Dog wart eliminarea: ghid pas cu pas

Negi la câini, cunoscuți și sub denumirea de papilomii virale canine sau papilomatoza virală canină, este relativ apariția comună la puii tineri. Sistemul imunitar al unui câine va clarifica adesea verucile în timp ce sistemul imunitar al catelusului se întărește cu vârsta. Cu toate acestea, acest lucru nu este întotdeauna cazul, unele verici de câine vor rămâne în jur pentru mai mult decât ar trebui, iar unele cazuri sunt mai grave decât altele.

Există mai multe situații în care negi ar putea fi nevoie să fie eliminate, cum ar fi atunci când au fost pe corpul câinelui timp de mai mult de câteva luni sau dacă verucile devin infectate sau iritate.

Când câinele dvs. are un număr deosebit de mare de negi și / sau dacă un câine are negi care se află în locuri care influențează negativ viața de zi cu zi a câinelui, cum ar fi în gura câinelui sau pe picioarele lor sau oriunde care interferează cu oricare dintre activitățile pe care un câine o face pe parcursul unei zile, cum ar fi mersul, mâncarea, consumul, jocul, somnul sau greutatea pot fi de asemenea eliminați.

Cum de a elimina un negru pe un câine
Toate tratamentele disponibile la domiciliu

Oțet de mere

Această opțiune de tratament include mai multe etape, enumerate direct mai jos. Notă: Acest proces va fi inițial fără durere, dar ca ACV se deteriorează negul, pe o perioadă de timp, câinele ar putea să experimenteze senzații ușoare de furnicături și de stingere din acid care lucrează pentru a elimina creșterea. Prin urmare, oțetul de cidru de mere ar trebui nu fi folosit niciodată pe verucile din apropierea ochilor unui câine sau a genitalelor.

1. Se toarnă un pic de oțet de cidru de mere într-o ceașcă curată.

2. Frecați jeleu petrolului pe suprafața întregii pielea care înconjoară negiul tratate pentru a proteja câinii neafectați.

3. Luați câinele să stea sau să se așeze într-o poziție care duce la negi îndreptată în sus, apoi să folosească un ochi sterilizat pentru a scăpa de două până la trei picături de ACV pe partea superioară a fiecărui negru. Lăsați ACV să stea pe nevoi să fie absorbit și să folosiți un prosop de hârtie curat pentru a șterge orice exces care se scurge din zona afectată.

4. Păstrați câinele încă prin distracția lor cu o jucărie distractivă, tratați sau mângâiați timp de 10 minute, pentru a permite ACV să se înmoaie pe deplin în negi; Câinele se poate întoarce apoi la activitățile lor obișnuite.

5. Repetați acest proces de aplicare ACV la negiul câinelui de trei până la patru ori pe zi.

6. Partea de sus a negiului ar putea cădea mai întâi, ceea ce poate provoca ACV să se stingă un pic, dar este important să continuați aplicarea ACV de trei până la patru ori pe zi până când rădăcina negi a fost atinsă de tratament, care va provoca întregul țesutului afectat să se usuce și să cadă din pielea câinelui, rădăcină și toate.

7. Dar mai întâi, pe măsură ce rădăcina negiului se usucă, un spot blister sau roșu se va forma pe pielea câinelui unde se află rădăcina de wart. Proprietarii de câini trebuie să folosească un prosop curat și apă curată și caldă pentru a curăța cu atenție zonele afectate și apoi aplicați ulei de nucă de cocos la fiecare spot blister sau roșu, o dată pe zi până când au vindecat. Uleiul de nucă de cocos are compuși anti-fungici naturali care lucrează pentru a vindeca și regenera celulele pielii.

Opțiuni CAS

Acesta este un supliment pentru câinii care sunt compuși din ciuperci medicinale, care au beta-glucani în ele cunoscute că au efecte antitumorale și antiinflamatorii. În plus, acest supliment poate ajuta la promovarea puterii sistemului imunitar al unui câine, rezultând că sistemul imunitar al câinelui fiind mai capabil de a lupta cu virusul care provoacă negi.

Ulei de ricin

Acest ulei vegetal, care poate fi găsit în mod obișnuit la multe magazine de droguri și produse alimentare, poate fi aplicat topic la verucile unui câine folosind degete sterilizate sau tampoane de bumbac, o singură dată pe zi, la fiecare două zile, până când negi încep să dispară. Administrarea acestui tratament direct la negiul câinelui va înmuia negi, ceea ce scade semnificativ iritarea și mâncărimea cauzată de negi, ajutând la împiedicarea câinelui să zgâriească și să se săpare la negi și să le spargă deschise, ceea ce le-ar face mai rău și lent- în jos sau împiedicați procesul de vindecare.

