Modelarea și formarea câinilor: ghidul începătorului

Dogul tău ar putea fi următorul model de câine? Dacă aveți aspirații ale câinelui dvs. fiind următorul puști purina sau următorul cuvânt-câine pentru chewy.COM, și vă faceți pentru a fi un părinte de companie de scenă, atunci este timpul să învățați cum să obțineți laba câinelui în ușa Showbiz. Iată ce ar trebui să știți despre moderarea câinilor și câinele care acționează și cum să începeți.

Noțiuni de bază în modelul câinilor

Există o anumită cale pas cu pas pe care o puteți urma pentru a vă lansa și poooch în modelarea câinilor și afacerile acționează. Urmați pașii de mai jos pentru a vă scoate de pe teren.

1. Snipping "Headshots."

În primul rând, trebuie să puneți împreună modelul câinelui dvs. & # 8220; Pachet, & # 8221; pe care îl veți folosi pentru a vă comercializa animalul de companie. Headshots (esențial un stil de portret PET) sunt una dintre componentele cheie ale acelui pachet.

Există multe modalități de a vă rupe headshot-urile câinelui. Puteți angaja un fotograf profesionist headshot cu un studio, care de obicei costă oriunde $ 200 la 1000 $ pe sesiune. Sau puteți economisi bani prin fotografiere într-o zonă bine luminată, dar există a modalitatea corectă de a face acest lucru.

Asigurați-vă că imaginile dvs. sunt clare și arată o varietate de Situații și expresii care prezintă versatilitatea câinelui. Nu mergeți nici cu pozițiile tradiționale; Încercați să includeți niște snap-uri de perete și unice care vor atrage atenția unui agent.

Modelarea câinilor Headshot Exemplu

Cu atât mai mult diversitate Puteți include în portofoliul de modelare a câinelui, cu atât mai bine șansa de a obține oportunități de audiție. Majoritatea agenților, companiilor, fotografilor și producătorilor caută câini unici care stau în evidență, iar headshot-urile puilor sunt modul în care le puteți dovedi că aveți A & # 8220; câine.

Dacă ați încercat și ați descoperit că nu sunteți buni la ruperea headshot-urilor pentru portofoliul dvs. de modelare a câinelui dvs., încercați să angajați a local Fotograf profesionist de companie care va ști cum să obțină cele mai bune din poochia ta. Iată câțiva oameni: Jenna Regan, Margaret Bryant, sau un studio ca Haute câine. Găsiți ceva similar în zona dvs.

Apoi, odată ce aveți o gamă plăcută de imagini pentru a alege, alegeți aproximativ 3-5 a celor mai bune fotografii de modelare a câinelui și obțineți 8 "x 10" Prints făcut (acesta este standard). Apoi, puteți să le includeți în portofoliul câinelui dvs. și să începeți să le arătați oamenilor pentru a obține audiții de companie.

2. Desenați un "CV de modelare a câinelui."

După ce aveți fotografii pentru portofoliul dvs. de modelare a câinelui, este timpul să începeți să lucrați la cea mai importantă parte a pachetului cel mai important al puilor - CV-ul. Acesta este, în esență, un CV Showbiz care va demonstra potențialilor cumpărători, directorilor de turnare și agenților ceea ce se pot aștepta de la câinele dvs. și de ce ar trebui să vă angajeze animalul de companie.

Ce fel de lucruri ar trebui să includeți la CV-ul câinelui dvs? Sunt Cerințe standard Pentru modelul de modelare a câinilor / CV și trebuie să fie structurate într-un anumit mod:

  • Experiența anterioară de acțiune sau modelare
  • Onoruri, premii, certificări
  • Experiența de formare a câinilor
  • Talente unice, caracteristici unice
  • Orice alte abilități care pot face ca câinele să iasă în evidență de la alți candidați la audiție.

De exemplu, dacă câinele dvs. este confortabil în jurul animalelor de fermă mari, acesta este ceva care vă poate face să ieșiți din alți candidați pentru un loc comercial pus pe o fermă. Dacă câinele dvs. este extrem de bun la un truc unic (călărind un skateboard?), acest lucru ar trebui să fie și pe CV și chiar la vârful abilităților lor unice.

