Top 7 cele mai bune alimente uscate pentru puii oricărei rase

Adoptarea unui nou catelus este foarte copleșitoare, mai ales dacă este primul tău catelus vreodată. Mulți părinți de animale de companie noi solicită amelioratorului sau adăpost care ar fi recomandarea lor cele mai bune alimente uscate pentru pui. Adevărul este că trebuie să faceți propriile dvs. cercetări și să vă consultați medicul veterinar pentru a găsi dieta care vă va satisface nevoile unice nutriționale unice.

Cele mai multe cățeluși încep să mănânce alimente solide atunci când sunt în vârstă de aproximativ 8 săptămâni, care este unul dintre motivele pentru care nu ar trebui să fie separate de mama lor până la acel moment. Acest lucru nu trebuie să spună că nu ar trebui să înceapă treptat încercând Kibble până la 8 săptămâni. De fapt, dieta lor ar trebui să fie suplimentată cu Kibble mult mai devreme decât aceasta. Cu 8 săptămâni, catelul dvs. ar trebui să mănânce cu strictețe o dietă alimentară solidă.

Cele mai bune alimente uscate pentru puiEste recomandabil să începeți cu cele mai bune alimente uscate formulate corespunzător pentru cățeluși pentru a ajuta cel mai nou membru al tranziției familiei dvs. la noua sa dietă. Mâncarea catelului pe care o alegeți trebuie să fie ridicată în proteine, calorii, vitamine și minerale pentru a se asigura că poate sprijini în mod adecvat nevoile de dezvoltare ale puilor tăi.

Puii cresc la a surprinzător de rapid rata. Pentru că ele cresc atât de repede, au nevoie de nutrienți suplimentari pentru a-și ajuta oasele, mușchii și organele să se dezvolte și să rămână puternice și sănătoase. Înainte de a alege cele mai bune alimente uscate pentru cățeluși, este necesar să discutați despre alegerea dvs. cu medicul veterinar. Te vor ajuta să decideți cu privire la dieta care vă va satisface nevoile blănurilor de blănuri pe baza rasei sale și a stării generale de sănătate.

După o cantitate semnificativă de cercetare, am găsit câteva mărci de mâncare cele mai bune de înaltă calitate. Mai târziu, în acest articol vă vom oferi mai multe informații despre aceste diete, dar pentru moment este o privire rapidă la cele mai bune alimente uscate pentru cățeluși pe care o vom recomanda:

Branduri de produse alimentare uscate Preț Valoare Rating
Nulo Puppy Mâncare Drum Dog $$$$$ $ 3 / lb 5 stele
Wellness Core Natural Formula de catelus fără cereale $$. $ $ 2.3 / lb 5 stele
Pământul Holistic Holistic Vantage $$ $ 1.71 / lb 5 stele
Gustul hranei fără cereale sălbatice pentru catelus $$ $ 1.66 / lb 4 stele de jumatate
Merrick Cereale gratuite Puppy Rețetă uscată $$. $ $ 2.28 / lb 4 stele de jumatate
ORIJEN CAPPY FOR FORMA $$$$$$ $ 4.07 / lb 4 stele de jumatate
Wellness complet sănătate naturală rasă mare $$ $ 1.93 / lb 4 stele

* Faceți clic pe cea mai bună marcă de produse alimentare uscate pentru mai multe informații, prețuri și detalii. Sau mai jos pentru a citi recenzii.

Cum să hrăniți un catel

O mulțime de părinți de companie care tocmai au adoptat un nou catelus cred că mâncarea umedă este o alegere mai bună decât kibul uscat. Sincer, puii au dinți puternici și fălci și sunt perfect capabili să mănânce alimente uscate. Dar este important să cumpărați o mâncare de catelus care vine într-o dimensiune mică de kible.

Cele mai bune branduri de produse alimentare uscateCel mai important lucru pe care îl puteți face este să întrebați amelioratorul sau adăpostul unde a venit câinele nostru de la mâncarea pe care o mănâncă în timpul îngrijirii lor. Vei trebui să cumperi cel puțin o pungă de mâncăruri vechi și să-l tranziți treptat în oricare dintre cele mai bune alimente uscate pentru puii pe care ați ales-o să-l hrănească.

Tranziția trebuie făcută În perioada de 7-10 zile. Începeți cu alimente vechi de 80% și adăugați 20% alimente noi. Păstrați acest raport timp de 2-3 zile. Apoi încercați un amestec de 50/50. Păstrați acest lucru timp de 2 sau 3 zile și apoi treceți la un amestec de 75% alimente noi și 25% alimente vechi. După câteva zile de la această dietă, câinele dvs. ar trebui să fie gata să mănânce 100% alimente noi.

