Pinch guler pentru câini: tot ce trebuie să știți

Pinch guler pentru câini

Știm cu toții că câinii sunt drăguți și adorabili. Ele oferă scutire de stres oricui se simte în jos și copleșit de probleme. Ei simt sentimentele noastre chiar mai bune decât oamenii și au fost întotdeauna loiali proprietarilor lor.

Dar în timp ce Câinii sunt tovarăși mari, Ele pot, de asemenea, să adauge la stresul pe care trebuie să-l facem mai ales dacă sunt doar cățeluși sau dacă nu le-am dat nici o pregătire adecvată.

Formarea unui câine nu este o plimbare în parc. Unii câini sunt mai hiperactivi decât ceilalți și acest lucru poate reprezenta o problemă atunci când doriți să se comporte. In acelasi timp, sa meargă la oliță ei pot fi un astfel de hassle mai ales când aveți o mulțime de covorașe în casa dvs.

Pinch guler pe un câine

De ce trebuie să-ți antrenezi câinele

Înainte de a merge în căutarea de gulere și leashes, trebuie să înțelegeți mai întâi că fiecare câine ar trebui să fie învățat cum să se comporte. Nu, nu trebuie să le înscrieți într-o școală de formare câinilor și nu trebuie să învețe o mulțime de trucuri. Ei nu fac parte din circ ca să nu le dați acei presiuni.

Dar instruirea câinelui dvs. este importantă. Când îți înveți câinele în cazul în care să te poopești și unde să mănânci, asta se antrenează deja. Disciplinarea acestora în timp ce mergeți în parc este considerată formare. Orice formă de predare pe care o faci cu câinele tău este deja de formare. Dar vorbind cu ei și dând semnale de mână nu vă va face să reușiți. De aceea, formatorii de câini și proprietarii se schimbă la folosirea gulerilor de prindere sau bastoane pentru a-și învăța câinii prin pedeapsă pozitivă.

Ceea ce este pedeapsa pozitivă?

Pedeapsa pozitivă este o tehnică utilizată de formatorii de câini și de proprietarii atunci când se modifică comportamentul câinelui lor. Similar cu oamenii, câinii sunt descurajați atunci când o consecință negativă urmează o anumită acțiune. Aceasta este pedeapsa pozitivă. În psihologie, atunci când o consecință negativă urmează un anumit comportament, persoana sau în acest caz, câinele, evită comportamentul menționat doar pentru a evita consecința negativă. Această tehnică vă descurajează pur și simplu câinele dvs. de a face ceva care nu este în linie.

Pe de altă parte, există o altă condiție de funcționare pe care formatorii și proprietarii o fac. Se numește armătură pozitivă în care ei consolidează comportamentul unui câine, oferindu-le o recompensă după ce comportamentul potrivit este făcut. Puteți vedea acest lucru când proprietarii le dau Câinii tratează ca o recompensă pentru a face un truc, peeing în locul potrivit, etc. Aceste două tipuri de condiționare comportamentală sunt cele mai comune modalități despre modul în care formatorii și proprietarii îi învață câinii cum se comportă.

Unul dintre căile prin care se aplică pedeapsa pozitivă este punerea unui guler de vârf.

Ce este un guler de vârf?

Un guler de prindere, numit și un guler Pong, este un tip de lanț metalic plasat în jurul gâtului câinelui. Este compus din inele metalice mici legate între ele și fiecare are un set de vârfuri care strânge și strânge gâtul câinelui când este tras. Similar cu o brățară de lanț, este ajustată prin îndepărtarea sau adăugarea legăturilor.

O mulțime de controversă se întâmplă atunci când proprietarii de câini vorbesc despre utilizarea unui guler de vârf. Din cauza aspectului său și a simțului pe gâtul câinelui, o mulțime de proprietari de câini simt că nu este corect să o folosească. Cu toate acestea, formatorii de câini susțin că atunci când se face și se aplică corect, gulerul de prindere poate fi un instrument foarte eficient în instruirea câinelui și obținerea comportamentului dorit.

Cum functioneazã?

Odată ce ajustați legăturile pentru a se potrivi gâtului câinelui dvs., le puteți pune deja așa cum ați fi un guler normal. Are un inel mic în partea din spate a gulerului, unde puteți atașa lesa când vă plimbați câinele. Lesa este importantă deoarece servește ca "telecomandă" atunci când doriți să trageți pe guler.