Iată ce arată un CV de modelare a câinilor (Descărcați șablonul de reluare Hi-Res aici):

CV-ul de modelare a câinilor
CV-ul de modelare a câinilor © rum.gocrazyx.info

Dacă nu aveți experiență?

Dacă găsiți CV-ul câinului dvs. CV-ul dvs. aproape de gol, deoarece nu aveți nici o experiență cu câinii de model sau câinii de actori, iar animalul dvs. de companie actual nu a făcut nici o lucrare de modelare / acțiune reală pe care o puteți pune pe CV-ul de modelare a câinelui totuși - nu stresați pentru că este nu e mare lucru și nu sfârșitul lucrurilor.

Amintiți-vă că fiecare FIDO trebuie să înceapă undeva; Nimeni nu sa născut cu experiență. Deci, includeți numai măsurătorile, formarea și abilitățile de acum. Nu inventați lucrurile și nu minti Pentru că este probabil ca regizorul de turnare să vă ceară să dovedească lucruri.

3. Ia câinele tău un agent

Acum aveți pachetul - headshots și reluare. Timp pentru a găsi pe cineva care vă poate ajuta să vă comercializați câinele dvs. și să vă aduceți puii în atenția directorilor, producătorilor și altor jucători showbiz.

Un agent de modelare a animalelor de companie este probabil Cea mai mare cheie pentru succes (sunt adesea denumite Gatekeepers & # 8221;) în modelarea câinilor și comunitatea de acțiune. Uneori, acest lucru ar putea fi, de asemenea, un manager bine conectat. Setarea câinelui dvs. cu un agent sau manager de renume vă va oferi acces la mai multe audiții și audiții mai bune decât dacă selectați un agent mai mic.

Pentru a începe căutarea unui actor de animale / agent de model, hop online și începeți cercetarea pentru A & # 8220;Agenția de modelare a câinilor lângă mine.& # 8221; Găsiți un agent local pentru dvs. pentru a vă accesa mai ușor atunci când este necesar, dar să fiți avertizați că majoritatea agenților de actori ai animalelor sunt situați în orașele mari precum New York și Los Angeles.

O notă despre scamurile Agent / Manager

Afișați afacerea este plină de escroci care întotdeauna arată să facă bani ușor de pe oameni cu vise mari. Acest lucru este deosebit de obișnuit printre & # 8220; Agenți & # 8221; și / sau # 8220; manageri, & # 8221; Deci, fii atent și rămâi vigilent.

Pentru a vă menține și câinele departe de acești artiști înșelători umbriști, există o singură regulă simplă pe care trebuie să o urmați: Nici un agent de reputație sau manager nu vă va cere să plătiți pentru serviciul lor, vreodată.

Agenții și managerii își fac banii numai pe comisioane. Acest lucru înseamnă că un agent de animale vă întâlnește cu dvs. și câinele dvs., decide să vă înscrieți ca clienți și apoi ieșiți și încearcă să vă găsească munca și audițiile. Dacă cărțile dvs. de pui o audiție de modelare sau acționează, face treaba și se plătește, un Agentul primește 10-20% comision în afara plății. Acesta este singurul mod în care agenții de modelare a câinilor reputați și managerii fac bani.

Din nou - nu plătiți niciodată pe nimeni să reprezinte câinele dvs. de model / actor.

Sfaturi privind găsirea unui agent de câine reputat

Când căutați un agent de actor de animale de reputație, încercați să găsiți și să contactați alți actori de animale de succes și să determinați cine le folosesc ca agent.

Întrebați prietenii, formatorii de câini, medicii veterinari, behavioriștii canini sau oricine altcineva într-un domeniu conex pentru recomandări dacă câinii lor clienți sunt deja în industria de modelare sau în domeniul actiunii.

De asemenea, trebuie să întrebați online pe diferite forumuri de câini sau Reddit pentru a vedea dacă oricare alți proprietari de câini au ajuns în modelarea câinilor și vă pot oferi sfaturi specifice. Încercați subredite ca / r / câini și / r / dogadvice Pentru mai multe sfaturi.

