Cum să reproduceți spitz japonez

Cum să reproduceți Spitz japonez

Căutați informații utile care vă spun Cum să reproduceți Spitz japonez? Apoi, ești în locul potrivit! Acești "câini de cloud", așa cum sunt cunoscuți datorită stratului lor albă splendid, sunt tovarăși excelenți și animale de companie foarte sociabile și afectuoase.

Aceasta este de fapt o nouă rasă de câine pe care mulți oameni nu știu prea multe despre. Ei au fost dezvoltați cu doar 100 de ani în urmă și au devenit lent populare. Cu toate acestea, sfaturi despre Reproducerea japoneză spitz sunt încă dificil de găsit, și, ca rezultat, puii japonezi spitz sunt foarte rare. Prin urmare, în acest ghid veți învăța totul despre reproducerea Spitz japonez, astfel încât să aveți succes în a avea câini sănătoși în viitor.

Fundal de Spitz japonez

Astfel încât să puteți afla despre originea Spitzului japonez și înțelegeți de ce au aspectul și temperamentul pe care îl fac, am rezumat fundalul lor de mai jos.

Origine și istorie

Spitz japonez originar din Japonia. Cu toate acestea, modul specific în care au fost crescuți este încă un fel de mister, deoarece înregistrările lor au fost distruse în cel de-al doilea război mondial. Există multe teorii care încearcă să explice cum a fost creată această rasă. Una dintre următoarele afirmații că Spitz japonez are Samoyed ca strămoșul său, care aparține și Spitz Grupul de reproducere a câinilor. Și acest lucru poate fi ceva credibil din cauza asemănătorilor lor.

Cu toate acestea, o altă explicație este mai precisă atunci când încercați să explicați cum au provenit, ceea ce spune că acesta este a Crossbreed, rezultând din creșterea câinilor spitz germani care au fost aduse în Japonia și o altă rasă de câine Spitz în jurul anului 1920. A fost un an mai târziu în 1921, când au fost prezentate la un spectacol de la Tokyo. Și între 1925 și 1936, cu exportul în întreaga lume și traversat cu alte rase, a fost creată standardul de rasă pentru spitzul japonez. Deci, în 1948, la încheierea celui de-al doilea război mondial, că Clubul japonez Kennel În cele din urmă, a recunoscut rasa.

La începutul anilor 1950 au început să fie importate în multe alte țări, cum ar fi Suedia și Anglia. Mai târziu în 1977, Clubul din Marea Britanie a inclus rasa în clubul lor de utilități. Din păcate, Clubul American Kennel nu a recunoscut rasa de spitz japoneză datorită asemănărilor sale cu câinele american Eskimo. Cu toate acestea, în aprilie 2019, Akc le-a admis la serviciul de acțiuni de fundație, care este un serviciu de înregistrare opțional pentru rasele care nu pot fi înregistrate cu principala bază de date purebred.

reproducere japoneză spitz
Spitz japonez sunt foarte afectuoase.

Popularitate

Spitzul japonez au devenit extrem de populare în unele părți ale lumii, cum ar fi Europa, America de Nord și Australia. De aceea nu este o surpriză faptul că acest câine adorabil a câștigat inima multor celebrități, inclusiv Channing Tatum și soția lui, Jenna Dewan.

Cuplul este proprietarul Meeka, un spitz japonez de 9 ani, pe care l-au descris ca un animal de companie foarte răsfățat care se bucură să meargă la spa și este fericit să fie pe canapea toată ziua. De asemenea, au fost văzuți să o plimbem împreună cu mai multe videoclipuri împreună.

De asemenea, în această eră, avem posibilitatea de a împărtăși parte din viața noastră de a posta fotografii pe social media, Lykke, un spitz japonez din Norvegia, a devenit faimos și acum nu are nimic mai mic de 46.6 mii de adepți din Instagram! Incredibil! Lykke este deja, o mică celebritate în lumea digitală.

Aspect

Spitzul japonez are un aspect unic. Puteți observa acest lucru doar văzând o imagine a acestora. Deci, chiar aici vă vom oferi o descriere detaliată a Standardul de rasă japoneză spitz.

mărimea

Spitzul japonez este o rasă de câini mici la medie. Pentru a fi mai precis, să vă arătăm care sunt măsurile lor ideale. Aceasta este gama pentru un spitz japonez masculin în conformitate cu:

  • Înălțime: 14-15 inci
  • Greutate: 18-19 kilograme

Deși acestea sunt numerele pentru o femeie japoneză feminină:

  • Înălțimea: 12-14 inci
  • Greutate: 15-17 lire sterline

Cap

Capul lor este proporțional cu corpul lor. Are un craniu ușor rotunjit și a Buzzle de lungă durată.