Dacă în orice moment în timpul acestei tranziții câinele are un stomac deranjat sau diaree, încetinește tranziția sau taie raportul de alimente noi în jos. În majoritatea cazurilor, majoritatea medicilor veterinari recomandă să porniți catelul dvs. pe uscat Kibble, mai degrabă decât Host halate de catelus. Acest lucru este în mare parte pentru că nutriția uscată Kibble este mai ușor de calculat și este mai ieftin pentru proprietarul animalelor de companie.

Regula generală a degetului mare pentru hrănirea puiilor este:

  • Puppies sub 6 luni - 3-4 ori pe zi
  • Puppies peste 6 luni - de 2 ori pe zi

Aceasta stabilește o rutină pentru câine și este deosebit de benefică pentru puii tineri. Această rutină vă va face mai ușor să preziceți când câinele dvs. va trebui să meargă în mod regulat.

Care este cea mai bună mâncare uscată pentru cățeluși?
Top 7 cele mai bune branduri de produse alimentare uscate

1Pupy hrană pentru câini uscați
de nulo

Analiza garantatăPuppy uscat alimente de caine de nulo
Proteine ​​brute 30.0% min
Grasimea brută 17.0% min
Fibră brută 4.0% max
Umiditatea 10.0% max
Calciu 1.0% min
Fosfor 0.9% min
Calorii 428 KCAL / CUP

Ofertificare și îngrijire adecvată în timpul etapei catelului este cheia unui hale de câini și adulți inimii. Nulo Puppy uscat Dog alimente este formulat cu mândrie și pregătit în SUA. Ea vine în variante de somon și curcan, iar ambele rețete conțin surse de proteine ​​de înaltă calitate, probiotice, acizi grași esențiali, DHA, vitamine și minerale. Acestea sunt în mod optim proporțional cu ajutorul pentru construirea oaselor și mușchilor, consolidarea sistemului imunitar, dezvoltarea funcțiilor cognitive, stimulând toate funcțiile și metabolismul corporal și sporirea pielii și a stratului sănătos. Acest lucru este fără cereale și nu conține culori artificiale sau conservanți.

  • Uscat Puppy Food Recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Ingrediente: Somon de somon, mese de curcan, masă de pește Menhaden, mazăre întregi, grăsime de pui (conservat cu tocoferol și acid citric), cartofi dulci, năut, curcan deconectat, linte, fibră de mazăre, aromă naturală, cultură de drojdie, rădăcină de cicoare uscată, roșii uscate , Morcovi uscați, afine uscate, mere uscate, sare, carbonat de calciu, clorură de colină, clorură de potasiu, proteinează zinc, supliment de vitamina E, L-ascorbyl-2-polifosfat (sursa de vitamina C), proteine ​​de fier, niacin, proteine ​​de cupru, Thiamina mononite (sursa de vitamina B1), pantotenatul de calciu, supliment de vitamina A, clorhidrat de piridoxina (sursa de vitamina B6), selenita de sodiu, riboflavina, suplimentul de vitamina D3, biotina, coagulanii uscate de bacilus produs, supliment de vitamina B12, calciu Iod, acid folic, extract de rozmarin

Această primă mai bună mâncare de catelus uscat de la Nulo a devenit o lovitură printre cățeluși și proprietarii lor. Potrivit multor proprietari de animale de companie, chiar puii pretențioși iau ușor la aceste bucăți de chewy coapte. Proprietarii de câini sunt parțiali în mod natural față de brandurile preferate ale furkidilor și sunt fericiți să rețină că Nulo Puppy Mâncare Drum Dog Prețuri rezonabile și ambalate cu proteine ​​de carne de 80% cu doar 20% carbohidrați. Ei apreciază indicele glicemic scăzut, având în vedere că puii trebuie să-l înceapă de dieta lor.

cele mai bune alimente uscate pentru puiPachetul are o blocare cu zip, iar acest lucru face pentru depozitare ușoară și prospețime durabilă. Proprietarii de animale de companie găsesc, de asemenea, formularea de înaltă calorie a acestui cel mai bun alimente uscate pentru cățeluși pentru a fi foarte ideal pentru câinii lor de lucru și foarte activi. Conținutul brevetat BC30 probiotic ajută la îmbogățirea curajului căștilor și proprietarii de câini au observat că, într-adevăr, problemele de burtă au fost semnificativ reduse.