Deoarece gulerul Prong are vârfuri în fiecare legătură care înconjoară gâtul câinelui tău, durerea este simțită în mod egal peste gâtul câinelui tău. Aceasta este spre deosebire de gulerul de alunecare, unde doar o parte a gâtului are vârfuri.

În legătură cu o postare: Cea mai bună lesa de câini

Unele concepții greșite corectate

O mulțime de dezbateri despre utilizarea de gulere de pinch arată că există oameni care au format concepții greșite despre asta. Eu, pentru unul, sa opus folosirii gulerelor de prindere pentru că pur și simplu nu păreau bine și nu arată confortabil pentru câinele meu. Cu toate acestea, propria mea experiență și unele discuții cu formatorii arată că gulerele de vârf sunt doar greșit înțelese de o mulțime de oameni.

  • "Ei mușcă în traheea câinelui tău"

Dacă nu sunteți familiar, traheea este, de asemenea, numită de vânt, deoarece este pasajul aerului din nasul câinelui până la plămâni. Este alcătuit din inele de cartilaj care formează o țeavă.

O greșeală comună despre gulerul de prindere este că doare traheea câinelui. Cu toate acestea, acest lucru nu este adevărat deoarece ciupiturile afectează doar pielea câinelui. Nici o presiune nu ajunge direct la trahee.

Cred că pentru majoritatea gulerelor, nu un singur lucru, de fapt, pune presiune la trahee, dacă nu strânge deja câinele că au o respirație dificilă. Dar chiar și atunci, ca a antrenor profesionist de câini sau un proprietar de câine, nu ți-ai strădui câinele doar să-l antrenezi. Este aproape neetic și foarte ineficient pentru a face acest lucru.

  • "Ele pot fi folosite pe fiecare câine"

Nimic nu ar putea fi mai departe de adevăr. Pinch gulere sunt nu Pentru fiecare câine. Pentru un singur lucru, va răni mult la puii și la câini mici care au gâturi subțiri cum ar fi Dachshund. Folosind un guler de prindere pe ele, va răni cu siguranță, deoarece pielea lor este subțire, iar prungurile ar putea să-i muște în ele. Acest lucru ar putea provoca sângerare sau durere intensă pe câinele dvs., astfel încât să puteți căuta și un alt guler care va fi potrivit pentru câinele dvs.

Cu toate acestea, ceea ce puteți utiliza pe fiecare câine este un fel de disciplină pe care o face un guler ciupit. Puteți folosi întotdeauna pedeapsa pozitivă pe Pohes, deoarece se știe că este una dintre cele mai bune modalități de a le instrui. Dar ceea ce este crucial cu aceasta este că sunteți conștienți de semnele pe care le arată câinele dvs. atunci când sunt în durere. S-ar putea să nu știți niciodată pragul de durere, dar cel puțin să fiți conștienți dacă modul în care le antrenezi este deja să rănească.

Ați putea dori, de asemenea: Coliere de câine

  • "Ei nu-i rănesc câinele atât de mult"

Doar pentru că câinele dvs. nu reacționează nu înseamnă că nu se rănesc. Unii câini nu reacționează la fel de mult pentru că învață să se obișnuiască cu asta. Cu toate acestea, ca un iubitor de câine, ați dori ca câinele dvs. să vă obișnuiți să fiți în mod constant în durere?

Ca proprietar de câine și iubitor, nu aș vrea să le rănesc decât dacă este de a-și corecta comportamentul. De asemenea, dacă semnați pentru ei că ieșiți și par să fie în continuare Jumpy Despre asta, nu-l înșelați pentru entuziasmul pe care îl simt să poarte gulerul de vârf. Ele sunt doar încântați să iasă cu tine și să se plimbe, dar nici un câine nu ar fi vreodată încântat de un guler care îi doare.

  • "Colierele de prindere nu sunt pentru fiecare câine"

Acum s-ar putea să vă întrebați: "Vârful de mai sus spune că gulerele de prindere nu sunt pentru fiecare câine, dar aici spuneți că este o concepție greșită că colierele de prindere nu sunt și pentru fiecare câine?"

