Top 7 cel mai bun câine gratuit de cereale tratează

Proprietarii de animale de companie încep să plătească Mai multă atenție la ingredientele din mâncarea câinelui și tratează câinele. Unul dintre cele mai controversate ingrediente găsite în aproape toate produsele alimentare pentru câini este cereale. Unii experți spun că este benefic pentru nutriția caninei, în timp ce alții spun că toți câinii ar trebui să mănânce o dietă fără cereale. Indiferent dacă câinele dvs are nevoie să mănânce cereale fără motive medicale sau doar preferi să-l hrănești Cel mai bun câine fără cereale tratează, aici este ceva ce trebuie să știți despre asta.

Cel mai bun câine gratuit de cereale trateazăCred că toți putem fi de acord că alimentele holistice, de gradul uman, de câine organic sunt cele mai bune pentru animalele noastre de companie în majoritatea cazurilor. Nu numai asta, dar Există, de asemenea, cercetarea spunând că tratamentele de câine fără cereale sunt mai sănătoase pentru câinele dvs. decât gustările Doggy care includ o mulțime de boabe.

De obicei, nu ar trebui să luați decizia despre care dieta este cea mai bună pentru câinele dvs. pe cont propriu și, în schimb, întrebați experții. Veterinarul dvs. sau un nutriționist canin vă poate ajuta să selectați o dietă alimentară pentru câini, care va da Fido nutrienților de care are nevoie în același timp în orice condiții de sănătate pe care le poate avea. Acest lucru este valabil mai ales atunci când luați lucruri cum ar fi cerealele.

Vom acoperia avantajele și dezavantajele a șapte dintre cele mai bune câini fără cereale tratate pentru a vedea care sunt cele mai potrivite pentru majoritatea canininelor. Mai jos puteti vedea comentarii ale acestora si alte cumparatori pentru aceste sapte branduri de tratament:

Cereale tratează câinele gratuit Preț Calitate Rating
Grinzile de bucătărie cinstite $$ A+ 4.4/5
Balanța naturală Limited Ingredient Dog tratează $ B 4.4/5
Cloud Star Cereale Free Buddy Dog tratați $ B+ 4.4/5
Wilderness Blue Buffalo Dog tratează $ B 4.6/5
Puppy Wellness Bites Free Free Free naturale $ A 4.5/5
Hill`s Dieta Dieta de cereale trateaza $ A+ 4.6/5
Mâna de bază de la Wellness friptură de cereale naturale tratează fără cereale $ B+ 4.4/5

* Faceți clic pe cele mai bune câini gratuit de cereale tratează pentru mai multe informații, prețuri și detalii. Derulați mai jos pentru a citi recenzii

Înainte de a vă schimba câinele într-o dietă gratuită de cereale sau doar tratamente gratuite pentru câini, trebuie să discutați despre tranziția cu medicul veterinar pentru a evita complicațiile. În mod normal, dacă nu sunteți interesat să schimbați alimentele câinelui și dieta completă, cele mai bune tratate de câini fără cereale sunt o modalitate excelentă de a adăuga beneficii nutriționale pentru dieta animalului dvs., fără a-și schimba kibul.

Un lucru important de remarcat este acela Cerealele și glutenul nu sunt același lucru. Adesea, oamenii schimbă cele două, dar dacă evitarea glutenului este importantă pentru dvs., amintiți-vă că nu toate tratatele de câine fără cereale vor fi fără gluten. Cu toate acestea, sensibilitatea la cereale este mult mai frecventă la câini decât sensibilitatea la gluten (care este foarte rară), dar asigurați-vă că distingeți între cele două atunci când colectați informații de la veterinarul dvs.

Care sunt cele mai bune câini fără cereale tratate?
Top 7 tratamente nutritive de cereale pentru câini

1 grinzile de bucătărie cinstite

Grinzile de bucătărie cinstite

Bucătărie cinstită Grinzi Free Free Free pentru câini au un ingredient unic, și care este 100% piei de somn sălbatic prins sălbatic din apele Atlantice din Islanda. Acesta este procesat folosind un proces lent de deshidratare pentru a-și păstra bunacitatea naturală și nutrienții și ambalate de către un producător american pentru distribuție.

Este o sursă excelentă de proteine ​​slabe și de acizi grași esențiali de omega 3. Este scăzut pe grăsimi și fără cereale. Grinzile sunt ambalate în patru dimensiuni diferite de la 3.25 uncii la 7 uncii.

