Cum să începeți o salvare a câinelui: ghidul final pas cu pas

Dacă sunteți un iubitor de câine dedicat cu dorința de a face o diferență, atunci probabil că ați luat în considerare pornirea propriei dvs. de salvare a câinelui la un moment dat. Dar știi unde să începi, cum să-l păstrezi și cum să începi o salvare a câinelui de la zero? Pentru a vă ajuta să obțineți o mai bună înțelegere a procesului, aici este un ghid cuprinzător despre cum să începeți o salvare a câinelui în zona dvs. cu câteva cuvinte importante de sfaturi pe tot parcursul anului.

Este un drept de salvare a câinelui pentru tine?

Înainte de a începe să vorbim despre cum să începem o salvare a câinilor și pașii implicați în stabilirea acestuia, trebuie să vă gândiți dacă această afacere este pentru dvs. Acest lucru este important deoarece începerea unei salvații câinilor este un angajament și nu ceva pe care îl puteți întoarce la jumătatea distanței dacă vă dați seama că nu este ceea ce ați crezut că ar fi.

Vine cu anumite responsabilități. Până când vă lansați organizația de salvare a câinilor, ați angajat să ajutați câinii pe care îi luați și viitorii proprietari de animale de companie care doresc să salveze animalele și este responsabilitatea dvs. să vă asigurați că acei câini sunt îngrijiți pentru că proprietarii de animale de companie primesc îndrumarea necesară , indiferent dacă înseamnă că animalele de salvare rămâne în grija dvs. timp de trei săptămâni sau trei ani.

Iată ce ar trebui să vă gândiți înainte de a vă căuta cum să începeți o salvare a câinilor și când încercați să determinați dacă conducerea unei organizații de salvare este pentru dvs .:

Finanțarea. Aveți resursele financiare necesare pentru a începe și a finanța o organizație de salvare? Este adevărat că majoritatea organizațiilor de salvare au condus la donații pentru o mare parte, dar dacă acele donații sunt puține, veți fi în măsură să oferiți nevoile salvării dvs. și ale locuitorilor dvs. de salvare sau să găsiți mijloace pentru ao finanța?

Legalități. Aveți spațiu necesar pentru a conduce o organizație sigură, sanitare și legală a animalelor de salvare? În funcție de locul în care locuiți și unde se află salvarea câinilor, există diferite legi pentru a guverna cerințele de proprietate și zonare și limitările privind construirea unor companii specifice.

Abilități și experiență. Aveți pregătirea necesară pentru a conduce în siguranță o organizație de salvare a câinelui sau cunoașteți oameni care fac? Construirea unei salvații înseamnă a ști cum să lucrați cu câini care au preocupări comportamentale și de sănătate, înțelegerea modului de a ajuta câinii decomprimați după ce ați petrecut timp într-un adăpost, cunoașterea legilor locale care se referă la organizațiile de salvare a animalelor de companie și confiscarea sau cumpărarea de animale de salvare de la Proprietari.

Relații. Aveți un contact veterinar care este pregătit să lucreze cu salvarea dvs. și să furnizeze tarife reduse pentru a vă permite să oferiți îngrijiri medicale pentru câinii pe care o salvați? Știți orice formatori de câini sau comportamentul canin care vă poate ajuta să vă recalificați câinii abandonați cu probleme comportamentale?

Promovare. Aveți o platformă pe care o puteți folosi pentru a face publicitate salvați-vă și câinii pe care îi luați? Indiferent dacă este vorba de un site web, platforme de social media sau alte canale (ale dvs. sau de persoane pe care le cunoașteți), probabil că aveți nevoie de unele promoții online și offline ale salvați-vă pentru a ajuta să funcționeze și să găsească donații.

Timp. Aveți timp necesar să vă dedicați să executați o salvare și sunteți pregătiți să aveți viața dvs. de salvare în viața dvs. de familie și de familie? Când decideți doar despre cum să începeți o salvare la început, acesta poate lansa ca un hobby cu fracțiune de normă, dar pe măsură ce crește, este posibil să se apropie de un loc de muncă cu normă întreagă.

