Întrebându-vă cum să păstrați cu ușurință dinții câinelui (și respirația!) sănătos? Am găsit soluția.

Câine fericit cu dinți frumos

Păstrarea câinelui dvs. în sănătatea tip-top este cu siguranță o sarcină provocatoare. Între asigurările că primesc suficient exerciții și mănâncă sănătoasă, poate fi dificil să se gândească la toate celelalte considerații importante de sănătate care există. Sănătatea dentară a câinelui dvs. este una dintre acele sarcini dificile, dar vitale care adesea cade de pe marginea drumului. Mulți proprietari de câini cred că atâta timp cât câinii lor dinții se uită în mod rezonabil albă, iar respirația lor nu miroase prea rău, sănătatea lor orală trebuie să fie bine.

Urăsc să vă spargem, dar sănătatea dentară trebuie să fie la fel de mult ca o dietă sau exercițiu. Consider că Veterinarieni raportează că aproximativ 85% din câinii peste 4 ani suferă de o anumită formă de boală parodontală.

În timp ce câinele dvs. nu poate avea de-a face cu probleme de sănătate orală, care nu garantează că nu vor fi în viitor. De aceea prevenirea este cheia când vine vorba de sănătatea orală a câinelui. Mai mult, participarea la sănătatea lor dentară poate adăuga ani la viața câinelui tău.

Deci, dacă vă întrebați acum ce este o modalitate practică și eficientă de a vă menține în mod regulat dinții și gingiile câinelui dvs., am găsit produsul pentru dvs. - Oxyfresh`s Aditiv de apă dentară animal de companie. Continuați să citiți mai jos pentru a descoperi 3 motive pentru care o veți iubi.

1. Ajută la combaterea bolilor orale (și respirația urâtă!)

Aditivul de apă stomatolog al lui Oxyfresh este conceput pentru a ajuta la menținerea sănătății dinților câinelui și a gingiilor. Formula este formulată special pentru a lupta placa, care, la rândul său, va ajuta la promovarea gingiilor sănătoase la boala parodontală lentă. După cum am menționat mai sus, boala parodontală este ceva ce majoritatea câinilor vor suferi, dar asta nu înseamnă că a ta trebuie să! Acționarea mai devreme utilizând acest produs sigur, eficient și netoxic va ajuta la menținerea oricăror simptome la Bay.

Și pentru proprietarii de câini care tocmai s-au rezolvat Punerea cu respirația urâtă a câinelui, Veți fi bucuroși să aflați că aditivul de apă dentară pentru animalele de companie este, de asemenea, special conceput pentru ao elimina. Formula sa brevetată Oxygene® vă va asigura că zilele dvs. de a prinde un miros de respirație mirositoare de la pooch-ul dvs. se termină.

2. Ușor de încorporat în viața de zi cu zi a câinelui tău

Nu trebuie să vă spunem că introducerea unui obicei nou în viața câinelui dvs. poate fi dificil de spus cel puțin. De aceea știm că veți aprecia cât de ușor este de a administra un aditiv de apă dentară de companie la câinele dvs. Doar adăugați 1 capsol de aditiv de apă dentară de companie în castronul de apă al animalului dvs. și așteptați ca ei să-și bea apa ca de obicei. 10 secunde pe zi este tot ce aveți nevoie, și nu există periaj de dinți.

Da, asta e tot ce este acolo! Dacă sună aproape prea simplă, asta ne-am gândit la început. Dar dovada este în budincă, iar cum veți citi în secțiunea următoare, sute de clienți fericiți pot atesta eficacitatea sa în sănătatea orală a câinilor.

Pentru cei îngrijorați de animalul lor de companie, întorcându-și nasul la această nouă adăugare la dieta lor, nu fi. Produsul este atât inodor, cât și fără gust, făcându-l complet nedetectabil pentru animalul dvs. de companie.

3. Recenzii de utilizator stelare

Când vine vorba de recenzii ale utilizatorilor de produse, nu există mai bine decât să fie evaluat un întreg 5 stele. Și acesta este exact ceea ce aditiv de apă dentară de companie a fost evaluat de mai mult de 400 de proprietari de câini fericiți.

Doar defilați în partea de jos a paginii produsului și veți vedea revizuirea ravei după revizuirea ravei. În timp ce ne-ar plăcea să le prezentăm pe toate, în interesul spațiului, vom împărtăși câteva dintre cele mai importante:

  • "Veterinările de aici într-adevăr ca aditivul de apă dentară oxibresh și este mai economic decât alții pe care l-am încercat, așa că ne-am schimbat înapoi!"
  • "Oxyfresh a colaborat castronul de apă al lui Pug de 13 ani de la vârsta de 8 săptămâni. Sunt fericit să raportez că avea nevoie doar de o curățare dentară în viața lui. Sunt angajat că Oxyfresh a fost o componentă cheie pentru succesul său dentar."
  • "Am cumpărat acest produs de ani de zile. Într-adevăr curăță dinții și respirația celor 3 câini, mai ales că sunt câini de rang înalt. Din moment ce este lipsit de gust și inodor, câinii mei nu știu nici măcar că primesc un tratament de igienă orală. Nu sunt niciodată fără acest produs."

Deci, de ce nu încercați-o pentru dvs? Oxyfresh oferă o garanție de 100% bani înapoi, deci într-adevăr, nu aveți nimic de pierdut (și numai ani de viață a câinelui dvs. de câștig!).

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Întrebându-vă cum să păstrați cu ușurință dinții câinelui (și respirația!) sănătos? Am găsit soluția.