Top 5 cel mai bun câine jerky tratează (realizat în sua)

Populele câinelui Jekky tratează un rău rap în ultimii ani. Multe produse au fost reamintite, iar unele au fost chiar legate de boli grave la câini. Dar acest lucru nu înseamnă că tratează câinele jeky nu sunt sănătoși pentru câini; înseamnă doar că trebuie să faceți cercetarea dvs. și să vă asigurați că cumpărați cel mai sigur Cel mai bun câine jerky tratează de la producătorii de renume.

Totul a început în 2007. Rapoartele au început să vină la agențiile de guvernare că unii dintre câinele jeky tratează câinii bolnavi. Majoritatea animalelor de companie au suferit o supărare gastro-intestinală minore care au inclus vărsături și diaree. Unele animale de companie au fost diagnosticate cu chestiuni hepatice și renale din cauza tratamentelor specifice.

Cel mai bun câine jerky trateazăDupă Investigarea numeroaselor rapoarte și în căutarea produselor afectate de nenumărate recheme, sa stabilit că ingredientele folosite în fabricarea câinilor tricouri au fost toxice. Aceste ingrediente au venit dintr-o țară cu reglementări foarte lenjate asupra alimentelor pentru animale de companie - China.

Aceasta înseamnă că toate tratează câinele jekky nu sunt sigure pentru câini?

Absolut nu. Cu toate acestea, înseamnă că proprietarii de animale de companie trebuie să fie deosebit de atenți cu privire la produsele pe care le aleg și să evite toate consumabilele cu ingrediente din China. Cel mai bun câine jerky tratează pe această listă sunt toate gustările sigure și sănătoase, iar acestea includ:

Câine jerky tratează Preț Calitate Rating
ROCCO & ROXIE Gourmet jerky tratează $$ A+ 4.8/5
Împărăția animalelor de companie premium tratează $$. $ B+ 4.3/5
Tradițiile agricole din SUA au făcut carne de pui tratate $$$$$ B 4.6/5
Top Chews Chicken Jerky $$$$$ B 4.6/5
Împărăția animalelor de companie premium rață jerky tratează $$. $ B+ 4.4/5

* Faceți clic pe cel mai bun câine jerky tratează pentru mai multe informații, prețuri și detalii. Derulați mai jos pentru a citi recenzii.

Alegerea celui mai bun câine jefuit tratează că sunt sigure pentru câini

Alegerea celui mai bun câine jefuit trateazăJeky Dog Trates sunt una dintre cele mai populare opțiuni pe care le cumpără proprietarii de câini pentru animalele de companie, deoarece sunt bogate în proteine ​​slabe și aminoacizi esențiali și sunt un supliment mare la dieta câinelui tău. Asigurați-vă că ați ales numai câinele în condiții de siguranță, făcute în America.

"Am investigat aceste boli din 2007, iar singurul lucru pe care îl au în comun este faptul că animalele de companie au mâncat jerky trateze din China", a spus Echipa FDA (sursă)

Mai departe Studiile în acest lucru au confirmat că tratează câinele de la China-fabricat sunt complet nesigure pentru ca câinii să consume, deoarece prezintă, de asemenea, amenințarea cu sindromul Fanconi.

Așa că este important să rămâi doar la SUA, făcute de câini jeky și, de asemenea, cei care au cea mai mică cantitate de ingrediente în ele, cu proteine ​​fiind una superioară și cea principală.

& Am sfătuit să cumpere produse realizate în SUA și, de asemenea, evitând urechile de porc din cauza Salmonella, "# 8221; spune Dr. William Amoroso, DVM la Falls Road Spitalul Veterinar (sursă)

Atâta timp cât știi unde au fost proveniți ingredientele și cumpărați de la o companie de renume și confirmați acest lucru, analizând recenziile despre Amazon sau în altă parte a ceea ce spun alți proprietari de animale de companie, tratează câinele jekky sunt sigure pentru câini.

