Apologia câinelui vechi pentru urlă câștigă inima internetului

Vecinii într-un apartament liniștit din Pennsylvania știu de ce au auzit un sunet oribil venind de la etajul al cincilea și sunt destul de bine cu ea.

Un câine vechi cu probleme de cataractă îi cere scuze vecinilor săi pentru despărțirea lui de anxietate. Charleston Chew, un Pug de 11 ani, sa mutat recent într-un apartament nou din Pennsylvania cu proprietarul său, Sharla Wilson, și încă încearcă să se stabilească.

Dar este mai greu ca Charleston să se obișnuiască cu schimbările din noile sale împrejurimi. Anxietatea sa de separare a crescut pentru că, uneori, el ar fi urcat în pereți și nu ar ști unde sunt lucrurile. Pentru a obține ajutor și atenția de la omul său, Charleston ar fi un urlet puternic, pe care SHARA le-a descris la fel de îngrozitor, Știri raportate. Ea a spus chiar că zgomotul a sunat și eu destul de străin.

Pug vechi care urle

Sharla a adoptat Pug de când era un cățeluș și au fost cei mai buni prieteni de peste un deceniu. Anul trecut, Charleston a dezvoltat diabetul, care a provocat o complicație în ochii lui.

Ce este o cataractă?

Cel puțin 75% din câinii cu diabet zaharat Dezvoltați cataracta. Afecțiunea determină lentilele la nor, afectând astfel viziunea.

Cataracta se dezvoltă rapid și ar putea provoca orbire completă în termen de nouă luni. Proprietarii de câini pot încetini progresia cataractei la câinii lor cu diabet zaharat cu suplimente antioxidante canine. În cazuri grave, ar putea fi necesară o intervenție chirurgicală oculară.

Câine vechi că urle

Dar cataractele se pot dezvolta, de asemenea, din cauza dietei sau complicațiilor slabe din medicamente. Câinii mai în vârstă sunt, de asemenea, predispuși la această afecțiune.

Charleston Chew`s Apologie

Sharla este obișnuită cu urlele lui Charleston. Uneori, ea se va întoarce la televizor, astfel încât Pug-ul să știe că operă săpun în timpul zilei este pe. Sharla a spus că acest lucru îl ajută de obicei să-l calmeze.

Pigul vechi își cere scuze pentru urlă

Dar mama câinelui are preocupări că vecinii s-ar putea plânge de sunetul oribil, mai ales că trăiesc într-o comunitate liniștită. Din fericire, nimeni nu a venit să bată pe ușa apartamentului lor. Sharla, totuși, a crezut că ar putea fi mai bine să-i lase vecinii să știe că a creat o scrisoare de scuze & scrise & # 8221; de câinele ei.

În scrisoare, Charleston a detaliat că este bătrân și are cataractă și este încă destul de speriat de noul său loc. El a cerut, de asemenea, vecinilor săi să fie răbdători cu el. Scrisoarea a venit, de asemenea, cu două fotografii ale pugului adorabil.

Howl tot ce vrei, Charleston!

Megan Jones a văzut scrisoarea de scuze și a împărtășit-o pe Internet. Vecinul a recunoscut că a fost supărată de zgomotul venind de la etajul al cincilea, dar după ce a învățat Distament Charleston, ea o lasă să treacă.

De la împărțirea scuzei lui Charleston, aproape 500.000 au plăcut Megan`s Twitter Post și aproape 122.000 au returnat mesajul.

Vrei tot ce vrei Charleston, dragă pic.stare de nervozitate.COM / CV5BLK0OGH

— ☾ (@jegan__Mone) 30 aprilie 2018

Charleston a devenit destul de senzație de internet ca litere și cadouri de la străini turnate din cauza postului viral. Mama lui a deschis, de asemenea, un Contul pe Twitter Pentru a partaja actualizări despre câine și dragostea pe care o primește de la comunitatea online.

Îngrijirea unui pug de îmbătrânire

Pugurile mai vechi încep să prezinte semne de nouă ani. Printre aceste simptome includ:

  • Creșterea setei și urinării (diabet)
  • A crescut oboseala
  • Diaree cronică sau constipație
  • Pantalizarea excesivă și tuse
  • Dificultate în a se ridica din pat (artrită)
  • Anxietate de separare

Câinii de îmbătrânire trebuie să fie examinați pentru probleme de sănătate, astfel încât proprietarii săi să inițieze medicamente de întreținere preventive sau să-și schimbe dieta și rutinele de exerciții fizice. Ele necesită, de asemenea, vizite regulate la medicul veterinar cel puțin de două ori pe an.

Pug cu cataractă

Pugurile mai vechi sunt, de asemenea, expuse riscului de obezitate, așa că exercițiul este crucial în această etapă. Boala gingiilor este, de asemenea, comună în timpul îmbătrânirii, astfel încât acestea necesită periere regulate de periere și verificări dentare. Adresați-vă medicului veterinar pentru orice suplimente nutritive, mai ales dacă PUG dvs. de îmbătrânire a avut probleme comune înainte.

Citiți următorul: Câinii fără adăpost se simte confortabil după cererea de donații vechi de fotoliu să meargă virale

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Apologia câinelui vechi pentru urlă câștigă inima internetului