Experimentarea dăunătoare asupra câinilor de către afacerile veteranilor duce la indignare

Experimentele VA pe câinii care au încheiat câinii care au fost ucise au dus la o mai mare control din partea Congresului și la supravegherea îmbunătățită.

Recent, a fost făcută o investigație în decesele câinilor experimentați de Departamentul Afacerilor Veteranilor.

VA efectuează experimente controversate pe câinii la o unitate din Virginia, iar revelațiile recente în practicile lor fac ca Congresul să ia în considerare defunderea experimentelor cu totul.

Aceste teste implică durere pentru animale și, deși această investigație ajută la reglementări, testarea însăși nu este programată să se oprească în acest moment.

Ce sa întâmplat și ce va urma

3 Facilități VA de-a lungul U.S. Efectuați experimentarea invazivă asupra câinilor. Procedurile includ intervenții chirurgicale pe inimile, spinele și creierul câinilor. 300 de câini sunt planificați să fie experimentați; cele mai multe sunt beagles, iar multe au doar 6 luni. Toate acestea sunt programate să fie ucise la finalizarea cercetării.

Deci, ce se schimbă?

De acum înainte, toate cercetările pe câini vor trebui să fie aprobate de către oficialii veterinari de top VA, iar experimentele vor trebui să se supună unor evaluări științifice mai riguroase înainte de timp.

Ce a apărut toate astea pentru a începe?

În luna mai, a fost efectuată o investigație privind biroul VA de supraveghere a cercetării. Această cercetare a concluzionat că VA nu a reușit să documenteze în mod adecvat dacă câinii au fost sau nu tratați corespunzător. Au fost găsiți patru câini care suferă de complicații cauzate de experimentare.

Din acest motiv, Capitol Hill a depus eforturi pentru a opri experimentele de câine VA, care ar fi dureroase pentru câini. În iulie, casa a redus finanțarea pentru această cercetare. Acum VA se împinge înapoi solicitând asistență din partea entităților precum grupurile veteranilor, cerându-le să convingă senatorii să nu sprijine această măsură.

VA argumentează că reducerea finanțării pentru aceste experimente va împiedica progrese medicale importante și că acest lucru va avea un impact negativ asupra veteranilor cu dizabilități prin lipsa de opțiuni medicale mai bune pentru afecțiunile lor.

Experimentarea dăunătoare a lui VA pe câini duce la indignare
Secretarul Afacerilor Veteranilor David Shulkin / Fotografie: Pablo Martinez Monsivais, AP

Potrivit VA, această cercetare a dus la descoperiri, cum ar fi implanturile cardiace cardiace și un pancreas artificial creat pentru diabetici.

Dar, potrivit adversarilor, aceste descoperiri sunt decenii vechi, iar cea mai mare parte a acestei cercetări nu se îndreaptă niciodată spre folosirea umană. Oponenții susțin că VA se bazează pe modele învechite care ignoră progrese științifice mai moderne, care ar ajuta la scăderea de la experimentarea câinilor cu totul.

Justin Goodman este vicepreședintele Proiectul deșeurilor albe, un grup de advocacy care luptă pentru a pune capăt experimentării animalelor finanțate de impozite în U în U.S. Potrivit lui Goodman, cercetătorii au făcut aceleași pretenții despre nevoia de a experimenta cimpanzeii, până când un studiu federal a considerat că această practică nu este necesară și Tăiați finanțarea pentru cercetarea CHIP în 2015.

Detalii despre experimentele curente

Studiile care ar fi afectate de această legislație propusă sunt cele care implică dureri pentru câini, inclusiv administrarea medicamentelor pentru ameliorarea durerii.

În Milwaukee, cercetătorii încearcă să găsească o modalitate de a administra medicamente care scade durerea fără a încetini respirația. Ei folosesc câini pentru a studia neuronii care controlează respirația.

Aceasta implică plasarea câinilor sub anestezie și îndepărtarea părților creierului, provocând efectiv o pierdere completă a conștiinței și a tuturor senzațiilor. După aceea, aceștia efectuează teste pe neuronii creierului câinilor înainte de administrarea injecțiilor letale pentru a ucide câinii să pună capăt intervenției chirurgicale.

Dispozitiv, protocolul de studiu a cerut doar câini adulți în experimentare, dar cumva VA a reușit să utilizeze puii în vârstă de 6-9 luni pentru cercetarea lor. Oficialii VA au raportat că termenul "adult" a fost șters din protocol.

În Cleveland, experimentatorii încearcă să găsească modalități de restabilire a funcției tusei după rănirea măduvei spinării. Testele lor implică punerea câinilor sub anestezie și folosirea electrozilor pentru a induce tuse la câini înainte și după ce severizează corzile spinării de câini la leziuni imobiliare suportate de oameni.