Caracter. Aveți caracteristicile personale necesare pentru a rula o salvare eficientă și de succes a animalelor? Dacă sunteți în căutarea unor modalități de a începe o salvare câine, probabil că sunteți deja un iubitor de animale pasionat, dar veți avea nevoie de răbdare, rezistență și hotărâre de a menține funcționarea, ca orice altă afacere.

Vorbind despre caracterul personal, ia în considerare ceea ce este nevoie nu numai pentru a începe o salvare, dar păstrați-o să funcționeze și să se ocupe de toate problemele care apar. Chiar dacă salvarea câinilor dvs. este o organizație non-profit, este similară cu orice altă afacere:

  • Va trebui să vă mențineți un cap răcoros în timp ce gestionați adoptorii potențiali furioși care nu primesc câinele pe care îi doresc pentru că îl considerați un meci nepotrivit.
  • Va trebui să vă ocupați de taxa emoțională și o taxă fizică a câinilor care au fost trași din circumstanțe devastatoare.
  • Va trebui să puteți folosi o judecată bună pentru a se potrivi cu Adoptatorii la câinele drept.
  • Va trebui să puteți face față fără a fi capabili să salvați fiecare câine pe care îl chemați să salvați, este pur și simplu nu este posibil financiar sau în considerare spațiul pe care îl aveți la dispoziție.
  • Va trebui să păstrați un cap de nivel cu adoptoare care returnează câinii la organizația dvs., chiar dacă nu sunteți de acord cu motivele pentru a vă întoarce câinele.
  • Va trebui să fiți familiarizați cu principiile unei afaceri non-profit sau să aveți resursele pentru a vă ajuta să faceți o afacere non-profit de succes.

Cu toate cele de mai sus, dacă încă mai credeți că este ceva ce sunteți gata să vă ocupați și, mai important, dacă este ceva ce așteaptă cu nerăbdare să lucrați, atunci sunteți un bun candidat Lansarea propriei venture de salvare a animalelor. Deci, aici sunt toți pașii de știut despre cum să începeți o salvare a câinelui de la zero și la ce să vă așteptați.

LEGATE DE: Cele 10 cele mai bune organizații de caritate animale din acest an

Cum să începeți o salvare de câini
Procesul cu 12 pași

Cum să începeți o salvare pentru câini - pas cu pas

Există mai mulți pași pe care trebuie să o luați cum să începeți o salvare a câinelui de la zero și să vă asigurați că rulează cu succes.

Pasul 1: Faceți-vă cercetarea

Face ca o mulțime de cercetări despre cum să începeți o salvare de câini și cum să o păstrați în funcțiune după cum puteți. Uitați-vă de la unghiuri diferite și găsiți alții care au făcut același lucru pentru a citi despre cazurile lor. Aflați ce este necesar pentru a rula o afacere de succes și ceea ce este necesar pentru a rula o salvare de succes a animalelor prin citirea unor salvați de succes și a întreprinderilor. Iată câteva articole despre modul în care oamenii își încep salvările și "Istoria noastră" # 8221; Pagini pentru a verifica:

Dacă căutați, există mult mai multe dintre ele online. Dar nu citiți doar aceste articole și istorii despre cum să începeți o salvare a câinilor de către alții. Vă recomandăm să contactați acești și mulți alți proprietari de salvare și să cereți cu respect sfatul lor dacă au timp să renunțe la o parte. Cele mai multe dintre ele sunt susceptibile de a vă oferi cel puțin un răspuns prin e-mail cu câteva sfaturi de când sunteți în aceeași misiune ca ei - în încercarea de a ajuta mai multe animale.

