâmplă să fie băieți mari, mari. Atât de puțini băieți ca mine, care de fapt fac mâncare bună, nu li se permite să-i spună pentru că ei se asigură că ceea ce poți și nu pot spune despre etichetele de pe mâncare. Care, știi, este nefericită. Au o vulpe de păzitor de pui acolo.

Dar toate aceste cercetări și obțineți aceste companii de bani mari. Vreau să spun, sunteți într-o industrie acum, în cazul în care, din păcate, trebuie să faceți o viață. Dar veți ajunge din nou în această perioadă și timp. Este un lucru dur. Pentru că niciun câine nu ar trebui să mănânce cereale. Și, oricine face orice cercetare pentru orice timp, ar găsi că afară, ceea ce înseamnă, din păcate, ei fac o mulțime de bani pe această mâncare.

Am un lucru pe care l-am trimis să te trimit numit o diagramă de costuri reale. Practic, în timp ce frații au proiectat o grămadă de lucruri întregi și în alimente. Dar punctul meu este, frații la 84 de dolari O pungă pare a fi costisitoare. Dar adevărul este, este mai puțin costisitor decât probabil 80% din alimentele de acolo. Pentru că ceea ce nimeni nu ia în considerare și # 8212; Și acest lucru ar fi un articol mare Blog & # 8212; este cât de mult de acest produs pe care trebuie să-l hrăniți în fiecare zi.

Este uimitor pentru mine, pentru că femeile sunt, de obicei, cumpărătorii extrem de aspiratori, și totuși în 86% din vânzările de alimente pentru câini cred că sunt femei sau cel puțin on-line. Atunci când cumpărați mâncare și sunteți în magazin care vând mâncare de câini, în 11 ani, nu mi-a cerut vreodată o persoană, cât de mult de acest lucru trebuie să dai o zi. Ei doar se uită la prețul autocolantului. Oh, acest lucru este scump, este 84. Voi lua acest produs de 50 de dolari. Ei bine, alimentele de 50 de dolari trebuie să dea două cești pe zi. Alimentele de 84 de dolari trebuie doar să dați o ceașcă de o zi.

Deci, în cele din urmă, cheltuiți o sută de dolari în loc de 84 de dolari și obțineți o mâncare plină de orez și de crap. Cereale și # 8230; tu stii. Va face ca câinele să fie bolnav și apoi puteți merge la veterinar și veți petrece încă o mie sau două mii de dolari.

Practic că este modul în care funcționează acum. Deci, când am văzut asta, tocmai am decis și # 8212; Uite, am spus că băieți, trebuie să ne uităm la mâncarea noastră; acest lucru este îngrozitor; acest lucru este doar teribil.

Așa că am găsit tipul ăsta și am spus și # 8212; George, vreau să faci cele mai sănătoase alimente posibile în formularul Kibble. Pentru că este vorba de 98% dintre proprietarii de câini. În acel moment am crezut că Raw a fost probabil cel mai bun mod de a merge. Deși acum cred că cel mai bun mod este frații cu un topper, un topper brut, ceea ce am făcut.

Câinii noștri nu au văzut un veterinar de 7 sau 8 sau 10 ani, pentru că nu au nevoie vreodată de un veterinar. Ele sunt total sănătoase.

Practic am găsit tipul ăsta; și am spus, și # 8220; George, ma face alimente sănătoase & # 8221;. George a spus că tipul acesta a fost în acel moment, peste 30 de ani; și a făcut mâncare pentru fiecare companie majoră din America de la proiecte de cercetare și totul. El a spus, bine, nu-ți poți permite și # 8221;. Și am spus, bine, știi, ar trebui cel puțin, și vreau să încerci. Doar veniți cu o formulă și lăsați-mă să văd ce.& # 8221;

Așa că sa întors cu o formulă și era drept în principiu. Este puțin prea scump pentru a face calea normală, dar am crezut și # 8212; Ok, o vom vinde în magazin și o vom vinde online și vom vedea dacă putem face acest lucru, așa că am început să o facem.

Destul de sigur, este o muncă extraordinară. În termen de luni și # 8212; 6 luni; Poate 8 luni și # 8212; Aproximativ 50-60% din magazin s-au schimbat și problemele se topesc. Nu am făcut nici o publicitate, nu ne-am putut permite, nu avea niciunul. A fost tot cuvântul de gură. În general, aproximativ 50% dintre oamenii care încep și primesc astfel de rezultate pe care nu le-au coborât niciodată; au rămas pe ea.