Experimentarea dăunătoare a lui VA pe câini duce la indignare
Centrul Medical VA din Richmond, VA. Așa cum a observat un avertizor de avertizare perturbat de experimente. / Fotografie: proiectul de deșeuri albe

Această cercetare solicită 41 de câini, toate acestea vor fi eutanasiate la sfârșit, fără a fi permis să se trezească din anestezie. Cercetătorii apără această practică șocantă, susținând că studiile similare din trecut le-au ajutat să îmbunătățească respirația quadriplegicii care se bazează pe ventilatoare.

Iar în Richmond, cercetătorii implantează stimulatoarele cardiace în câini, făcându-i să alerge pe banda de alergare și să efectueze diverse teste. Testele includ injectarea medicamentelor, forțând bătăile inimii neregulate, crearea de atacuri de inimă și blocarea arterelor. Când se face cercetarea, câinii sunt uciși de injecție letală, fie prin drenarea sângelui lor.

Etica acestor experimente este pusă la îndoială

După ce a fost depusă o plângere cu biroul Inspectorului General VA în luna martie, a fost efectuată o investigație privind experimentele Cardiac Richmond.

Ancheta a evidențiat fapte perturbante, inclusiv următoarele:

  • Un câine a primit o supradoză de anestezic în timpul intervenției chirurgicale, dar recuperată.
  • 2 câini au fost afectați de întreruperea chirurgicală a nervilor în tractele lor digestive, ceea ce a dus la greață, letargie, anorexie și pierdere în greutate.
  • 1 câine a murit ca rezultat al fibrilației ventriculare
  • 1 câine a fost eutanasiat în timpul intervențiilor chirurgicale ulterioare după experimentarea inițială.
  • 1 câine a murit după ce chirurgul tăiat accidental în plămânul său în timpul intervenției chirurgicale.
  • Procedurile de studii aprobate s-au dovedit a fi deviate de la.
  • A existat o documentație inadecvată pentru a dovedi că câinii au primit tratament adecvat.

Ca urmare a acestei investigații, VA a interzis efectiv cercetătorul care a făcut aceste intervenții chirurgicale de a putea efectua vreodată operațiuni viitoare sau de a avea vreun cuvânt în protocoalele de studiu.

De ce sunt folosiți câinii pentru aceste experimente?

Într-o eră și o țară în care câinii sunt priviți ca tovarăși iubiți, de ce le folosim pentru a experimenta în astfel de moduri inimii?

LEGATE DE: PasteriiFX ajută la lupta împotriva cruzimii animalelor

VA susține că câinii au un sistem de stimulare a inimii, care este mai asemănător cu cel al oamenilor decât alte animale.

VA susține, de asemenea, că câinii sunt ușor de instruit pentru unele dintre activitățile cercetătorilor trebuie să respecte și că câinii se bucură de fapt.

Potrivit VA, câinii reprezintă mai puțin de 1% din toate animalele utilizate în cercetarea agenției. Ei susțin că aproape 100% din animalele utilizate în experimentele lor sunt șoareci sau șobolani.

Suporterii acestei cercetări vă faceți griji cu privire la efectul care ar putea rezulta din această controversă recentă. Dacă guvernul interzice cercetarea câinilor din VA, cercetătorii medicali vă faceți griji că acest lucru va duce la cercetarea interzisă pe câini peste tot în U.S.

Testarea câinilor se întâmplă mai multe locuri decât la facilitățile VA. În U.S. Anul trecut, aproximativ 60.000 de câini au fost utilizați în experimente. Acest număr este mai mic decât în ​​deceniile anterioare.

Suporterii susțin că câinii sunt esențiali pentru cercetarea medicală și că toți cei care includ câinii vor beneficia de experimentări continue asupra lor.

Oponenții spun că știința nu poate fi lăsată necontrolată pentru a justifica folosind metode crude fără responsabilitate pentru acțiunile lor.

Și nu toți membrii VA sprijină această cercetare.

În A scrisoare catre editor din SUA astăzi, a retras amiralul din spate al U.S. Navy Corp Medical Marion J. Balsam, M.D și-a exprimat îngrijorarea față de sprijinul pentru cercetarea continuă și și-a exprimat opoziția față de practică. Potrivit lui Balsam, această cercetare este lentă și scumpă și rareori are aplicații pentru oameni.

El a citat documentele prezentate de Jurnalul Medical Britanic, care dovedește că această practică se ridică la miliarde de dolari impozitați în fiecare an.

Balsam spune că calea trecutului nu trebuie să fie calea viitorului și că cercetarea non-animală sa dovedit foarte avantajoasă. El declară că există o tehnologie de cercetare mai eficientă și mai umană și că VA ar trebui să folosească aceste tehnologii în loc să folosească câini.
Deci, unde stați pe această problemă? Credeți că efectuarea experimentelor pe câini este justificată în numele progresului medical pentru oameni? Credeți că testarea pe câini nu este niciodată în regulă? Ce zici de animalele non-câine?

Pentru a vă exprima opinia la Congres în opoziție cu această cercetare, Vizitați această pagină.

Citiți următorul: 17 deduceri fiscale pentru proprietarii de câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Experimentarea dăunătoare asupra câinilor de către afacerile veteranilor duce la indignare