Celulă avansată

Acesta este un supliment antioxidant care poate fi administrat unui câine pentru a-și intensifica sistemul imunitar, permițându-i să fie mai în măsură să lupte cu papilomavirusul care provoacă negi.

Sistemul imunitar Boost

Vârcolele la câini pot apărea din cauza unui sistem imunitar compromis sau slăbit. Prin urmare, negi de câine pot să dispară dacă sistemul lor imunitar poate fi îmbunătățit prin administrarea de vitamine și alte forme de suplimente de imunitate la câine. Un supliment care poate fi administrat câinilor în acest scop este numit în mod corespunzător "Imunosupport" și se face folosind arabinogalactanii, luteină și ciuperci de shitake, toate fiind ingrediente de imunitate.

L-lizină

Acest tratament vine sub forma unei pilule de 500 mg care trebuie administrată unui câine care are negi de două ori pe zi, până când negi au dispărut.

Psorinoheel

Acest supliment care se face folosind psorinul și sulful, precum și Thuja (care este un tratament care este discutat mai detaliat direct mai jos). Toate cele trei ingrediente din acest supliment sunt anti-virale și pot ajuta sistemul imunitar al unui câine să lupte împotriva negiului.

Thuja

Acest tratament homeopatic care provine dintr-un copac este considerat sigur pentru majoritatea câinilor. Acesta este dat unui câine oral, o dată pe zi timp de o săptămână. Thuja este disponibilă în formă lichidă și peletă. În formă de pelete, un câine trebuie administrat șase până la zece pelete și trebuie să stea în gura câinelui (să nu fie imediat înghițiți) pentru a fi absorbiți prin membranele mucusului, cu 20 de minute înainte de masă.

Proprietarii de câini trebuie doar să dea acest tratament câinilor lor pentru o săptămână, apoi să aștepte două săptămâni pentru a vedea dacă începe să clarifice verucile câinelui și, dacă nu, oa doua doză poate fi administrată. Notă: Nu dați acest tratament câinilor care sunt sau ar putea fi însărcinați, deoarece poate duce la o pierdere a sarcinii.

Vitamina E

Pentru această metodă de tratament, utilizați pur și simplu un cuțit sau un ac steril pentru a străpunge o gaură mică în orice capsulă regulată de vitamina E și aplicați conținutul intern al capsulei de vitamina E direct la verucile câinelui folosind degete sterilizate sau un tampon de bumbac. Această procedură ar trebui făcută de trei până la patru ori pe zi, distanțată pe tot parcursul zilei, timp de două până la trei săptămâni sau până când negiul câinelui sunt curățați.

Alte tratamente Wart de câine
(Administrată de un veterinar)

Antibiotice

În mod specific, un antibiotic numit azitromicină sa dovedit a fi un tratament eficient pentru negirea caninului într-un studiu de cercetare științifică, atunci când este dat câinilor o dată pe zi, timp de până la 10 până la 15 zile consecutive.

Cimetidină

Acesta este un medicament antiacid care poate fi dat câinelui oral și se crede că are un impact pozitiv asupra sistemului imunitar al unui câine, încurajându-l să lupte mai bine de pe papillomavirus.

Zdrobirea hartilor

De asemenea, cunoscut sub numele de vaccinare autovehicule, zdrobirea câtorva dintre negi de câine poate lucra pentru a clarifica tulpina de papilomavirus că câinele are prin eliberarea particulelor virusului în sistemul câinelui, declanșând sistemul lor imunitar pentru a răspunde și a lupta împotriva virusului.

Cryoshirurgy

Această metodă utilizează un instrument special care produce temperaturi extrem de scăzute pentru a îngheța negiul (e) de un câine, distrugând țesutul afectat, provocând legile să se micșoreze drastic și, de obicei, va duce la dispariția negipărilor, toate. Această operație este efectuată în timp ce un câine este sub anestezie locală, deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la câinele dvs. care merge tot drumul.

Electrocauter

Cu această metodă de îndepărtare a negrii, numită și electrochirurie, un medic veterinar licențiat utilizează un instrument care produce o cantitate mică și concentrată de energie electrică care, atunci când este aplicată pe negi va arde țesutul contaminat, îndepărtând efectiv verucile de pe pielea câinelui. Această intervenție chirurgicală este de asemenea efectuată în timp ce un câine este sub anestezie locală, deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la câinele dvs. care merge tot drumul.

Excizie

Aceasta este forma cea mai veche, cea mai lungă folosită pentru verucile de câine din cărți, în care un medic veterinar efectuează o intervenție chirurgicală pentru a tăia în întregime toate țesutul infectat al fiecărui negru, folosind un bisturiu medical pentru a îndepărta fizic toate negi de câine. Cu toate acestea, excizia chirurgicală a negiului necesită ca un câine să fie pus până la utilizarea anesteziei generale, care este mai riscantă și mai costisitoare.