În cele din urmă, dacă nu știți de unde să începeți, Actorii de animale internaționale este un bun punct de plecare, cel puțin pentru a citi elementele de bază ale modelării câinilor și de a acționa.

Căutați audițiile

4. Căutați audițiile

Scopul final este de a găsi agentul care vă va primi audiții de top. Cu toate acestea, poate dura ceva timp pentru a găsi un agent și a fi semnat, și răbdarea și perseverența sunt ceea ce este nevoie în această afacere. Așa cum spun ei, este un maraton - nu un sprint.

Pe măsură ce încercați să obțineți pooch-ul dvs. văzut de agențiile mele de modelare a câinilor, puteți căuta și locuri de muncă de modelare a câinelui, lucrări comerciale, introduceți Afișați concursurile de câine, și în alt mod promovați-vă pooch-ul, inclusiv utilizarea social media, de unul singur.

Nimeni nu te oprește să-ți întorci puii într-un a Social Media Superstar, care ar fi extrem de utile în obținerea în continuare (și mai bine plătită). Acest lucru vă va ajuta să obțineți numele câinelui dvs. și să începeți să construiți un fan-bază, care vă crește șansele de a fi semnat cu o agenție de modelare a câinilor de top din Los Angeles sau New York City.

Construi marca câinelui tău

Luați două abordări aici: calea agentului și calea personală și trebuie să lucrați la ambele simultan pentru a vă mări șansele de succes. Ta Scopul este de a construi un brand în jurul câinelui tău. Deci, în timp ce aplicați agențiilor de modelare și actorie a animalelor, căutați audiții și / sau în timp ce agentul dvs. face acest lucru, ar trebui să faceți și mai mult de lucru - obțineți-vă pe social media.

  • Instagram
  • Facebook
  • Snapchat
  • Stare de nervozitate
  • TIC-tac
  • YouTube
  • Site-ul web al câinelui personal

Înregistrați-vă pe aceste platforme și începeți să creați un conținut simplu, amuzant, scurt, cu videoclipuri și fotografii rapide. Continuați să vă pompezi și să le promovați - cu atât mai acãpare, cu atât mai bine. Dacă aveți un agent, asigurați-vă că sunteți conștienți de toate acestea.

Continuați să găsiți audiții și păstrați audiția câinelui

Odată ce ați fost semnat și aveți o agenție de modelare a câinelui, veți avea acces la modelul legitim și mai mare de animale de companie și oportunități de actorie pentru FIDO, inclusiv filme Bigbuster Big Hollywood, reclame pentru mărci uriașe precum Purina sau Coca-Cola, și altele. Aici sunt banii și faima mare, dar este nevoie de muncă.

La începutul acestor "nivel # 8220; # 8221; Audiții, este încă important ca tu Ecranul acele audiții. În plus față de faptul că agentul dvs. caută oportunități de audiție, puteți continua să căutați audiții pe cont propriu și să găsiți în mod similar oportunități uriașe pe site-urile de distribuire.

Cu toate acestea, veți întâlni audițiile de modelare a câinilor sau alte concerte de companie Showbiz, nu luați niciodată câinele într-o audiție dacă știți că este ceva ce ar putea să nu se simtă confortabil. Nu împingeți niciodată câinele dincolo de limitele sale, atât în ​​condiții de sănătate, cât și de vârstă.

De exemplu, dacă câinele dvs. are 10 ani, ele pot fi perfecte pentru o marcă de mâncare de câine senior, dar nu le luați la o audiție pentru o mașină de rafting cu apă albă. Procesul de modelare a câinilor și PET de actorie ar trebui să fie întotdeauna distractiv pentru amândoi; Când începeți să o provocați neplăcut sau de anxietate, devine doar un alt loc de muncă.

