10 Lanțuri de restaurante prietenoase câinelui

10 lanțuri de restaurante prietenoase câinelui

Timpul petrecut cu câinele dvs. este timpul petrecut bine. Petrecerea timpului în afara casei este chiar mai bună. Ori de câte ori petreceți timp cu pooch-ul dvs., vă întăriți ambele obligațiuni în timp ce evaluați cât de departe au venit pregătirea și grațiile sociale. Un astfel de modul în care se poate face acest lucru este luând câinele la un restaurant și mâncați împreună. Dacă doriți să petreceți câteva zile calde de vară care mănâncă cu puști, în timp ce vă bucurați de ambianța, atunci restaurantele prietenoase câinilor sunt calea de a merge. Aceste lanțuri vor permite câinilor dvs. să se întâlnească cu alți câini și să se distreze și să construiască noi relații. Ei oferă, de asemenea, prieteni și familii șansa de a ieși și de a întâlni alți iubitori de câini. Acest articol va revizui 10 lanțuri de restaurante prietenoase câinilor care vă vor găzdui cu fericire și caninul dvs. ca vin și masa. Osul osos!

Applebee

Applebee

Dacă este întrebarea, unde sunt restaurantele prietenoase câinelui lângă mine? Apoi răspunsul este Applebee. Applebee`s este un lanț de restaurante care vă oferă împreună cu alegerile dvs. cu opțiuni de meniu excelente. Ori de câte ori doriți amândoi o băutură rece, un grub, peisaj și cel mai bun serviciu, Applebee este opțiunea dvs. Go-to. Deși nu toate sucursalele sunt restaurante prietenoase cu animalele, o anumită grijă pentru părinții de companie, oferindu-vă un loc sigur de a mânca cu câinii. Ele vă oferă o terasă bine închisă pentru a vă menține animalele de companie securizate. Chelnerii nu numai că vă oferă un serviciu excelent, dar și pentru a vă oferi câinelui tratamentul de cinci stele, oferindu-le niște apă și tratează dacă este comandat. Proprietarii Doggie care mănâncă acolo atestă faptul că chelnerii sunt foarte adaptați atât bărbatului, cât și pentru câine. Dacă sunteți în Richmond, Virginia, atunci faceți-o un punct să nu pierdeți ceasul de yappy centric. Este totuși recomandat să sunați mai departe pentru a vă asigura că Applebee locală servește și patronii tăi blană.

Johnny Rockets

Johnny Rockets

Dacă sunteți în jos pe coasta de sud și căutați un restaurant care servește bărbatului și câinelui, atunci Johnny Rockets este locul pentru dvs. Etichetat, ca unul dintre cele mai bune restaurante care permit câinilor, tu și prietenul tău canin sunt siguri de un moment bun. În plus, unele locații au terase în aer liber care permit animalelor de companie și proprietarilor să aibă o masă excelentă în timp ce se înmoaie în vremea grozavă. Meniul lor bazat pe câini care include Doggy Hamburger, Carob "Ruffles", și înghețată tratează și Franchise Faimos Placakes că câinii iubesc. Ca urmare a naturii sale francizate, nu toate locațiile sunt prietenoase cu animalele de companie. Dacă vă aflați în sudul Californiei, Johnny Rockets oferă câinelui dvs. cât mai mult de 20 de articole pentru a alege de la echipele cu Grădinile Victoria cu o brutărie de câini locali. Prin urmare, va fi utilă dacă sunați mai departe pentru a vă asigura că dvs. și prietenul dvs. Canine sunt bineveniți pentru a evita orice situații ciudate. La Johnny Rockets, prietenul tău cu patru picioare este singurul excitat; Întregul personal este dornic să vă primească ambele.

Shake Shack

Shake Shack

Născut în New York City, dar a găsit peste tot în SUA de la Alabama la Wisconsin, Shake Shack este unul dintre cele mai bune restaurante de mâncare cu câinele și familia ta. Toate locațiile Shake Hack sunt echipate cu zone de luat masa în aer liber pentru a permite familiei să mănânce și să obțină un aer proaspăt. Ei vin, de asemenea, cu un meniu de câine care trăiește tratează ca biscuiții de câine Pooch-INI®, Shackburger® și Bag O`că câinii tăi se pot sărbători. Tratatele sunt de obicei destul de mari, astfel încât cei cu câini multipli nu trebuie să vă faceți griji. Va fi suficient pentru toată lumea. Unii patroni descriu ca punct perfect pentru a vă aduce câinele. Proprietarii nu sunt lăsați din distracție, deoarece Shake Shack servește unele dintre cele mai bune alimente în jur, făcându-l și o alegere populară pentru familie. Shake Shack este, de asemenea, cunoscut pentru responsabilitatea sa socială. Ca un restaurant care dă înapoi. Ei sunt cunoscuți de cauzele locale de campion. Profiturile obținute din apa lor îmbuteliată sunt dedicate conservării căilor navigabile.

