Giveaway: petcube play pet aparat (valoare 199 de dolari)

Camerele de companie sunt o tendință tot mai mare printre Proprietarii de câini care petrec mult timp departe de casă. La urma urmei, cine vrea să se gândească la prietenul lor blând în casă singur? Camerele pentru animale de companie vă oferă posibilitatea de a verifica dacă sunteți în afara casei și acum sunteți Obținerea unei șanse de a câștiga unul gratuit!

Camerele de companie au obținut recenzii rave de la proprietarii de câini cu anxietate de separare. Dacă câinele dvs. urăște să fie singur în timpul zilei, unele camere de companie vă oferă posibilitatea de a înregistra un mesaj vocal, să-i dați un tratament sau chiar să jucați un joc interactiv cu el. Ei oferă o modalitate unică de a rămâne în legătură cu poochia dvs. atunci când nu puteți fi fizic cu el.

Pentru majoritatea proprietarilor de animale de companie, aceste tipuri de camere sunt o cheltuială inutilă. Suntem cu toții pe un buget, iar cheltuielile de sute de dolari pe o cameră de companie cu siguranță nu este accesibilă pentru toată lumea.

Din fericire, vă oferim șansa unei camere de înaltă calitate gratuit! Un câștigător norocos va primi o cameră de companie PETCUBE PETCUBE.

Petcube Play GiveawayCum să introduceți Giveaway

Pentru a intra în acest Giveway gratuit, tot ce trebuie să faceți este:

  1. CA Pagina noastră de Facebook;
  2. Vizita Postul lui Giveaway și lăsați o cotă / comentariu.

Acest lucru vă va intra automat pentru a câștiga acest joc de petcube și vă vom contacta prin Facebook dacă sunteți câștigătorul norocos. Nu așteptați - Giveaway se termină 3 martie!

Nu ratați nici o viitoare gratuită gratuită - ABONATI-VA la canalul nostru YouTube!

Dacă nu câștigi acest timp, nu trebuie să vă faceți griji; Vom anunța mai multe daways în curând! Puteți verifica anteriorul nostru Givediaways pentru proprietarii de câini Pentru a vedea ce alte produse au câștigat cititorii de câini de câine în trecut. Nu uitați să marcați pagina și să continuați să verificați mai multe produse de produse gratuite de câini în curând.

Petcube Play Giveaway

Dispozitivele de câine gratuite pe care le veți primi

Petcube a pus o nouă rotire pe camera lor populară PET, iar un câștigător norocos va primi unul gratuit! Această cameră vă permite să vă vedeți animalul de companie și să-l verificați pe el în timpul zilei printr-o aplicație de pe telefonul smartphone sau pe tabletă.

PETCUBE este un 3 & # 8243; x3 & # 8243; x3 & # 8243; cubul care cântărește puțin peste 1 kilogram. Se poate potrivi cu ușurință pe o masă de capăt sau o cafea. De asemenea, aveți opțiunea de a monta dispozitivul de pe perete dacă preferați.

Pur și simplu conectați PETCUBE-ul într-o priză și permiteți-i să se conecteze la Wi-Fi la domiciliu. Apoi, descărcați aplicația însoțitoare pe dispozitivul dvs. Android sau IOS și veți putea să vedeți și să discutați cu animalul dvs. de companie când sunteți departe de casă. Play Petcube este compatibil cu iOS 8 și Android 4.0 sau dispozitive mai noi.

Petcube Play GiveawayAcest dispozitiv este echipat cu o cameră HD de 1080p, cu o vedere unghiulară de 138 °. Sistemul audio cu 2 căi este echipat cu un difuzor încorporat și un microfon. Puteți auzi ce este câinele dvs. și îl trimite mici mesaje pe tot parcursul zilei.

Camera are, de asemenea, o viziune de noapte, deci nu trebuie să vă faceți griji dacă sunteți departe de casă după întuneric. Veți primi alerte de sunet și mișcare trimise la telefon, astfel încât să puteți verifica oricând poate exista o problemă.

LEGATE DE: Top 6 camere de casă pentru monitorizarea animalelor de companie

Caracteristica cea mai distractivă a piesei Petcube este laserul care este certificat sigur pentru animalele de companie și oamenii. Puteți obține câinele în sus și activi pe tot parcursul zilei, jucând un joc laser distractiv cu el. Există chiar și un mod de autoplay, care este minunat dacă nu aveți timp să jucați cu animalul dvs. de companie în timp ce sunteți la locul de muncă sau în funcțiune comisioane.

Chiar mai bine, puteți lua videoclipuri și fotografii încă ale animalului dvs. de companie și să le împărtășiți cu ușurință pe social media. Ce proprietar de companie nu se bucură de fotografiile de împărtășire ale câinelui lor cu prietenii și familia?

Acest aparat de relaxare a camerei de companie pentru 199 $, iar câștigătorul acestui Giveaway va primi un joc petcube trimis direct la casa lor gratuit!

Petcube Play Giveaway

Cum să introduceți Giveaway

Pentru a intra în Giveaway tot ce trebuie să faceți este:

  1. CA Pagina noastră de Facebook;
  2. Vizita Postul lui Giveaway și comentariu / acțiune.

Făcând acest lucru vă va intra automat în Giveaway. Vom contacta câștigătorul prin Facebook. De asemenea, vă puteți abona la newsletter-ul nostru de mai jos, pentru actualizările de e-mail la viitoarele Giveways și Notificări despre toate conținutul nostru nou.

Nu uitați să ne urmați Stare de nervozitate și Google+ Pentru actualizări despre toate comentariile noastre video, modul de videoclipuri, viitoarele dayways și multe informații mai mari pentru proprietarii de animale de companie. Câștigătorul acestui Givedaway va fi desenat 3 martie 2017. Acest Giveway este numai pentru rezidenții americani.

Nu ratați nici o viitoare gratuită gratuită - ABONATI-VA la canalul nostru YouTube!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Giveaway: petcube play pet aparat (valoare 199 de dolari)