Rețetă: gogoasa de casă de casă tratează

Singura modalitate prin care puteți fi siguri că știți Ingredientele exacte din alimentele câinelui sau tratează sunt făcându-le singur. Este nevoie de timp și de cercetare pentru a face mese echilibrate din punct de vedere nutrițional care vor satisface toate nevoile unice ale câinelui. Din acest motiv, unii proprietari de animale de companie aleg să hrănească o dietă comercială și să adauge substanțe nutritive suplimentare prin hrănirea tratațiilor de casă.

Homemade Doggy Donut trateazăHrănirea unei diete de hrană pentru câini de casă nu este la fel de ușoară ca majoritatea proprietarilor. Există o mulțime de cercetări precise care intră în crearea doar rețetelor potrivite pentru câinele dvs. Și, trebuie să actualizați dieta Fido în funcție de stadiul său de viață și de starea de sănătate actuală.

Trecerea la tratamentele câinilor de casă vă va economisi timp și bani, plus că nu va trebui să vă faceți griji cu privire la ingredientele nesănătoase. Știați că sute de Produsele alimentare pentru animalele de companie sunt rechemate in fiecare an? Multe dintre aceste produse sunt tratate care sunt rechemate pentru probleme de contaminare sau datorită ingredientelor dăunătoare.

Făcând propriul câine tratat la domiciliu, puteți asigura sănătatea și siguranța câinelui. Acești gogoși de casă de casă sunt adorabili și ar face un cadou minunat. De asemenea, le puteți servi ca un tratament tentant pentru propriul dvs. câine.

Mai multe rețete aici: Homemade Dog Alimente & Tratamente Rețete

Homemade Doggy Donut tratează rețeta

Homemade Doggy Donut tratează

Ingrediente

  • 1 ouă
  • 1/2 cupă de lapte degresat
  • 1/2 cupă de unt de arahide
  • 1 cană de făină de grâu întregi
  • 1 lingurita. praf de copt
  • 1/4 cana de praf de carob
  • 1/4 cană de apă

Directii

Homemade Doggy Donut tratează

Preîncălziți cuptorul la 375 °.

Liniați o foaie de coacere cu hârtie de pergament și o puneți la lateral. Bate oul într-un castron de amestecare cu dimensiuni medii. Se amestecă în lapte și unt de arahide. Bate până când amestecul este neted.

Se amestecă în făină și praf de copt cu o furculiță. Frământați aluatul până când este complet amestecat.

Răspândiți un strat foarte subțire de făină pe suprafața dvs. de lucru. Rulați aluatul până când acesta este de aproximativ 1/2 și # 8243; grosime. Folosind o ceașcă mică sau un tăietor circular cookie, tăiați gogoșii.

Veți avea nevoie de un mic obiect circular pentru a tăia inelul interior al gogoșii. După cum veți vedea în ghidul meu video de mai sus, folosesc o sticlă de apă goală. Este dimensiunea perfectă pentru a face gaura gogoși, și tot ce trebuie să faceți este să strângeți ușor sticla pentru a îndepărta aluatul.

Doamna mea preferată de casăCoaceți gogoșii timp de 20 de minute. În timp ce gătesc, puteți biciui glazura. Într-un castron mic, combinați pulberea de carob și apă și amestecați până la netedă. Dacă glazura este prea rigidă, puteți adăuga un pic mai multă apă.

Odată ce gogoșii au avut timp să se răcească, să se răcească pe glazură. Aceste gogoși ar face cadou perfect pentru orice canină pe lista dvs. de vacanță. Ei ar fi, de asemenea, un cadou grozav de hostess pentru orice proprietar de animale de companie care vă invită în casa lor.

Citiți următorul: Câinele de casă tratează cu alimente pentru copii

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Rețetă: gogoasa de casă de casă tratează