5 Rețete de pastă de dinți pentru câini simpli și accesibili

5 Rețete de pastă de dinți pentru câini simpli și accesibili

Igiena dentară este esențială pentru păstrarea fericită a dinților câinelui. Și când vine vorba de pasta de dinți de casă de casă, există o varietate de opțiuni! Aici vom trece prin câteva dintre cele mai bine plăcute rețete de pastă de dinți pentru a vă încerca, cu ingrediente cum ar fi soda de coacere, frunze de menta sau chiar ulei de nucă de cocos.

De ce ar trebui să încerc pasta de dinți de casă pentru câini?

Cand vine vorba de Păstrați puiul fericit și sănătos, Un lucru o mulțime de oameni neglijează să-și amintească este dinții lor! Este bine și bine să le oferiți jucării texturate pentru a le ajuta să evite placa, ci Periați dinții câinelui ar fi de departe cel mai bun mod de a păstra pe partea de sus a igienei dentare. Cu pastă de dinți de casă de casă, știi exact ce este dog-ul dvs. și pe o notă laterală mică, este, de asemenea, opțiunea mai ecologică.

Pot folosi pasta de dinți umană?

Absolut nu! Oamenii ne scuipă pasta de dinți când am terminat și instrucțiunile stau în mod specific să nu o înghită, deoarece fluorurile, detergenții, agenții de albire și diferitele ingrediente pot fi dăunătoare în cantități mari. Un câine nu este capabil să scuipă pasta de dinți atunci când se fac și stomacul unui câine este mult mai sensibil decât un om când vine vorba de astfel de substanțe chimice.

Cum să aplicați pasta de dinți

Înainte de a ajunge la rețete, să mergem doar prin cele mai bune modalități de a le aplica. O modalitate de a merge la el, care poate dovedi un pic ciudat, așa că va necesita un pic de antrenament (cel mai tânăr pe care îl începeți, cu atât va fi mai ușor), este de a folosi o periuță de dinți.

Dar nu vă faceți griji! Dacă găsiți că câinele dvs. nu ia doar să aibă un băț împins în jurul gurii lor, puteți obține și perii de degete, care sunt modelate într-un mod pe care le pot slot pe capătul degetului. Acest lucru se poate simți mai natural pentru puii voștri și vă va ajuta, de asemenea, să vă asigurați că aveți toate colțurile și cranii, deoarece vă puteți simți unde vă dați.

În legătură cu o postare: Câine periuță de dinți

DIY Rețete de pastă de dinți

Acum, la distracția, făcând pasta de dinți! Natural câine pastă de dinți vă poate oferi o reasigurare a ceea ce consumă și dacă câinele dvs. este mai sensibil cu alimentele lor, aceasta este o alternativă la prețuri accesibile la magazin. Dacă rețeta pare un pic mult pentru câinele dvs., nu vă faceți griji, pur și simplu utilizați ceea ce puteți și păstrați ceea ce a lăsat într-un loc uscat rece pentru data viitoare.

Cum să faci pastă de dinți Doggie

Fiecare rețetă va avea o metodă ușor diferită de amestecare a ingredientelor pregătite pentru utilizare, pur și simplu urmați instrucțiunile prevăzute pentru a fi sigur că îl obțineți corect!

Să începem simplu

Deci, vom merge mai întâi cu cea mai simplă rețetă de pastă de dinți câine:

  1. 1 lingură de apă (sau bulion pentru un gust de carne)
  2. 1 lingură de bicarbonat de sodiu

Amestecați cu atenție cele două ingrediente împreună până când formează o pastă, sifonul de copt va oferi o textură ușor abrazivă pentru a ajuta la petele mai încăpățânate. Doar asigurați-vă că urmați reteta exact, deoarece cantități excesive de bicarbonat de sodiu a deranjat stomacul câinelui tău.

Adăugați o aromă mică

Următorul ar trebui să facă o combinație de aromă interesantă pentru puii dvs., poate un amestec de ingrediente pe care nu le-ați gândi în mod obișnuit:

  1. 1/3 ceasca de ulei de nucă de cocos
  2. 2 linguri de bicarbonat de sodiu
  3. 1 lingură de bulion de carne de vită puternică
  4. 1 linguriță de scorțișoară

Alternativ!