  • Cereale Free Dog tratează recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Aceste pielea delicioasă de somn tratează sunt subțiri și crocante, ceea ce le face o alternativă perfectă la Dogul de câine de cruzime grosime. Ele pot fi tăiate cu ușurință în bucăți mai mici pentru a se asigura că puii nu se sufocă într-un mod mare accidental. Mulți preferă Grinzile de bucătărie cinstite pentru câinii și câinii de rasă mai mici și pentru câinii de rang înalt, care ar putea fi prea bătrâni pentru a mesteca viguros pe tipuri de tratamente mai dure.

Acest lucru se dovedește, de asemenea, să fie mai blând pe burtă queasy, deoarece există un singur ingredient acolo și care ar trebui să fie mai ușor de digerat. Unii proprietari de animale de companie găsesc mirosul prea pește pentru confort; Câinii lor, cu toate acestea, nu se pare că o minte. Ei cu nerăbdare, chomp pe peștele lor mestecați ca viața lor depindea de ea. Oamenii lor acceptă și recunosc că, într-adevăr, animalele lor de companie arată mai fericite și mai sănătoase cu tratamentul lor.

Pro:
  • Ingrediente unice tratează din 100% piei de somn sălbatic
  • Conținut scăzut de grăsimi
  • Granul gratuit
Contra:
  • Un miros puternic de pește care a fost neapriat pentru mulți cumpărători
  • La fel ca majoritatea celor mai bune câini fără cereale, au existat rapoarte despre câini care nu ar mânca aceste 

Cel mai bun câine fără cereale trateazăCele mai recente revizuiri despre aceste câini fără cereale tratează: "Am doi câini - unul cu alergii severe care tolerează doar proteine ​​de pește. Am cumpărat acești mestecați, astfel încât să poată avea unele tratamente, deoarece nu mai poate avea verde. Ei bine, câinele pe care l-am cumpărat tratamentele pentru că nu-i place (de aici o stea oprit), dar alta mea..... "

2 Balanța naturală a ingredientului limitat tratează

Balanța naturală Limited Ingredient Dog trateazăEchilibru natural Limited Ingredient Dog tratează (luminat) promite o experiență plăcută de mestecat pentru prietenul tău blând. Tratamentele vin sub formă de biscuiți mici gustoase și crocante. Ele sunt ușor de mestecat și nu vor provoca fragmentarea sufocării sau a dinților din cauza tratamentelor excesiv de dure. Acestea sunt, de asemenea, unele dintre cele mai bune câini fără cereale tratează pentru puii cu alergii, indigestie și probleme de piele.

Aceste biscuiți Doggy fără cereale vin în pachete de 8-Oz, 14-Oz și 28-Oz de rețetă dulce și rețetă de pește. Alte variante includ cartofi dulci și carne de pui, cartofi dulci și rață, cartofi dulci și venion și orez brun & mamă de miel.

  • Cereale Free Dog tratează recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Mulți proprietari de animale de companie au cumpărat acest lucru pentru animalele lor de companie ca un tratament și ca o adăugare la dieta lor. Câinii lor iubesc acest tratament bogat în proteine ​​și Balanța naturală Limited Ingredient Dog tratează nu au cauzat maladiile obișnuite pe care le-au experimentat din alte tratamente. Indigestia, alergiile, flatulența și scaunul liber au fost destul de frecvente în tipurile și mărcile anterioare, astfel încât nu găsesc nici un motiv să se întoarcă la vechiul lor tratate sau să găsească alte tratamente.

Deoarece acest brand oferă mai multe variante, ei pot trece la celelalte arome din fiecare moment și apoi. Câinii par să-și placă variația, iar oamenii lor sunt siguri de aceeași calitate de mare în biscuiți și de entuziasmul reținut în animalele de companie.

Pro:
  • Dogul de ingredient limitat tratează
  • Disponibil în cinci arome
  • Nu există arome artificiale, culori sau conservanți
Contra:
  • Mai mulți recenzori nu au fost impresionați că pachetul pe care l-au primit au avut mai mult de un centimetru de crumbs pe fund
  • Ca și în cazul oricăror dintre cele mai bune câini fără cereale tratează, au existat rapoarte despre câini care nu ar mânca aceste 

Cel mai bun câine fără cereale trateazăCele mai recente revizuiri despre aceste câini fără cereale tratează: "Am cumpărat acest produs de peste un an. Îmi place că sunt relații cu ingrediente limitate și câinele meu îi iubește și ei. În ultimele luni, am primit produsul în stare inacceptabilă. Aproape toți câinele tratează..... "

3 Cloud Star Buddy Free Buddy tratați

Cloud Star Cereale Free Buddy Dog tratațiDacă câinele dvs. se confruntă cu stomacul supărat, alergii cutanate sau orice alt simptom al intoleranței din cereale, este posibil să doriți să treceți la Cloud Star Buddy-ul fără cereale. Acestea sunt biscuiți cu cuptor, realizate din unt de arahide reale și din alte ingrediente naturale. Aceste biscuiți sunt destul de scăzute pe calorii și grăsimi și sunt perfecte pentru câinii cu probleme de greutate sau probleme de piele.