Construiți relații cu alți proprietari de salvare și construiți o rețea de contacte care vă pot ajuta prin furnizarea de consiliere, resurse, conexiuni și ceva mai mult posibil. Utilizați aceste relații pentru a găsi alți experți în domeniu, cum ar fi medicii veterinari și câini, care vă pot ajuta ulterior să vă conduceți propria salvare. Iată câteva organizații de salvare a animalelor pe care le puteți contacta și vedea dacă vă vor oferi câteva sfaturi:

Puteți găsi mai multe dintre acestea pe Google și vă recomand să începeți cu salvarea câinilor și adăposturile de animale care sunt în apropierea dvs., astfel încât să le puteți vizita și, eventual, să discutați cu proprietarii în față sau chiar să le luați pentru cafea. Google & # 8220;Câine de salvare lângă mine& # 8221; Pentru a vedea toate salvările locale din zona dvs.

În timpul acestui pas, doriți, de asemenea, să determinați ce tip de salvare animală doriți să începeți. Există mai mult la acest pas decât să aveți o dragoste pentru un anumit tip de câine. Înainte de a vă privi cum să începeți o salvare a câinelui, trebuie să determinați dacă este nevoie de un anumit tip de salvare în comunitatea dvs. și dacă veți fi în conflict direct cu alte organizații.

Dacă intenționați să investiți timpul, energia și resursele într-o salvare de câini, doriți să fiți siguri că este nevoie de salvare și investiția dvs. nu vor pierde. De exemplu, dacă regiunea dvs. are trei salvări specifice Pudelului, nu este posibil ca o altă salvare a pudelului. Dacă, cu toate acestea, regiunea dvs. are o problemă cu câinii de rang înalt în adăposturi, o salvare de câine senior ar fi o parte binevenită a comunității. Este o victorie câștigătoare pentru toată lumea.

Acest pas vă va solicita, de asemenea, să cercetați și să învățați cât mai mult posibil despre îngrijirea animalelor. În timp ce nu veți servi ca medic veterinar pentru salvarea dvs. (dacă nu sunteți un medic veterinar licențiat), va trebui să fiți capabili să administrați îngrijirea de urgență și să știți cum să recunoașteți semnele de boală și rănire. Odată ce ați dat seama acest lucru, următorul pas în modul de a începe o salvare de câine este o bază puternică de "# 8220; de ce & # 8221; tu faci asta.

Pasul 2: Declarația de misiune

O declarație de misiune este o declarație clară și articulată care încapsulează scopul salvării câinilor dvs. Este important să fii cât mai concis posibil la scrierea unei declarații de misiune, dar este, de asemenea, necesar să o scriem într-un mod care să facă apel la alții. Faceți acest lucru, păstrând-o pozitiv, menținându-se asupra acțiunilor și rezultatelor și făcându-l o declarație care să motiveze pe alții să fie la fel de încântată de cauza dvs. ca și tine. Gândiți-vă de ce ați vrut să știți cum să începeți o salvare a câinelui în primul rând și să adăugați aceste puncte.

Un exemplu mare de declarație de misiune de salvare este aceea de Cei mai buni prieteni.Org:

& # 8230; pentru a aduce un moment în care nu mai există animale de companie fără adăpost.& # 8221;

Puteți începe cu o declarație ca aceasta și să vă extindeți de acolo. Iată câteva exemple de mari declarații de misiune din alte salvări ale animalelor:

Puneți timpul și efortul în scrierea declarației de misiune de salvare a câinilor, deoarece va forma o bază solidă pentru afacerea dvs., dar va juca, de asemenea, un rol important în depunerea lucrărilor dvs. corporative. Cu declarația dvs. de misiune a dat seama, următorul pas în modul de a începe o salvare a câinilor răspunde "# 8220; De ce & # 8221; Întrebare cu un set de obiective pe care doriți să le realizați.

