Diy dog leash tutorial

DIY DOG LEASH TUTORIAL

Aflați cum să faceți propria dvs. lesa de câine pentru puii dvs!

  • Dificultate: Easy

Consumabile necesare:

  • Țesătură de bumbac
  • Bolt Snap
  • Nylon Webbing Curea 

* Cureaua și hardware-ul pe care l-am folosit au fost de 1 inch grosime.

Directii:

Dacă nu ați văzut-o deja, am creat și un tutorial despre cum să creați un guler de câine. Acest lucru este mult mai simplu, deci dacă ați fi putut urma de-a lungul tutorialului guler, leșa ar trebui să fie ușor de făcut!

În primul rând, tăiați cureaua de nailon de nailon la lungime. Am tăiat a mea aproximativ 53 de ani.5 inci lungime. Apoi, utilizați o brichetă pentru a arde fiecare capăt, astfel încât marginile să nu se frazee.

Apoi, tăiați țesătura aproximativ 3.75 de centimetri lățime și suficient de lungă pentru a acoperi lungimea cureaua (aproximativ 54.5 până la 55 de centimetri).

Pe o margine a țesăturii, apăsați o pliere de 1 inch.

Am cusut o cusătură de bastură ca un ghid de 2 centimetri de la acest hem presat. Răsturnați țesătura și apăsați de-a lungul acestei cusături de bastură spre celălalt ori. Scoateți această cusătură după ce vă fierbeți. 

Puteți omite cusătura de bastură și folosiți fierul pentru a apăsa aceste ghiduri dacă preferați!

Apoi, vom coase țesătura pe curea. 

În primul rând, puneți cureaua de nailon sub orificiul de 1 inci.

Apoi, pliați cealaltă parte a țesăturii, astfel încât întreaga cureaua este acoperită. Dacă se face corect, marginea presată pliată se va apropia de capătul cureaua fără a se suprapune.

Am folosit cleme de liant în loc de pini să-mi țin curelele împreună și să coaseți în jurul întregii bucăți, asigurându-vă că se pliază și se ridică în margini la cele două capete. În esență, am cusut un dreptunghi foarte subțire și lung folosind piciorul presor ca ghidul meu pentru a-mi păstra cusăturile aproape de margine.

Pentru a termina lesa, va trebui să atașați cureaua cu șurub și să creați un mâner.

La un capăt, trageți cureaua prin șuruburi de aproximativ 2 inci. Apoi, coaseți cureaua împreună pentru a bloca acea curea de șurub în poziție.

Ca și în gulerul DIY, de fiecare dată când coasem cureaua împreună, am asigurat că am coase un dreptunghi cu o cruce prin ea de câteva ori pentru securitatea suplimentară. Dacă sunteți îngrijorat de durabilitate, utilizați un fir greu de datorie și simțiți-vă liber să coaseți mai multe cusături pentru a ține aceste două bucăți împreună.

În cele din urmă, la celălalt capăt al curei, puteți coase mânerul. Mi-am îndoit cureaua de peste 8 centimetri și am asigurat acest lucru în poziție cu cusătura dreptunghiulară de aproape capătul curei.

Și ați terminat! Acest clipuri ușor pe inelul D al gulerului câinelui. Acest lucru este foarte ușor de făcut și este o modalitate distractivă de a schimba accesoriile câinelui.

NOTE ADITIONALE:

Coaserea țesăturii pe curea utilizează aceleași instrucțiuni ca gulerul, astfel încât aceleași fotografii vor funcționa! 

Spuneți-ne cum a apărut acest proiect în comentariile!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Diy dog leash tutorial