Joe`s Crab Shack

Joe`s Crab Shack

Joe`s Crab Shack este un lanț național de restaurante cu mâncare fantastică și un cadru casual și relaxat pe plajă. Toate locațiile lui Joe Crab Shack sunt prietenoase câinilor. Ei se laudă cu cincisprezece aranjamente în aer liber pentru a se potrivi câinelui tău. Acest lucru le face unul dintre locurile de mâncare cu câini. Bucătăria lor dă unele dintre cele mai bune tratate de fructe de mare. Unele dintre tratamentele de pe meniu includ tort de crab de crab din carne de crab din carne de crăpături făcute, cu hushpuppies, cartofi prăjiți, și Remouledă pentru tine și că puii dvs. pentru a vă bucura. Serverele sunt, de asemenea, prietenoase câinelui, deoarece oferă câinelui un castron de apă pentru al face să se simtă bineveniți. Joe, de asemenea, îi pasă de clienții lor cu două picioare. Seara, când ieșite țânțarii, un client dezvăluie că oferă spray de bug pentru a ajuta la rezolvarea terorilor care zboară. Un alt client accentuează valoarea viziunii în timp ce vă bucurați de prietenul tău blană. Joe`s Crab Shack este cu siguranta locul ca intreaga familie sa manance, relaxa si sa te distrezi.

Lazy Bar și Restaurant

Franța de câine leneș numită inteligent se remarcă în multe moduri decât numele. Franciza se mândrește din 19 locații pe Coasta de Vest, cu planuri de extindere a țării. Fiecare locație vine cu un patio spațios în aer liber, care vă oferă spațiu suficient de buddy suficient pentru a vă relaxa. Toate locațiile oferă pooch un castron de apă la observarea lor. Unele ramuri de câine leneș oferă încălzitoare atunci când nopțile se răcesc. Meniul lor include opțiuni ale unui castron simplu de orez brun, hamburger la grătar, legume și piept de pui la grătar. O masă sănătoasă pentru un câine sănătos. Cuvântul de pe stradă este Pooches iubesc bucata de vită și o porție generoasă de orez. Pentru plăcerea tuturor, câinele leneș are câteva dos și nu sunt. Ei includ; Fiecare câine trebuie să fie pe o lesa securizată, câinii nu sunt permise pe mese, și asigurați-vă că puii dvs. este politicos.

Starbucks

Starbucks

Casa de cafea preferată a Americii a găsit o modalitate de a vă încălzi inimile și mai mult. Cele mai multe Starbucks au zone de relaxare în aer liber care vă vor găzdui amândouă. Pupul tău nu este lăsat din distracția pe bază de cafea, deoarece oferă "puppuccino" - o ceașcă mică de frisca - un element gustos de meniu pentru ca câinele dvs. să se bucure în timp ce vă sorbiți băutura preferată. Acum, cu Starbucks, poți să te întorci, să te bucuri de ceașcă de Joe, și să gustări pe patiserie în timp ce prietenul tău blană se îndreaptă cu prăjiturile tale. Cu toate acestea, ar putea să pună ca o provocare pentru a face acest lucru regulat pentru câinele dvs., deoarece frișca lui Starbucks conține niveluri ridicate de zahăr și grăsime. Cu toate acestea, acesta este un tratament cremos pentru ei în orice moment.

Crema reală a lui Bruster

Crema reală a lui Bruster este un restaurant care permite câinilor înăuntru, deși sunt în afara. Ele sunt de soi de mers pe jos; Prin urmare, clienții pot intra, comanda, ia ordinea și se îndreaptă spre zona de ședere în aer liber. Prietenii tăi cu patru picioare nu sunt lăsați afară. Beașul oferă un "Doggy Sundae", cu o scoică de înghețată, acoperită cu un mic biscuit în formă de os, disponibil pentru iubirile noastre blânde. Dacă câinele dvs. are o burtă sensibilă, atunci ar fi mai bine să evitați acest tratament. Se pot bucura de peisajul și interacționează cu alți câini. Potrivit unor mese frecvente, serviciul este excelent ca tine și prietenul tău sunt evaluate. Dacă sunteți pe Myrtle Beach, California de Sud, atunci Bruster este locul ideal pentru după acel pui de plajă. Dacă câinele tău ar putea vorbi, probabil că ar spune: "Să mergem la Bruster."

Dairy Queen

Dairy Queen

Acest lanț popular de restaurante de înghețată face unele dintre cele mai bune înghețate din SUA. Din moment ce tu și câinele tău nu pot fi permise în interiorul restaurantului, au oferit zone de ședere în afara celor doi. Unele dintre locațiile francizei oferă cupe gratuite. Pupa de pui sunt înghețată de vanilie moale, cu un biscuit de câine pentru ao coroană! O altă delectare gustoasă pe care câinele dvs. îl poate încânta într-o zi fierbinte este DQ Blizzard. V-ați face o favoare dacă ați verificat dacă patio-ul este prietenos de animalele de companie la filiala dvs. locală înainte de tine și că puiul dvs. de a vă bucura.

