Câinii pot mânca scorțișoară? (Ghid nutrițional)

Câinii pot mânca scorțișoară

Pentru cei din știință, adăugând scorțișoară la ceașcă de cafea preferată este mult mai bună decât adăugarea de zahăr și smântână. Nu numai că are gustul nostru preferat de presă mai bun, de asemenea, avem o gamă uimitoare de antioxidanți și micronutrienți pentru o sănătate mai mare. De fapt, studiile au arătat că scorțișoară ne poate ajuta să pierdem așteptările minimizând poftele noastre pentru dulciuri, îmbunătățind sensibilitatea noastră de insulină și chiar liniștea simptomelor noastre reci. Având în vedere că scorțișoară are o mulțime de beneficii pentru sănătate, un număr de părinți de companie se întreabă dacă este, de asemenea sigur pentru a da câinilor. Deci, ar trebui să stropi niște praf maroniu deasupra lui Pooch Hibble, data viitoare când se hrănește?

bete de scortisoara

Scorțișoară este în siguranță, dar ..

Experții câinilor, precum și membrii comunității științifice spun că scorțișoară nu este toxică pentru canini. Cu toate acestea, vine cu un mare, dar! Acest lucru are legătură cu cantitatea de condimente care este consumată, precum și tipul de scorțișoară care este dat Pouches. Vedeți, după cum se dovedește, există 6 varietăți diferite de cinnamomum, numele științific al scorțișoară. Acestea includ următoarele.

  • cassia - cea mai comună variantă a scorțișoară, adesea găsită în multe produse disponibile în comerț; De asemenea, cunoscut sub numele de scorțișoară chineză
  • verrum - produsă din Sri Lanka și este foarte apreciată pentru mai dulce, deși aromă mai delicată; Este, de asemenea, cunoscut sub numele de ceylon scorțișoară
  • Burmanii - o varietate de scorțișoară din provincia West Sumatran din Padang din Indonezia, este cunoscută și sub numele de scorțișoară indoneziană, Korintje sau Padang Cassia
  • Loureiroi - din Vietnam vine Cassia vietnameză sau scorțișoară Saigon
  • Tamale - Acest lucru nu are nimic de-a face cu vasul tău preferat mexican numit Tamale. Cinnamomum Tamale este un produs al Indiei, de aceea este numit și scorțișoara indiană
  • Citriodorum - Aceasta este o altă specie de scorțișoară care este endemică pentru ceylon sau Sri Lanka. Cu toate acestea, nu este la fel de faimos ca c. Verum omologul

Cinnamomum Cassia sau pur și simplu scorțișoară chineză este un condiment foarte comun pe care îl puteți găsi cu ușurință în bacanța dvs. preferată. Este folosit în aproape orice alt tip de fel de mâncare care solicită scorțișoară. Din păcate, studiile arată că are cele mai înalte niveluri de cumarină, o substanță cunoscută a fi un agent de subțiere a sângelui. Aceasta înseamnă că, dacă pooch-ul dvs. este rănit, riscul de sângerare este în mod natural mai mare. Acest lucru este valabil și cu celelalte sub-soiuri ale lui Cassia, cum ar fi C. Burmanii și C. Loureirei. O alternativă mult mai sigură este utilizarea Cinnamonului ceylon sau a varietății sale mai rare. Citriodorum, deoarece acest lucru are în mod obișnuit niveluri mai scăzute de cumarină.

Vestea bună este că efectele de subțiere a sângelui ale companiei cumarină pot fi văzute numai cu consumul de cantități excesive de aceste tipuri de scorțișoară. Din păcate, nu există standarde cu privire la ce niveluri de scorțișoară chinez poate fi considerat sigur pentru câini fără a afecta negativ grosimea sângelui lor. Ca atare, a fi în siguranță, este întotdeauna mai bine să se ofere câinilor numai cu cantități mici de scorțișoară chineză, deși acest lucru nu este absolut necesar sau chiar recomandat.

Beneficiile de sănătate ale scorțișoară pentru câini

Acest condiment dulce care este adesea inclus în multe feluri de mâncare delicioase nu este un băț sau o pulbere obișnuită, deoarece vine cu mangan, calciu și fier. Acest lucru este în plus față de efectele sale antiinflamatorii și antioxidante, care pot aduce o serie de beneficii pentru poochia dvs.

Când vine vorba de sănătatea oaselor, ne gândim mereu la calciu. Dar manganul poate juca un rol important, de asemenea, deoarece este necesar în sinteza sau producția unor enzime necesare pentru construirea osului. De asemenea, ajută la formarea și continuarea dezvoltării țesuturilor conjunctive în timp ce ajută la absorbția corespunzătoare a calciului în sânge. Împreună, ei pot oferi oase mai sănătoase.

Mai important, totuși, rolul pe care manganul îl joacă în reglarea glucozei în sânge. Acest lucru îl face deosebit de benefice la câinii care prezintă riscul dezvoltării diabetului zaharat canin. Unele studii sugerează că poate contribui, de asemenea, la controlul vârfurilor de zahăr din sânge la câinii care au deja diabet zaharat. Cel puțin, vă puteți ajuta să evitați eliberarea unor nivele anormale de insulină în sângele pooch după o masă. Deoarece nivelurile de zahăr din sânge nu cresc brusc, cantitatea de insulină eliberată în sânge este de asemenea controlată. Acest lucru poate duce la minimizarea simptomelor și semnelor asociate cu diabetul zaharat, permițând plooch-ul dvs. diabetic să conducă o existență mai funcțională.

Bineînțeles, proprietățile antiinflamatorii și antioxidante ale scorțișorului pot scrie îmbunătățiri în Sănătatea câinelui dvs. de companie. Manganul este cunoscut pentru a crește nivelurile de dezmutază de superoxid enzimatică, care a fost remarcat ca fiind extrem de scăzută în pooches care au artrită și alte probleme inflamatorii. Ca atare, adăugarea manganului în ecuație aduce înapoi nivelurile de dezmutază superoxid și eliminând problemele de artrită.

cinamon

Dând scorțișoară câinilor

Este perfect în regulă să dați scorțișoară Pooches, mai ales dacă ați pregătit-o singură, dar numai în anumite ocazii și numai în cantități moderate. Acest lucru este valabil mai ales dacă aveți varietatea Cassia de cinnamomum. în plus, rasele mai mici de câini, precum și puii, sunt mai susceptibile la supradozajul de scorțișoară care se pot manifesta vărsături și diaree precum și scăderea zahărului din sânge și modificări ale ratei și ritmului inimii câinelui. Dacă câinele dvs. este, de asemenea, mestecat pe bastoane de scorțișoară, există o șansă ca acest lucru să-i irită gura. Sniffing pe scorțișoară Pulbere poate, de asemenea, să-ți sufle reciproc și să facă destul de greu să respiri.

Acestea fiind spuse, este întotdeauna recomandabil să acordăm o atenție deosebită cât de mult scorțișoară dăruiți. Un gust de câteva ori pe lună ar trebui să fie perfect fin. Dar dacă intenționați să o oferiți ca parte a dietei sale zilnice, atunci este posibil să fie nevoie Căutați sfatul medicului veterinar Pe măsură ce câinele dvs. poate avea o condiție care să nu meargă cu adevărat cu scorțișoară.

Pentru câinii sănătoși, este perfect bine să le dați un vârf sau două scorțișoară ca un tratament plin de viață. Doar nu exagerați.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câinii pot mânca scorțișoară? (Ghid nutrițional)