  • Cereale Free Dog tratează recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Puii mici și câinii mai în vârstă sunt fanii avidă ai Cloud Star Cereale Free Buddy Dog tratează, și se bucură de chomping pe aceste delicii moi și chewy. Ar putea fi că aceștia sunt mai blând pe gingiile și dinții lor decât au fost tratamentele lor anterioare. De asemenea, animalele de companie par să găsească un gust de unt de arahide atât de irezistibil. Proprietarii de animale care nu-i plac mirosul unor mâncăruri de pește sau carne, ei obișnuiau să-și dea animalele de companie sunt acum dublu fericite că pooches-ul lor se ocupă bine de acești mestecați mirositoare gustos.

Cel mai bun câine fără cereale trateazăMai bine, acestea sunt făcute în buni USA și proprietarii de câini vor opta întotdeauna pentru produsele alimentare care sunt făcute de producători de încredere. Mai mult decât orice altceva, au observat că iritațiile și problemele de burtă asupra câinilor lor au fost reduse remarcabil după doar câteva săptămâni pe aceste tratamente.

Pro:
  • Fabricat din unt de arahide reale și din alte ingrediente naturale
  • Scăzut în calorii și grăsimi
  • Grâu, porumb și soia liberă
  • Fără gluten
Contra:
  • Unii cumpărători spun că compania și-a schimbat rețeta în ultimul an, iar câinele lor nu se bucură de noul tratamente la fel de mult
  • Câțiva recenzenți spun că aceste tratamente nu au fost stocate în mod corespunzător de comercianții cu amănuntul online și au făcut ca câinele lor bolnav, dar când au fost cumpărați de la un magazin de animale de companie locale, acestea au fost bine

Cel mai bun câine fără cereale trateazăCele mai recente revizuiri despre aceste câini fără cereale tratează: "Aceste tratate sunt un hit în casa noastră - Schnauzerul nostru Senior Miniatura a iubit-o întotdeauna, iar chinezii noștri de 3 ani este, de asemenea, un mare fan. Mai recent, am adus ceva în casa mamei mele pentru a vedea dacă ei Chihuahua a plăcut..... "

4 Buffalo albastru sălbatic tratează

Wilderness Blue Buffalo Dog trateazăAcum, aici este unul dintre cele mai bune câini gratuit de cereale tratează pentru acei câini iubitoare de carne. Ei au această iubire înnăscută pentru carne, la fel ca și strămoșii lor. Wilderness tratează de la Buffalo albastru Se hrănește cu privire la această dorință naturală. Compania a venit cu un câine tratați că este în principal carne.

Aceste tratamente gratuite de cereale pentru câini sunt fabricate din ingrediente bogate și bogate în proteine, cum ar fi pui, rață, curcan sau somon. Acesta conține, de asemenea, in de in, care este o sursă excelentă de acizi grași Omega 3 și Omega 6. Fără boabe sau alte materiale de umplutură nu au fost folosite pentru a bloca aceste tratamente, deci sunt mai potrivite pentru câinii alergici la gluten și boabe.

  • Cereale Free Dog tratează recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Wilderness Blue Buffalo Dog Tratamente sunt un produs mândru al SUA și este disponibil în patru dimensiuni. Cumpărătorii spun că varianta de traseu de somon biscuiți devine în special câinii lor coalii lor, chiar și pentru cei mai buni. Ei spun că numai acest lucru le dă tot mai mult motivul pentru a cumpăra Wilderness Blue Buffalo Dog tratează.

Cel mai bun câine fără cereale trateazăUnii se plâng că aceste biscuiți sunt prea sfărâmate și că se întorc în praf în partea de jos a pungii, dar alții au un mod creativ pentru acest lucru. În loc să arunce prăjituri departe și să pierzi mâncarea premium, ei se toarnă deasupra mesei câinelui și au primit un topper de mâncare instantaneu în schimb.