In-n-out-burger

In-n-out-burger

Această franciză este una dintre cele mai iubite de-a lungul coastei de vest. In-N-out-burger servește o parte dintre cele mai bune burgeri bărbat și pooch poate găsi vreodată acolo. În ciuda faptului că este vorba de o terase prietenoase cu animale de companie, sunt disponibile pentru plăcerea dvs. de luat masa. Patio-urile vin cu umbrele care ajută la menținerea soarelui.

Ceea ce este mai mult? Au două articole ascunse în meniu în mod intenționat pentru clienții lor blană. Majoritatea burgerilor Doggie vin sub un dolar; Prin urmare, veți salva în timp ce vă sărbătoriți. Având în vedere acestea, vă puteți bucura de un dublu dublu în mașina dvs., în timp ce câinele dvs. se bucură de un olandez care zboară. Olandezul care zboară este alcătuit din două felii de brânză sandwich de patties simplu de hamburger. În cazul în care câinele dvs. nu poate lua produse pe bază de lapte, Patty Patty este o opțiune excelentă pentru câinele dvs. Acest patty este gătit fără a adăuga condimente, sare sau orice alte condimente. Acestea vin pentru băieții mari și puii mici, dar drăguți. Ei oferă, de asemenea, mese în saci de a merge dacă trebuie să mergi imediat.

Sonic Drive-in

Sonic Drive-in

Nu în ultimul rând, în ultimul rând, Sonic Drive-In este unul dintre cele mai bune restaurante prietenoase cu animalele de companie. Nu toate sucursalele permit câinilor pe terasă, ci un număr de ei fac. Sonic Drive-in ar deveni unul dintre locurile preferate de a mânca cu câinii dvs. la prima vizită. Un patron spune că serverele, văzând pooch-ul dvs. îi vor oferi un sunet liber (mic scoop) acoperit cu un os de câine! Ei oferă, de asemenea, câini la cerere.

Înainte de a merge - Preparate esențiale!

Este bine să știți cele mai bune găuri de udare și restaurante pentru a vizita câinele dvs. Este chiar mai bine dacă știți și înțelegeți ce se așteaptă de la dvs. Aceste locuri sunt, de obicei, restaurante prietenoase cu animalele și se așteaptă la un anumit standard de comportamente și preparate de la dvs. și de companie canin. Iată câteva sugestii de luat în considerare înainte de a ieși.

  • Telefonul înainte: În timp ce franciza poate fi prietenoasă cu animalele, nu toate locațiile pot fi prietenoase câinilor. Prin urmare, este recomandabil să se cheme la întrebări despre adecvarea pentru dvs. și câinele dvs. În acest sens, trebuie, de asemenea, să întrebați dacă există reguli speciale care trebuie respectate.
  • Asigurați-vă că animalul dvs. este ascultător: Restaurante pot fi un humdrum ocupat de sunete, mirosuri și gusturi. Ar trebui să vă asigurați că animalul dvs. nu rulează în jurul încearcă să eșantionați mesele altor persoane. Dacă câinele dvs. nu poate rămâne în jos și rămâne ascultător, atunci poate că ar trebui să aveți mesele livrate acasă.
  • Știți ce poate mânca câinele dvs .: Pui-ul vostru ar putea fi atras de toate mirosurile care îl înconjoară și încearcă toate mesele. Tu, pe de altă parte, ar trebui să știi ce poate și nu poate ingera și lipi de ea. Acest lucru este de a minimiza riscul de a obține câinele bolnav și alte accidente jenante care pot apărea.
  • Păstrați câinele pe o leșie atașată la dvs .: Dacă se întâmplă la restaurante frecvente care permit câinilor din interior, atunci ca proprietar, trebuie să aveți hamuri hands-free. Acestea vor împiedica ca câinii săi să tragă o masă sau un scaun în entuziasm. Ar trebui să simtă nevoia bruscă de a urmări ceva, ar avea ceva care îi împiedică. De asemenea, vine la îndemână când aveți colegi care sunt speriat de câini. De asemenea, previne cainele dvs. să declanșeze servere ocupate.
  • Permiteți câinelui dvs. să se elibereze mai întâi: Este întotdeauna sigur să vă curățați câinele înainte de a ieși. De asemenea, este recomandabil să-l lași să-și facă afacerea înainte de a intra. Acest lucru este de a evita repetarea altor clienți cu mirosurile sale în timp ce vă împiedică amândoi.

Omul și câinele în restaurant

A rezuma

Deși a fost anterior foarte greu să găsești restaurante prietenoase cu animalele, acum le ai în jur. Omul, iar canina poate lua masa si se bucura ca oricine altcineva. Ei vă oferă o mare tratare, ambianțe uimitoare și, uneori, ambele. Trebuie să sunați mai departe și apoi să vă asigurați că câinele dvs. își pune cel mai bun comportament. Ar trebui să se țină cont de faptul că fiecare locație poate avea proprietate locală, management sau reglementări care nu permit câinilor în locul lor de afaceri.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 10 Lanțuri de restaurante prietenoase câinelui