Interviu dachshund w / doreen biasi de la akc dachshund ny

Interviu Dachshund W / Doreen Biasi de la AKC Dachshund NY

Doreen Biasi, împreună cu fiica ei care studiază în prezent să fie o tehnologie VET și fiii ei care ajută foarte mult și # 8212; rase standard și dachshunds miniatural.

Cu peste un deceniu de experiență cu reproducerea dachshund, Akcdachshundny vă învață despre culoare, haina, formarea, alimentele, îngrijirea sănătății și rasa în sine. Doreen este întotdeauna fericit să vă ridicați apelul și să discutați rasa și chiar să vă schimbați opinia cu privire la obținerea unui amestec.

Să se aruncăm în acest mare interviu și să învățăm câteva informații valoroase pe tot parcursul!

Doreen Biașsi Dachshund Breeder
Doreen Biasi cu una din dachunsurile ei.

Vă rugăm să vă prezentați și cum ați căzut în dragoste cu reproducerea dachshunds.

Numele meu este Doreen Biasi. Am început Akcdachshundny acum un deceniu în urmă. M-am îndrăgostit de rasa dachshund ca un copil și când am vrut ca catelul meu, erau doar magazine de animale de companie care le-au vândut. Nu vreau să primesc un câine de câine. Am vrut să întâlnesc părinții, să văd pedigrees etc.

Așa că am decis să încep propriul meu program de reproducere pentru iubitorii Dachshund ca mine. A durat un timp și o mulțime de lectură și învățând despre rasa pentru a-mi alege câinii. Am vrut să pot răspunde la orice întrebare pe care cineva ar putea cere. Am vrut să fiu expert în domeniul meu și # 8230;

Acest lucru este foarte dificil, dar în fiecare zi mă conectez cu crescătorii excelenți și să aflăm din ce în ce mai mult. Am gasit o crestere si catelusi de machiaj de renume si catelusi de vanzare pe Facebook in acest scop: pentru a impinge cresterii competitivi cu foame de bani si incepe un grup educational pentru a invata de la si vinde la. A fost minunat de succes.

Basset Hound vs Dachshund, care sunt diferențele majore?

Aveți de-a face cu 2 rase complet diferite aici. Houndul Basset este mult mai mare și mai lent în opinia mea, deși nevoile de îngrijire nu sunt foarte solicitante, exercițiile de a rămâne sănătoase este.

Basset este, de asemenea, mult mai încăpățânat și mai greu de antrenat, în timp ce dachshundul este ușor de adaptat. Basset are un nivel mult mai mic de energie. Aspectul câinelui este complet diferit. În afară de lunga coloană vertebrală și grupă de hound, nu le văd deloc similar, cu toate acestea, Basset nu este specialitatea mea, dachshundul este. Așa că nu pot fi încrezători în analiza mea fără a continua cercetări. Bazându-mă numai pe cele pe care le-am întâlnit.

Ce sunt Dachshunds crescute pentru (în trecut și în lumea de astăzi)?

Dachshund înseamnă Badger Dog în limba germană și asta au fost crescuți inițial de făcut. HUNT BADGERS.

Astăzi oamenii le folosesc și pentru vânătoare de rață. Dar, mai ales, aceștia achiziționează un dachshund pentru personalitatea ei comică tot mai populară. Dimensiunea, aspectul și loialitatea acestei rase, plus faptul că vine în atâtea varietăți de culoare și haine ușurează să se îndrăgostească.

Oamenii se laudă adesea despre faptul că nu poți deține doar unul. Ele sunt creaturi mici de dependență care vă fură inima la prima vedere.

catelusul dachshund
Cum puteți rezista acelui puști mici dachshund?

Care este opinia dvs. despre Dachshunds crescută la o dimensiune tot mai mică pentru a răspunde cererii publice de câini și # 8221 mai mici;?

Ideea de a micșora rasa este falsă controversată.

Pe de o parte, cu accentul pus pe leziunile măduvei spinării, un câine mai mic pentru a transporta scările și pe mobilierul dvs. este un plus. Cu toate acestea, personalitatea standardului elegant și aproape durabil este de neegalat. Dă-mi un standard de sex feminin lung peste un mini neted în orice zi a săptămânii!