Pro:
  • Din ingrediente bogate în proteine
  • Fără porumb, grâu sau soia
  • Nu există conservanți artificiali sau arome
Contra:
  • Poate fi prea prăjit și adesea își pierd forma după o scurtă vreme
  • Poate fi oarecum scump în comparație cu alte opțiuni

Cel mai bun câine fără cereale trateazăCele mai recente revizuiri despre aceste câini fără cereale tratează: "Puppicul meu de ciobanesc german îi iubește în toate aromele și devine dintr-o dată incredibil de ascultător când se produce pachetul.Ochii largi se uită cu atenție la geantă până când bunurile sunt predate.Sunt fericit știind, împreună cu..... "

5 Puppy Wellness Bites Granuri naturale Free Free Puppy Tratamente

Wellness Puppy Bites Formare gratuită de cereale naturaleAcestea sunt de fapt două dintre cele mai bune tratate de câine fără cereale. Wellness natural pentru animale de companie face aceste tratamente la macile moi și somon și carne de pui crocantă și morcovi. Acestea sunt tratate de dimensiuni de mușcătură care sunt gustări perfecte între mese sau recompense pentru un comportament bun în timpul antrenamentului.

Aceste tratamente populare PET fără cereale sunt fabricate din înaltă calitate, somon premium, carne de miel și pui, superfood-uri cum ar fi afine și cartofi dulci și izgo-uri bogate de omega. Varianta de pui și morcov este crocantă, în timp ce varianta de miel și salmon este moale și chewy. Acesta este un produs al SUA și este acoperit de o garanție.

  • Cereale Free Dog tratează recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Puii sub vârsta de 1 an trebuie să mestece, dar ar avea nevoie de ceva care nu își vor răni gingiile sau vor daune dinților lor. Proprietarii de animale de companie au găsit Wellness Puppy Bites Formare gratuită de cereale naturale a fi tratamentul perfect pentru animalele lor de companie. Acestea s-au dovedit a fi doar dimensiunea potrivită, moale, textura, gustul și digestibilitatea.

Cel mai bun câine fără cereale trateazăAcestea sunt atât de sănătoase încât câinii având aceste tratamente nu au experimentat iritarea sau orice problemă de stomac, nu au câștigat kilograme inutile și nu au avut haina sănătoasă. Proprietarii de animale de companie atribuie acest lucru la beneficiile hrănitoare ale tratamentului și faptul că nu conține boabe și umpluturi, produse secundare din carne și alte ingrediente dubioase.

Pro:
  • Bite-dimensiuni tratate care sunt ideale pentru cățeluși sau pentru formare
  • Produs in SUA
  • Fabricat cu premium, toate ingredientele naturale
  • Nu există produse secundare din carne, porumb, grâu, lactate sau orice culori artificiale și arome
Contra:
  • Mulți recenzenți spun că acestea sunt unele dintre cele mai bune câini liberi de cereale, dar și-au dat gazul teribil de catelus
  • Ca și în cazul tuturor celorlalte produse de pe această listă, au existat rapoarte despre câini care nu ar mânca aceste tratamente

Cel mai bun câine fără cereale trateazăCele mai recente revizuiri despre aceste câini fără cereale tratează: "A fost greu să găsești un tratament pentru a-mi antrena puppurile mele. Cele mai multe dintre tratamentele din magazine le recomandă pentru cățeluși cu 5 luni și mai mult. Mina aveau doar 3 luni. Aceste tratamente au fost mari și perfecte de formare. Câinii mei au fost obsedați..... "

6 Hill`s Dieta de dietă fără cereale tratează

DealAcestea tratează aspectul atât de gură-udare pe care ați crede că au fost pentru oameni. Hill`s consideră că câinii merită doar mâncăruri și trateze sănătoase și nu există niciun motiv pentru care câinii ar trebui să fie lipsiți de alimente sănătoase și de calitate superioară care sunt procesate în cele mai înalte standarde.

Principalul ingredient în cele mai bune tratamente de câine fără cereale este carnea de pui premium și ele conțin, de asemenea, mere. Nu conține boabe, gluten sau ingrediente artificiale. Aceste tratamente în formă de X și texturate sunt adecvate ca mestecați și ca o sursă adăugată de proteine.

  • Cereale Free Dog tratează recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Tratamentele sunt fabricate în dimensiuni mici, astfel încât distribuirea este foarte controlabilă. Aceasta este cu siguranță o alegere prudentă pentru proprietarii de animale de companie care urmăresc greutatea câinelui sau hrănind acest lucru la tipuri mai mici de câini. Nu este nevoie să reduceți tratatul, deoarece o singură bucată este perfectă pentru un câine mic. Câinii mai mari ar putea primi mai multe bucăți. Astfel, o gospodărie cu câini de companie multipli nu trebuie să cumpere un tratament diferit pentru fiecare - Dieta de știință de la Hill`s Dieluri de cereale tratează este perfect pentru toate.

