Pământul de diatomee pentru controlul puricii

Câinele a fost lăsat pe mâncărime trotuar și gâfâind

Placăle nu sunt doar un hassle pentru tine și animalele de companie. Mușcăturile de purici pot duce la Probleme cutanate și alte probleme de sănătate în animalele de companie și la om. Odată ce vă aflați cu o infestare a puricii, este dificil să eliminați dăunătorii de la casa dvs. Acest lucru se datorează în principal Ciclul de viață al lui Flea. Purtele pot rămâne latente în etapa PUPAE și sunt rezistente la metode de control al puricii până când apar în purici adulți.

Produse de control Flea pentru utilizare pisicile și câini poate ajuta la menținerea puricilor de pe animalele de companie și reducerea populației de purici din mediul înconjurător. Cu toate acestea, o infestare majoră necesită mai multă atenție pentru a elimina puricii, larvei și puțului de la casa dvs. Mulți oameni se întorc la pământ de diatomee pentru a reduce puricii din casele lor.

Există numeroase produse de control al produselor de mediu pe piață, unele mai eficiente decât altele. Unele dintre acestea sunt substanțe chimice dure care trebuie utilizate cu prudență. Din fericire, Pământul de diatomee este o substanță naturală care poate ajuta la reducerea puricilor în casa dvs.

Ceea ce este Pământul de diatomee?

Pământ de diatomee este o substanță sub formă de pulbere realizată dintr-o rocă sedimentară moale care apare în mod natural în mediul înconjurător. Această stâncă este formată în timp de rămășițele fosilizate ale organismelor cu o singură celulă numite diatome care conțin în mod natural silice. Diatomele moarte se descompune și fosilizează în timp, formând depozite de rocă sedimentare în corpuri de apă. Aceste depozite pot fi exploatate și ușor de făcut într-o pulbere fină.

Pământul de diatomee este alcătuit din silice și urme ale altor minerale naturale. Fiecare particulă are margini microscopice care pot provoca iritarea anumitor suprafețe. De asemenea, are un efect natural de uscare. Când este privită sub un microscop mare, particulele de pământ de diatomee arată ca niște shads de sticlă.

Cum funcționează Pământul de diatomee pe purici

Puricii și alte insecte au exoscheletoni, care sunt corpuri exterioare sau cochilii dure. Când aceste insecte atinge pământul de diatomee, particulele abrazive mici le dăunează exoscheletilor și se agață de corpul lor, absorbind umiditatea din corpul lor până când se usucă și se păstrează.

Pururile adulte pot începe să moară la fel de repede la patru ore după contactul cu Pământul de diatomee. Particulele pot ucide și niște larve de purici, dar nu este eficient împotriva ouălor de purici sau a puțurilor.

Avertizare

Există două tipuri principale de pământ de diatomee disponibile pentru cumpărare: Alimentară și Filtrați gradul de filtrare. Asigurați-vă că obțineți formularul de grad de alimente, deoarece soiul de filtrare nu este sigur pentru utilizarea în casa dvs.

Cum se utilizează Pământul de diatomee pentru a controla puricii

Pământul de diatomee este ușor de utilizat și non-toxic pentru animalele și oamenii. Scopul utilizării Pământului de diatomee pentru controlul puricii este de a minimiza puricii în mediul animalului dvs. Pulberea nu trebuie aplicată direct la animalele de companie decât dacă sunteți instruit în mod specific să faceți acest lucru de către medicul veterinar. Deși nu este toxic, poate provoca uscăciune și iritare. Pentru a păstra puricii de pe animale de companie, utilizați un produs eficient de control al purici dezvoltat special pentru speciile de animale de companie.

  1. Obțineți pământ de diatomee de calitate alimentară (mai degrabă decât gradul de filtrare, care poate fi periculos).
  2. Purtați mănuși și o mască de față pentru a vă proteja de efectele de uscare ale Pământului de diatomee.
  3. Se presară o cantitate generoasă de pământ de diatomee peste tot în casă, inclusiv covoare, covoare, podele din lemn de esență tare, în jurul valorii de bord și pe tapițerie.
  4. Pământul de diatomee poate fi folosit în aer liber, dar va trebui să utilizați mult mai mult. Efectele nu pot dura mult în funcție de condițiile meteorologice.
  5. Permiteți pământului de diatomee să rămână în loc de aproximativ trei zile.
  6. Vacuum toate zonele cu atenție apoi goliți recipientul de vid sau sacul.
  7. Repetați pașii unu până la cinci după cum este necesar.

Dacă continuați să vedeți purici pe animalele de companie sau în mediul înconjurător, consultați medicul veterinar pentru sfaturi. Este posibil să fie necesar să vă puneți animalele de companie pe un regim mai eficient de control al puricii. Pentru infestările severe de purici, este posibil să aveți nevoie să aveți un exterminator profesionist să vă tratați casa și curtea.

Sfaturi de siguranta

Deși Pământul de diatomee al alimentelor este sigur pentru utilizarea în jurul animalelor de companie și a oamenilor, acesta ar trebui să fie încă utilizat cu prudență. Evitați respirația în praf, așa cum se poate usca și irita căile respiratorii ale oamenilor și animalelor de companie. De asemenea, poate irita ochii și poate usca pielea. Purtați o mască și mănuși atunci când utilizați pământ de diatomee. Îndepărtați animalele de companie din zona tratată până la toate praful se fixează.

Considerente înainte de a utiliza Pământul de diatomee

Pământul de diatomee este sigur de utilizat pe pat de companie. Cu toate acestea, expunerea prelungită poate avea un efect ușor de uscare asupra pielii animalului dvs. de companie. Pentru o mai bună prevenire a puricii, spălați patul de companie în apă fierbinte o dată pe săptămână.

Deoarece pământul de diatomee ucide cu o metodă mecanică (mai degrabă decât chimică) puricile nu vor deveni imuni la el.

Pământul de diatomee trebuie să fie uscat la muncă. Nu-l udați jos sau amestecați-l cu apă pentru a face un spray. De asemenea, rețineți că Pământul de diatomee este mai puțin eficient în medii umede.

Dacă bănuiți că animalul dvs. este bolnav, apelați imediat medicul veterinar. Pentru întrebări legate de sănătate, consultați întotdeauna medicul veterinar, deoarece au examinat animalul dvs. de companie, cunosc istoricul sănătății animalului și pot face cele mai bune recomandări pentru animalul dvs. de companie.
Surse de articole
Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
  1. Controlul puricii. Oklahoma State University.

  2. Pământ de diatomee. Centrul Național de Informare Pesticide.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Pământul de diatomee pentru controlul puricii