De celelalte 50%, după ce câinele lor a devenit sănătos, aproximativ jumătate dintre ei ar renunța. Cealaltă jumătate care a abandonat ar reveni în cele din urmă câteva luni mai târziu, odată ce câinii lor au început să se îmbolnăvească pe vechiul rahat pe care au crezut că economisesc bani.

Practic, a existat o creștere constantă de la jumătate dintre clienți. Lucrul pe care vreau să-l fac într-adevăr pe termen lung este să încercăm să efectueze o schimbare reală a sănătății și calitatea alimentelor care sunt hrăniți câini. Lucrul brut & # 8230; Ce hrăniți? Te hrăniți crud?

Samantha: Eu hrănesc și # 8212; este gătit și # 8212; Dar este o casă de casă. Fac hrană pentru câini de casă.

Richard: O.K. Undeva între asta și ceea ce majoritatea oamenilor. Majoritatea oamenilor nu au timp sau # 8230;

Vreau să spun, trebuie să fii inteligent să faci acasă. Puteți face acest lucru pentru o vreme, dar nu este ușor să echilibrați toate substanțele nutritive.

Samantha: Nu. Și lucrăm cu un nutriționist pentru a crea rețete. Avem laboratorul nostru, care este, evident, mult mai mare decât Beagle-ul nostru, așa că nu putem face doar o mâncare și să o hrănească pe amândouă. Fiecare are dieta proprie. Din fericire pentru mine, stau acasă, lucrez de acasă, așa că am mai mult timp decât o mulțime de proprietari de animale de companie. Facem niște prime; ei primesc oase brute; Există unele prime, dar este o dietă de casă și trebuie să lucrăm cu un nutriționist profesionist care este instruit.

Ați menționat și el, pentru că ați lucrat cu cineva cu doctorat. O mulțime de oameni presupun că medicul veterinar obișnuit va fi capabil să recomande lucruri despre dieta câinelui tău, dar oamenii nu își dau seama că sunt un medic veterinar general și educația lor reală de nutriție sau felină nutriție este foarte minimă. Cea mai mare parte a educației lor este pe lucrurile pe care le fac cele mai multe lucruri care sunt lucruri cum ar fi spargerea și sterilizarea sau tratarea bolilor și a unor astfel de lucruri. Ele nu sunt educate complet pe nutriție, astfel încât o mulțime de oameni nu-și dau seama cât de important este să lucrați cu un expert nutrițional și nu doar VET de zi cu zi.

Richard: Dreapta. Tipul pe care îl folosim literalmente ia în considerare temperatura la care se gătește și înlocuiește de fapt tot ce este deteriorat de căldură și am pus enzime digestive și de fapt adăugăm mai multe prebiotice speciale, care hrănesc bacteriile bune ale intestinului și nu bacteriile patogene. Oligozaharidele mai ieftine pe care le-au pus în alimente prebiotice și # 8212; Dacă sunt doar două-două-trei-patru celule lungi și # 8212; ele sunt de obicei una sau două și # 8212; ei nu pot să mănânce, ei se hrănesc de fapt. Doriți să obțineți un lanț lung, cum ar fi un lanț de 12-14, iar apoi bacteriile bune se blochează în fiecare capăt și apoi mănâncă de la capăt, astfel încât să fie accesibil doar pentru ei și nu la bacteriile patogene. Dar atunci celălalt lucru este că probioticele care sunt puse, dreptate?

Vedeți atâta timp cât sunteți dispus să faceți acest lucru, puteți face acest lucru. Puteți adăuga probiotice chiar în ultimul moment. Atâta timp cât câinele o mănâncă în câteva minute, veți fi bine. Dar toate probioticele pe care le-ai pus în mâncare de câine, sunt 99.9% morți până când câinele o mănâncă. Ele sunt activate literalmente de căldură și de umiditatea din alimentele de câine în sine.

Deci, de fapt, doctoratul nostru a găsit tipul ăsta, un microbiolog în nord undeva, în Minnesota sau Nebraska sau ceva, și face un probiotic încapsulat. Pe care îl vinde la fermierii de porci și la alte animale, dar el face și unul pentru câini. Deci este singurul care sunt conștient. Dar o folosim pentru că livrează 99.8% din probioticele la intestin în cazul în care este inversă de la regulat.