Ascultarea formării pentru modelul câinilor

5. Lucrează la ascultare

Chiar dacă câinele dvs. a zburat prin cursuri de ascultare de bază și avansate, este întotdeauna avantajos să urmăriți alte clase care să vă perfecționeze abilitățile câinelui și să le dea practică fiind în jurul străinilor și, în special, un număr mare de oameni.

mai multe abilități Puteți ajuta maestrul dvs. de câine, cu atât mai încrezător vor fi în audițiile lor și cu atât mai probabil veți fi să obțineți partea. Abilități unice, în special, vă pot ajuta să găsiți mai multe audiții de modelare a câinelui și să le rezervați.

Chiar dacă nu mai urmăriți clase formale cu câinele dvs., pentru că "le-au făcut pe toți", ia toate ocaziile disponibile pentru a practica trucuri, comenzi și talente. Cel puțin, ar trebui să lucrați cu câinele dvs. timp de o oră pe zi pentru a consolida ceea ce știu deja.

6. Spălați-vă și spălați-vă

Înainte de a ieși la o audiție, asigurați-vă că vă dați puilor o baie și o perie bună. În acest moment, trebuie să știți exact ce tip de produse, cum ar fi ce șampon de câine și balsam să folosească care va da fido-ul tău cel mai bun aspect și haina strălucitoare și sănătoasă.

Arata sunt esențiale pentru un model de un model sau un actor, deci asigurați-vă că vă spălați cu atenție și faceți față cu tangle, părul mat, și alte probleme care pot împiedica animalul de companie să privească cel mai bine pentru o audiție de modelare a câinilor - vor fi luate fotografii!

După sesiunea de îngrijire completă, fie la domiciliu, fie la un studio profesional, acest lucru va lăsa câinele să privească deosebit de atractiv și să ajute la ieșirea în fotografii; În plus, va reduce, de asemenea, vărsarea pe set pentru audiție. Nu încercați să utilizați produse de baie noi în ziua următoare sau în ziua unei audiții; Ultimul lucru pe care doriți să-l riscați este o reacție alergică la un nou produs de baie sau la rezultate slabe din spălare.

Du-te pentru părți pentru a construi CV-ul câinelui

7. Du-te pentru părți pentru a construi CV-ul câinelui

Când agenția dvs. de modelare a câinilor vă oferă audiții, dacă sunt potrivite pentru talentul câinelui dvs., luați cât mai mulți dintre ei. Când începeți mai întâi modelarea câinilor și acționând, ar trebui să știți că aproape Nici o parte nu este sub tine (sau câinele tău).

Este probabil întotdeauna să fie o mulțime de concurență pentru majoritatea pieselor. Cu toate acestea, atâta timp cât nu vă puneți animalul de companie în pericol, scopul ar trebui să fie pentru câine pentru a câștiga audiția de experiență, întotdeauna să fie confortabilă și să facă conexiuni cu directorii de turnare și producătorii.

Scopul tău este, de asemenea, să te distrezi și să-ți dai câinele șansa de a experimenta o mulțime de situații noi, tot timpul construirea de câine CV-ul de modelare în cazul în care rezervați orice loc de muncă. Câinele dvs. de locuri de muncă mai de succes pe CV-ul lor, cu atât mai multe șanse vor avea la audițiile viitoare, deoarece acestea sunt considerate un model animal sau actor experimentat.

8. Modelarea câinilor și clasele de acționare câinilor

Chiar și cu fiecare clasă de ascultare sub centura lor, ar trebui să urmăriți și modelarea câinilor și animalele de companie care acționează anumite clase cu pooch-ul. Aceste clase vă vor ajuta să înțelegeți mai bine ceea ce va fi viața părintească, dar vă vor oferi, de asemenea, abilitățile specifice industriei câinilor care îi vor ajuta să iasă în evidență de la alte candidate de audiție.

În plus, abilitățile specifice industriei vă vor face câinele mai încrezător în capacitatea lor atunci când recunosc comenzi pe setate și știu cum să se comporte ca răspuns la acestea.

Agenția de modelare a câinilor vă va putea pune în contact cu clasele de acționare de animale și de modelare a câinilor care merită urmărirea sau persoanele specifice ca formatorii de câini care pot lucra cu dvs. și cu pooch-ul dvs.

Dog Modeling FAQ`s

Dog Modeling FAQ`s

Mai jos sunt unele dintre cele mai frecvente întrebări PET proprietarii întreabă despre modelul câinilor.