Beneficiile lui Jerky tratează pentru câini peste alte tratamente de câini

Găsirea celui mai bun jalnic tratează pentru câinii care sunt în siguranțăExistă o varietate de tratamente pentru câinii disponibili de astăzi - orice Câine sănătoase tratează care sunt utilizate în mod normal pentru instruire și recompensare, la diferite Uruce de animale Tratamente și chiar hoves câine tratează.

În general, tratamentele jekky pentru câini sunt preferate față de celelalte tipuri de câini, datorită conținutului lor scăzut de calorii, mirosului atrăgător pentru câini și procentul de proteine ​​ridicate (presupunând că ați ales cele potrivite).

În plus, tratamentele jekky sunt oarecum bune pentru curățarea dinților câinilor și menținerea sănătății dentare, dar, în general, specifică câine dentar Tratamente va face o treabă mai bună la acest lucru.

Dar, ca și cu cele mai bune lucruri și, în special, de câine, trebuie să fie administrate câinilor în mod strict. Când vine vorba de un câine jeky, în loc de tratamente bogate în zahăr și carbohidrați, câinii vor beneficia mai mult de consumul lui Tocty pentru el Conținutul de proteine ​​slabe, care este mare pentru pielea câinilor, părul, clădirea musculară și creșterea generală.

Pentru a găsi nu numai un tratament benefic și sănătos pentru câinele dvs., dar și cel care este sigur pentru caini să consume, trebuie să faceți întotdeauna unele cercetare: VET ingredientele din tratate și compania care le face. Ce e pe etichetă? Sunt ingredientele provenite din țări cu reglementări stricte asupra alimentelor pentru animale de companie? Ce spun alți proprietari de animale de companie?

Jekky tratează pentru câini sunt minunați pentru a vă satisface animalul fără a-i da carbohidrați inutili. În timp ce Trei Trates sunt mai dure decât tratamentele obișnuite pentru câini, sunt de obicei consumate repede. Pentru sesiuni mai lungi de mestecare care vă vor ocupa câinele, priviți la lucruri cum ar fi bâzâi bully sau Rawhide Chews (Aveți grijă care pe care le alegeți). Rețineți că, în timp ce tratamentele jekky pot fi date oricând, mestecul de câine vă cer să vă monitorizați câinele.

Căutați cel mai bun câine jerky tratați care sunt făcuți cu ingrediente naturale, sigure și care sunt de preferință Fabricat în SUA. Stați departe de produsele care utilizează o mulțime de aditivi, arome artificiale și culori sau conservanți chimici și care sunt proveniți în China. Este, de asemenea, important să verificați compania pentru a vă asigura că efectuează produse de calitate în alte zone și nu au fost implicate în nici un fel de câine recent reamintește.

Care sunt cel mai bun câine tricot?
Top 5 Statele Unite ale Americii a făcut proteine ​​slabe tratează în siguranță pentru câini

1ROCCO & ROXIE Gourmet jerky tratează

ROCCO & ROXIE Gourmet Jekking Dog trateazăROCCO & ROXIE Gourmet Jekky Dog Tratamente sunt fabricate din carne de calitate premium, fumat lent și prăjiți. Am vorbit anterior despre ei și am făcut-o Full Dog Tratați revizuirea cu ROCCO & ROXIE Finisarea de sus. Aceste cele mai bune tratamente de câini jekky sunt disponibile în variante de carne de vită, de pui și de curcan. Sunt niște bastoane de 7 metri de 7 inci, care sunt bogate în proteine, scăzute pe calorii și grăsimi, au un miros grozav comparativ cu alții și nu conțin gluten, soia, porumb sau grâu.

  • Dog jerky tratează recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

În mijlocul sperierii alimentelor de câine contaminate care vin din alte țări, proprietarii de câini aleg cu atenție ce branduri să aibă încredere. Rocco & Roxie Gourmet Gourmet Dog Tratamente este favorizată de majoritatea proprietarilor de câini, în primul rând pentru că este făcută în SUA, iar ingredientele sale au fost provenite exclusiv în SUA. Părinții părinților de câini au fost atât de fericiți să spună cum acești cel mai bun câine jekky tratează au ajutat animalele lor salvate salvate să câștige mai multă greutate.