Știi, este genul de lucruri în care au pus acele probiotice pe etichetă, știind că nu vor fi vii când câinele o mănâncă. Este doar un fel de practici înșelătoare și # 8212; Doar o consider dezamăgitor. Știu că este vorba despre bani și să fac America corporativă fericită, dar # 8230;

Dacă AAFCO a fost de fapt o agenție care încerca să facă bine pentru câini, aș crede că ar face ceva despre asta. Dar, desigur, ei nu fac asta. Deci, cu mult și scurt de ea este, este că nu cred că este posibil să fixați sistemul. Asta e ghicirea mea. Știi, te uiți la o cuplu companii care fac câte 18 miliarde de dolari în hrană pentru câini. Există 36 de miliarde de dolari chiar între două companii. Și acum Business Buffalo și altul care sunt la două miliarde, fiecare acum & # 8212; toate aceste lucruri.

Din păcate, nu există nici o cale în jurul ei în ceea ce-o văd. Totul se întâmplă în intestin. Te uiți la toți acești câini săraci care sunt mizerabili și le vedem că vin în magazin tot timpul. Îți spargă inima.

Există un site web pe care îl obțin, pentru că există site-uri care sunt alergii pentru câini. Uită-te la chestii pe care oamenii de farmacie le-au pus acolo și tot ce vorbesc este ce fel de medicamente și # 8212; Ce este ultimul medicament pe care îl puteți da câinelui. Mă face să mă îmbolnăvesc. Este doar o rușine.

Partea grea este & # 8212; De multe ori vor crede că sunteți doar împingând hrana pentru câini. Acum voi merge acolo și nu le voi spune nici măcar că fac hrană pentru câini să încerce să le spună ce să facă. Nu este vorba de asta. Este vorba de faptul că vă place câinii și vă place animalele, pur și simplu nu văd sincer cum le puteți face să sufere. Vreau să spun că mâncăm animale. Aș vrea ca nu am nevoie, dar nu mai fac prea mult. Este doar o parte a vieții. Partea suferinței nu-mi place. Ați văzut vreodată filmul, zeii trebuie să fie nebuni?

Samantha: Nu Nu.

Richard: Este vorba despre viața pe Serengeti. Și micul poporului din Serengeti și este o poveste adevărată. Ceea ce fac ei este ca ei, trage o antilope cu doar rupe pielea. Este o mică poțiune de dormit, și le pune să doarmă. Ei o urmează până se adormește. Ei spun o rugăciune pentru spiritul antilopei pentru că le-ai mulțumit pentru a deveni parte a familiei lor și au pus în principal animalul să doarmă fără să sufere deloc. Care pare a fi la fel de bun ca oricare.

În principiu vă hrăniți câinele, dar 98 sau nu știu & # 8212; Este acolo sus. Oamenii nu pot fi "# 8212; ei nu pot să se descurce. Mănâncă, doar să mănânce alimente uscate. Practic ceea ce le spunem este "# 8230; Le punem, după ce toți câțiva ani de prime, le-am pus pe frați, pentru că știu că nu este o nutriție echilibrată și, în principiu, "# 8212; Uită-te dacă pleci de pe Topper, doar pune un topper brut și apoi să le dai un os crud cel puțin o dată pe săptămână doar pentru sănătatea dentară. Practic, asta a lucrat acum de atâția ani.

Nici măcar nu știu dacă asta - # 8230; Nici măcar nu știu ce. Nu folosim obiectivele. Aceste lucruri de purici sistemice, care otrăvește practic sistemul câinelui pentru a se răzbuna pe purici, care nu are nici un sens pentru mine.

Samantha: Oh, este absolut și # 8212; Este ușor de văzut când te uiți la statisticile în ultimii 20 sau 30 de ani și să vezi ratele de boală. Și nu sunt doar câini. Se întâmplă în alte animale. Se întâmplă la om. Rata bolii continuă să crească. Există mai multe tipuri de cancer, mai multe diabete. Chiar și bolile rare devin din ce în ce mai populare. Dacă te uiți la acele tendințe din partea medicală, împreună cu tendințele în ceea ce hrănim sau diferitele tratamente pe care le folosim. Ca și cum ați fi menționat puriciul și că bifați tratamentele că sunt un mare avocat împotriva acelor, pentru că sunt doar substanțe chimice și toxine pe care le puneți pe pielea câinelui tău.

Dacă arăți, ați menționat multe despre industria alimentară pentru animale de companie, dar și eu predicăm despre asta destul de frecvent dacă este în articole de pe sfaturi de câine de vârf sau aici pe podcast. Adesea vorbesc despre lucrurile pe care le puneți în sistemul câinelui când mănâncă alimentele comerciale de calitate inferioară, materialele de umplutură, aditivii, conservanții, toate colorantele diferite și aromele artificiale. Lista continuă și pe junk este în multe diete comerciale pe care le dai câinelui tău și doar pune în sistemul său.