Pro:
  • Formulate și pregătite în SUA
  • 80% proteine ​​de carne și 20% carbohidrați
  • Free-free de cereale
  • Nu conține culori artificiale sau conservanți
  • Mici kibble pentru mestecare ușoară și digestie
Contra:
  • Unii proprietari de companie nefericiți au remarcat că acest produs cel mai bun uscat pentru puii au făcut ca scaunul câinelui și mirosul de gaze teribil
  • Unii cumpărători spun că câinele lor nu ar mânca această mâncare, în timp ce alții spun că animalul lor de companie a avut o reacție alergică după ce a ingerat acest copil

cele mai bune alimente uscate pentru puiCea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review + Photo): Nulo Puppy Turcia și alimente dulci de cartofi dulci, și mâncăruri pentru câini de salmon și de mazăre vin într-o geantă de 11 lb. Mâncarea nulo este în formă triunghiulară de dimensiuni mici. Nu există boabe în alimentele nulo la & # 8230; & # 8221;

2 Formula de catelus uscat fără cereale fără cereale
prin miezul wellness

Analiza garantatăWellness Core Natural Formula de catelus uscata
Proteina brută 36.0% min
Grasimea brută 18.0% min
Fibră brută 5.0% max
Umiditatea 10.0% max
Calciu 1.5% max
Fosfor 1.0% max
Calorii 417 KCAL / CUP

Wellness Pet Food este una dintre cele mai populare companii de mâncare de astăzi, petrecând sume mari pe formularea rețetelor adecvate de canine. Această a doua cea mai bună formulă de hrană a catelului uscat din miezul de wellness este formulată pentru puii care utilizează numai cele mai bune ingrediente bogate în toate cele naturale, fără cereale și proteine, pentru a le ajuta prin creșterea rapidă și a anilor de dezvoltare ridicată. Această masă completă și echilibrată este pregătită într-o rețetă gustoasă și atrăgătoare care iubesc puii. Un bun indicator al eficacității și valorii unui produs este numărul patronilor săi satisfăcuți, iar acest produs cel mai bun uscat pentru puii are destul de puțini.

  • Uscat Puppy Food Recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Ingrediente: Carne de pui, făină de pui, masă de curcan, cartofi, mazăre, proteine ​​de cartofi, grăsimi de pui (conservate cu tocoferoli amestecați), cartofi de sol uscat, pomace de rosii, aromă de pui natural, ulei de somon, clorură de potasiu, sare, vitamine [vitamina E supliment, beta-caroten, niacin, pantotenat de calciu, vitamina A Supliment, Riboflavin, supliment de vitamina D-3, supliment de vitamina B-12, clorhidrat de piroxidină, mononit de tiamină, acid ascorbic (vitamina C), biotină, acid folic] , Minerale [proteine ​​zinc, sulfat de zinc, proteine ​​de fier, sulfat feros, sulfat de cupru, proteine ​​de cupru, proteine ​​de mangan, sulfat de mangan, selenit de calciu], morcovi, cartofi dulci, kale, broccoli, spanac, patrunjel, mere, afine , Banane, clorură de colină, tocoferolii mixte adăugate pentru a păstra prospețimea, extract de rădăcină de cicoare, extract YUCCA Schidigera, taurină, uscat lactobacillus plantaum produs, uscat enterococcus faecium produs de fermentație, drie D Lactobacillus Casei Produs de fermentație, uscat lactobacillus acidophilus produs de fermentație, extract de rozmarin

Un număr mare de proprietari de animale de companie, ca să nu mai vorbim de numărul egal sau mai mare de utilizatori de canini reali, de acord că acesta este un produs uimitor. O alergare rapidă prin ingrediente din Wellness Core Natural Formula de catelus uscata Afișează surse de proteine ​​pe bază de animale premium, cum ar fi pui, curcan și somon. Are fructe, legume, ulei de pește și amestec probiotic care furnizează vitamine și minerale, acizi grași DHA, OMEGA 3, antioxidanți și microorganisme benefice. Care este impresionant completă.

cele mai bune alimente uscate pentru puiLa momentul în care rafturile de alimentare pe piață pe piață sunt umplute cu junk, proprietarii de câini sunt fericiți că wellness oferă o opțiune liberă de boabe, subproduse din carne, coloranți și conservanți artificiali. Această formulă a făcut minuni pentru a tranziționa puii la alimente solide, spun majoritatea utilizatorilor. Ei au adăugat că eficacitatea sa se extinde la vindecarea ochilor apoasă sau petele ochiului, îmbunătățind digestia, îmbunătățirea mobilității și menținerea pielii și hainei sănătoase în puii.