Pasul 3: Setați obiectivele

Declarația dvs. de misiune este o declarație generală a intențiilor dvs. ca o afacere, dar trebuie, de asemenea, să setați obiective. Obiectivele diferă de declarația de misiune, deoarece conturează ceea ce trebuie să faceți pentru a vă completa misiunea și sunt una dintre fundațiile în cum să începeți o salvare de câini care va funcționa cu succes după lansare.

În exemplul de Cei mai buni prieteni.Org de mai sus, obiectivele pentru companie răspund la întrebarea a ceea ce va trebui salvarea animalelor să realizeze pentru a aduce un moment în care nu există mai multe animale de companie fără adăpost. Unele dintre obiectivele pe care cele mai bune prieteni au pentru a ajuta la realizarea misiunii lor includ:

  • Creșterea gradului de conștientizare a spargerii și a neutilizării
  • Furnizarea de clinici de spay și sterilizare cu costuri reduse
  • educarea publicului despre criza animalelor de companie fără adăpost

Când vă stabiliți obiectivele pentru salvarea proprie a câinelui, doriți să începeți mai întâi obiectivele pe termen lung. De exemplu, după ce știți de ce trebuie să știți cum să începeți o salvare a câinelui, gândiți-vă unde doriți ca organizația dvs. să fie de zece ani de acum. Poate că ați dori să aveți o clinică gratuită spay și neuter în fiecare județ din statul dvs. înființat sau un tip de salvare a câinilor în starea dvs. care va salva rasele de câine interzise.

Odată ce ați stabilit obiectivele pe termen lung, lucrați înapoi prin crearea de repere pe termen scurt pe care va trebui să le întâlniți pentru a face ca obiectivul pe termen lung să vină la fructificare. De exemplu, folosind obiectivul de mai sus pe termen lung, poate în primul an pe care doriți să îl configurați cinci clinici gratuite.

Când vine vorba de stabilirea obiectivelor și cum să începeți o salvare a câinelui care nu merge în jos după primul său an, este important să știți că succesul este cea mai bună măsurătoare a progresului dvs. Rupeți obiective mai mari în bucăți mai mici, mai realizabile, astfel încât să aveți o șansă mai mare de a reuși mici pași mici în realizarea acelui scop final. Acest succes va arăta că salvarea dvs. face progrese. Cu toate acestea, scrise, următorul pas în modul de a începe o salvare a câinilor este mai practic și mergem mai adânc în lucruri legale.

Consiliul de administrație al directorilor pentru salvarea câinilor

Pasul 4: Stabiliți-vă consiliul de administrație

Un consiliu de administrație este responsabil pentru guvernarea organizației dvs. de salvare a câinilor. Ele nu numai că stabilesc direcția salvării dvs., ci sunt acuzați de menținerea bunăstării etice, financiare și legale ale organizației dvs. Un director executiv este angajat de Consiliul de Administrație. În acest moment, mulți oameni care doresc să știe cum să înceapă o salvare a câinelui își schimbă mintea, deoarece se pare că mergem în ape adânci și este adevărat. Dar acești oameni sunt și tovarășii voștri de încredere care vă vor ajuta.

Nu este neobișnuit ca membrii consiliului de administrație să joace, de asemenea, un rol în organizația de salvare a câinilor; De exemplu, directorul financiar șef poate fi, de asemenea, medicul veterinar care îi pasă de câinii din salvarea dvs. Este important ca acești directori cu scop dublu să-și poată separa responsabilitățile; Cu toate acestea, și ar trebui să aibă timp să se ocupe de toate responsabilitățile lor.

Iată câteva exemple despre cât de mulți oameni sunt la bordul directorilor:

Atunci când alegeți consiliul de administrație, luați în considerare abilitățile pe care fiecare membru al consiliului ar trebui să le conducă la succesul organizației. De asemenea, este important să luați în considerare personalitățile fiecărui membru al consiliului, deoarece, fără coeziune, consiliul dvs. de administrație se va despărți rapid și va lăsa salvarea în necazuri.