Imiquimod

Acesta este un tratament antiviral și antitumoral care poate fi administrat la verucile câinelui subiectiv a fost demonstrat că accelerează viteza de suprimare a greutății în unele tulpini de papilomavirus canin.

Interferon

Acesta este un alt medicament care poate fi dat câinelui fie oral sau prin intermediul unei injecții, pentru a-și stimula sistemul imunitar.

Acest medicament este realizat folosind un compus chimic care este achiziționat din celulele albe din sânge și este utilizat în mod obișnuit pentru cazuri mai severe de negi și / sau negi care nu răspund la alte tratamente, un medic veterinar va injecta în mod obișnuit acest medicament într-un câine multiple ori pe săptămână, timp de până la 8 săptămâni sau ar putea să învețe proprietarul unui câine cum să administreze injecția la câinele lor pe cont propriu, acasă.

Acest medicament este util prin faptul că poate împiedica ca câinele să aibă o intervenție chirurgicală pentru cazuri severe de negi, dar poate provoca efecte secundare negative la câini, cum ar fi o febră și pierderea apetitului.

Ablația prin laser

Această opțiune este utilizată de obicei dacă un câine are dificil de tratat negi care nu răspund la alte opțiuni de tratament.

Deoarece această opțiune elimină negi la rădăcinile lor, ablația laser este în mod obișnuit cea mai eficientă formă de tratament pentru îndepărtarea completă a negiului și pentru a le menține să se întoarcă prin îndepărtarea fiecărei părți a negiului, din rădăcinile sale. Cu toate acestea, acest tratament necesită, de asemenea, ca un câine să fie bătut tot drumul cu ajutorul anesteziei generale, făcând această opțiune mai riscantă și mai costisitoare, de asemenea.

Reduceți imunosupresia

Dacă câinele dvs. ia orice medicamente imunosupresoare, întrerupeți sau reduceți utilizarea acestor medicamente la câinii care suferă de negi pentru a permite ca sistemul imunitar al câinelui să fie mai bine să lupte împotriva infecției.

Întrebări frecvente despre verucile de câine

Ce sunt verucile de câine?

Vârcolii de câini, numiți și papilomii, sunt negi care se dezvoltă pe diferite zone ale corpului unui câine, în diferite forme, dimensiuni și numere, datorită câinelui care se infectează cu oricare dintre diferitele tulpini de papilomavirus canin, numită și papillomatoza virală canină.

Ce cauzează verucile de câine?

Contractarea unei infecții cu papillomavirus este ceea ce provoacă negi la câini. Câinii contractează papilomavirusul de la alți câini care îl au, printr-o deschidere, o pauză sau o slăbiciune a pielii lor.

Papilomavirusul este destul de puternic și poate supraviețui în medii chiar mai puțin decât cele optime pentru perioade lungi de timp (până la mai multe săptămâni), ceea ce face posibil ca câinii să ridice papilomavirusul într-o mare varietate de locații pe care câinii frecvente, chiar și la săptămâni după Virusul a fost lăsat în urmă de un câine infectat.

Există diferite tipuri de negi de câini?

da. Diferite tipuri de papilomavirus canin, care provoacă diferite tipuri de negi la câini, au fost descoperite. Fiecare tip de papilomavirus diferit se prezintă într-un mod diferit, provocând o formă distinctă a bolii și modalități diferite în care negirea caninului arată.

Negi se vor dezvolta, de asemenea, pe diferite zone ale corpului câinelui, în funcție de papilomavirusul specific canin, câinele a contractat. De exemplu, cele mai frecvente tipuri de negi de câine vor afecta doar gura unui câine, în timp ce diferite tulpini vor afecta numai picioarele unui câine (cunoscute sub numele de Papiloma digitală), așa mai departe și așa mai departe, pe baza virusului câinele are.

Warts de câine arata ca capul unui conopida, în general. Dar unele versiuni ale negiilor de câine care sunt mai puțin frecvente pot fi negi inversate care sunt în mod obișnuit compuse dintr-o bucată fermă cu un punct inversat în mijloc (numit Papiloma inversată cutanată și / sau Verucile endofitice), În timp ce alte tipuri rare de negi de câine pot prezenta ca placi întunecate și scalabile ale pielii care au o suprafață neregulată (numită Papilomavirus plăcuțe pigmentate).

De unde știi dacă un câine are un papillomavirus?