Pro:
  • Făcute cu ingrediente naturale și fără cereale
  • Free-free de cereale
  • Fără grâu, porumb, soia, subproduse din carne, culori artificiale, arome sau conservanți
  • Produs in SUA
Contra:
  • O pereche de proprietari de animale de companie înspăimântătoare au găsit mucegai pe mâncare atunci când deschideți sacul acestei alimente uscate pentru cățeluși
  • Chiar dacă este gratuit cereale, unii cumpărători spun că această alimente i-au iritat alergiile animalelor de companie 

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review): & # 8220; Sunt un proprietar de câini și un antrenor de câini cu o sete de cunoștințe. Când am început să vâneze pentru o mâncare mare de câine, am făcut cercetarea mea și am început cu Buffalo Blue. Am încercat o serie de branduri și formule premium înainte de "# 8230; & # 8221;

3Earthborn Holistic Puppy Vantage
de Wells Pet Food

Analiza garantatăPământul Holistic Holistic Vantage
Proteine ​​brute 28.0% min
Grasimea brută 20.0% min
Fibră brută 4.0% max
Umiditatea 10.0% max
Calciu 1.3.0% min
Fosfor 1.1 min
Calorii 445 KCAL / CUP

În al treilea loc al celor mai bune alimente uscate pentru cățeluși vine o altă opțiune populară între proprietarii de animale de companie de la Wells Pet Food - marca lor de pământ cu abordarea lor holistică a nutriției. Spre deosebire de strămoșii lor care trebuiau să vâneze pentru alimente pentru a supraviețui în câinii sălbatici, astăzi sunt un lot răsfățat. Câinii așteaptă pur și simplu oamenii lor să-i hrănească - cel mai probabil cu niște alimente sau junk inadecvate. Acest tip de configurare duce în cele din urmă la condiții grave fizice și mentale la câini. Ceea ce au nevoie de câini este o dietă care constă în principal din proteine ​​animale, cum ar fi cele mai bune alimente uscate pentru pui de la pământesc. Ei primesc ceilalți nutrienți de care au nevoie de fructe, plante verzi și legume.

  • Uscat Puppy Food Recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Ingrediente: Făină de pui, masa albe, fulgi de ovaz, orz de masă, orez brun măcinat, grăsime de pui (conservat cu tocoferoli amestecați), făină de secară, cartofi dulci, ulei de canola (conservat cu tocoferol mixt), pomace de roșii, arome naturale, Mere, afine, afine, cranberries, morcovi, mazăre, spanac, sare, clorură de potasiu, clorură de colină, dl-metionină, L-lizină, Taurină, Extract Yucca Schidigera, L-carnitină, beta-caroten, supliment vitamina A, suplimentul de vitamina D3, Supliment de vitamina E, sulfat de zinc, L-ascorbyl-2-polifosfat (sursa de vitamina C), sulfat feros, niacina, pantotenatul de calciu, supliment de riboflavina, sulfat de cupru, clorhidrat de piridoxina, mononitara de tiamină, sulfat de mangan, proteine ​​de zinc, proteine ​​de mangan, Proteinic de cupru, iod de calciu, carbonat de cobalt, acid folic, selenit de sodiu, biotină, supliment de vitamina B12, produse de fermentație la lactobacillus uscat, produs enterococcus faeciu produs, lactobacilu uscat Produs de fermentație S CSEI, produs de fermentație lactobacillus acidofilus

Un catelus are nevoie de această dietă cu atât mai mult pentru că are o mulțime de creștere. Pământul Holistic Holistic Vantage este o modalitate convenabilă de a hrăni nevoile nutriționale primitive ale unui catelus. Formula bogată în proteine ​​derivată din făină de pui și a mâncării din Whitefish Ajutors în dezvoltarea oaselor mai puternice și a mușchilor mai buni. Componenta DHA funcționează pentru a dezvolta creierul și ochii puii și le păstrează să funcționeze brusc.

PUP-urile cu sistem digestiv instabil și probleme de piele au beneficiat foarte mult de cea de-a treia cea mai bună mâncare de catelus uscată, așa cum a confirmat mulți proprietari de animale de companie de pui noi. După ce a oferit puii lor, acest hrană pentru animale de companie pentru doar câteva săptămâni, proprietarii de animale de companie și îngrijitorii de animale de companie au observat o scădere semnificativă a cazurilor de stomac deranjat, scaun problematic, piele mâncărime și obezitate la pui. Utilizarea continuă sa dovedit a fi extrem de favorabilă atât a animalelor de companie, cât și a proprietarilor lor - cățelușii crescând în mod evident pentru a fi fericiți și sănătoși câini tineri adulți, iar proprietarii lor nu puteau fi mai fericiți.