Cel mai bun câine fără cereale trateazăSpre deosebire de unele tratamente, acest lucru nu are un miros murdar, nu este gras, și nu provoacă alergii sau stomac supărat. Este un câștigător printre câini, iar chiar și cele mai finale pooches găsesc acest lucru greu de rezistat. Există o altă rețetă, varianta de curcan, care conține carne de curcan reală și craberries. Este o mare alternativă dacă doriți să vă păstrați câinele să ghicească despre următorul său tratament. Ea face lucrurile mai interesante, dar totuși aderă la aceeași calitate și fiabilitate.

Pro:
  • Puiul real este ingredientul # 1
  • Realizate cu ingrediente naturale
  • Nu există conservanți artificiali, culori sau arome
  • Produs in SUA
Contra:
  • Ușor scump
  • Nu atrăgătoare pentru toți câinii

Cel mai bun câine fără cereale trateazăCele mai recente revizuiri despre aceste câini fără cereale tratează: "Am cumpărat aceste tratamente pentru câinele meu, pentru că el este supraponderal și el iubește tratate pe care l-am dorit să fie în stare să mănânce anumite tratamente pentru că trebuie să-l păstrăm într-o dietă strictă și el nu ajunge să mănânce o mulțime de mâncare ca el folosit pentru so..... "

7 măduva de bază de la Wellness frigează tratamente naturale

Wellness More Marchează fripturi de câine fără cereale naturale trateazăAceste tratamente arată ca biscuiți cilindrici scurți și plini, umpluți cu măduvă de carne de vită reală în mijloc. Acest tratat cu proteine ​​este coaptă la o bunătate crocantă și satisfacerea plinătății care o face să fie plăcută la ultimul bit. Există două rețete disponibile - Carne de vită și Turcia savuroasă.

Ingredientele din aceste produse naturale cele mai bune de cereale pentru câini includ ingrediente de calitate, cum ar fi carnea de vită, măduva osoasă, grăsimi de pui, cartofi dulci, mazăre măcinată, semințe de in și extractele de plante. Nu conține grâu, gluten, porumb, soia și aromă artificială sau culoare.

  • Cereale Free Dog tratează recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Acestea sunt făcute în SUA și sunt acoperite de asigurarea calității și garanția de satisfacție. Proprietarii de animale de companie au observat că nu este gras, ceea ce este bun. Nimeni nu vrea semne uleioase pe covoare sau o senzație grasă rămasă pe mâna după distribuire. Wellness More Marchează fripturi de câine fără cereale naturale tratează treceți prin coacere sau prăjire, deci procesul de procesare a piesei sale exterioare. A combinat ingenios două texturi care păstrează animalele care își cântă coada - este crocantă în exterior, dar sofatul și aroma adânc în interior.

Cel mai bun câine fără cereale trateazăCâinii pretențioși și cei care reacționează cronic la o mulțime de lucruri și ingrediente fac foarte bine pe aceste tratamente, astfel încât proprietarii lor păstrează pungi suplimentare ale acestora în cămară de câine. Porțiunile sunt doar dimensiunea potrivită și nu atât de sfărâmați. Când o piesă se prăbușește în bucăți pe podea, câinele o curăță într-o clipă de ochi. Deci, este sigur să spunem că fie câinele își dă seama că miezul este atât de delicios să-l lase să meargă la deșeuri, sau biscuitul nu este deloc murdar.

Pro:
  • Făcute cu ingrediente premium, naturale
  • Fără grâu, grâu-gluten, porumb, soia, culori artificiale sau arome
  • Produs in SUA
Contra:
  • Unii recenzori spun că, dacă și-au hrănit câinele mai mult decât unul dintre aceste tratamente pe zi câinele lor ar suferi cu diaree
  • Ca și în cazul oricăror dintre cele mai bune câini fără cereale tratează, au existat rapoarte despre câini care nu ar mânca aceste 

Cel mai bun câine fără cereale trateazăCele mai recente revizuiri despre aceste câini fără cereale tratează: "Am vrut să încerc ceva diferit și aceștia au sunat grozav, ca un tratament frumos delicios pentru băieții mei. Câinii îi iubesc, dar numai problema este dacă au mai mult de unul pe zi, ei primesc rundele..... "


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top 7 cel mai bun câine gratuit de cereale tratează