Top 13 cutest dog rochii de craciun

Una dintre cele mai mari bucurii pentru animale de companie Proprietarii împărtășesc sărbătorile cu tovarășii lor canini. Dacă sperați să faceți acest lucru cel mai bun Crăciun vreodată, îmbrăcați animalul de companie în îmbrăcăminte festiv poate ajuta la celebrarea la nivelul următor.  Cea mai bună rochie de Crăciun de câine Opțiunile vor primi cu siguranță o mulțime de atenție de la oaspeții dvs.

Atunci când achiziționați cele mai bune rochii de Crăciun pentru câini pentru membrul familiei dvs. blond, există câteva lucruri pe care trebuie să le țineți minte. În primul rând, aveți nevoie să luați în considerare confortul câinelui dvs. în timp ce purtați ansamblul. Dacă vă așteptați ca pooch-ul dvs. să se plimbe într-o rochie toată ziua, este mai bine să fie una confortabilă.

Asigurați-vă că alegeți o rochie care este făcută dintr-un material moale. Dacă aveți un câine mare cu un strat gros, un material subțire, respirabil ar fi cel mai bun. Dacă aveți o rasă mică cu un strat subțire, o rochie caldă frumoasă făcută dintr-un material gros ar fi o alegere bună.

Alegerea dimensiunii corecte este, de asemenea, imperativă pentru confortul lui Feef. Dacă rochia pe care o alegeți este prea strânsă, poate tăia circulația sau restricționați gama de mișcare a animalelor de companie. Ar putea, de asemenea, să-și facă în jurul valorii de extremitățile sale, ducând la o erupție cutanată sau la o rană deschisă. Dacă îmbrăcămintea este prea liberă, ar putea fi prinsă pe ceva și poate provoca vătămări grave puilor tăi.

Din aceste motive, este important să măsurați cu precizie atunci când dimensionați animalul dvs. pentru o rochie de Crăciun de câine. Dacă comandați online, urmați instrucțiunile de măsurare producătorilor. De asemenea, citiți recenzii clienți pentru a vedea dacă dimensiunile tind să ruleze mici sau mari.

Cel mai bun pariu va fi de a face cumpărături la un magazin local de câine. În acest fel, puteți să vă aduceți pooch-ul dvs. cu dvs. și să încercați în costum înainte de cumpărare. Dacă aveți opțiunea de a face cumpărături în magazin, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la întoarcerea unei rochii care nu se potrivesc.

RECOMANDAT: 19 cele mai bune haine de Crăciun și costume de câine

Cele mai bune opțiuni de îmbrăcăminte de Crăciun

1 Crăciun alb Crăciun Santa fată rochie de câine de Doggie Design

Small White Crăciun Santa Girl Dress Dog de Design DoggieCostumele de câine Santa foarte rar vin cu fuste de balerină sifon, și asta face această rochie de la Doggie Design Doubly Special. Corsetul este fabricat din țesătură de catifea cu ornamente de blană albă în jurul gâtului. Fustele de șase caifonii sunt, de asemenea, tăiate cu blană.

  • Jocuri de dog: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Aceasta se fixează la spate cu o bandă de velcro și există un inel D în care o leșie poate fi atașată. Două panglici albe se adaugă la apelul girly al rochiei. Small White Crăciun Santa Girl Dress Dog de Design Doggie Se potrivește câinilor mici cu circumferința de scurtă circumferință de 13 "-16 și gât de 10" -13 ".

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review): "În timp ce încă mai cred că această rochie este drăguță, am trebuit să scot două stele pentru calitatea și prețul. Pur și simplu, am așteptat ca acest lucru să fie construit mai bine pentru 30 de dolari.00. Vreau să spun că pot cumpăra o rochie ... "

2fitwarma de zăpadă tricotate haine pentru câine

Fitwarm Flowflake Haine de animale de companie tricotate pentru câineAcest hoodie tricotat de la Fitwarm ne spune că o rochie poate fi atât frumoasă cât și practică. Fabricat din fire de culoare gri și albă interconectat, această rochie cu glugă cu mâneci va fi caldă și confortabilă pentru sezonul de iarnă. Bustul Blue Bowknot și Accent Pearl spune că câinele dvs. este gata de petrecere.

  • Jocuri de dog: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Această rochie de Crăciun de câine este disponibilă în XS pentru câini cu circumferință toracică de 12 "și alte trei dimensiuni pentru câini mai mari decât asta. Fitwarm Flowflake Haine de animale de companie tricotate pentru câine are o talie elasticizată pentru o potrivire și mai bună. Nu comandați pe baza greutății sau dimensiunea obișnuită a câinelui. Măsura cu diligență deoarece aceasta este o rochie prea frumoasă pentru a nu se potrivi. Este foarte bine făcut.