  • Ochii: Ei au ochi cu adevărat adânci și expresivi, sunt, de asemenea, moderat mare, migdale în formă și întuneric în culoare
  • Nas: este o rundă mică și negru
  • Urechile: sunt mici, triunghiulare, prick și sunt așezate strâns împreună

Corp

Ei au un corp profund și un corp în formă de pătrat robust.

  • Coada: este lungă, acoperită cu blană lungă și este purtată și întinsă pe spate
  • Gât: au o coamă în jurul ei, care le dă o aparență ca un leu

Palton

Haina lor este poate lor cea mai mare trăsătură izbitoare. Deci, să înțelegem câteva lucruri despre asta:

Ei au o Reluendent, gros, dublu strat. Subsolul, pe care l-au vărsat de două ori pe an, este gros și generos, cu un strat exterior care este mai lung. Ei au păr scurt în fața feței, urechilor și fața antebrațelor; În timp ce au un strat abundent lung de la gât la umeri.

Culoarea hainei lor este întotdeauna pură alb și ține cont de faptul că este unul dintre lucrurile care le face diferite de rasele care sunt similare cu acest lucru.

Temperament

Spitz japonez sunt cunoscute a fi într-adevăr loial și dedicat proprietarilor lor. De asemenea, ca animale de companie vesel și afectuos care iubesc făcând ca familiile lor să râdă. Ei au o personalitate ușoară care le face perfecte pentru proprietarii de primă dată. Ceea ce este mai mult, ei se bucură de faptul că fac parte din familie și sunt întotdeauna dornici să vă rog. Fiind centrul atenției este ceva ce iubesc și distrag oamenii pe care îi simt aproape, este doar o altă caracteristică a acestora. Cu toate acestea, aveți grijă, pentru că dacă nu le dedicați același timp, ei pot suferi anxietate de separare.

Ele sunt foarte prietenoase și sociabile, așa că se întâlnesc cu alți câini și răspund bine copiilor. Din fericire, de atunci Sunt câini inteligenți, Deci, odată ce le-ați antrenat, puteți fi siguri că vor urma instrucțiunile și vor veni când vor fi chemați. Ei preferă să fie în aer liber cuddling în sus, dar în același timp sunt pline de viață și agile, astfel încât ei le place să petreacă ceva timp ieșind pentru plimbări. Și surprinzător, ei se bucură de înot cu ocazia și jogging cu proprietarii lor, ei iubesc, de asemenea, prins mingi și Frisbees.

Sunt curajos, ceea ce le face vegheri excelente. Ei au tendința de a lătra dacă cred că un hoț se apropie de casa lor, dar ei se calmează repede dacă proprietarul lor intervine. Chiar și așa, încercați să le acordați socializarea timpurie, astfel încât acestea să nu fie extrem de suspecte față de oamenii pe care nu le cunosc foarte bine. Pentru a rezuma, putem spune că Spitz japonez este a câine de companie care arată întotdeauna loialitatea și afecțiunea oamenilor în care sunt aproape. Personalitatea lor răutăcioasă vă va face zilele pline de bucurie și, din moment ce sunt supraveghetori excelenți, vă veți simți mereu protejați.

Temperament de spitz japonez
Spitzul japonez sunt loiali!

Spitz japonez vs Pomeranian

Spitz japonez și Pomeranian sunt cunoscute ca niște veriști deoarece împărtășesc multe caracteristici. Unele dintre acestea sunt:

  • Sunt câini de companie însoțitori
  • Ambele rase sunt într-adevăr afectuoase și sociale
  • Aceștia împărtășesc aceleași niveluri de energie și nevoile de exerciții fizice
  • Ambele au aceeași durată de viață și aproape aceeași dimensiune a gunoiului

Cu toate acestea, ele au, de asemenea, multe diferențe:

  • Spitz japonez este din Japonia, în timp ce Pomerania este din Germania și Polonia
  • Pomerania este o rasă bine-cunoscută, în timp ce Spitz japonez este încă o rasă necunoscută pentru mulți
  • Spitzul japonez este puțin mai mare decât Pomeranianul
  • Spitzul japonez tinde să fie mai jucăuș și mai prietenos de familie decât Pomerania

Deci, chiar dacă aceste două rase au aspect similar, fiecare are propriile farmece. Aceasta va depinde de ceea ce o persoană caută în câinele său ideal.