Cel mai bun câine jerky trateazăIngredientele minime utilizate în fabricarea acestui tratament jekky fac mai sigur pentru câini. Proprietarii care au oferit acest lucru animalelor lor de companie pentru un timp destul de mult nu au observat nici un stomac deranjat, iritarea pielii sau alte efecte adverse. De fapt, acesta este un favorit al tuturor câinilor. Atunci când dau acest lucru câinilor mai mici, ar fi cel mai bine să sparge aceste tratamente în porțiuni mai mici de dimensiuni de mușcătură pentru a evita sufocarea incidentelor.

Pro:
  • Făcute cu carne americană de calitate superioară în soiuri de pui, curcan și carne de vită
  • Fără porumb, grâu, soia sau gluten
  • Realizate în SUA cu ingrediente din SUA
Contra:
  • Dimensiunea de 7 inch este prea mare pentru câinii mici, dar ele pot fi ușor rupte în bucăți mai mici
  • Este mai puțin frecventată, dar există câteva rapoarte despre aceste tratamente supărătoarele unor stomacuri câțiva

Cel mai bun câine jerky trateazăRevizuirea cea mai utilă despre aceste câini jeky tratează: "Am cumpărat cel puțin o duzină de tratamente diferite în ultimii ani. Să nu spun că câinele meu este pretențios, dar el are favoritele sale. Acestea au devenit favorite și # 8221;

2Kingdom animale de companie premium tratează

Kingdom Animale de companie Premium Dog trateazăAceste jerkies nutritive de la Kingdom Animale de companie sunt fabricate din file de piept de pui premium, glicerină de sare și legume. Nu există boabe, colorante artificiale, aditivi sau aromă adăugată. Simplitatea și ingredientele minime utilizate la fabricarea regatului Animalele de companie Premium Dog tratează o fac mai digerabilă și benefică pentru câini. Este făcute și provenite în SUA prea, ceea ce face ca acesta să fie un produs alimentar fiabil pentru a adăuga la dieta și regimul câinelui.

  • Dog jerky tratează recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Proprietarii de animale de companie sunt convinși că acest lucru este o opțiune mai bună decât alte tratamente. Acești cel mai bun câine jerky tratamente au îmbunătățit foarte mult fitness-ul de bază al câinilor, ca să nu mai vorbim că, de asemenea, să contribuie la consolidarea unui comportament bun atunci când este administrat ca un tratament în timpul antrenamentului. Câinii au nevoie de timp pentru a termina gnawing un tratament, iar proprietarii lor preferă acest lucru. Ei au observat, de asemenea, că împărățiile animalelor premium de câine sunt cele mai bune destinate câinilor cel puțin 5 kilograme în greutate. Câinii mai mici pot avea dificultăți de a mesteca o bucată.

Cel mai bun câine jerky trateazăCei mai mulți cumpărători ai împărăției animalelor de companie Chicken Jeky au folosit acest lucru pentru animalele de companie de peste 5 ani acum. Potrivit acestora, și-a îmbunătățit wellness-ul general al câinilor și, spre deosebire de multe tratate, nu a cauzat probleme de sănătate la animalele lor de companie. Animalele de companie nu pot ajuta la înscrierea cozilor lor, ori de câte ori un regat de pui de animale de companie Jerkick se află la distanța de sniffing, iar proprietarii lor nu puteau fi mai fericiți. Nu e de mirare că o mulțime de comenzi repetate și noi continuă să intre.

Pro:
  • Fabricat cu doar trei ingrediente - File de piept de pui, glicerina de sare si legume
  • Fără cereale, colorarea artificială, aditivi sau aromă adăugată
  • Realizate în SUA din ingrediente din SUA
Contra:
  • Aceste tratamente nu au fost de acord cu stomacul fiecărui câine
  • Unii recenzenți au remarcat că aceste tratamente pot reprezenta un pericol de sufocare pentru rasele mici

Cel mai bun câine jerky trateazăRevizuirea cea mai utilă despre aceste câini jeky tratează: Știu că există o mulțime de speculații și recenzii negative ale acestui produs acolo. Aceasta este singura marcă de pui jerky meu shih tzu va mânca, am încercat aproape orice tip pe & # 8230; & # 8221;

