Comandă naturală, sigură și eficientă pentru pisici

Pisica portocalie zgârierea unui mâncărime

Cea mai bună abordare a controlul puricilor este de a începe cu cel mai puțin toxic și cele mai multe opțiuni naturale, recurgerea la măsuri mai puternice numai dacă nu se realizează un control rezonabil. Ca o condiție prealabilă pentru orice program de control al puricii, vă recomand să vă construiți cât mai mult posibil sănătatea și rezistența animalului printr-o dietă sănătoasă și un stil de viață. Împreună cu asta, este important să practicați o salubritate și curățenie amănunțită.

Un ciclu de viață al lui Flea

Înțelegerea ciclu de viață din purici face clar de ce curățarea este atât de importantă. Placii adulți trăiesc aproximativ trei până la patru luni. În acel moment, ei pun în mod constant ouăle albe mici pe animalul dvs., care arată ca un mătreață sau cristale de sare.Ouăle de purici se termină în larve care trăiesc în fisuri și crăpături de covoare, tapițerie, pături, podele, nisip, pământ și altele asemenea.

Preferințe de hrănire

Deoarece aceste larve mici nu pot sări sau să călătorească foarte departe (mai puțin de un centimetru), se hrănesc cu specile neagră de sânge uscat ("murdărie de flea") care cad împreună cu ouăle în timpul îngrijirii și zgârieturi. După una până la două săptămâni, larvele trece printr-o etapă cocoon (PUPA).O săptămână sau două mai târziu, ei se termină ca niște purici mici care hop în cel mai apropiat corp cald care trece prin (de obicei animalul tău - uneori tu!), mușcă-l pentru o masă de sânge, apoi începeți din nou întregul proces din nou. Acest ciclu durează oriunde de la 2 la 20 de săptămâni, în funcție de temperatura casei sau a mediului. În timpul verii - sezonul de purici - întregul ciclu este de obicei doar 2 săptămâni. Asta de ce purici cresc atât de repede la acel moment.

Curățarea ouălor

Vestea proastă este că, indiferent cât de mulți purici adulți reușești să ucidă, numeroase purici viitoare se dezvoltă simultan în mediul înconjurător. Vestea bună este că aceste ouă, larve, pupa și murdăria de purici se hrănesc pot fi aspirat de un aspirator sau spălate în spălătorie.Și pentru că puricile în curs de dezvoltare sunt atât de imobile, ele sunt cele mai concentrate oriunde dormiți animalul dvs., așa că știți unde să vă concentrați eforturile.

Cum să tratați cuterebra în animale de companie

Curățarea interioară

Aliatul dvs. important în Bătălia împotriva fleacurilor este curățenia, atât pentru animalul dvs., cât și pentru casa dvs., în special în zonele de dormit ale animalului dvs. Curățarea regulată întrerupe ciclurile de viață ale puricilor și se reduce foarte mult asupra numărului de purici adulți care se termină pe animalul dvs. de companie, mai ales dacă acționați înainte de începerea sezonului de purici. Deci, începeți programul cu acești pași nontoxici.

Curățați covoare și mobilier

Steam Curățați covoarele la debutul sezonului de purici (sau ori de câte ori începeți programul de control al puriciului). Deși este oarecum costisitoare, curățarea cu abur este eficientă în uciderea ouălor de purici.

În vid și curățați podelele și mobilierul cel puțin o dată pe săptămână pentru a ridica ouăle de purici, larve și pupae. Concentrați-vă pe zonele în care animalul dvs. de companie doarme și utilizați un atașament pentru a ajunge în crăpături și colțuri și sub mobilier greu.

Dacă există o infestație grea, este posibil să doriți să puneți un guler de purici (sau o parte dintr-un guler de purici) în sacul de vid pentru a ucide orice purici adulți care se rătăcesc și ar putea să se târască. Sau altfel eliminați imediat sacul sau conținutul său, deoarece poate oferi un mediu cald, umed, umplut alimentar pentru dezvoltarea ouălor și a larvelor. Podele de vinil Mop.

Lenjerie de pat

Spălați-vă așternutul de animale de companie în apă caldă, cu săpun cel puțin o dată pe săptămână. Uscat la căldură maximă. Căldura va ucide toate etapele vieții de purici, inclusiv ouăle. Amintiți-vă că ouăle de purici sunt foarte alunecoase și pot cădea cu ușurință de așternut sau pături. Atât de cu grijă să se rostogolească cu atenție pentru a păstra toate ouăle de purici conținute pe drumul spre mașina de spălat.

Baieți animalul dvs

Scăldați animalul cu un șampon natural de control al purocilor. Utilizați un șampon nontoxic așa cum este recomandat mai sus, cum ar fi unul care conține D-Limonen (numai câini).