Preocupări de sănătate Când reproduceți Spitz japonez

Ca orice altă rasă de câine, Spitz japonez este mai predispus la unele probleme de sănătate. Deci, să vedem ce sunt.

Luxarea patellară

Acesta este cea mai comună boală de sănătate ei pot suferi de. Este un Ortopedic Problema care apare atunci când genunchia devine deplasată din poziția inițială provocând durere și lameritate și dacă nu este tratat, poate duce la osteoartrita. Vă puteți da seama că Spitz-ul dvs. japonez are o luxare patellar dacă observați:

  • Ei prezintă un ritm intermitent în mers
  • Pierderea suportului pe membrele lor
  • Postura de ședere anormală
  • Ei rulează pe un picior din spate sau cu ambele picioare spate împreună

Deci, care sunt tratamentele care pot fixa o patella de lux? Există patru clase de luxuri, deci depinde de acest lucru, metoda care poate fi utilizată. Unele dintre acestea sunt:

  • Administrarea nutrienților de susținere pentru a promova țesutul conjunctiv sănătos și funcțional, inflamația de control și durerea
  • Oferindu-i sesiuni adecvate de exerciții
  • Cu toate acestea, o luxare patellar de obicei are nevoie de o intervenție chirurgicală a fi reparat

Ochii răniți

Să vedem care sunt semnele pe care câinele dvs. le poate prezenta:

  • Descărcarea oculară care poate varia de la o consistență clară și apoasă la o descărcare asemănătoare cu PU
  • Câinele dvs. clipește sau se freacă excesiv ochii
  • Ochii ei devin umflați sau tulbure

Deci, de ce este cauzată acest lucru? Sunt Multe cauze care pot merge de la:

  • Conjunctivită
  • Infecții
  • Ochiul uscat, ceea ce duce la o inflamație în glandele lacrimogene, care afectează producția și calitatea lacrimilor
  • Trauma la ochi
  • Tumorile pleoapelor

Acestea sunt unele dintre tratamente:

  • În cazurile care nu sunt atât de grave, va avea nevoie doar de un unguent antibiotic pentru a pune în ochi, poate aplica unele comprese calde peste ochi sau lacrimi artificiale dacă cauza este "ochi uscat"
  • În cazuri mai grave, trebuie efectuată o intervenție chirurgicală

Osteoartrita

Această condiție este o inflamație progresivă a articulațiilor cauzate de deteriorarea cartilajului care produce în câine:

  • Durere
  • Umflătură
  • Lameness
  • Reticența de a sări, alerga sau de a juca
  • Pierderea masei musculare peste coloana vertebrală și membrele

Sunt unii factori care pot predispune Spitzul dvs. japonez de la suferința acestei boli, cum ar fi:

  • Genetica
  • Leziuni
  • Obezitate
  • Varsta inaintata
  • Fiind expuși la o cantitate mare de sesiuni de exerciții, care au dat nivelul lor de energie, nu pot rezista
  • Nutriție slabă

Din păcate, există nici un tratament Pentru această boală, dar există câteva tratamente care pot contribui la diminuarea efectelor acestora în sănătatea lor, cum ar fi:

  • Prescripție de suplimente și medicamente care controlează durerea, reduce inflamația și îmbunătățește calitatea vieții
  • Fizioterapie și acupunctură
  • Gestionarea greutății făcând unele schimbări în dietă

Speranța de viață a unui spitz japonez este de aproximativ 12-14 ani. Deci, ei vor avea o viață bună sănătoasă dacă le duci la medicul veterinar din când în când pentru a vă asigura că nu dezvoltă nici o boală gravă.

Spitz japonez
Spitz japonez poate trăi o viață sănătoasă îndelungată dacă se ocupă de.

Cum să reproduceți Spitz japonez

Toate Japonezii Spitz câini de crescătorie sau aspiring Japonezii Spitz Breeders trebuie să ia act de următoarele recomandări fie dacă doresc să stăpânească în reproducerea spitz japoneză, fie doar pentru a-și face afacerile mai profitabile. Iată câteva aspecte importante pentru a ține minte.