Bine, permiteți-mi să explic. Despre ce vorbesc este că dacă folosiți gulerul de vârf ca o modalitate de a vă antrena câinele, atunci nu este cu siguranță pentru fiecare câine. Cu toate acestea, adăugarea pedepsei câinilor pentru a-și corecta comportamentul este Pentru fiecare câine.

Am vorbit cu mai mulți formatori profesioniști și susțin că există instrumente diferite pe care le puteți utiliza pentru câini. Pentru colierele de prindere, ele sunt mai potrivite pentru acei câini care au gâturi grase și blană, deoarece vârfurile nu vor mușca ușor pe pielea lor. Dar când vine vorba de câini mai mici cu gât mai subțire, puteți cumpăra un guler diferit. Cu toate acestea, tipul de formare rămâne același.

  • "Câinele meu nu minte gulerul"

La fel ca ceea ce am spus mai devreme, câinele tău ar putea să nu-ți întrebe gulerul pentru că sunt obișnuiți cu asta. Dacă au și știți că ați folosit gulerul de vârf prea mult timp, atunci ar putea fi momentul potrivit pentru a trece la un nou guler.

De asemenea, s-ar putea să nu deranjeze gulerul pentru că ar putea fi prea slăbit pentru ei să observe. Dacă este cazul, ajustați gulerul astfel încât să se potrivească bine cu câinele dvs. În caz contrar, nu va fi la fel de eficient să le instruiți dacă abia simt vârful inelelor metalice. Puteți regla gulerul de prindere prin adăugarea sau scoaterea inelelor metalice în același mod în care ați ajusta o brățară.

Pinch guler

Argumente pro și contra de a folosi un guler de vârf

Deci, acum să vorbim despre argumentele pro și contra de guler de vârf.

PROS:

  • Este eficient. O mulțime de formatori de câini au fost deja atestați la acest lucru și este un semn sigur pentru dvs. să nu ezitați când utilizați un guler de vârf.
  • Este convenabil. Faptul că aveți o lecție care ajustează presiunea asupra gâtului câinelui, o face convenabilă, mai ales dacă vă plimbați în parc. Doar o ușoară trage de la tine și câinele tău va înțelege deja că nu ar trebui să se grăbească, ar trebui să oprească sniffing, ar trebui să înceapă la lătrat, etc.
  • Presiunea este egală în jurul gâtului. Deoarece vârfurile sunt în jurul gâtului câinelui, presiunea când trageți înapoi este simțită peste tot și nu axată pe un loc. Pentru majoritatea câinilor, acest lucru este preferabil deoarece nu va face rău atât de mult, deoarece presiunea este răspândită.

Contra:

  • Este dureros. Va răni câinele pentru că așa veți obține să învețe din greșelile lor. Există câini care au un prag scăzut atunci când vine vorba de durere, astfel încât să nu fie recomandabil să utilizați un guler de prindere pe ele.
  • Aveți nevoie de un expert pentru a vă învăța câinele. Da, acesta poate fi un dezavantaj mai ales atunci când nu aveți bugetul pentru a angaja pe cineva. Un instructor este o necesitate în utilizarea unui guler de vârf, deoarece utilizarea de utilizatori noi sunt predispuși să facă greșeli.

Experiența mea în utilizarea unui guler de vârf pe câinele meu

Așa că am încercat gulerul de vârf pentru câinele meu. Câinele meu este un retriever de aur, așa că gâtul său nu este subțire și nu sunt câini miniaturali, deci este potrivit să folosiți un guler de prindere pe ele.

Voiam să-mi antrenez câinele cum să merg lângă mine și nu trageți pe lesa De fiecare dată când mergem în parc. Câinele meu este foarte hiper și el tinde să fugă în momentul în care ieșim poarta din față și asta îmi dă un timp atât de greu să prindă (ca să nu mai vorbim să privim foarte prost în fața multor oameni).

Am văzut gulerul de vârf într-un magazin de animale de companie și am întrebat vânzătorul despre asta. Tocmai a spus că a fost pentru câinii de antrenament și că inelele au vârfuri în ele care se strânge spre gâtul câinelui când trageți lesa atașată la ea. Inutil să spun că reacția mea a fost teribilă. Nu mi-a plăcut gândul de a răni câinii și mi-a fost îngrijorat că va lăsa vânătăi.