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review): "Râuri mici. Mediul de dimensiune primită așa cum a fost achiziționat, dar în loc de o potrivire confortabilă, jacheta a fost extrem de strânsă. Nici măcar nu l-am putut face. Capota nu este la fel de largă ca publicitatea, este mai îngustă decât orice; cu toate acestea…"

Câinele 3klippo Câine Formal Vâul cu Boa Tocs Rochie pentru rase mici

Klippo`s Câine Formal Vâul cu Boa Trims Rochie pentru rase miciAceasta va fi rochia fantezie a câinelui tău și va fi tinuta perfectă pentru a purta pe acea minge specială de Crăciun sau petrecere de costum. Rochia de Crăciun de câine de la Klippo este fabricată din țesăturii de veoare care are o fixare confortabilă în jurul trunchiului, dar se rupe într-un flare larg sub talie.

  • Jocuri de dog: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Gâtul și tivul au garnituri de blană albă și există un arc roșu la spate pentru recurs suplimentar. Klippo`s Dog Formal Vâul cu Boa Tocs Rochie pentru rase mici se deschide și se fixează cu fixarea în jurul gâtului și taliei și este mult mai ușor de purtat decât primele două rochii pe care trebuie să le trageți peste cap.

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review + Photo): "Am cumpărat 2 dintre aceste rochii unul pentru câinele meu și unul pentru câinele prietenilor mei. Ele sunt superbe și foarte bine făcute. Fetița mea a fost frumoasă și ea ... "

4Fitwarm Noble Bling Bling Dress Dog pentru animale de companie

Fitwarm Noble Bling Bling Dress Dog pentru animale de companieAcest Fitwarm Costumul de Crăciun de câine aduce hainele de lucru ale lui Santa la un nivel diferit. Aceasta are tesatura obișnuită de fleecie roșie ca material principal pentru corset, fustă și mâneci. Aceeași cârpă de fleecie a fost folosită, dar în culoarea albă, ca guler și tăierea pentru tivul și manșetele. Ceea ce adaugă Bling la costumul obișnuit este materialul roșu mare, cu puncte strălucitoare care au fost cusute peste rochie.

  • Jocuri de dog: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

O centură de piele neagră completează aspectul Santa. Această rochie de Crăciun de câine se fixează cu fixări în față. Doar două dimensiuni sunt disponibile în Fitwarm Noble Bling Bling Dress Dog pentru animale de companie. Dacă măsurătorile câinelui se desfășoară între ceea ce spune graficul, obțineți următoarea dimensiune mai mare.

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review + Photo): "Se potrivește puțin, am comandat un mic pentru 4 ani.3 Pomeranian. Dar arată așa de tăiat cu elvisul ei ca și Colar ... "

5Maroupet modă câine câine dragoste imprimat Printesa Tutu rochie

Marupet Fashion Puppy Dog Dog Dragoste imprimate Printesa Tutu RochieAceastă rochie de Crăciun de câine plin de farmec Marupet arata foarte elaborate, pe masura ce este gosit cu paiete, panglici si bibeluri. Nu lăsați materialul diafanos să vă păcălească să vă gândiți că există ceva înfricoșător în legătură cu această rochie, deoarece este construită foarte durabil. Cusăturile interioare și cusătura sunt solide și vor dura cu siguranță mult timp.

  • Jocuri de dog: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Rochia a rupt curele în loc de mâneci, deci ar fi mai ușor să le puneți și să decolați. Câinele tău mic ar arăta cu siguranță ca o fetiță care participă la o nuntă în Marupet Fashion Puppy Dog Dog Dragoste imprimate Printesa Tutu Rochie. Acesta va fi înscris de tema de vacanță, dar va fi, de asemenea, perfectă pentru alte ocazii.

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review): "Acesta a fost un dar pentru prietenul meu Chihuahua, așa că nu am fotografii pentru a încărca. Dar vă pot spune că rulează adevărat la dimensiune în funcție de măsurătorile din descriere. Este pentru câinii mici, astfel încât să comande ... "

6:00`s Stick de Crăciun Candy Green Dog Tutu Party Rochie

Ameda`s Crăciun Stick Bomboane Green Dog Tutu Party RochieVrei ca câinele tău să fie în acord cu spiritul de Crăciun, dar totuși, confortabil și pur și simplu îmbrăcat? Ameda Rochia de partid are un corset roșu împodobit cu o trestie de Crăciun roșu și alb. Are tăierea verde în jurul gâtului și mânecilor.