Ce fel de muncă pot face modele de câini?

Modelele de câine pot face doar despre orice model uman. Ei pot imprima anunțuri, reclame video, stea la evenimente speciale, devin un câine de spot pentru o companie, iau parte la spectacole de teatru, model pe pistă, ia parte la fotografii de acțiune pentru fotografii de reviste, poze pentru fotografiile de ambalare a produselor și a mult mai mult. Modelarea câinilor nu implică numai Posing pentru Photoshoots, ci o gamă largă de proiecte.

Ce tip de câini fac cel mai bine în modelarea sau acționarea animalelor de companie?

Fiecare rasă de câine, dimensiune și vârstă pot găsi un loc în modelarea câinilor sau în acțiunea animalelor; Există într-adevăr o nișă pentru toată lumea. Care a spus, pentru a reuși în "Animal Show Biz", câinele dvs. trebuie să fie un interpret la inimă. Aceasta înseamnă că nu pot fi agresivi sau încăpăţânat, Fiți foarte sociali și prietenoși și aveți o bună înțelegere a comenzilor de ascultare.

Câinele ar trebui să poată să-și păstreze răceala chiar și atunci când există o mulțime de agitație în jurul lor și nu ar trebui să fie ușor surprinși de noi situații. În cele din urmă, pentru a excela, câinele dvs. trebuie să fie condus să vă rog. Dacă câinele dvs. nu are nici o dorință de a vă rog (și unele rase de câine sunt cunoscute să nu fie), ei nu au nimic obligat să-i îndeplinească bine, făcându-l mult mai greu să reușească la modelarea câinilor.

Cât de mult sunt plătite modelele câinilor?

La fel ca și cu concertele de modelare a omului, suma pe care câinele dvs. va fi plăcută variază în funcție de locul de muncă, experiența câinelui dvs. și angajamentul necesar câinelui dvs. pe proiect. De exemplu, dacă câinele dvs. este de a deveni purtătorul de cuvânt într-un contract exclusiv cu un magazin de produse alimentare de companie mare pentru următoarele 12 luni, vă puteți aștepta la un salariu mai mare decât dvs. pentru o reclamă unică în care câinele dvs. este un fundal suplimentar.

Pentru a vă oferi o idee de bază, punctul de plecare pentru modelele de câini tinde să fie de aproximativ 150 de dolari pentru o singură lovitură, potrivit lui Michele Ryan, proprietarul Trenul Pawsitiv.

Ce constă o lucrare de modelare a câinilor tipic "?

Nu există într-adevăr un lucru ca un loc de muncă "tipic" atunci când vine vorba de modelul câinilor. Este un proces de divertisment pentru a urmări, dar este întotdeauna imprevizibil, deci dacă vă place lucrurile de a fi așa și nimic din loc vă face neliniștiți, este mai bine să stați departe de a fi un scenă de câine.

Cum găsiți posturi de modelare sau acționare pentru câinele dvs?

Internetul este cel mai bun prieten al tău atunci când vine vorba de găsirea de locuri de muncă de câine sau de locuri de muncă pentru animalele de companie. Derulați prin diferite panouri de mesaje legate de acțiune FORUMUL DE BACKSTAGE și să se alăture comunităților care acționează animalelor. Căutați online pentru audițiile câinilor, și veți găsi o mulțime de rezultate. Dacă sunteți dispus să vă extindeți raza de căutare în afara zonei dvs. imediate de living, veți găsi că multe oportunități de modelare a câinilor se deschid și.

Cel mai important, găsiți câinele dvs. un agent de acțiune sau modelare a animalelor. Un agent nu numai că vă va ajuta să puneți împreună un portofoliu profesionist pentru câinele dvs. și să vă călăuzească prin proces ca un scenă-părinte, dar vor avea, de asemenea, conexiuni care vă pot obține audiții. Agenții sunt adesea conștienți de audiții viitoare și audiții închise care nu sunt listate pe site-uri publice și forumuri. Ca clientul lor, ei vă pot oferi o oportunitate de a intervieva. O agenție de modelare a câinelui este un gatekeeper în afaceri.

