Numele comune de pește începând cu k

Kissing Gouramis (Helostoma Temminckii) Masculi

Numele comune ale lui K de pește pot fi o mulțime de distracție - includ peștele de chei și chiar sărută pește. Cu toate acestea, realitatea este că alegerea peștelui pentru comunitatea dvs. de acvariu nu are nimic de-a face cu prima literă a numelor lor comune. În schimb, acordați o atenție deosebită numelor de familie, care vă vor spune mult mai mult despre dimensiunea, forma, comportamentele și personalitatea probabilă. De exemplu, loincurile sunt pașnice de susținători de locuințe - puteți face o idee bună că orice look ar face bine într-un rezervor comunitar. Cichlidele, cu toate acestea, sunt o familie incredibil de diversă - unii sunt mult mai mari decât alții, unii sunt agresivi, în timp ce alții sunt pașnici.

Pește cu nume comune care încep cu k

Aici este Lista numelor comune de pește care începe cu litera K, cross-referente la numele lor științifice. Această listă nu este cuprinzătoare, dar include unele dintre cele mai populare pești de acvariu.

  • Kafirnigani Gray Loach (TripLofysa Dorsalis Kafirnigani): De obicei, trăind în lacuri și apă cu curenți lenți și râuri, îi place apa liniștită sau buruienile dense. Genul TripLophysa se găsește în primul rând pe platoul Qinghai-Tibet din China.
  • Katangae Nil Bichir (PolyPTERUS BICHIR KATANGAE): Această specie a fost găsită în lacuri, râuri și mlaștini din Egipt, Nigeria, Kenya, Etiopia, Coasta de Fildeș, Camerun, Ghana, Ciad și Guineea-Bissau. Păstrați un capac pe acest pește într-un acvariu, așa cum este Harry Houdini de pește și iubește să scape. În timp ce este o specie esențială pașnică, nu poate fi de încredere cu colegii de rezervoare pe care o poate potrivi în gură!.
  • Kenyi Cichlid (Pseudotropheus Lombardoi): Acesta este un Cichlid african superb de zebră. Inițial găsite în Lacul Malawi, este un pește moderat și agresiv. În habitat natural poate crește până la 5 inci, dar poate fi chiar mai mare într-un acvariu.
  • Keyhole Cichlid (Cleithracara Maronii): Acesta este unul dintre cei mai pașnici Cichlids, și este un pește timid și reclusiv care face un partener de rezervor mare în orice comunitate. Este înaltă în raport cu lungimea și sportul pe un corp scurt în formă de ovală și pe frunte rotundă.
  • Kingsley`s Ctenopoma (Ctenopoma Kingsleyae): Acest pește este un prădător în natură - în timp ce nu trebuie să-l hrăniți peștii live, necesită mâncare de carne. Cel mai bine este să îl păstrați singur sau într-o pereche, deoarece peștele mai mic va deveni o gustare.
  • Kissing Gourami (Helostoma Temmincki): De asemenea, cunoscut ca peștele Kisser sau Kisser roz, gurami de sărutări este o culoare de piersic argintiu și se mândrește cu buzele groase pe care le extinde sau se potrivesc sărut. Este, în general, un pește pașnic, dar bărbații pot lupta uneori prin apăsarea buzelor împreună. Peștii mai slabi se vor întoarce de obicei.
  • Kiver (Lepomis gibbosus): Acestea nu sunt o alegere bună pentru peștii comunității, deoarece vor mâncați colegi de rezervor mai mici. Ele sunt dure și beligerante și pot fi foarte distructive pe măsură ce îmbătrânesc. Sunt cunoscuți că rearanjează rezervorul, ruperea plantelor și încălzitoarele sau termometrele. Păstrați echipamentul protejat și la îndemâna.
  • KNER`s Banjo Catfish (Dysichthys Knerii): Nu păstrați acest pește cu cele mai mici, deoarece va mânca tot ce merge. Preferă viermi și va sări din pietriș pentru a prinde una, apoi se va întoarce sub pietriș să o mănânce.
  • Knight Gobie (Stigmatogobius Sadanundeio): Gobies Knight sunt teritoriale și își va apăra spațiul. Au nevoie de o mulțime de locuri pentru a se ascunde într-un acvariu, cum ar fi peșteri, plante și lemn de pluș. Dacă păstrați mai mult de unul, aveți grijă ca ei să fie agresivi față de propria lor specie. Un rezervor de 20 de galoane va fi suficient.

Mai mulți pești care încep cu k

  • Kooliad Barb (Barbus tetrazona)
  • Kribensis (Pulcerul Pelvicachromis)
  • Kuhli Loach (PANGIO KUHLIII)
  • Kuhli loach "negru" (Pango Javanicus)
  • Kuiper`s Loach (Nemacheis Selangoricus)
  • Kyburz Tetra (Pseudochalceus kyburzi)
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Numele comune de pește începând cu k