Dar toată lumea are propria lor judecată, preferință și gust. Cred că merg sub 5 lbs crescut pentru a încerca să creeze o jucărie este într-adevăr o insultă la rasa!

Cum planificați viitoarele reproduceri și găsiți partenerul de împerechere potriviți?

Când intenționez să reproduc, iau în considerare mai mulți factori.

  1. Origine - acesta este cel mai important instrument din orice program de reproducere a câinilor respectabili! Trebuie să știți ce sunt posibilitățile înainte de a le produce!
  2. Complementaritate - Ce trebuie să fac pentru a-mi produce catelul perfect? Am nevoie de un știft cu un cap mai bun pentru o anumită femeie? De exemplu, o femeie cu picioare mai scurte pentru a corecta acest lucru "# 8230; Există culori recesive care pot produce?
  3. Greutate - Vreau mereu să evit o secțiune C costisitoare și dureroasă care ar putea să-mi pensioneze cursa mai devreme, astfel încât greutatea să conteze foarte mult.
  4. Culoare și model - Care este programul meu lipsit de faptul că mă pot produce cu propriile mele linii de încredere?
  5. Cerere - Ce este în cerere în momentul potențialului maxim de reîncărcare?

Personal, refuz Câini de rasă de linie: Pentru mine, este echivalentul câine încrucișat. Acest lucru este dificil din nou dacă nu citiți și înțelegeți cu adevărat pedigrees.

Multe dachshunde de ciocolată și cremă provin dintr-un fundal foarte popular, Longdox`s Plum nebun pentru dragostea ta. Este același lucru cu cremele engleze, se pare că Sniffentells crema de cultură și-a scăpat spermei la fiecare ușă din America la un moment dat.

Cât de importantă și credibilă sunt USDA, societatea umană, AKC și inspecțiile VET ale instalațiilor de reproducere? Mulți susțin că acestea sunt aceleași reguli care permit facilități de reproducere la scară largă?

Inspecțiile sunt importante, dar cred că este inspectorii pe care trebuie să o examinăm.

Da, există facilități mai mari și cu ajutor și atenție adecvată, asta este bine. Dar locurile ca Missouri și Texas care au ras mai mult de 1 tip de câine și au peste 100 de ani, asta este atunci când este mai mult o fabrică și cu siguranță nu un program de reproducere responsabilă.

USDA ar trebui să limiteze acest lucru. Nu mai mult de 20 de cățeri la o anumită perioadă de timp! Nu mai mult de 2 rase separate la orice moment dat și # 8230; Acest lucru ar proteja consumatorul și, mai important, rasa sa însăși. Este vorba de discreția inspectorului care trebuie să fie examinată și instruită mai departe.

Cum pot crescă crescătorii câinilor pe câinii de reproducere în mod responsabil în timp ce nu pierdeți bani, este chiar posibil?

Este foarte posibil, ne ridicăm prețurile pentru a absorbi costurile unui program responsabil. Problema cu acest lucru cred că este că în economia de astăzi, cu atât de mulți crescători fără licență care sunt trecuți și nepenalizați, face ca vânzările să fie dificil, cu excepția cazului în care mi-ați construit o reputație uimitoare. Cu peste 19 pagini de case fericite, avem o reputație excelentă cu satisfacția clienților de 100%.

Cuvântul de gură și educație despre rasă sunt întotdeauna cele mai bune active. De aceea trebuie să le protejăm cu orice preț prin angajarea de a produce doar cele mai bune și în picioare de vânzările noastre. Este crescătorii de curte care ne dau un nume rău.

Oamenii vor plăti pentru calitate dacă le educați cu privire la importanța acesteia. Doar pentru că nu planificați să reproduceți sau să vă arătați că animalul dvs. nu înseamnă că nu meritați calitatea și sângele din partea care poate. De obicei, cu cât cheltuiți mai mult la început (ignorarea magazinelor de animale de companie și a fabricii de culoare care se amestecă), cei mai sănătoși dvs. însoțiți și cu atât mai puțin cheltuiți pe facturile VET mai târziu. Investiți în cele mai bune.

Rusă Dachshund Stud
Un studiu de import rus pentru a asigura un nou sânge extern și linii viitoare mai bune.

Ce vă decide între două case potențiale uimitoare pentru ultimul dvs. catelus disponibil? Ce te face să fii cu adevărat?