Petfinder.COM are un mare ghid pe Componente esențiale ale directorilor de bord că vrei să aduci în salvarea câinilor. Acesta acoperă ceea ce trebuie să ia în considerare înainte de a decide chiar să vă gândiți cum să începeți a Câine de salvare, Pentru că va trebui să găsiți oameni de genul ăsta. Un articol din AnimaleLivertering.Org oferă câteva sfaturi excelente despre cum să alegeți cei mai buni oameni pentru locul de muncă.

În cea mai mare parte, un consiliu de administrație ar trebui să fie undeva între patru până la șapte membri și în exemplele de mai sus, puteți vedea că majoritatea paginilor au despre mulți oameni pe pagina lor (cu organizații mai mari, cum ar fi HSUS care au mai mult). Acest lucru permite o varietate de abilități și o diviziune a muncii fără a avea "prea mulți bucătari în bucătărie". Odată ce aveți o idee despre cine ați aduce în afacerea dvs., următorul pas în modul de a începe o salvare a câinelui este să porniți documentele.

Pasul 5: Obțineți statutul de nonprofit 501C (3)

Dacă sunteți în Statele Unite, unul dintre cei mai importanți pași în cum să începeți o salvare a câinilor și să vă înființați oficial această afacere, vă obține 501c (3) status nonprofit. Acest lucru vă stabilește salvarea animalelor ca o organizație caritabilă, astfel încât vi se acordă mai multă credibilitate ca o organizație și vă limitează și răspunderea personală. Având statutul nonprofit asigură, de asemenea, că orice donații făcute organizației dvs. sunt deductibile de impozit, care este un mare instrument de pârghie atunci când strângerea de fonduri.

IRS formează seria 1023Pentru primul pas în obținerea statutului dvs. 501C (3), va trebui să vă înregistrați numele corporativ și să completați documentele de încorporare. Nu este un proces complicat și puteți folosi chiar și servicii precum Legalozoom.COM sau similare cu totul rapid online. După ce ați terminat cu asta, puteți utiliza IRS Formularul 1023-series să aleagă compania dvs. ca nonprofit și să aplice pentru scutire.

Cu toate acestea, dacă nu sunteți familiarizați cu înființarea unei noi companii și nu aveți un membru al consiliului care să vă ajute cu acest tip de documente, este mai bine să consultați un avocat sau o organizație de încorporare profesională pentru a vă asigura că acest lucru Procesul se face corect. Înființarea necorespunzătoare a statutului nonprofit al organizației dvs. poate provoca mai mult de câteva probleme, inclusiv auditul de către IRS, care nu este o modalitate bună de a începe. Dar odată ce ați înregistrat nonprofit, următorul pas în modul de a începe o salvare a câinelui vă pune pălăria contabilului dvs.

Pasul 6: Bugetul contabil și financiar

După salvarea câinilor dvs. a fost aleasă oficial ca o organizație nonprofit, trebuie să înființezi un sistem contabil și un buget. Dacă nu sunteți experimentat în contabilitate și nu aveți deja un contabil la bord, acum este momentul pentru a obține unul. Având un contabil experimentat și de încredere este unul dintre cele mai importante lucruri pe care le puteți face de îndată ce vă gândiți cum să începeți o salvare a câinelui și un bun contabil va merita cu siguranță investiția monetară (cu excepția cazului în care puteți găsi un contabil care este dispus pentru a-și dona timpul organizației dvs. gratuit).

Având un contabil care este experimentat cu organizații nonprofit este un plus definit, deoarece acestea vor putea oferi mai multă contribuție atunci când vine vorba de stabilirea unui buget, proiectarea cheltuielilor și alocarea în alt mod a resurselor. O parte din modul de a începe o salvare a câinilor vă familiarizează cu relațiile financiare. Va trebui să demonstrați publicul public și să furnizați actualizări constante. Aici sunt cateva exemple:

Aceste numere vor arăta exact unde vin toate fondurile din salvarea câinilor dvs. și unde merg. Este esențial să se mențină numerele exacte și să arate transparența organizației dvs. de salvare a animalelor să-și continue creșterea și astfel încât să nu se încheie în partea de jos a listei de verificări de caritate cum ar fi Charitynavigator. Dacă acest lucru nu te-a speriat încă și sunteți gata să împingeți, următorul pas în modul de a începe o salvare a câinilor se confruntă cu politicile companiei dvs.