Utilizați un pieptene de purici

Utilizați un pieptene de purici pentru a prinde și ucide purici care se află pe animalul dvs. de companie. Majoritatea magazinelor de animale de companie transportă pieptene speciale dințate, care captează puricii pentru eliminarea ușoară. Faceți un obicei obișnuit de combinare a PET de companie în timp ce vizionați televizorul sau discutați la telefon. În funcție de gradul de infestare și de timpul anului, acest lucru ar putea fi zilnic (la debutul sezonului de purici), săptămânal sau lunar.

Ușor, dar bine pieptene cât mai multe zone pe măsură ce animalul dvs. de companie va permite, în special în jurul capului, gâtului, spatelui și a posterioară. Pe măsură ce prindeți băieții mici, trageți-le de pe pieptene și le scufundați într-un recipient de apă fierbinte, cu săpun (sau să vă înmuiați pieptenei și trageți puriciul sub apă). Acoperiți-vă poala cu un prosop vechi pentru a prinde niște aglomerări de păr și murdărie de flea și pentru a șterge pieptenele pe măsură ce lucrați.

Când ați terminat, spălați apa de săpun și purtați-o pe toaletă.

Dacă animalul dvs. merge în aer liber, urmați acești pași, de asemenea.

Întreținere în aer liber

  • Movie și apă pe gazonul în mod regulat. Iarba scurtă permite lumina soarelui să pătrundă și să încălzească solul, care ucide larvele. Udarea îneacă purici de dezvoltare.
  • Încurajați furnici. Poate că ar trebui să spun "nu descurajează furnici."Ei iubesc să mănânce ouă de purici și larve. Acesta este un alt motiv pentru a nu folosi pesticidele care ucid toate insectele din curtea ta.
  • "Sterilizați" pete de dormit pe pământ. Dacă animalul dvs. de companie îi place să doarmă sau să stea într-o anumită zonă goală sau nisipoasă, acoperă ocazional locul cu o foaie mare de plastic negru într-o zi caldă și însorită. Rake în primul rând frunze moarte și alte resturi. Căldura care se bazează sub plastic face o treabă excelentă de ucidere a puricilor și a larvelor. Desigur, acest lucru nu este adecvat să se folosească acolo unde doriți să păstrați iarba sau plantele live.
  • Aplicați varul agricol pe zonele ierboase sau umede. Acest lucru ajută la uscarea puricilor. Rake în primul rând frunze moarte și resturi ierboase.

Tratamente sigure de purici

Împreună cu pașii de mai sus, ați putea încerca aceste metode pentru a respinge puricii care ar putea încerca să sară înapoi pe animalul dvs. de companie, în special cei mai greu de ucis care se află în curtea din spate.

Produse de purici pe bază de plante

Utilizați o pulbere de purici pe bază de plante. Le veți găsi în magazinele de animale de companie și în magazinele naturale de alimente sau vă puteți face propria dvs. Combinați o parte a fiecăruia dintre acești dintre aceste ierburi pudră, după cum puteți găsi: Eucalipt, Rosemary, Fennel, Dock galben, Welwood și Rue. Puneți acest amestec într-un borcan cu agitat, cum ar fi un borcan pentru fulgi de pătrunjel.

Aplicați pulberea de purici cu ușurință la stratul de animale de companie, perpărând înapoi cu mâna sau pieptenele și îl strop în baza firelor de păr, în special pe gât, spate și burtă. Pentru a combate infestațiile severe, utilizați de mai multe ori pe săptămână. După aceea, puneți-vă prietenul de animale afară pentru o vreme, astfel încât chiriașii nemulțumiți să se prăbușească în curte și nu în casa ta. Unele pulberi de purici pe bază de plante conțin, de asemenea, piretrine naturale, care nu sunt puternice de purici, dar par să le descurajeze foarte mult.

Utilizați un guler de purici pe bază de plante. Acestea sunt impregnate cu uleiuri pe bază de insecte-repellente. Unele sunt făcute pentru a fi "reîncărcate" cu uleiurile și folosite din nou. Cumpărați-le la magazinele alimentare naturale.

Lemon de piele tonic

Încercați un tonic natural de piele. Herbalistul de animale Juliette de Bairacli-Levy recomandă acest tonic de piele de lamaie, pe care mulți clienții mei le folosesc cu succes pe animalele de companie pentru un toner general al pielii, parazitul repellent și tratamentul pentru Mange.