Când se decide între case, evaluez casa & # 8230;

Copii, animale de companie, experiență și dacă sunt aproape, astfel încât să pot păstra în contact. Vreau să știu că catelul meu va fi în siguranță. Că sunteți angajați. Că ai timp pentru el sau ea, și că nu va fi în pericol când mă lasă. Vreau să știu că veți trimite fotografii și actualizări. Aveți o căsnicie solidă, astfel încât catelul nu va fi Craigslisted într-un divorț.

Vreau să știu că înțelegi tot ce trebuie să știi despre cățelușul tău ar trebui să decidă mai târziu să crească. Vreau să știu că nu aveți gânduri sau regrete. Și că sunteți potrivirea potrivită pentru personalitatea puiilor mei.

Care sunt greșelile pe care majoritatea crescătorilor Dachshund o fac astăzi și cum le pot repara?

Cea mai mare greșeală pe care o văd în crescătorii din Dachshund este de amestecare a modelelor. De fiecare dată când văd un Dapple Piebald, vreau să țip. Dacă nu îl puteți înregistra corect, nu ar trebui să fie crescută. Atât de multe mori de catelus necinstit încearcă să treacă printr-un dublu Dapple ca o plăcintă Dapple pentru a ascunde problemele de sănătate și # 8230;

Și acum cel mai recent fad de blues și bazat pe albastru, care cauzează o cantitate nebună de alopecie în Isabella-colorat și dachshunds de ciocolată din cauza asta. Ei nu sunt cinstiți cu cumpărătorul în explicarea riscurilor. Ei continuă să reproducă aceste culori cunoscând riscul. Ea sa înviat foarte mult că începătorii sunt mai interesați să producă ceea ce cred că sunt și # 8220; rare & # 8221; pentru dolarul de sus, mai degrabă decât de calitate.

Toate acestea, fără nici o consecință a acestor inspectori. Îmi pare rău, dar dacă vizitele USDA și vede cățea dvs. albastră este chel, ar trebui să aibă dreptul de a comanda o spay! Același lucru dacă credeți duple duble, ar trebui să vă găsească.

O altă greșeală are de-a face cu crescătorii care pretind că CKC și APRI sunt la fel de bune ca și Clubul American Kennel. Și, desigur, creșterea încrucișată! Cookie-uri, de exemplu, care este baza pentru aceasta când este deja o serie de fire dachshund hipoalergenic? Încercăm să creștem șuntul ficat și convulsii cu un nou hibrid neimprodus?

Akcdachshundny Award
Noi am câștigat multe concursuri.& # 8221; Doreen Biasi

Care sunt problemele medicale comune care afectează Dachshunds și cum să le economisiți?

Ei bine, duplele duble sunt predispuse la orbire și surzenie, iar mulți se nasc fără ochi! Culorile de acoperire menționate mai sus au alopecie și piele uscată constantă.

Unele dachshunds au Atrofia retinei progresivă (PRA) pe care o puteți testa în prealabil pentru a evita orbirea timpurie. Există problema leziunilor spinării datorită dimensiunii și formei iubitelor dachshund. Un șuncă de ficat este mai mare în haine de sârmă.

În cele din urmă, ce vă decide între două case potențiale uimitoare pentru ultimul dvs. catelus disponibil? Ce te face să fii cu adevărat?

Când se decide între case, evaluez casa & # 8230;

Copii, animale de companie, experiență, dacă sunt aproape, așa că pot să țin în contact. Vreau să știu că catelul meu va fi în siguranță. Că sunteți angajați. Că ai timp pentru el sau ea, și că nu va fi în pericol când mă lasă. Vreau să știu că veți trimite fotografii și actualizări. Aveți o căsnicie solidă, astfel încât catelul nu va fi Craigslisted într-un divorț.

Vreau să știu că înțelegi tot ce trebuie să știi despre cățelușul tău ar trebui să decidă mai târziu să crească. Vreau să știu că nu aveți gânduri sau regrete. Și că sunteți potrivirea potrivită pentru personalitatea puiilor mei.

Ne place să vorbim cu Dachshund și să vă educăm așa de apel oricând dacă sunteți un crescător nou care are nevoie de o moașă sau un client.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Interviu dachshund w / doreen biasi de la akc dachshund ny