Doresc cainele dvs. Să aibă un gemene? Obține o clonă!

Doresc ca câinele să aibă un gemene? Clona lui Clone poate face acest lucru să se întâmple!

Există o companie acolo care face replici de pluș ale animalelor de companie. Asta e drept - un animal umplute care arată exact ca tovarășul tău blond. Se numesc CLONELE CLONELOR, și sunt minunate.

Există mai multe motive pentru care ați putea dori o versiune miniatură, umplute a animalului dvs. Inițial, sună puțin înfiorător - dar poate fi un lucru total adorabil și îndrăzneț de a avea!

Dacă doriți un cadou cool pentru cineva sau doriți să onorați memoria unui animal de companie care a trecut, obținerea dvs. sau iubirea dvs. o versiune animală umplute a unui animal de companie iubit ar putea fi un lucru foarte unic de făcut.

Există acum o companie care face fotografii ale animalului dvs. de companie (animale mici și mari!) și produce o versiune animală umplute a acestuia pentru a avea pentru totdeauna.

Doresc ca câinele să aibă un gemene? Clona lui Clone poate face acest lucru să se întâmple!

Obținerea unei clone îngrozitoare este super-ușoară. Tocmai trimiteți imagini ale animalului dvs. de companie și alegeți personalizări, cum ar fi culoarea ochilor, poziția coada, urechile etc., și apoi fac o versiune (de obicei mai mică) a animalului de companie și trimite-ți poștă!

Acum vă puteți înghiți animalul de companie în timp ce sunteți pe drum sau aveți o "versiune" a animalului dvs. de companie pentru a vă menține în biroul dvs. Aceasta este o idee minunată pentru copii, care de multe ori doresc să-și ia animalele de companie cu ei oriunde merg, dar, evident, nu pot.

Doresc ca câinele să aibă un gemene? Clona lui Clone poate face acest lucru să se întâmple!

Poate fi, de asemenea, o modalitate bună de a continua o memorie a animalelor de companie și de a vă face să vă simțiți că sunt încă aici cu dvs. Acest lucru poate fi benefic pentru cei doliu pierderea a unui animal de companie.

LEGATE DE: Acest produs unic păstrează memoria animalelor de companie în viață

Ei sunt capabili să facă pisici, câini, cobai, iepuri și alte animale de companie mici și mari.

Prețul începe la aproximativ 180 de dolari și merge până la aproximativ 250 de dolari. Dacă pre-comandați acum, vă puteți aștepta să o primiți cândva în aprilie. De asemenea, puteți plăti suplimentar pentru a obține Rush comandat (luând oriunde de la 2-6 săptămâni). Compania chiar oferă 100% din banii dvs. înapoi dacă nu vă iubești absolut clona cuddle.

Dacă doriți ceva care seamănă cu animalul dvs. de companie sau dacă sunteți la vânătoare pentru o idee de cadouri foarte cool, această companie oferă, de asemenea, ornamente personalizate, papuci, bijuterii, accesorii și articole memoriale.

REVIZUIRE: Zelda`s cântec personalizat Pet-tematică bijuterii

Doresc ca câinele să aibă un gemene? Clona lui Clone poate face acest lucru să se întâmple!

Cea mai bună parte despre această afacere atât de ciudată, minunată, este că o parte din fiecare achiziție de clonă este o donație către Cauze legate de animalele cum ar fi salvați, sanctuare și fonduri medicale pentru animalele individuale în nevoie.

Deci, nu numai că puteți obține o replică identică a animalului de companie pe care îl aveți și iubiți atât de mult, dar puteți, de asemenea, să vă simțiți minunat că unii dintre banii pe care îi veți plăti pentru a merge la organizații uimitoare de salvare!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Doresc cainele dvs. Să aibă un gemene? Obține o clonă!