Alegerea cățea și a studia

Există lucruri importante de căutat atunci când alegeți o cățea și Stud pentru reproducere. Dacă îndepliniți aceste cerințe, chiar dacă unul dintre ele are unele deficiențe, acestea ar putea fi completate de punctele forte ale celuilalt. Lucruri de a acorda atenție atunci când căutați un stud:

  • Investiga despre el origine. Dacă vedeți că strămoșii săi împărtășesc trăsăturile pe care le căutați, atunci acesta este un punct plus
  • Cereți să vedeți orice certificare a sănătate, Pentru a corobora câinele nu suferă de o boală gravă
  • Este esențial să se țină seama dacă caracteristicile sale corespund standardului de rasă și dacă are defecțiuni

Aspecte care caută în cățea:

  • Întrebați cât de multe litrițează cățea pe an. Dacă există mai mult de una sau trei litri pe an, atunci înseamnă că nu acordă suficientă atenție și atenție fiecăruia și amintesc că Spitz japonez are nevoie de o mulțime de atenție. Deci, asta nu va fi un lucru în favoarea
  • Evaluați așternutul lor anterior pentru a vedea dacă târfa a produs în mod constant cățeluși de înaltă calitate sau nu
  • Ia în considerare temperament, deoarece este probabil ca puii să aibă același lucru

O recomandare finală vizitează personal canisele și le urmărește la spectacole, acestea vă vor permite să vedeți câinii în cel mai bun moment și vor arăta cât de pricepuți și bine pregătiți sunt. Cu toate acestea, nu uitați să le vedeți în momentele lor cele mai relaxate. În acest fel, veți putea să evaluați și greșelile lor.

Dimensiunea gunoiului

Media Dimensiunea gunoiului de spitz japonez merge de la 1 la 6 pui. Acesta nu este doar un număr mare și poate fi unul dintre motivele pentru care este greu de localizat crescătorii japonezi Spitz.

Probleme de naștere

Rasele mai mici au uneori complicații având puii lor și unul dintre acestea este distocia. Acest termen se referă la orice dificultate în timpul livrării. Acestea sunt unele dintre simptomele dystociei, deci aveți grijă atunci când urmăriți aceste semnale pe câinele dvs .:

  • Munca durează prea mult
  • Vărsături
  • Contracții puternice pentru mai mult de o oră fără a fi livrate
  • Febră mare
  • Slăbiciune extremă fără a furniza nici un catelus

În majoritatea cazurilor, a Secțiune cezariană (Secțiunea C) se efectuează datorită gravității situației. Cu toate acestea, medicul veterinar poate încerca și alte metode înainte. De exemplu:

  • Încercați să manipulați catelul dacă este într-o poziție anormală
  • Administrați oxitocina sau gluconatul de calciu cu fluide intravenoase pentru a stimula uterina pentru a începe contracțiile sau pentru a le face mai eficiente

Clientelă

Având o afacere de rasă de câine poate fi cam scumpă, deoarece trebuie să aveți grijă de multe lucruri. Cu toate acestea, dacă aveți mulți clienți sau clienți potențiali care doresc să cumpere câinii pe care ați creat-o, nu veți avea probleme. Aici vă vom lăsa o listă de lucruri pe care le puteți lua în considerare pentru a crește veniturile afacerii dvs.:

  • Concentrează-te pe calitate, mai mult decât în ​​cantitate. Merită mai mult să vindeți un număr mic de câini, dar oferindu-le o bună pregătire și alimentație și întotdeauna să-și verifice sănătatea. Deoarece toți acești factori vor fi vizibili pe spectacole, unde oamenii tind să evalueze calitatea câinilor
  • Păstrați-vă câinii sănătoși. Care vă va ajuta să vă construiți reputația și veți atrage oameni pentru a obține unul dintre câinii dvs. De asemenea, nu lăsați cățelele dvs. au prea multe gunoi pe an, deoarece acest lucru nu va fi benefic pentru sănătatea lor
  • Marketing este un alt punct forte pentru a aduce clienților afacerii dvs. Începeți să faceți posturi pe social media și să vă introduceți afacerea dvs. pentru magazinul de animale care se ocupă de Spitz japonez pentru a face un fel de alianță cu ei
  • Creați mărfuri utilizând logo-ul sau simbolul afacerii dvs. pentru ao promova

În cele din urmă, amintiți-vă că, chiar dacă aveți de-a face cu câinii, ei încă mai pot simți și suferă dacă nu luați suficientă grijă de ei și că vă uitați la ele ca o modalitate ușoară de a face bani.

