Hrană pentru câini de casă pentru rețeta de insuficiență renală

Boala renală la câini este foarte gravă problema care garantează o excursie la medic veterinar cât mai curând posibil. Dacă credeți că puteți face cercetări și tratați animalul dvs. de companie cu o dietă comercială formulată pentru boala renală și câteva remedii superioare, sunteți foarte greșit! VET dvs. va discuta tratamente și diete cu tine, dar asta hrană pentru câini de casă pentru rețeta de insuficiență renală poate fi un loc bun pentru a începe.

Veterinarul dvs. poate recomanda chiar ca lucrezi cu un nutritionist canin pentru a crea o dieta personalizata care va Dați câinele dvs. cu probleme renale Nutriția are nevoie de el.

Rinichii ajută la filtrarea deșeurilor din organism prin excreându-l ca urină. Ele ajută, de asemenea, la menținerea concentrațiilor normale de sare și apă în organism. Rinichii ajută la controlul metabolismului de calciu și a tensiunii arteriale. Ei ajută, de asemenea, organismul în susținerea nivelurilor fosforoase. Evident, dacă rinichii câinelui dvs. nu reușesc, este o problemă majoră.

Cereți un veterinar: Cum să hrăniți câinii cu boală renală și probleme renale

Semnele bolii renale includ, dar nu se limitează la:

  • creșterea aportului de apă
  • creșterea producției de urină
  • scăderea ieșirii urinei
  • secretul urină în timpul somnului
  • sânge în urină
  • scăderea apetitului
  • vărsături
  • diaree
  • Pierdere în greutate inexplicabilă
  • Hunched peste postura

Dacă câinele dvs. a fost diagnosticat cu boală renală, atunci știți că dieta este o mare parte a regimentului de tratament. Variabile precum vârsta câinelui dvs., greutatea, nivelul de activitate și stadiul bolii sale renale vor fi factori în tipul de dietă pe care va avea nevoie. Alte condiții ca Stomacul supărat / sensibil ar trebui, de asemenea, să fie contabilizate.

Trebuie să vă consultați cu un medic veterinar sau nutriționist canin înainte de a vă schimba câinele într-o dietă prietenoasă cu rinichi.

Profesioniștii cu care lucrați va recomanda probabil fie o dietă alimentară cu câini de casă scăzută, fie unii Branduri alimentare cu conținut scăzut de proteine care sunt niveluri mai scăzute de fosfor care se face cu proteine ​​de înaltă calitate. Când un câine digeră proteine, există azot lăsat în urmă, iar rinichii lucrează pentru a filtra azotul. Este de ce alimentele cu proteine ​​scăzute sunt cele mai bune.

Mai mult, o proteină de calitate superioară va lăsa în urmă mai puțin azot, deci este important să alegeți sursa de proteine ​​cu înțelepciune atunci când faceți acest hrănire pentru câini de casă pentru rețeta de insuficiență renală sau a Mâncare specifică pentru câini de casă cu proteine ​​scăzute. Doar amintiți-vă că cantitatea de proteine ​​care să includă în alimentele câinelui dvs. va varia în funcție de stadiul insuficienței sale renale.

Mai multe rețete aici: Homemade Dog Alimente & Tratamente Rețete

Hrană pentru câini de casă pentru rețeta de insuficiență renală

Hrană pentru câini de casă pentru rețeta de insuficiență renală

Ingrediente

  • 1 ou fiert
  • 2 cani de orez alb
  • 1/4 lb. Lean Brut Hamburg
  • 3 felii de pâine albă
  • 3/4 lingurita. carbonat de calciu (formă de pulbere sau pilule zdrobite)

Directii

Va trebui să gătiți orezul și Hamburg înainte de a pune acest produs de casă de casă pentru rețeaua de insuficiență a rinichilor împreună. Gatiti orezul conform instructiunilor de pe ambalaj. Puteți găti hamburgul în orice fel doriți.

După cum vă explic în videoclipul meu, trebuie să cumpărați cea mai slabă hamburg pe care o puteți găsi. Am folosit 95% Lean. Deoarece carnea este atât de slabă, va trebui să adăugați niște ulei în tigaie dacă alegeți să-l prăjiți. Am folosit 2 linguri de ulei de cocos, Deoarece este un supliment foarte benefic pentru câini.

Rupeți cele 3 felii de pâine în bucăți și tăiați oul fiert. Ultimul ingredient este carbonatul de calciu. Acest supliment vine în formă de pulbere, dar am avut probleme la găsirea ei. Farmacistul nostru mi-a explicat că carbonatul de calciu este adesea vândut în formă de pilule, dar sticla spune doar calciu pe eticheta frontală.

Acest lucru se datorează faptului că carbonatul de calciu trebuie amestecat cu alte ingrediente pentru a rămâne în formă de pilule. Căutați o sticlă cu calciu pe eticheta frontală și apoi întoarceți-o în jur. Dacă lista de ingrediente spune & # 8220; calciu ca carbonat de calciu, # 8221; asta vrei. Va trebui doar să zdrobiți pilulele în pudră înainte de a le adăuga la alimentele de câine.

LEGATE DE: Pot câinii să meargă vegan? INS și OUTS din dieta vegetariană pentru câini

Hrană pentru câini de casă pentru rețeta de insuficiență renală

Odată ce ați pregătit toate ingredientele, tot ce trebuie să faceți este să le amestecați împreună într-un castron de amestecare cu dimensiuni medii. Vă puteți hrăni imediat câinele dvs., atâta timp cât este rece. Salvați resturile într-un recipient etanș și refrigerați-le timp de până la 5 zile.

Pentru depozitarea pe termen lung, puteți îngheța alimentele într-un recipient etanș și puteți să-l păstrați în congelator timp de până la două luni. Ghidul de hrănire pentru această dietă sunt:

  • 5 lire sterline 1/4 lire sterline
  • 10 kilograme hrană 1/2 kilogram
  • 20 de lire sterline 1 lire sterline
  • 40 de lire sterline 1 1/2 lire sterline
  • 60 de lire sterline de 2 kilograme
  • 80 de lire sterline 2 1/2 lire sterline
  • 100 de lire sterline de 3 kilograme

Amintiți-vă, această dietă nu va avea dreptate pentru toți câinii din insuficiență renală. Asigurați-vă că discutați cu medicul veterinar sau cu un nutriționist canin înainte de a comuta dieta câinelui. În ansamblu, mulți proprietari de animale de companie au văzut rezultate bune cu această rețetă alimentară pentru câini de rinichi, și au salvat mai mulți bani chiar și peste Branduri ieftine pentru dog.

Citiți următorul: Dovezi bazate pe medicina veterinară vs. Medicină holistică

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Hrană pentru câini de casă pentru rețeta de insuficiență renală