Este teribil și dacă cineva crede că nu poate fi produsele pe care le folosim care fac ca câinii noștri să fie bolnavi, să privim doar acele statistici despre capătul medical și să vadă creșterea uriașă a ratei acestor boli majore cum ar fi cancer și diabet și lucruri care continuă să apară.

Este frustrant. Cred că o văd foarte mult ca tine. De cele mai multe ori când oamenii mă întreabă despre alimentele de companie și # 8212; Foarte rar, ea sa întâmplat doar o mână de ori, că oamenii mi-au pus întrebări cu privire la alimentele de cea mai bună calitate, alimentele mai scumpe; Întotdeauna aud că oamenii spun că nu își pot permite această dietă, ei nu-și pot permite acea dietă, astfel încât ei aleg doar orice hrană de câine de 20 $ sau $ 30. Când ați factor în costul acesteia, așa cum ați spus că vă hrăniți mai puțin, care este un economizor de costuri uriașe și facturile veterinare. Nu plătiți să mergeți la veterinar pentru că câinele dvs. are o erupție cutanată sau își mestecă furia, sau, știi, infecțiile urechii au fost legate înapoi la hrana de câine. Costul și costul veterinar al alimentelor și cât de mult vă hrăniți, dacă oamenii se vor gândi la asta. Ei primesc șocul de autocolant, inițial, dar cu siguranță factorii în moduri diferite.

Deci, sperăm că minimul gol pe care îl iau de la acest interviu și de informațiile pe care Richard ne-a dat astăzi și lucrurile pe care le-am discutat, este că trebuie să faceți cercetările dvs. Este atât de important ca proprietarii de animale de companie să cerceteze "# 8230; Să vorbim despre mâncarea de animale, doar pentru că asta ne-am concentrat. Orice produs pe care îl achiziționați pentru câinele dvs. într-adevăr. Cercetați alimentele, produsul în sine, compania care o produce. Dacă aveți încă întrebări, nu presupuneți că, pentru că nu este scris pe site, nu este adevărat; sau dacă nu este scris pe site, trebuie să fie adevărat. Trebuie să trimiteți un e-mail rapid; Dați un apel telefonic la linia de servicii pentru clienți; Puneți întrebările pe care le aveți.

Tu ești cel care este 100% responsabil pentru câinele tău. Dieta pe care o mănâncă, produsele pe care le folosește. Dacă câinele dvs. este otrăvit de ceva, un fel de substanțe chimice toxice, fie în alimente, în tratamentele topice de purici, în jucăriile pe care le mestecă pe "# 8212; realitatea tristă a lui este, este vina ta. Este vina noastră ca proprietarii de animale de companie pentru că nu ne educăm, fără a alege cu înțelepciune produsele pe care le vom folosi pentru animalele noastre de companie. Și același lucru se poate spune pentru pisici, se poate spune pentru cai, se poate spune pentru orice animal pe care îl aveți.

Un pic de cercetare, în timp ce durează mai mult timp, evident, decât să mergi la magazinul de animale de companie și să alegi pachetul pe care îi place cel mai bun & # 8212; Este nevoie de mai mult timp pentru a face cercetarea făcută, dar pe termen lung este să vă economisească timp, vă va economisi bani, nu veți avea de-a face cu stresul și durerea de inimă și cu inima lupta de a avea un câine bolnav.

Podcast - Ce sunt companiile de mâncare pentru câiniȘi în cele din urmă se va adăuga ani la viața animalelor de companie și, bineînțeles, ceea ce suntem toți fotografii pentru oricum, este de a oferi câinilor noștri cea mai fericită și mai lungă viață pe care o putem face. Și asta, din nou, se poate spune pentru toate animalele de companie, nu doar câinii. Vrem ca animalele noastre să fie cu noi cât mai mult posibil, și ne ajută să ne asigurăm că le oferim îngrijirii și nutrienții adecvați, mâncarea adecvată, bunurile adecvate pentru a trăi viața lungă și sănătoasă.

Deci, dacă aveți întrebări, fie pentru mine, fie pentru Richard, tot ce putem răspunde, mi-ar plăcea să-l am pe Richard înapoi aici, așa că dacă voi aveți o grămadă de întrebări, lăsați-le pe site-ul nostru care este teyoryofpets.COM. Le puteți scrie într-un e-mail, le puteți înregistra și le vom folosi pe un viitor podcast.

Podcast anterior: Sunt cursuri de formare pentru câini online merită costul?

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top # 31: ce companii alimentare pentru câini nu spun proprietarii de animale de companie