Prețuri

Preț de câini tinde să varieze în funcție de pedigree, de formare și reputație a crescătorului. Cu toate acestea, în acest caz, prețul mediu al prețului spitz japonez merge de la 1000 la $ 2000. Chiar dacă acest lucru poate fi un cost foarte mare pentru mulți, comparându-l cu alte rase, putem găsi Spitz japonez la un preț efectiv accesibil.

Rețineți că plata acestei sume de bani vă va permite să aveți un câine cu înregistrare completă, cu alte cuvinte, cu drepturile de reproducere. Deci, vă puteți aștepta să plătiți acest lucru dacă doriți să obțineți o calitate japoneză japoneză.

Spitz japonez sunt câini de familie
Spitz japonez sunt animale de companie excelente!

Spitz japonez spitz - Întrebări frecvente

Astfel încât crescătorii și viitorii proprietari au toate informațiile pe care trebuie să le cunoască despre Spitz japonez, am compus și am răspuns la întrebările cele mai frecvent căutate.

Câți puii pot avea un spitz japonez?

Spitz japonez poate avea o dimensiune medie a gunoiului 1 la 6 pui. Amintiți-vă că este esențial să le începeți să le pregătim cât mai curând posibil, astfel încât să nu dezvolte sindromul câinilor mici care îi determină să aibă comportamente rele dacă le permiteți doar pentru că sunt mici.

De asemenea, oferindu-le socializarea timpurie este importantă pentru a le introduce diferiți oameni, câini și medii. Deci, în viitor, ei pot fi câini prietenoși.

Sunt câini de familie buni japonezi?

SPITZ japonez sunt Câini de familie minunați. Aceasta este una dintre principalele sale caracteristici, deoarece sunt câini de companie ideali. De fapt, ele sunt perfecte pentru oamenii din toate generațiile, de la copii mici la persoanele în vârstă.

Ei doresc să-și protejeze familiile și sunt vegheri buni. Întotdeauna vei simți că există ceva de îngrijire a casei tale. Deci, trebuie să le dedicați același timp și atenție, deoarece ei iubesc fiind atractivitatea familiei.

Ei sunt, de asemenea, foarte devotați și loiali proprietarilor lor și iubesc să aibă interacțiuni cu ei în timp ce joacă jocuri sau doar cuddling pe antrenor datorită naturii sale răutăcioase și jucăușilor.

Cât de mult se vinde un catelus japonez spitz?

După cum sa menționat anterior, un spitz japonez are un preț mediu de $ 1000. Cu toate acestea, vă vom oferi o listă mai lungă de prețuri care variază în funcție de ceea ce crescătorii japonezi Spitz sunt dispuși să vă ofere:

  • Puteți găsi un câine pentru un preț mai mic care merge de la 800 la 1200 $ dacă doriți doar să obțineți un câine însoțitor, ce înseamnă că aceste pui nu li se permite să se reproducă, deoarece acestea sunt sterilizate de la naștere
  • Cu toate acestea, dacă doriți să obțineți un spitz japonez de la un crescător bine-cunoscut, care vă va costa mult mai mult și trebuie să vă așteptați să plătiți aproximativ 2500 $ la 6500 $ pentru unul
  • Există, de asemenea, o altă opțiune și dacă doriți să obțineți un spitz japonez direct din Japonia pentru a vă asigura calitatea lor, atunci acest lucru vă va costa aproximativ 2000 și 4000 de dolari

Deci, după cum ați văzut, există multe opțiuni minunate de a alege, și în funcție de suma de bani pe care doriți să o investiți pentru a obține un spitz japonez, va depinde și de calitatea lor.

Cât timp este un spitz japonez însărcinat?

Sarcina a unui spitz japonez va dura între 60 și 64 de zile. De obicei, ei intră căldură de două ori pe an și vor fi în căldură timp de aproximativ 3 săptămâni. Unele semne de sarcină sunt:

  • Scăderea apetitului
  • Vărsături în primele etape
  • Ele pot părea obosite și scăzute pe energie

Această rasă minunată poate fi o mare adăugare a familiei dvs. sau poate ajuta la crearea unei afaceri pline de satisfacții.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să reproduceți spitz japonez