Pro:
  • Alimente holistice
  • Produs in SUA
  • Include probiotice pentru o digestie sănătoasă
  • Conține 28% proteină și 20% grăsime
  • Fortificat cu DHA, acizi grași omega și antioxidanți
Contra:
  • Unele cumpărători de perspectivă au fost dezamăgiți că primul ingredient a fost făina de pui în loc de carne de pui reală dezbătută
  • Nu este gratuit cereale

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review): & # 8220; aceasta este marca de alimente pe care puiul nostru le-a plăcut - crescătorul a folosit acest brand și așa că le-am păstrat pe ea pentru că a funcționat atât de bine pentru ei - acum la 9 luni, încă făcând treaba!& # 8221;

4 Formula de ridicare gratuită de Prairie High Prairie
prin gustul sălbatic

Analiza garantatăGustul hranei de câine uscate fără cereale sălbatice pentru catelus
Proteine ​​brute 28.0% min
Grasimea brută 17.0% min
Fibră brută 5.0% max
Umiditatea 10.0% max
Calorii 370 KCAL / CUP

Câinii prin design au un sistem digestiv primitiv, deși s-au schimbat ușor pe perioada de domesticire. Cu toate acestea, caninii sunt mai capabili să digeră și să metabolizeze alimentele bogate în proteine ​​derivate pe animale și Gust de sălbăticie recunoaște că, cu mulți veterinari care îi plasează formulele ca fiind cele mai bune alimente uscate pentru cățeluși și câini adulți. Știm că câinii au nevoie de niște fructe și legume, cum ar fi cele pe care le-ar fi la dispoziție în sălbăticie și naturale probiotice pentru a-și păstra intestinul sănătos și puternic. Tipul și cantitatea de carbohidrați și alte ingrediente non-proteice trebuie totuși păstrate la niveluri nu mai mult decât ceea ce au nevoie de pui. Acesta este ceea ce gustul ofertelor sălbatice în acest produs cel mai bun uscat pentru pui.

  • Uscat Puppy Food Recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Ingrediente: Buffalo, masă de miel, cartofi dulci, produs de ou, proteine ​​de mazăre, mazăre, cartofi, ulei de tomate, bizon prăjit, vină prăjită, carne de vită, fibră de cartofi, masa de pește ocean, ulei de somon (o sursă de DHA), sare, clorură de colină, rădăcină de cicoare uscată, extract de yucca schidigera, roșii, afine, zmeură, produse de fermentație lactobacillus uscat, bifidobacterium animalis produs, produs de fermentație la bifidobactiriu uscat, supliment de vitamina E, proteine ​​de fier, proteine ​​de zinc, Proteinic de cupru, sulfat feros, sulfat de zinc, sulfat de cupru, iodură de potasiu, mononit de tiamină (vitamina B1), proteine ​​de mangan, oxid mangan, acid ascorbic, vitamina un supliment, biotină, niacină, pantotenat de calciu, sulfat de mangan, sulit de sodiu, clorhidrat de piridoxină (vitamina B6), supliment de vitamina B12, riboflavină (vitamina B2), supliment de vitamina D, acid folic

Gustul formulei de cățeluș de mare prairie fără cereale este formulată pentru ao menține cât mai aproape posibil de această dietă veche canină folosind ingrediente care sunt disponibile astăzi. Această formulă conține carne de bivol, carne de vită, bizon prăjit și venion, pentru a numi câteva din ingredientele sale, iar cățelușii se încântă ori de câte ori își dau seama că este timpul de masă. Pentru a spune cel puțin, este o mâncare de câine care este ușor de introdus la puii.

cele mai bune alimente uscate pentru puiProprietarii de câini responsabili verifică întotdeauna ingredientele pe lista oricărui articol alimentar pe care îl cumpără pentru câinii lor, în special pentru tinerii puii. Ei spun că eticheta pachetului TOTW le-a impresionat atât de mult cu felul de carne pe care o conține că ei pur și simplu trebuiau să o încerce și de aceea este adesea clasată ca una dintre cele mai bune branduri de alimente uscate din jur. Nu s-au înșelat în decizia lor. Câinii lor mi-au plăcut imediat mâncarea nouă, iar oamenii lor spun că Totw nu i-au dezamăgit - este tot ceea ce a spus că este. Potrivit proprietarilor de animale de companie, câinii lor sunt mai sănătoși și mai fericiți și că mai mult decât o plătește.