Bacsis

Subțire felie o lămâie întreagă, inclusiv coaja. Adăugați-l la 1 halbă de apă înfloritoare și lăsați-o abruptă peste noapte. A doua zi, burete soluția pe pielea animalului și lăsați-o să se usuce. Puteți folosi acest zilnic pentru problemele severe ale pielii care implică purici. Este o sursă de substanțe naturale de ucidere a purici, cum ar fi D-Limonen și alte ingrediente de vindecare găsite în întreaga lămâie.

Drojdie și usturoi

Adăugați o drojdie de nutriție sau de drojdie și usturoi în dietă. Unele studii arată suplimentarea de drojdie reduce semnificativ numerele de purici, deși alții nu indică niciun efect. Experiența mea cu utilizarea drojdiei este că are un efect favorabil, mai ales dacă sănătatea animalului este bună. De asemenea, îl puteți freca direct în părul animalului. Mulți oameni laudă, de asemenea, valoarea usturoiului ca un repellent de purici, deși studiile până acum nu susțin acest lucru.

Dacă aceste metode nu controlează suficient purici, luați pașii următori.

Sare minerală

Obțineți covoarele tratate cu o sare minerală specială anti-puric. Au existat unele evoluții în controlul siguranței. Clienții mei raportează succesul cu un serviciu care se aplică sau vinde săruri minerale relativ neoxice pentru tratarea covoarelor. (Fleabustre este recomandată compania.) Eficace pentru până la un an, produsele ucide în siguranță purici și formele lor în curs de dezvoltare pe o perioadă de câteva săptămâni.

Pământ de diatomee

O dată sau de două ori pe an, presați pământul de diatomee natural, nerafinat de-a lungul pereților, sub mobilier și în fisuri și crăpături pe care nu le puteți accesa cu un vid. Acest produs, care seamănă cu rockul chalky, este într-adevăr rămășițele fosilizate ale algelor unice. Deși contactul direct cu pielea este inofensiv pentru animalele de companie și oamenii, este o veste proastă pentru multe insecte și larvele lor, inclusiv purici. Particulele fine din pământ ucid insecte prin atacarea stratului de ceară care acoperă scheletele lor externe. Insectele se usucă și mor.

Nu recomand să folosesc pământ de diatomee frecvent sau direct pe animalul dvs. - în cea mai mare parte datorită prafului iritant care poate fi respins de amândoi. Este, de asemenea, murdar. Aveți grijă să vă respirați. Purtați o mască de praf atunci când aplicați. Nu este toxic, dar inhalarea chiar și forma naturală, nerafinată a acestui praf poate irita pasajele nazale.

Avertizare

Nu utilizați tipul de pământ de diatomee care este vândut pentru filtrele de piscină. Acesta a fost foarte bun, iar particulele mici pot fi respirate în plămâni și pot provoca inflamație cronică. Utilizați un pulverizat sau pulbere care conține piretrine sau pirenum natural. Acestea sunt cele mai puțin toxice din toate insecticidele utilizate pe animalele de companie și se găsesc atât în ​​produsele convenționale, cât și în produsele naturale de control al puricii.

Pentru un efect mai durabil, utilizați un produs microîncapsulat, care este probabil etichetat "Eliberare lentă."Repetați aplicațiile pe măsură ce utilizați simultan sistemul de tratare a covorului sau Pământul de diatomee. Acest lucru va ajuta la uciderea purtătorilor adulți și a dezvolta purici în același timp.

Retipăriți de la: dr. Ghidul complet al lui Pitcairn pentru sănătatea naturală pentru câini și pisici de Richard H. Pitcairn, D.V.M, Ph.D., și Susan Hubble Pitcairn

Richard H. Pitcairn, D.V.M, Ph.D., a deschis Centrul de Sănătate Naturală de animale, o clinică care oferă doar îngrijire animală holistică, în 1985. Recent retras din practică, predă cursuri postuniversitare în medicina homeopatică la veterinarieni. Susan Hubble Pitcairn a fost un contributor major la primele două ediții ale acestei cărți. Pe măsură ce cea de-a treia ediție se îndreaptă spre presă, își împărtășește timpul între activitățile artistice și sprijinul schimbării sociale pozitive. Pentru mai multe informatii va rugam vizitati DrpitCairn.COM

Dacă bănuiți că animalul dvs. este bolnav, apelați imediat medicul veterinar. Pentru întrebări legate de sănătate, consultați întotdeauna medicul veterinar, deoarece au examinat animalul dvs. de companie, cunosc istoricul sănătății animalului și pot face cele mai bune recomandări pentru animalul dvs. de companie.

Uita-te acum: Care este pisica ta spunând?

Surse de articole
Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
  1. Placă de pisiciManualul veterinar, 2020

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Comandă naturală, sigură și eficientă pentru pisici