Numele comune de pește începând cu j

Jack Dempsey - Rocio Octofasciata

Numele de pește care încep cu j

  • Jack Dempsey - Cichlasom Octofasciatum: Acest pește este agresiv carnivor și un digger avid. Trăiește în apele murdare, calde, în mișcare lentă și le plac substraturile moi cu o mulțime de locuri pentru a se ascunde, astfel încât să-și poată ambusca prada lor. Calitatea apei în rezervor este esențială pentru aceste cichlide și sunt susceptibile la deteriorarea apei.
  • Jae Barb - Barbus jae: Acești pește sunt timizi cu o natură retrasă - pot fi ușor intimidate de alte tancuri mai mari face cine concurează cu ei pentru alimente (și câștiga). Astfel, ele nu sunt adecvate pentru cea mai mare acvariu comunitară, dar dacă alegeți să le păstrați, ei ar trebui să trăiască cu un pește pașnic de aceeași dimensiune.
  • Jaguar catfish - Liosomadoras oncinus: somnul Jaguar este foarte teritorial și nu formează școli. Puteți păstra mai multe patfouri Jaguar împreună dacă aveți a acvariu mare, Dar trebuie împărțită în mai multe teritorii. Catfish Jaguar necesită, de asemenea, o mulțime de locuri de ascundere - încercați lemn de pluș și bucăți de țeavă din PVC.
  • Catfishul Jaguar face sunete ciudate pe timp de noapte, ceea ce poate suna ca două nave întâlnire în noapte, dar este de fapt peștele care își stabilesc teritoriile. Rivalii vor roti spinii aripilor pectorale care creează un sunet ca o tuba sau o foghorn.
  • Jaguar Cichlid - Cichlasoma Managuense: Jaguar Cichlid este un pește mare care este semi-agresiv și este popular cu fishkeeper care este mai experimentat. Modelele sale se schimbă în timp ce îmbătrânește și nu arată marcajele sale frumoase, permanente până când nu sunt pe deplin mature. Jaguarii mai tineri au bare negre verticale proeminente, adulții își pierd și sporturile "Jaguar" iconic "Jaguar".
  • Barbul lui Janssens - Barbus Janssensi: Barbul Janssens este un pește mic, subțire, cu o culoare roșie portocalie. Acesta are două marcaje negre pe ambele părți ale flancurilor sale. Este un pește activ, care trebuie păstrat în grupuri de cinci sau mai multe.
  • Jau catfish - Paulicea Lutkeni: Acest pește de dimensiune monstru poate crește până la 200 de lire sterline. Are pielea întunecată că este marmorat și pătat, și ceea ce nu are în frumusețe, aceasta face cu puterea și rezistența unui luptător.
  • Jelly Bean Tetra - LaDgesia Roloffi: În timp ce aceasta este o specie pașnică care se înțeleg bine cu colegii de rezervoare, nu este un plus ideal pentru un acvariu comunitar, deoarece este mic și are cerințe speciale.
  • Jewel Cichlid - Hemichromis Bimaculatus: bijuteria Cichlid Cichlid este atât o frumusețe, cât și o fiară: este cunoscută pentru culoarea sa superbă, precum și pentru agresivitatea sa. Este deosebit de agresiv dacă este păstrat cu Guppies și Danio.
  • Johanni Mbuna - Melanochromis Johanni: Blue Blue Johanni este un pește superb: bărbatul are un corp albastru uimitor, cu dungi albastru mai întunecate, care creează un model de tablă. Femelele și minorii sunt strălucitori galbeni. Acest pește este moderat greu de îngrijit și cel mai potrivit pentru păzitorii avansați de pește.

Mai multe nume de pește care încep cu litera j

  • Catfish Jordan - Arius Seemani
  • Julii CoryDoras - CoryDoras Julii
  • Caracterul de sărituri - Copella Arnoldi

Înapoi la Lista principală a numelor de pește comune

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Numele comune de pește începând cu j