Câinele s-au predat și pe moarte într-o roabă primește salvare miraculoasă

Câinele s-au predat și pe moarte într-o roabă primește salvare miraculoasă

Un păstor german lăsat pentru moarte într-o roabă a făcut o recuperare extrem de puțin probabilă, datorită salvatorii iubitoare. În noiembrie 2016, personalul și voluntarii de la Harris County Shelter (HCS) din Houston au primit un șoc atunci când cineva a adus un păstor german paralizat și emaciat.

Câinele de foame, numit Cubby, a fost atât de slăbit și a paralizat că a trebuit să fie adus la adăpost într-o roabă. Urechile sale intenționate și corpul fără viață îngrozită lucrătorii adăpostiți. Deși era la ușa morții, voluntarii adăpostiți au fost hotărâți să-l ajute să lupte pentru viața lui.

Veterinarii au efectuat toate încercările pe care le-au putut baza pe simptomele sale severe. Umflarea creierului și a măduvei spinării însemna că Cubby nu pleacă din timp, dar acești oameni nu au renunțat la modul în care a avut proprietarul său.

Potrivit povestii sale Pagina de adoptare a adăpostului Facebook, "Am fost încrezători că ochii lui ne-ar spune dacă era timpul să-l lase să treacă. A fost o privire în el în acea zi. Am văzut motivul în ochii lui; Încerca, nu era gata să renunțe."

LEGATE DE: Abuzul de câine - Lăsați-l pe acest câine la un moment dat

Câinele s-au predat și pe moarte într-o roabă primește salvare miraculoasă

Simptomele radicale ale lui Cubby au cerut un tratament radical. Val`s Pals GSD și salvarea mare labei oferită pentru a acoperi costurile tratamentului medical și a lucrat împreună cu personalul veterinar pentru a începe rapid un plan intens de tratament care ar putea să-l vindece cubby, fie să-l omoare.

Determinând că simptomele câinelui au arătat o infecție parazitară severă în creier, au început să administreze doze mari de medicament anti-parazitare Ivermectin. Ivermectin este utilizat pentru a trata condiții cum ar fi mange, paraziți intestinali și viermi de inimă.

În timp ce în condiții de siguranță în doze mici, acesta poate fi toxic sau are consecințe grave, cum ar fi orbirea atunci când sunt administrate în doze mari.

După o injecție, Cubby a arătat îmbunătățiri, dar nu suficient pentru a asigura succesul. Din nou, voluntarii au privit în ochii lui pentru răspunsul și au văzut că încă părea să se lupte pentru a trăi. Au continuat injecțiile.

După a doua doză, sa ridicat și a încercat să meargă pentru prima dată. El a fost apoi transferat într-o casă fosteră, cu îngrijirea de zi cu zi supravegheată de Dr. Smith la Sienna Plantation Spitalul de animale.

Cubby a câștigat puterea zilnic. Deși el a arătat încă deficiențe neurologice, el a făcut suficientă îmbunătățire pentru medici pentru a determina că poate continua să conducă o viață fericită și completă.

După ce s-au făcut destule progrese, Cubby a primit lumina verde să se supună unui tratament pentru boala de vierme. Această infecție ușor de prevenit (și netratată) a fost ceea ce a cauzat starea sa traumatică.

RECOMANDAT: 25 cele mai grave simptome de sănătate a câinelui care nu pot fi ignorate

Câinele s-au predat și pe moarte într-o roabă primește salvare miraculoasă

Deși recuperarea lui Cubby a fost una lungă, este acum gata să adopte! Cubbolul de astăzi este practic nerecunoscut de la câinele care a sosit aproape mort într-o roabă.

Talea inspirată a lui Cubby dovedește că dragostea poate fi factorul decisiv dintre viață și moarte. Acest câine nu a cunoscut dragostea înainte de a ajunge la Harris County Shelter. El a trebuit să moară aproape înainte de a ști cum este să fie îngrijit. Dar voința lui de a trăi combinată cu compasiunea de îngrijire a ființelor umane la lăsat în recuperare și la împins înainte de viața incredibilă cu adevărat pe care o are înaintea lui.

Datorită voluntarilor adăpostului, salvarea prietenilor lui Val și un personal veterinar dedicat, Cubby avea toți îngerii gardianului trebuia să facă o recuperare miraculoasă. Povestea lui de adopție afirmă că Cubby a dovedit că "indiferent de cât de crud sau să nu fie unii (oameni), ei vor fi întotdeauna depășiți de cei care doresc să facă bine, cei dispuși să dea timp și bani pentru a ajuta cei care au nevoie."

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câinele s-au predat și pe moarte într-o roabă primește salvare miraculoasă