Pasul 7: Politicile și standardele organizației dvs

Fiecare organizație, nonprofit sau non-profit, ar trebui să aibă un set clar de politici și standarde care se aplică organizației lor. Politicile și standardele sunt concepute pentru a crea o organizație de succes și una în care toți membrii organizației se simt confortabil de lucru. Înainte de a vă gândi să începeți o salvare de câini, trebuie să vă familiarizați de ce există aceste politici și cum trebuie să veniți cu propria dvs.

Consultați videoclipul de mai jos de la un avocat specializat în nonprofit și abordând întrebarea Cum să începeți o salvare a câinilor și legalitățile pe care le implică:

Crearea standardelor este adesea un proces continuu care necesită contribuții de la diverși membri ai consiliului, precum și de voluntari pentru organizarea de salvare a animalelor. Crearea de politici este o procedură mai solidă; Cu toate acestea, vă puteți găsi că trebuie să adăugați la aceste politici sau să le schimbați în viitor, deoarece apar anumite situații. Ajută la a avea o idee despre ceea ce ar fi înainte de a începe. După aceasta, următorul pas în modul de a începe o salvare a câinilor este de a găsi oameni care vor ajuta organizația dvs. să crească și să devină de succes.

Pasul 8: Obțineți sprijinul comunității

Pentru ca salvarea dvs. să funcționeze și înfloritoare, trebuie să aveți sprijinul comunității dvs. - de unde vor veni donațiile și ajutorul de voluntar. Să înceapă, să reunească o întâlnire publică și să invite membrii publicului să participe. Utilizați această întâlnire pentru a explica grupul dvs. de salvare a animalelor în comunitate. Fii clar despre misiunea ta, obiectivele tale și cum organizația dvs. intenționează să ajute comunitatea și cum membrii comunității vă pot ajuta să vă atingeți obiectivele.

Încă o dată, privind cum au făcut-o alții și cum au dat seama cum să înceapă o salvare de câini cu sprijinul comunității poate fi de mare ajutor. Utilizați unele dintre legăturile de mai sus către alte salvați și citiți blogurile lor - adesea post actualizări cu privire la progresul lor în angajarea comunității și mai mult. De exemplu, verificați Blogul național de salvare a câinilor unde publică acțiunile și exact ce fac ca o salvare a câinelui.

Nu vă fie frică să vă promovați foarte mult pe medii sociale, să postați pliante în jurul orașului, să contactați mass-media locală și să invitați pe nimeni și pe toată lumea să participe la întâlnirea dvs. Explicați-le că căutați sprijin pentru a începe o salvare a câinilor și explicați-vă procesul și obiectivele dvs. Mai mulți oameni care sunt familiarizați cu salvarea dvs. animală, cu atât vor fi mai reușite eforturile dvs. de strângere de fonduri. După ce se face acest lucru, vă deplasați la următorul pas în cum să începeți o salvare de câini care aduce oameni împreună.

Pasul 9: Organizați-vă prima întâlnire

După suportul de raliu pentru organizația dvs. în comunitate și găsirea unor persoane interesate de efortul dvs. despre cum să începeți o salvare a câinelui, ar trebui să vă organizați și să vă păstrați primul și # 8221; Reuniunea de organizare. Utilizați această întâlnire pentru a vă introduce noua dvs. salvare a animalelor și pentru a oferi materiale practice pentru a informa publicul cu privire la intenția dvs., obiectivele dvs. (pe termen scurt și pe termen lung) și cum le veți realiza.