  • Jocuri de dog: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Tutul verde cu multi-strat este pufos, dar, de asemenea, puțin lung și greu pentru un câine mic. Patru dimensiuni sunt disponibile în Ameda Crăciun Stick Bomboane Green Dog Tutu Rochie de partid, Dar dimensiunile rulează un pic mic, deci dacă sunteți pe gard cu măsurătorile câinelui dvs., obțineți următoarea dimensiune mai mare.

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review + Photo): "În timp ce e drăguț, eram sub impresia că era o fustă de țesături. Am abuzat nu am citit descrierea bine dacă este deloc. În totalitate, vina mea. Pur și simplu nu se potrivește bine câinelui meu. Ea este de aproximativ 6lbs. Tulleul este așa ... "

7Pawz Road Crăciun copac design câine haine

Pawz Road Crăciun Tree Design Dog HaineAceastă rochie inspirată de Crăciun Drumul Pawz utilizează material de catifea verde pentru cele trei niveluri de Crăciun asemănătoare feței. Gâtul și marginile straturilor verzi au garnituri de blană albă Faux. Pompomuri colorate, spiky și fulgi de zăpadă brodate și stele împodobesc această rochie de Crăciun de câine.

  • Jocuri de dog: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Pawz Road Crăciun Tree Design Dog Haine se deschide și se închide în față cu o bandă velcro și este foarte ușor de luat și oprit. Materialul este moale și gros, și într-adevăr ajută la menținerea căldurii chiar și în timp ce vă petreceți în jur pentru Crăciun.

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review): "Acest lucru pare atât de minunat pe pudelul meu miniatural pe care oamenii îl trag pentru a face fotografii cu ea. Este bine făcută și adorabilă - chiar arată mai bine decât imaginea - foarte drăguț ... "

8 Îmbrăcăminte de câine mare de 8Tartan de la Midlee

Tartan Plaid Rochie de câine mare de MidleeClădirile clasice de tartan nu vor ieși niciodată în stil în special în timpul Crăciunului. Acest Midlee Dogmas rochie de Crăciun taie destul de simplu, dar elegant, cu gâtul în stil invers, fusta plisată, și Black Bowknot. O bandă velcro face pentru fixarea ușoară și sigură la nivelul culturilor și buricului.

  • Jocuri de dog: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Un lucru frumos despre această piesă clasică este că câinele tău îl poate purta la alte ocazii că ar putea să se îmbrace. Tartan Plaid Rochie de câine mare de Midlee pot fi, de asemenea, amestecate și potrivite cu cămăși sau alte articole de îmbrăcăminte pentru a crea o altă privire. Este destul de rar că câinii mari primesc un stil de îmbrăcăminte exclusiv pentru dimensiunea lor și este un lucru frumos pe care mi-a considerat că Midlee sa gândit la asta. Acest lucru se face în dimensiuni de XL, XXL și XXXL.

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review): "Velcro de pe rochie cu siguranta fi mult mai puternica. Dar altele decât rochia este drăguță ... "

9Fake Costum de Crăciun

Costum de îmbrăcăminte de Crăciun al lui FakefaceAceastă rochie de Crăciun de câine are o textură atât de netedă, moale și groasă încât arată ca o folie albastră fondantă. Este de fapt un material numit Polar Fleece, care este perfect pentru animalele de companie cu piele sensibilă sau cei care doresc pur și simplu o țesătură caldă și moale împotriva pielii lor. Această rochie de la Față falsă Are un guler înalt cu un fel de dantelă, un corset relaxat, bowknot pe talie și fusta de tutu cu tivul și tăierea.

  • Jocuri de dog: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Dacă arată delicios destul de destul de destul, verificați ce este sub rochie. Fakeface Crăciun Costum Toate fleecy și cald și definitiv de iarnă. Există multe dimensiuni disponibile, și sperăm că veți găsi o dimensiune pentru câinele dvs.

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review): "Calea spre mic și toate produsele pe care le-am cumpărat de aici au fost la mici, nu vor cumpăra niciodată de aici din nou ..."

Rochia de câine a lui 10PetiteBella - capul Crăciunului Santa Claus

Rochia de câine a lui Petitebella - Capul Crăciunului Santa ClausAcest costum de Crăciun de la Petitebella lovește o anumită asemănare cu rochia de tul Ameda și este de asemenea făcută în roșu și o nuanță întunecată de verde. Topul este o cămașă roșie cu armă verde și tundere de gât și împodobită cu o aplicație drăguță Santa față în centru.

