K-9 kraving dog alimentele sunt rechemate

K-9 Kraving Dog Alimentele sunt rechemate

Pe 5 octombriea, K-9 Hrană pentru câini a anunțat o amintire voluntară a hranei lor de pui de pui. Alimentele de companie a fost rechemat din cauza posibilei contaminări a Salmonella și Listeria monocytogenes. Această rechemare este cea mai recentă într-un șir recent de reamintire a alimentelor pentru animale de companie, dintre care multe au fost cauzate de contaminarea Salmonella. Una dintre cele mai mari preocupări legate de alimentele cu câine crud este riscul de contaminare a salmonella în carnea neplăcută.

Mâncarea de câine retractă a fost expediată între 13-17 iulie 2015 și a fost distribuită numai magazinelor de vânzare cu amănuntul în Maryland. Nu au fost afectate alte produse de la Kraving K-9 și nu au fost raportate încă boli. Compania solicită consumatorilor care au achiziționat produsele recalcate pentru a urma instrucțiunile de manipulare sigure care sunt tipărite pe toate pachetele de alimente Kraving Kraving Kraving atunci când dispun de alimentele câinilor.

LEGATE DE: Ce trebuie să știți despre prevenirea otrăvurilor pentru câini

K-9 Kraving Dog Alimentele sunt rechemate

Compania a devenit conștientă de această problemă după ce au primit notificări din partea Administrației de produse alimentare și de droguri din Statele Unite (FDA) că un eșantion de rutină de patties de pui a fost testat pozitiv pentru Salmonella și Listeria monocytogenes. Consumatorii care au achiziționat produsele retrase ar trebui să întrerupă utilizarea imediat și să se monitorizeze pe ei înșiși și pe ei Sănătatea animalelor de companie îndeaproape.

Salmonelloza este o infecție găsită în canini cauzată de Salmonella bacterii. Boala este zoonotică, ceea ce înseamnă că poate fi, de asemenea, răspândită la oameni. Salmoneloza poate afecta și pisicile. Severitatea bolii determină semnele și simptomele care vor fi prezente în câinele dvs. Cele mai frecvente simptome includ:

  • letargie
  • febră
  • şoc
  • vărsături
  • diaree
  • pierdere în greutate
  • anorexie
  • deshidratare
  • mucus în scaun
  • boală de piele
  • ritmul cardiac anormal de rapid
  • Noduli limfatici umflați
  • Avortul spontan sau avort spontan
  • descărcarea vaginală anormală

Animalele care au intrat în contact cu bacteriile trebuie monitorizate îndeaproape pentru aceste simptome. Dacă încep să afișeze semne pe care trebuie să le contactați imediat medicul veterinar. Dacă sunt lăsate netratate, pot apărea probleme mai grave.

Majoritatea proprietarilor de animale de companie nu își dau seama că mulți câini transportă și vărsau bacterii de salmonella indiferent de Dieta lor. Salmonella este cel mai frecvent contractat de alte animale, nu din alimente. Nu numai că poate afecta câinele care consumă bacteriile, dar Salmonella poate, de asemenea, să influențeze oamenii care au manipulat mâncarea sau au atins o suprafață care a intrat în contact cu alimentele de câine. Spălarea corectă a mâinilor și salubria de suprafață este crucială atunci când se ocupă de orice tip de carne crudă.

K-9 Kraving Dog Alimentele sunt rechemate

LEGATE DE: Top 10 cele mai bune alimente pentru câini pentru câini adulți în 2015

Oamenii care au fost expuși la bacterii ar trebui să se monitorizeze pentru următoarele simptome: vărsături sau greață, diaree sau diaree sângeroasă, febră și crampe abdominale. În cazuri rare, Salmonella poate provoca afecțiuni grave cum ar fi endocardita, infecțiile arteriale, durerea musculară, artrită, Aspecte ale tractului urinar și iritarea ochilor. Consumatorii care prezintă oricare dintre aceste simptome trebuie să caute ajutor imediat de la un profesionist medical.

Părinții PET care au achiziționat produsul reamintit au dreptul la o rambursare completă sau la schimb prin returnarea produsului la comerciantul cu amănuntul pe care l-au cumpărat. Dacă nu mai aveți ambalajul complet, o dovadă a achiziției va fi suficientă și ea. Orice proprietar de câine cu întrebări sau preocupări poate apela echipa Kraving Kraving Relații de Consumer la 1-800-675-1471 de luni până vineri de la ora 8:00 a.M. la 3:00 P.M., Et.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » K-9 kraving dog alimentele sunt rechemate