Revizuire: cel mai bun prieten apparel câine de mers pe jos mănuși

În funcție de regiunea în care locuiți, mănușile sunt o necesitate atunci când vă plimbați câinele în lunile de iarnă. Trebuie să vă protejați mâinile, dar unele mănuși sunt foarte incomod. Mănușile greșite pot chiar să se țină dificilă pe o leșie a câinelui. Cel mai bun prieten de îmbrăcăminte a făcut o pereche de mănuși în special pentru părinții de companie și câinele.

Aceste mănuși de mers pe jos vă permit să păstrați o prindere strânsă pe lesa, oferind în același timp o protecție impermeabilă pentru mâini. Nu m-am gândit niciodată să cumpăr mănuși înainte, mai ales doar pentru că m-am plimbat câinii, dar am fost cu siguranță interesat să dau o încercare de această pereche.

După cum veți vedea în revizuirea mea de mai sus, ei vin la îndemână pentru orice activitate în aer liber atunci când este rece afară. În această recenzie, vă voi spune ce face ca acești cei mai buni mănuși de îmbrăcăminte să iasă din orice altă pereche de pe piața pe care am încercat-o.

MAI MULT: Cele mai bune mănuși de mers pe jos pentru orice vreme

Cel mai bun prieten Apparel Dog Walking Walking Review

Cel mai bun prieten Apparel Dog Walking Walking ReviewPrimul lucru pe care îl puteți observa în revizuirea videoclipului este cât denici sunt aceste mănuși pe mâini. Ei trebuie să fie așa. Acest produs este menit să fie montat în formă pentru a vă menține mâinile mai calde. Din moment ce ei rulează mici, compania recomandă să comande o mărime mai mare decât purtați de obicei.

Exteriorul mănușilor este 100% poliester, iar interiorul este 100% poliester fleece. Am fost cu adevărat mulțumit de vârfurile degetelor, care vă ajută să luați și să deschideți cu ușurință pungi. Urăsc să-mi iau mănușile pentru a curăța după câinele meu.

Vorbind despre pungi de poop, există un buzunar pe spatele fiecărei mănuși pe care le puteți face câteva pungi de poop în. Acest lucru face ca un acces foarte ușor atunci când câinele dvs. își face afacerea.

Celelalte 3 degete sunt compatibile cu ecran tactil smartphone. Aceasta este o caracteristică de mănușă necesară pentru mulți oameni. După cum puteți vedea în fotografia de mai sus, palma are, de asemenea, o aderență din cauciuc pentru a preveni alunecarea câinelui dvs. de alunecare din mâini.

LEGATE DE: 5 cele mai bune cizme impermeabile pentru câini de mers pe jos în ploaie sau zăpadă

Fleece degetul mare aproapeLocuiesc în Maine. Avem o mulțime de zăpadă aici, așa că este important pentru mine să am mănuși impermeabile. Așa cum am demonstrat în recenzia mea video, folosesc aceste mănuși când joc cu câinii mei de data asta a anului. Nu numai că păstrează mâinile calde, le păstrează, de asemenea, să se usuce.

În fotografia de mai sus puteți vedea degetul mare aliniat al fleecelui. Dacă trebuie să ștergeți sudoarea de pe frunte sau să curățați un nas curbat, acest deget de fleece vine la îndemână.

Nu veți găsi încă aceste mănuși pe Amazon, dar ele sunt vândute prin Site-ul companiei. De asemenea, puteți găsi în magazinele locale de animale de companie. Ei vin în prezent pentru 44 de dolari.95 online.

Știu că prețul nu se va potrivi în bugetul tuturor. Este foarte scump pentru o pereche de mănuși. Cu toate acestea, mănușile sunt făcute cu materiale durabile pentru a dura mai multe ierni. Dacă vă plimbați câinele de mai multe ori în fiecare zi sau sunteți un Walker profesionist câine, cred că aceste mănuși ar merita cu siguranță investiția.

Citiți următorul: 19 moduri de a vă menține câinele sănătos în timpul lunilor de iarnă

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: cel mai bun prieten apparel câine de mers pe jos mănuși