Pro:
  • Free-free de cereale
  • Utilizează surse de proteine ​​unice pentru câini cu sensibilități
  • Conține 28 $ proteine ​​și 17% grăsime
  • Conține probiotice specifice speciilor pentru digestie sănătoasă
Contra:
  • Unii recenzenți s-au plâns de controlul inconsecvent al calității pe care l-au văzut cu această cea mai bună mâncare uscată pentru cățeluși
  • Câțiva cumpărători nesatisfăcuți spun că această rețetă și-a dat tulburări digestive de catelus, noting diaree și vărsături

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review + Photo): Am 2 câine de ciobanești vechi de opt săptămâni pe care l-am hrănit cu câțepți de la 5 săptămâni. Ei au început să treacă prin bomboane și păreau să nu primească substanțele nutritive pe care le-au făcut ", # 8221;

5grain gratuit Cuppy Rețeta uscată
de Merrick

Analiza garantatăMerrick Cereale gratuite Puppy Rețetă uscată
Proteine ​​brute 28.0% min
Grasimea brută 12.0% min
Fibră brută 4.5% max
Umiditatea 11.0% max
Calciu 1.7% max
Fosfor 1.1% max
Calorii 381 KCAL / CUP

În prezent unul dintre Top branduri de alimente pentru câini per total, Merrick a găsit un loc dulce între nutriție și palatabilitate adecvată și furnizarea de cereale gratuite cele mai bune alimente uscate pentru cățeluși și câini adulți. Știm că sistemul digestiv al catelusului nu trebuie să fie împovărat inutil de alimente pe care nu le sunt concepute pentru a digera și a metaboliza în mod normal. Exemple de acestea sunt boabe și alți carbohidrați care sunt utilizați în mod obișnuit ca materiale de umplutură în alimentele de câine produse comercial. Ca o consecință, câinii suferă de diverse dureri de burtă și rele, obezitate, sensibilități și alergii și alte probleme de sănătate cu origine alimentară. Dacă doriți să hrăniți cele mai bune alimente uscate pentru puii care este formulată special pentru nevoile unice ale caninului, încercați această rețetă de la Merrick.

  • Uscat Puppy Food Recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Ingrediente: Carne de pui, carne de pui, cartofi, mazăre, cartofi dulci, proteine ​​de cartofi naturale, grasimi de pui (conservate cu tocoferolii mixt), aroma naturala de somon, mere, afine, cultura de drojdie, alfalfa organica, ulei de inox, potasiu Clorură, ulei de somon, sare, minerale (complex de aminoacid de zinc, sulfat de zinc, complex de aminoacid fier, complex de aminoacid de mangan, complex de aminoacid de cupru, iodură de potasiu, complex de aminoacid de cobalt, vitamine (supliment de vitamina E, Vitamina A Supliment, supliment de vitamina B12, Pantotenat D-calciu, Supliment de vitamina D3, Niacina, Supliment de riboflavina, Biotina, clorhidrat de piridoxina, mononitara de tiamina), clorura de colina, extract YUCCA Schidigera, produsul de fermentant lactobacillus uscat la lactobacillus Produs de fermentație, Produs de fermentare a feciologiei Enterococcus uscat, Acidofilus Lactobacillus Acidophilus Produs

Cea de-a cincea marcă de mâncare de cea mai bună cale de mâncare de la Merrick listează carne de pui real ca primul ingredient. Se face în bucătării Merrick care sunt certificate organice de către agențiile autorizate din SUA. Merrick Cereale gratuite Puppy Rețetă uscată nu conține ingrediente din China, iar proprietarii de animale de companie consideră că foarte liniștitoare. Cea mai bună mâncare uscată pentru Puii este de 55% păsări de curte și proteine ​​și grăsimi de pește și 45% fibre, vitamine, minerale, antioxidanți și surse probiotice.

cele mai bune alimente uscate pentru puiPuppies care fuseseră pe alte hrană pentru câini au avut unele probleme cu această rețetă particulară, în special cele care nu au fost treptat tranziționale. Deoarece acest produs cel mai bun uscat pentru pui este un preparat bogat proteine, sistemul digestiv al puii ar trebui sa se adapteze la aceasta daca ar fi fost folosit astfel pentru dietele bogate la carb. Dupa doar cateva saptamani de Merrick Hearch-free hrana, veternicile au fost uimite de modul in care au imbunatatit cainii. Inutil să spun, animale de companie și uman merg acasă cu marcajele vot ale vetei.

Pro:
  • Puiul de pui real este primul ingredient
  • Free-free de cereale
  • Nu conține ingrediente de porumb, grâu, soia sau gluten
  • Realizate într-o bucătărie organică certificată
  • Nu conține ingrediente din China
Contra:
  • Câțiva cumpărători nesatisfăcuți spun că acest produs cel mai bun uscat pentru cățeluși și-au dat pupului lor digestiv supărat, noting diaree și vărsături
  • Există rapoarte de la proprietarii de animale de companie care au spus că catelul lor nu ar mânca acest mâncare

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review): Pui # 8220 a spus să dea acest 5 stele & # 8230;..Celălalt pooch are 10 ani și # 8230;..ea iubește acest lucru ca un tratament și # 8230;..Câinii mei sunt fericiți de distracție energică și uneori ", dar nu deseori și # 8230;.Cumparam acest lucru cu & # 8230; & # 8221;