Din păcate, un proprietar de câine nu va ști că câinele lor a contractat un papilomavirus timp de o lună sau două după ce au contractat-o, deoarece este cât timp este necesar pentru singurele semne vizibile ale acestei afecțiuni, care sunt negi.

Unii câini vor avea doar câțiva negi, iar câinii cu aceeași tulpină de papillomavirus vor avea porțiuni întregi ale corpului lor acoperite cu negi densă; Fiecare câine este afectat diferit, probabil pe baza forței sistemului lor imunitar la momentul în care contractează virusul.

Orice câine poate deveni infectat cu papilomavirus canin. Cu toate acestea, este mai frecvent observat la puii tineri ale căror sisteme imune se dezvoltă și la câinii mai în vârstă cu sisteme imunitare compromise și / sau la câinii care suferă de boală care își suprimă sistemul imunitar, făcându-le mai susceptibili de a contracta papilomavirusul.

Vârcolacul de câine pot fi răspândiți la oameni?

Nu. Vârcolele de câine nu sunt contagioase de la câini la oameni și, prin urmare, negi de câine nu pot fi răspândite la un om.

Vârcolacul de câine pot fi răspândiți la alți câini?

da. Vârcolele de câine sunt foarte contagioase între câini, iar negi de câine pot fi destul de ușor la alți câini.

Verdele de câine nu pot fi transmise nici unui alt animal, poate fi răspândită numai de un câine unui alt câine. Odată ce un câine a contractat o tulpină specifică a papilomavirusului canin, câinele devine imun la contractarea acelui tip de harturi de câine din nou, dar este nu imun la oricare dintre celelalte tulpini diferite ale papilomavirusului canin.

Care sunt cele mai bune modalități de a împiedica răspândirea negiilor de câini?

  • Dacă vedeți că un câine are negi oriunde pe corpul lor, nu lăsați câinele dvs. să se joace cu acel câine sau să folosească orice jucării, echipamente sau bovine pe care câinele care are negi a folosit.
  • Dacă pielea câinelui dvs. este deteriorată sau compromisă în orice mod, fie că este vorba de o zgârietură minoră sau o abraziune profundă, este cel mai bine să vă păstrați câinele departe de orice zone pe care le vizitează sau să le joace, cum ar fi parcurile de câine, îngrijirea copiilor, îngrijirea copiilor, Penders, magazine de animale, etc., Pentru a preveni cel mai bine orice fel de papilomavirus să intre în sistemul câinelui prin pielea lor slăbită.
  • Dacă câinele dvs. are negi sau de orice fel, în orice zonă a corpului lor, țineți câinele departe de alți câini și departe de toate zonele pe care alți câini vizitează și le joacă până când toți verucile s-au îndepărtat pe deplin pe cont propriu sau au fost tratați și eliminat de dvs. și / sau medicul veterinar.
  • Hrăniți câinele dvs. o dietă naturală, bine echilibrată, de înaltă calitate (homemade, alimentele de grad umane sunt cele mai bune), dacă este necesar, adăugați suplimente suplimentare și boostre imune pentru a vă asigura că câinele dvs. este în stare de sănătate optimă, care va fi învârtit, provoacă ca sistemul lor imunitar să fie suficient de puternic pentru a lupta împotriva celor mai mulți viruși, inclusiv papilomavirusul canin, pe cont propriu.
  • Nu vă vaccinați niciodată câinele. Prea multe vaccinări vor compromite un sistem imunitar al unui câine, făcându-l mult mai dificil pentru ca câinele să se lupte cu viruși, cum ar fi cei care provoacă negi. Discutați cu un medic veterinar holistic pentru a afla mai multe despre acest subiect și ce puteți face pentru a preveni vaccinarea.

În concluzie, deoarece negiul vizibil care sunt cauzați de papilomavirusul canin, durează în mod obișnuit o lună sau două pentru a apărea după ce câinele a fost infectat cu virusul, acest lucru permite multă ocazie pentru un câine care are un papillomavirus să răspândească virusul în jurul valorii de mulți locațiile de la care alți câini ar putea alege virusul în sus, cu mult înainte ca proprietarii lor să știe că câinele are un papillomavirus.

Cea mai bună modalitate de a împiedica un câine de la contractarea acestei tulburări este să vă păstrați întotdeauna câinele în formă de vârf, să observăm alți câini pentru orice semne de negi și să practicem o mare igienă și obiceiuri de sănătate cu câinele dvs. în timpul casei dvs., curte, și oriunde pe care tu și câinele tău poți să te plimbi.

Citiți următorul: 10 moduri de a face față negânilor de gură de câine

Doriți să împărtășiți acest lucru?

Dog wart de eliminare - un ghid pas cu pas

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Dog wart eliminarea: ghid pas cu pas