Poți să-i dai un bismol pepto de câine?

Poți să-i dai un bismol pepto de câine

La fel ca oamenii, câinii pot suferi dintr-o serie de plângeri de stomac. Poochul dvs. poate suferi de gaz, indigestie și diaree, la fel ca tine, și adesea din motive similare. Reclamații la nivelul stomacului pot fi cauzate de a mânca prea mult, mâncând alimente greșite, fără a mânca sau a bea destul, sau din cauza unei erori sau a unui virus minor.

În astfel de cazuri, câinele dvs. nu poate avea nevoie de medicamente ca atare, mai degrabă au nevoie de ceva pentru a-și rezolva stomacul și a le face să se simtă mai bine, în același mod ca și cum ați fi suferit de simptome similare. Deci, în astfel de cazuri este ok pentru a da câinelui dvs. un remediu uman care este ușor disponibil peste tejghea, cum ar fi Bismolul Pepto? Și, dacă decideți să luați această abordare ce ar trebui să știți că vă păstrați câinele în siguranță și bine?

pot câinii să ia medicamente

Luați în considerare cauzele

Înainte de a vă decide ce fel de acțiune să luați cu simptomele câinelui dvs., trebuie să luați în considerare ceea ce le-ar putea provoca. Dacă câinele dvs. are gazul sever sau diaree, dar este altfel se potrivește și bine, alertă și velful lor obișnuit, există puține șanse ca să existe ceva grav subiacentul simptomelor. Cu toate acestea, dacă sunt licitate, letargic, nu mănâncă sau bea, sau în orice alt mod nu înșiși, atunci ceva serios ar putea merge mai departe. În acest caz, trebuie să vă telefonați imediat medicul veterinar pentru sfaturi. Cu toate acestea, chiar dacă câinele dvs. nu prezintă alte simptome, este recomandabil să vorbiți cu un medic veterinar înainte de a folosi un medicament pentru prima dată.

De asemenea, trebuie să țineți cont de durata timpului Canine Companion a experimentat simptomele, severitatea simptomelor și regularitatea acestora. Acest lucru este deosebit de important pentru diareea în care ar putea deveni deshidratate, provocând alte complicații. În mod similar, dacă câinele dvs. are gaz, dar nu trece niciun scaune mai mult decât timpul lor mediu, ei ar putea avea un blocaj. Aici din nou, este o idee bună să vorbiți cu medicul veterinar și să le conștientizați astfel încât situația să poată fi monitorizată în caz de intervenție este necesară mai târziu.

Pericolele, efectele secundare și alte considerente

În general, folosind Bismolul Pepto în mod corespunzător pe termen scurt nu este dăunător pentru majoritatea câinilor. Cu toate acestea, în cazul în care câinele dvs. are o afecțiune medicală continuă sau ia medicamente prescrise, trebuie să solicitați întotdeauna sfaturi profesionale înainte de a da orice medicamente sau tratamente suplimentare, în special uman peste remedii. Desigur, astfel de medicamente nu ar trebui să fie date niciodată Câine gravidă sau unul care încă mai îngrijorătoare.

În timp ce în general, Bismolul Pepto conține salicilați, ceea ce poate provoca sângerări gastrice. De asemenea, conține bismut, care poate provoca scaunele câinelui dvs. să transforme verde închis sau negru. Problema este că schimbarea culorii poate masca orice sângerare care apare.

O atenție suplimentară este că, în special în formă de tablete, Pepto Bismol poate apărea radio-opac pe o radiografie. Aceasta înseamnă că, dacă simptomele câinelui dvs. se înrăutățește și este luată o radiografie, comprimatele ar putea fi confundate pentru obiectele străine metalice. În consecință, câinele dvs. ar putea suferi intervenții chirurgicale inutile, crescând riscul pentru ei Sănătate generală și bunăstare.

medicamente în condiții de siguranță pentru câini

Cum de a da bismol pepto la câinele dvs

Dacă după ce ați primit sfaturi de la medicul veterinar, este considerat sigur pentru a da bismol pepto la prietenul dvs. cu patru picioare, cel mai bine este să mergeți cu versiunea lichidă. Pe lângă faptul că sunt mai ușor de oferit câinelui tău, acest lucru reduce riscul de probleme cu X-RAYS Dacă sunt necesare mai târziu.

Doza recomandată pentru un câine este de 1 linguriță pentru fiecare 10lbs câinele dvs. cântărește. Doza trebuie oferită la fiecare 6 până la 8 ore. Cu toate acestea, doar câteva doze ar trebui să fie date înainte de căutarea mai multor sfaturi.

Cea mai ușoară modalitate de a da medicamente este cu o seringă din plastic. Asigurați-vă că seringa este curată, suge suma dorită pe seringa și apoi plasați în gura câinelui. Asigurați-vă că este plasat destul de departe încât nu-l pot scuipa direct și apoi apăsați pistonul pentru a elibera medicamentul în gură. Puteți să vă îndreptați ușor capul înapoi pentru a încuraja înghițirea și dați o mulțime de laudă după ce doza a fost dată.

Tratamente alternative

Dacă câinele dvs. nu prezintă semne de boală sau suferință, în afară de plângerea stomacului, atunci, în general, simptomele transmit pe cont propriu. Având în vedere această alternativă la acordarea medicamentelor umane este de a-și limita dieta pentru câteva zile, oferind mâncăruri blânde și o cantitate mare de apă proaspătă. Chiar dacă utilizați Pepto Bismol, urmăriți-vă dieta și obiceiurile alimentare pentru câteva zile poate fi benefică.

În legătură cu o postare: Cea mai bună sticlă de apă de câine

În plus, păstrați zona alimentară, bolurile și alte implemente, cum ar fi furcile utilizate pentru a servi și amesteca alimentele curate și evită împărtășirea acestor elemente între câini. Acest lucru reduce riscul de contaminare încrucișată în cazul în care un câine are un virus sau un bug. Asigurați-vă că diareea este curățată imediat și, dacă este posibil, dezinfectați zona. Și, bineînțeles, dați câinele dvs. o mulțime de dragoste și confort.

În legătură cu o postare: Câine de câine

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Poți să-i dai un bismol pepto de câine?