6dry catelus formula
de Orijen

Analiza garantatăORIJEN CAPPY FOR FORMA
Proteina brută 38.0% min
Grasimea brută 20.0% min
Fibră brută 6.0% max
Umiditatea 12.0% max
Calciu 1.2% min
Fosfor 0.9% min
Calorii 451 KCAL / CUP

Problema principală cu mulți Orijen și formulele ACAANA sunt că nu toți câinii se duc bine la gustul acestui brand, dar nutriția sa este de obicei spot, adesea plasând Orijen ca fiind unul dintre cele mai bune alimente uscate pentru branduri de pui. Această formulă de catelus Orijen este un compromis foarte fezabil între ceea ce are nevoie puii și ceea ce oamenii lor pot face având în vedere constrângerile lor de timp. Acest lucru este fără cereale și este făcut din carne reală din întreaga lume, peștii întregi și ouăle, fructele și legumele reale și amestecul de probiotice pentru a simula îndeaproape dieta câinelui cel mai devreme dietă descendentă a câinelui în sălbăticie.

  • Uscat Puppy Food Recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Ingrediente: Puiul de pui, degajat, Turcia, galben floare, ouăle întregi, macrou galben atlantic, ficat de pui, ficat de curcan, inima de pui, hering de curcan, hering atlantic întreg, bicicletă deshidratată, dehidratat macrou, ficat de pui deshidratat Mazăre verde, fasole întregi, linte roșii, gâturi de pui, rinichi de pui, grăsimi de pui, boabe de pinto, năut, linte verde, flacără de pui natural, lentilă ber, ulei de hering, oase de pui sol, cartilaj de curcan, kelp uscat, Ficat de pui uscat la congelare, ficat de curcan uscat, dovleac integral, totenut squash, kale, spanac, mustar verde, verde verde, verde verde, morcovi, mere, pere, semințe de dovleac, semințe de soare, proteine ​​de zinc, tocoferolii mixte (Conservant), rădăcină de cicoare, turmeric, rădăcină Sarsaparilla, Althea Rădăcină, Rosehips, Boabe de ienupăr, Lactobacillus uscat Acidophilus Produs de fermentație Bi-Fi Dobacterium Animale de fermentație, Lac uscat Produsul de fermentație Tobacillus Casei

Structura câinelui și sistemul digestiv sunt concepute pentru a procesa proteina din carne de la animale întregi, nu niveluri ridicate de carbohidrați și amidonați. Puii, în special, au nevoie de niveluri ridicate de proteine, deoarece au o mulțime de creștere de a face și de a alege cele mai bune alimente de catelus uscate care sunt adecvate nutrițional. Compania Orijen este conștientă de acest lucru și își dau seama, de asemenea, că orice alimente care nu corespunde machiajului biologic al unui câine poate face ca acestea să le facă rău pe termen lung. Proprietarii de animale de companie sunt fericiți să știe asta ORIJEN CAPPY FOR FORMA are proteine ​​animale de 85% și numai 15% substanțe nutritive ale plantelor.

cele mai bune alimente uscate pentru puiCâinii tineri par să se bucure de această mâncare cea mai bună uscată pentru cățeluși, astfel încât să le înțămiți de la laptele mamei lor devine mult mai ușor. Condiția lor este ceea ce poate fi descris ca "sănătate bună pe care o puteți vedea" - o mulțime de vitalitate, stralucire strălucitoare, greutate mare, comportament frumos, poetit bun și scaun frumos. Oamenii lor sunt complet mulțumiți de Orijen chiar și la prețul său, care nu este ieftin. Ei cred că totul merită și atât de mult mai ieftin decât factura pe care o plătesc la biroul VET.

Pro:
  • Dieta biologică adecvată pentru cățeluși
  • Free-free de cereale
  • Fabricat din carne reală de pradă, pește întregi și ouă, și fructe și legume reale
  • A adăugat probiotice pentru digestie sănătoasă
Contra:
  • Fiți atenți la comanda online, în timp ce cumpărătorii spun că unii vânzători trecând alte alimente ca pe cele mai bune alimente uscate pentru cățeluși
  • În timp ce au remarcat că câinele lor a mâncat-o, unii proprietari de animale de companie au fost dezactivați de mirosul puternic al acestei alimente

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review): & # 8220 mai rău decât versiunea din Canada. Am terminat un sac de 28 delb al lui Orijen Puppy și am comandat această geantă de 25 de milioane ca o urmărire imediată. Hrănirea la aceeași rată ca sacul anterior, Poopsul câinelui nostru au fost "# 8230; & # 8221;