Care este cel mai important lucru pentru orice model de câine care aspiră sau un actor de animale de companie care să aibă la reluarea lor?

Când vine vorba de construirea modelului dvs. de modelare a câinelui și a reluării, este important să arătați Versatilitate și experienţă. Cea mai bună modalitate de a face acest lucru este de a urmări o mulțime de locuri de muncă diferite atunci când încercați pentru audiții și să arătați o mulțime de varietăți în portofoliul lor de fotografii și videoclipuri de acțiune. Includeți bucăți care prezintă talentele câinelui dvs. și le portretizează în diferite situații, de exemplu, în acțiuni de fotografii și videoclipuri, precum și în roluri calme și liniștite, cum ar fi ședința într-o casă de odihnă cu pacienții vârstnici.

O modalitate excelentă de a construi soiul de portofoliu de modelare a câinelui dvs. este de a apărea pentru audiții în orice nișă pe care o puteți găsi atâta timp cât este ceva pe care câinele tău o va face bine și să fie confortabil să faci. Când începeți pentru prima oară, aceste locuri de muncă nu pot plăti prea mult sau altceva. Totuși, vă vor oferi o oportunitate neprețuită de a construi un portofoliu interesant și de a oferi câine experiența de care au nevoie pentru a excela ca o figură publică.

Doar asigurați-vă că vă mențineți confortul câinelui în orice moment; Dacă câinele dvs. prezintă orice semne de stres sau doar fiind incomod, este timpul să opriți ceea ce faceți și să plecați. Modelarea și acționarea câinilor ar trebui să fie distractive; Nu ar trebui să fie niciodată stresantă.

Puncte cheie privind urmărirea modelării câinilor

Ca punct final, vreau să reamintesc oamenilor Siguranță. Când urmărind o modelare a câinelui și o carieră de actorie cu câinele dvs. sau chiar să faceți acest lucru pur și simplu pentru distracție, este mai bine să vă familiarizați cu industria și cum funcționează lucrurile pentru a evita să fie scammed, înșelați sau să vă rugați.

Această industrie poate avea mulți lupi acolo care pradă pe neexperimentat, așa că asigurați-vă că ați studiat cercetarea și, în mod ideal, găsiți o agenție de modelare a câinelui care vă poate avea înapoi în orice moment.

În cele din urmă, chiar și cu laba câinelui deja în ușă, iată câteva lucruri importante de reținut despre această afacere și de a vă urmări aspirațiile de modelare a câinilor și cariera de acțiune:

  • Dacă câinele dvs. nu are abilitățile de bază și avansate de ascultare, trebuie să investiți timpul în acest proces înainte de a începe să urmăriți o modelare a câinelui sau o carieră de actorie.
  • Ar fi mai bine să vă împingeți niciodată câinele într-o situație sau un rol în care să nu fie incomod. Acest lucru nu va duce doar la o audiție proastă; De asemenea, poate crea o reputație proastă pentru câinele dvs. în industrie și poate pune un gust prost în gura câinelui dvs. pentru audiție pentru roluri!
  • Fi întotdeauna politicos. Acest lucru merge pentru tine și câinele tău. Dacă aveți nevoie, luați o clasă pe maniere - amândoi! Modul în care și câinele dvs. se comportă și cum tratați oamenii din industrie au un impact enorm asupra viitorului dvs. Oamenii vorbesc, și niciodată nu știi cine are ce conexiuni, așa că întotdeauna să fie amabil!
  • Nu este sfârșitul lumii dacă câinele dvs. nu face bine cu modelare sau acționare. Există multe alte modalități minunate pentru ca câinele dvs. să-și exercite talentele, inclusiv participarea la sport, devenind un câine de terapie licențiată, formare pentru lucrările de căutare și salvare, sau doar fiind cel mai bun prieten al tău!

Citiți următorul: Cum să începeți în spectacolele de câine

Doriți să împărtășiți acest lucru?

Modelarea și acționarea câinilor - Ghidul final

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Modelarea și formarea câinilor: ghidul începătorului