Vorbind public și care rulează aceste tipuri de întâlniri pot fi nervoase la început, dar trebuie să afișați semne și abilități ale unui lider. Fii clar, puternic și pozitiv în mesajul dvs. în timpul acestei întâlniri și încurajați entuziasmul pentru cauza dvs. Această întâlnire va fi una dintre cele mai bune oportunități de a recruta voluntari pentru organizația dvs. și de a reaminti oamenilor că pot ajuta prin donarea. Următorul pas în cum să începeți o salvare a câinelui și să o păstrați să rulați este să vă întâlniți cu acei voluntari pe care îl găsiți aici.

Pasul 10: Lucrul cu voluntarii

Voluntari pentru salvarea câinilor dvsOdată ce voluntarii și-au făcut interesul față de noua dvs. organizație de salvare a animalelor evidente, doriți să începeți să selectați anumiți voluntari și să atribuiți poziții și să educați acei voluntari în pozițiile lor. Evitați atribuirea rolurilor voluntarilor din obligație; În schimb, concentrați-vă pe atribuirea rolurilor voluntarilor pe baza abilităților, experienței și talentelor lor pentru a oferi organizației dvs. de salvare a câinilor cea mai bună șansă de succes.

Atunci când instruiți voluntarii pentru locurile de muncă specifice, se bazează pe politicile companiei dvs. și desemnează formatori pentru a preda abilitățile necesare voluntarilor în domeniul lor de expertiză. Amintiți-vă de obiectivele, declarația de misiune și standardele pe care le-ați stabilit pentru dvs. și nonprofit atunci când ați imaginat cum să începeți o salvare de câini - acum este timpul să le folosiți pe toate acestea și să o transmiteți pe voluntari.

Pasul 11: Furnizați servicii

Cu voluntarii la bord și compania dvs. de salvare a câinilor organizați, puteți începe să furnizați servicii. Este important în timpul acestui pas să nu depășiți. Calitatea serviciului pe care o furnizați animalelor pe care le îngrijiți este mai importantă decât numărul de animale pe care le îngrijiți. Utilizați resursele și conexiunile pe care le-ați curățat în timpul pașilor inițiali de stabilire a salvării dvs., pentru a furniza aceste servicii.

Pasul 12: Monitorul sănătății și progresului salvării

Până acum, ești în desfășurare. Deci, ultimul pas în cum să începeți o salvare a câinelui de la zero și să o păstrați este să nu lăsați garda în jos. Odată ce organizația dvs. a început să salveze în mod activ câinii, este important să monitorizați sănătatea companiei pe o bază continuă.

Luați notă de orice semne că organizația dvs. de salvare a animalelor nu este la fel de sănătoasă, deoarece ar trebui să fie din punct de vedere financiar, din punct de vedere structural sau altfel și să facă stocuri și să facă schimbări atunci când se întâmplă acest lucru. Efectuarea periodică "verificări de sănătate" vor prinde orice probleme atunci când încep înainte de a cauza afacerea dvs. de salvare a câinilor să eșueze.

De asemenea, este important să verificați periodic progresul afacerii dvs. în ceea ce privește îndeplinirea obiectivelor dvs. și realizarea misiunii dvs. Este bine să faceți ajustări la goluri, dar niciodată nu doriți să vă îndepărtați complet de obiectivele și misiunea dorită. Dacă observați că compania dvs. începe să folosească traseul, să faceți stoc, să faceți ajustări și să faceți față. Cu aceasta, ar trebui să fiți bine să mergeți - să revizuiți toți acești pași despre cum să începeți o salvare a câinelui de sus în jos și să luați în considerare dacă aceasta este călătoria pe care doriți să o găsiți.

Citiți următorul: Cum să începeți o afacere de reproducere a câinilor

PIN-ul și împărtășiți cu alți proprietari de câini:

Cum să începeți o salvare pentru câini - Ghidul final pas cu pas

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să începeți o salvare a câinelui: ghidul final pas cu pas