  1. 1/4 ceasca de ulei de cocos
  2. 1/2 linguriță de sare de masă fină
  3. 1/2 lingurita de scorțișoară
  4. 3 linguri de bicarbonat de sodiu
  5. 6 crengi de patrunjel (pentru un pic de aromă)
  6. 1/2 lingurita de bouflon de carne de vită

stiu! Sună ca nebunie totală, dar scorțișoară a arătat că este unul dintre acele ingrediente pe care puile le bucură mai degrabă, iar mirosul de scorțișoară va acționa ca o apă de gură minunată. Uleiul de nucă de cocos va acționa, de asemenea, ca agent de legare pentru restul ingredientelor, precum și hidratați dinții și gingiile. Simpli amestecați lotul împreună și păstrați-l pe tot pe o conținut atunci când nu este utilizat.

Ați putea dori, de asemenea: Ulei de cocos pentru câini

Închideți pe animale de companie, rasa de câine mici pentru Pomeranian, stau pe podeaua de granit și proprietarul se pregătesc să perie dinți de companie

Minty prospețime

Poate cel mai familiarizat dintre ingrediente atunci când vine vorba de pasta de dinți - menta:

  1. 1 cub de carne de vită sau de pui de pui
  2. 1/4 ceasca de ulei de cocos
  3. 3 linguri de bicarbonat de sodiu
  4. 6-8 frunze de menta

Frunzele de menta vor trebui să fie pulverizate pentru această rețetă să funcționeze, deci este mai bine să puneți întregul amestec într-un procesor de alimente și să le bliteze împreună. Această rețetă nu trebuie utilizată la o dată! Necesită doar o porțiune de mazare pe utilizare.

Abordarea holistică

Nu trebuie să vă faceți griji la fel de mult despre sumele dvs. cu acesta, deoarece totul este complet natural:

  1. 1 ceașcă de ulei de nucă de cocos
  2. 1/2 lingurita de kelp
  3. 1/2 linguriță de turmeric
  4. 1 / 8th lingură de patrunjel uscat

Aceste ingrediente vă vor da câinelui dinții sănătoși fără nici un element chimic, și astfel este cel mai puțin probabil să provoace un stomac deranjat pentru câinele dvs. și îi va da o respirație minunată în același timp.

Ați putea dori, de asemenea: Dog Dental Spray

Opțiuni alternative pentru a vă ajuta să vă păstrați dinții pupului

Pasta de dinți cumpărată de magazin poate face treaba la fel de bine ca și pastă de câine de casă și puteți găsi ghiduri de cumpărători mari care vă pot oferi câteva sfaturi despre ce pastă de dinți pentru a alege.

Alternativ, dacă nu doriți să vă periați dinții câinelui prin teama de a provoca stres inutil, puteți obține și spray-uri dentare, care, deasupra ajutorului cu igiena lor orală, poate fi un mare ajutor cu respiratie urat mirositoare!

Căutați întotdeauna ajutor dacă dinții câinelui dvs. nu par să curețe

Dacă dinții puii tăi încă nu curăță în mod corespunzător, sau dacă respirația lor este încă groaznică, după ce le-ați dat o curățare bună timp de câteva săptămâni sau dacă arată semne de durere, în timp ce le curățiți, ar putea fi timpul pentru O excursie la veterinar. Dacă decăderea a început deja să se contureze Înainte de a începe să vă spălați dinții, va trebui să aveți grijă de un profesionist. Medicul veterinar de familie ar fi cea mai bună persoană de abordare în ceea ce privește tratamentul. Puteți continua apoi cu periajul (conform recomandărilor dvs. de veterinar) odată ce daunele sunt luate în considerare.

Merita?

Când totul este spus și făcut, câinele tău își folosește dinții pentru a mânca și a juca, cele două lucruri pe care un câine o face mai mult și nu ar fi sigur că sunt confortabili, în timp ce o fac? Dacă câinele dvs. trebuie să se lupte cu dinți dureroasă și respirație urâtă, le va aduce doar în jos. Pasta de dinți de câine de casă poate părea dificilă la început, dar perseverența este cheia și va plăti în cele din urmă. Câine fericit, viață fericită!

Surse:

  1. Jan Reisen, Pasta de dinți de câine ar trebui să fie în pieptul dvs. de medicină canină - Clubul american Kennel
  2. Emily Cardiff, Cum să îmbunătățești în mod natural sănătatea dentară a câinilor și pisicilor - o planetă verde
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 5 Rețete de pastă de dinți pentru câini simpli și accesibili