Tradiții 3FARMLAND SUA a făcut carne de pui

Tradițiile agricole Statele Unite ale Americii au făcut ca câinele de pui jerkicJerkies de pui sunt o lovitură sigură cu câini. Dar, nu poți obține nici un pui de pui anunțat. În primul rând, trebuie să provină din carne de pui reală - nu umpluturi cu aromă de pui sau boabe. Apoi, puiul trebuie să fie ridicat numai în SUA și pregătit într-o unitate inspectată de FDA din SUA. Tradițiile agricole Puiul de câine Jekky tratează aceste cerințe perfect. Carnea folosită în aceste jerkies vine numai din cuptorul de pui cultivat din SUA, pentru a-și păstra proprietățile nutritive și gustul autentic.

  • Dog jerky tratează recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

După ce am văzut câinii care se îmbolnăvesc de la consumul de ticăloșii, proprietarii sunt mai precauți atunci când cumpărăm această marfă pentru câinii lor. După ce a căutat cu atenție Web-ul și întrebându-se de la prieteni și de familie, au ales tradițiile agricole din SUA făcute câine de pui Erky și au fost foarte mulțumiți de decizia lor până acum. Câinii au iubit jerkies și nu au fost supuși unor stomacuri deranjante sau probleme de greutate.

Cel mai bun câine jerky trateazăCâinii nu par să reziste aromei naturale și chewiness al tratamentului de pui și sunt întotdeauna încântați să aibă următoarea lor. Comparându-l cu alte produse similare, proprietarii de câini spun că tradițiile agricole jekies scor mult mai mare în cost-eficacitate. Cu toată viața lor, acești cel mai bun câine jerky tratează sunt incredibil de accesibili. Mulți proprietari de animale de companie chiar spun că rezonabilitatea prețului le permite să lase animalele lor de companie overindulge uneori.

Pro:
  • Făcute cu pui real care este ridicat în SUA
  • Realizate în SUA într-o unitate inspectată de FDA
  • Free-free de cereale
Contra:
  • Recendenții spun că aceste tratamente sunt dificil de a rupe în bucăți mai mici și dur pentru câinii mici să mestece
  • Este mai puțin frecventată, dar există câteva rapoarte despre aceste tratamente supărătoarele unor stomacuri câțiva

Cel mai bun câine jerky trateazăRevizuirea cea mai utilă despre aceste câini jeky tratează: Imaginează acest produs! Soția mea și cu mine suntem extrem de particulari în ceea ce privește mâncarea și tratamentele pe care le cumpărăm pentru câinii noștri (Marvin și Tod) Nu este că sunt câini de spectacol pedigreed, ci pur și simplu "# 8221;

4TOP Chews Chicken Jerky

Top Chews Chicken JerkySperierea pe produsele alimentare contaminate are toată lumea care se străduiește pentru produsele provenite și făcute exclusiv în SUA - și Tridatele Jeky nu fac excepție. Chews de sus Puiul de pui se mândrește cu ingrediente de 100% all-organice și niciunul dintre acele umpluturi dăunătoare și conservanți chimici. Carne de pui reală reală suferă un proces de fumat lent pentru a atinge acea bunătate extrem de nutritivă, proaspăt delicioasă și chewy că fiecare jerky ar trebui să fie. Fiecare tratat este bogat în proteine ​​și scăzut în grăsimi. Ajută la o sănătate dentară mai bună și ajută la construirea mușchilor fără a provoca tulburări de stomac.

  • Dog jerky tratează recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Chiar și cei mai drăguți dintre câini iubesc acest tratament, spun proprietari, așa că trebuie să fie cu adevărat delicios. Este, de asemenea, ușor de digerat mai ales pentru câinii cu burtă sensibilă. Câinii care au fost pe vârful chews Chicken Jerky nu au avut nicio problemă cu scaunele curgătoare sau descărcări de gaze necorespunzătoare. Cel mai bun dintre toate, maxilarul, dinții și gingiile primesc stimularea necesară, ceea ce este mare pentru sănătatea dentară.