  • Jocuri de dog: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Straturile din țesături de tul de culoare verde închis s-au adunat în jurul taliei pentru a forma fusta balerinei. Un Bowknot cu satin punctat completează rochia de Crăciun de câine. În timp ce cămașa este flexibilă, talia în care fusta se atașează nu este. Cu aceasta, sugerăm să comandați o dimensiune după ce ați făcut referire la ghidul de dimensiune furnizat pentru Petitebella Dog Rochie - Crăciunul Santa Claus Head.

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review): "Wow!!! Această rochie de trăsură de Crăciun este adorabilă! Merită să așteptați. Am fost răsfățată cu Prime Shipping & # 8230; Deci, acest lucru a durat mai mult, dar merită așteptarea. Se livrează de la Hong Kong pe care nu i-am cunoscut asta până ... "

11Fitwarm elegant rochie de câine de trandafir pentru animale de companie

Fitwarm elegant rochie de câine de trandafir pentru animale de companieAcest lucru arata ca o rochie printesa Kate ar purta, pentru ca este atat de elegant si atat de bine pus - impreuna cu gâtul ridicat, fusta flaconului și cureaua accentuată de perle neagră. Țesătura acestei rochii de Crăciun de câine de la Fitwarm este o imprimare texturată roșie și negru de trandafir, care este foarte frumoasă fără a fi prea fantezie.

  • Jocuri de dog: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Diagramele de dimensiune Fitwarm sunt, în general, la fața locului, măsurați cu atenție animalul dvs. de companie. Această țesătură nu se întinde și asta este tot mai mult motiv pentru a urma graficul. Calitatea Fitwarm elegant rochie de câine de trandafir pentru animale de companie este excelent și putem vedea că este purtat de petrecerile de Crăciun, cina de Ziua Îndrăgostiților sau PARADS PET.

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review): "Material frumos, acestea sunt într-adevăr rochii frumoase cu o anumită textură pentru ei. Cum am spus în cealaltă recenzie pentru o rochie fitwarm, dimensiune sus! 7-8 PD Chihuahua avea nevoie de un PIN XS și de 9-10 PD-ul necesar ... "

12PetiTiteBella Puppy Imbracaminte Reindeer Red Polka Dots Rochie de Craciun Dogmas

Petitebella Puppy Imbracaminte Reindeer Red Polka Dots Rochie de Craciun DogmasIată o altă rochie de Crăciun din Tutu de la Petitebella. Corsetul este fabricat din cămașă roșie întinsă, cu margini negre în jurul gâtului și a armholelor. Este împodobit cu o față de reni roșie cu fața reni pe spate. Fusta de tul de tul negru multiplă este acoperită cu o țesătură roșie de mătase, cu puncte albe mari.

  • Jocuri de dog: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

O panglică de satin roșu cu accent de stras este atașată la partea din spate a Petitebella Puppy Imbracaminte Reindeer Red Polka Dots Rochie de Craciun Dogmas. Să fie conștienți de faptul că măsurătorile date sunt în centimetri. Dacă împărțiți o anumită măsurătoare cu 2.5, veți obține echivalentul în inci.

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review): "Iubeste-l atat de mult tooooooo tăiat3 câinele meu nu a vrut să ia off" # 8230;.. Câinele meu este amestecat Yorkie și Maltes, așa că am luat-o pe o mare ar trebui să-i îmbogățească un mediu, dar se potrivește grozav pe ea "# 8230;..Mulțumesc așa ... "

13Fitwarm Crăciun Party Rochie tricotată pentru câini

Fitwarm Crăciun Party Rochie tricotată pentru câiniFitwarm Întotdeauna vine cu designuri elegante care folosesc modele simple și textura unică. Acesta este un exemplu. Este o rochie cu glugă cu mâneci. Toate hemele și marginile sunt tăiate cu țesături albe de fleecie. Hota are un pompom alb pe vârf - o sugestie de Santa.

  • Jocuri de dog: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Ceea ce este atât de interesant este structura principală utilizată. Fitwarm Crăciun Party Rochie tricotată pentru câini un material tricotat cu un model de rickrack de fire de culoare albă, gri și roșu, care are ca rezultat o calitate texturată. Privind mai aproape, veți observa o textura de fleecie în special peste firele albe. Din acest motiv, rochia arată foarte specială.

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review): "Ca toate celelalte costume Fitwarm, am cumpărat acest lucru este bine făcut. M-am gândit mai întâi că există o tonă de zgârieturi cu fire albă, dar se pare că au folosit un fir texturat. Culorile sunt mai luminoase decât cele ... "


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top 13 cutest dog rochii de craciun