Cel mai sensibil lucru pe care l-am făcut a fost să-l consult cu un antrenor de câini. Nu aveam de gând să-mi antrenez câinele pentru că nu știam cum să fi angajat așa că am angajat un antrenor profesionist de câini și am întrebat despre gulerul de prindere.

Potrivit formatorului, un guler de vârf este relativ sigur dacă este montat în mod corespunzător și dacă este folosit corect. Ceea ce înseamnă el este că pentru un guler de vârf pentru a fi eficient și nu este rău pentru câinele tău, nu ar trebui să tragi întotdeauna lesa pentru că aceasta va adăuga continuu presiune la gâtul câinelui tău. Ar trebui să existe un spațiu amplu în care câinele tău își poate mișca gâtul liber.

Ceea ce este important în ceea ce privește instruirea câinilor dvs. este că sunteți familiarizați cu gesturile lor. Dacă nu știți încă, atunci puteți afla acest lucru în acest proces în timp ce le umblați cu gulerul de vârf. Când am observat că câinele meu începea să meargă mai repede decât mine, l-am tras încet lesa și am tras-o spre mine. Am auzit un strigăt moale, deoarece durerea era străină câinelui meu. Asta ma făcut să văd semnele pe care câinele meu arată când este în durere.

Antrenorul meu de câine spune că pentru gulerul de vârf pentru a fi eficient, aplicați doar remorci moi pe lesa ori de câte ori observați câinele dvs. să facă ceva greșit. Nu-i da vreodată să le strângeți și nu-l strângeți că sunt răniți sau supărați. Care pur și simplu nu este motivul pentru care au fost construite gulerele de prindere în primul rând.

După câteva săptămâni de a folosi gulerul de prindere, am văzut o mulțime de îmbunătățire cu câinele meu. Pentru unul, el nu mai trage pe lesa ori de câte ori ieșim. El știe că acest lucru ar face ca gulerul să-și prindă pielea. Acum, el merge lângă mine și rareori devine distras de alți câini sau alte lucruri.

În legătură cu o postare: Cel mai bun guler de caine din piele

Coliere de lanț pentru câini

Bucăți de sfaturi

Eu nu sunt expert la câini, dar am consultat cu un număr de formatori să știe că pedeapsa pozitivă și armarea pozitivă este o combinație bună atunci când vă antrenați câinele. Dacă dorești Învățați-vă câinele noi trucuri sau dacă doriți să consolidați un comportament bun, utilizați Armarea pozitivă în care dați tratamente sau dați timp pentru ei ca o recompensă. Acest lucru îi va antrena pentru a continua să facă lucrurile potrivite pe care le fac.

Pe de altă parte, aveți pedeapsa pozitivă care îi va antrena pentru a nu face nimic pe care nu o doriți. Sună dur, dar așa că antrenorii câinilor îi învață ca câinii să fie disciplinați.

Cu aceste două tipuri de corecție comportamentală, trebuie să vă amintiți că funcționează numai dacă câinele dvs. știe exact ceea ce corectați. Da credit câinilor dvs. pentru că vă pot înțelege, de asemenea. Deci, ca un exemplu, imaginați-vă că câinele dvs. se uită într-un loc greșit. Pentru ca ei să știe că acea acțiune particulară este greșită, trebuie să le aduci în locul în care s-au dus și le pedepsește. În acest fel, devine clar pentru ei că nu ar trebui să se potrivească în acea zonă.

Când vine vorba de mers pe jos câinele dvs., un guler de vârf va fi foarte eficient dacă se face bine. Vă recomandăm să aveți un profesionist cu dvs. pentru a arăta cum sa făcut. Nu sari să cumpărați unul și să-l încercați pe câine. Un antrenor de câini ar trebui să fie cel care vă va arăta cum se face, astfel încât să înțelegeți modul corect de a face acest lucru.

Personal, nu mai am ezitări pe gulerele de prindere. Dar dacă încă mai faceți, nu vă obligați să le folosiți pe câinele dvs., deoarece există alte modalități de a le instrui. Puteți căuta diferitele tipuri de coliere de antrenament câine, astfel încât să puteți vedea care se potrivește cel mai bine câinelui dvs.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Pinch guler pentru câini: tot ce trebuie să știți