Cel mai bun câine jerky trateazăTopul de chews Chicken Jekky Trates trebuie să fie unul dintre alegerile de la proprietarii câinilor. Este cu siguranță bine plăcută de câini pentru bunătatea lui tricotă. De asemenea, este mult preferat de către discriminarea cumpărătorilor, deoarece este făcută în SUA din Statele Unite ale Americii. După ce au folosit aceste tratamente jachete de luni, proprietarii de animale de companie atestă că vizitele lor la VET pentru procedurile dentare au fost puține și departe între ele. Că prețul relativ scăzut al acestui jeky face acest lucru într-adevăr o cumpărare cu adevărat înțeleaptă.

Pro:
  • Provenite și făcute în SUA
  • 100% ingrediente all-organice
  • Bogat în proteine ​​și scăzut în grăsimi
  • Ușor digerabile
Contra:
  • Unii recenzenți au fost dezactivați de mirosul puternic al acestor cele mai bune câine jerky tratate
  • Recendenții spun că aceste tratamente sunt dificil de a rupe în bucăți mai mici și dur pentru câinii mici să mestece

Cel mai bun câine jerky trateazăRevizuirea cea mai utilă despre aceste câini jeky tratează: Și am un timp dificil să știi ce evaluare pentru a le da. Când le primesc de la anumiți vânzători, ele sunt o textura medie / roșie închisă, frumoasă și mirosul ca puiul prăjit și # 8230; & # 8221;

5Kingdom animale de companie premium rață jerky tratează

Regatul animalelor de companie Premium Duck Jerky Dog trateazăCâini, în special în etapa lor de creștere, au nevoie de o mulțime de proteine. Cea mai bună sursă de proteină este carnea. Carne de pasăre, cum ar fi carnea de rață, oferă proteine ​​și o variație sănătoasă de la tipurile obișnuite de carne pe care câinii le pot mânca adesea. Deoarece cel mai bun câine jerky tratează ar trebui să-și completeze dieta și să nu-i păstreze doar amuzați, trebuie să fie hrăniți și sănătoși. Fabricat din sânul de rață slabă, glicerina de legume și sare, această jerky este bogată în proteine, dar scăzută pe grăsimi și calorii.

  • Dog jerky tratează recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Benzile sunt slabe și sunt destul de subțiri pentru ca puii să mestece. Acești cel mai bun câine jekky tratează nu conțin aditivi pentru a adăuga aromă și de culoare sau pentru a le păstra. În schimb, Kingdom Animale de companie Premium Duck Jekky Dog tratează sunt pregătite folosind ingrediente naturale și a trecut printr-un proces de deshidratare pentru ao păstra. Din cauza acestor ingrediente limitate, acest tratat jerky este foarte blând pe stomac, chiar și pentru cățeluși și câini de rang înalt.

Cel mai bun câine jerky trateazăProprietarii de animale de companie și îngrijitorii nu găsesc doar împărăția animalelor de companie Duck jefuit nutritive, ei se gândesc, de asemenea, la acest tratament ca un ajutor deosebit pentru instruire. Are același gust superior ca omologul său de pui pe care câinii le place să-l înfrunte ca recompensă. Nu se usucă și are o bună durată de valabilitate. Din acest motiv, este un suport în casele cu câini.

Pro:
  • Făcut cu doar trei ingrediente - piept de rață, glicerină vegetală și sare
  • Ridicată în proteine ​​și scăzută în grăsimi
  • Nu există culori artificiale sau arome
Contra:
  • Recendenții spun că aceste tratamente sunt foarte uscate și au margini ascuțite care ar putea tăia gura unui câine
  • Nu sunt făcute sau provenite în u.S.

Cel mai bun câine jerky trateazăRevizuirea cea mai utilă despre aceste câini jeky tratează: # 8220; acest lucru a devenit un element esențial pentru mine să comand în fiecare lună. Păstorul meu german, numit leu, și joacă un joc pe aproape zilnic. Pur și simplu întreb, nu doriți să jucați "# 8230; & # 8221;


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top 5 cel mai bun câine jerky tratează (realizat în sua)