7Completă sănătate naturală uscată
de hrana pentru animale de companie de wellness

Analiza garantatăWellness Complet Health Natural uscat Mare Catelus Mâncare, Pui, Salmon & Rice
Proteine ​​brute 29.0% min
Grasimea brută 13.0% min
Fibră brută 5.0% max
Umiditatea 10.0% max
Calciu 1.3% min
Fosfor 0.9% min
Calorii 366 KCAL / CUP

Există diferențe subtile, dar foarte importante, între nevoile nutriționale ale câțiva mari de rasă și mici. Câinii de rasă mare au nevoie de alimente mai mici de calorii decât rasele mici și un raport mai echilibrat de calciu la fosfor. Clasarea la ultimul, dar fără nici un loc cel mai puțin cât mai bun alimente uscate pentru pui este Wellness Complete Rețeta care a fost formulată pentru o nevoie crescândă de catelus. Alimentele complete și echilibrate asigură aportul de calorii reglementate pentru o rată de creștere corespunzătoare.

  • Uscat Puppy Food Recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Ingrediente: Puiul de pui, Whitefish, Făină de pui, fulgi de ovăz, masa de masă, orz de masă, orez brun măcinat, masă de somon (o sursă de acid DHA - Docosahexaenoic), pomace de roșii, grăsime de pui (conservat cu tocoferoli amestecați, o sursă naturală de vitamina E) , Roșii, aromă naturală de pui, inel de somon, ulei de somon (o sursă de acid DHA - docosahexaenoic), morcovi, spanac, cartofi dulci, mere, afine, sare, minerale [sulfat de zinc, proteine ​​de zinc, proteine ​​de fier, sulfat feros, sulfat feros, Protector, sulfat de cupru, proteine ​​de mangan, sulfat de mangan, selenit de sodiu], vitamine [beta-caroten, supliment vitamina E, acid ascorbic (vitamina C), supliment de vitamina, niacina, pantotenatul de calciu, riboflavina, supliment de vitamina D-3, piridoxina Clorhidrat, mononitar de tiamină, acid folic, biotină, supliment de vitamină B-12], clorură de colină, taurină, tocoferoli amestecați (un conservant natural), extract de rădăcină de cicoare, extract Yucca Schidigera, uscat lactobacillus plantaum, enterococcus f AECIUM, LACTOBACILLUS CASEI, LACTOBACILLUS Acidophilus Produse de fermentație.Acesta este un produs natural conservat

Acest produs cel mai bun uscat pentru puii conține o cantitate bună de DHA, un acid gras Omega 3, pentru o dezvoltare optimă a creierului la câinii în creștere. Conținutul de calciu și fosfor al Wellness Complet Health Natural uscat Mare Catelus Food - Pui, Salmon & Rice sunt echilibrate cu atenție pentru formarea osoasă și musculară necesară, scăzând, de asemenea, șansa de a dezvolta boli ortopedice în anii lor, câini mari sunt predispuși la. Proprietarii de animale de companie sunt conștienți de acest lucru și simt că fac ca catelusul lor o favoare, asigurându-se că crește într-o zi sănătoasă și fericită.

cele mai bune alimente uscate pentru puiUltima cea mai bună marcă de mâncare de cățeluș uscat de la Wellness se face în SUA, deoarece toate celelalte formule sunt, cu ingrediente selectate cu atenție pentru a conține numai surse alimentare sănătoase și naturale. Proprietarii de câini spun că s-au bazat pe ea pentru nutriția câinelui lor mare, deoarece nu conține boabe, produse secundare din carne, componente artificiale sau ingrediente din China.

Pro:
  • Puiul de pui real este primul ingredient
  • Kibble este mai mare decât mâncarea regulată de catelus, astfel încât puii mari de rasă pot mânca cu ușurință
  • Ingrediente naturale
  • Fără grâu, porumb, soia, subproduse din carne, arome artificiale, culori sau conservanți
Contra:
  • Nu este gratuit cereale
  • Câțiva cumpărători nesatisfăcuți spun că acest lucru cel mai bun alimente uscate pentru cățeluși și-au dat suțului lor digestiv supărat, noting diaree și vărsături - unul chiar a spus că câinele lor a avut diaree sângeroasă după trecerea la această dietă

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review): Avem o groapă albă, avea probleme cu urechile, pielea și, de asemenea, avea respirație îngrozitoare. Aș vrea să știm despre acest mâncare mai devreme! El face minunat și iubește acest mâncare. Nu mai există excursii la VET & # 8221;

PIN-ul și împărtășiți cu alți proprietari de catelus:

Cele 7 cele mai bune alimente uscate pentru puii de orice rasă


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top 7 cele mai bune alimente uscate pentru puii oricărei rase