Diatetomeoos pământ food class review

Gradul alimentar al pământului de diatomee

Unii oameni cred că răspunsurile la o mulțime de probleme de sănătate de astăzi pot fi găsite în Mama Nature. Și unul dintre cele mai uimitoare produse ale naturii care acum face progrese în lumea sănătății animale, în special în îngrijirea câinilor, este un pământ de diatomee sau de scurtă. Această stâncă sedimentară, care este de obicei pulverizată în formă de pulbere fină, conține până la 90% silice pe care știința declară acum oferă o serie de beneficii, inclusiv controlul dăunătorilor, Eliminarea mirosului și ca supliment de sănătate. În acest articol, vom arunca o privire la unul dintre cele mai de încredere produse atunci când vine vorba de pământ de diatomee - pulberea de grad de hrană a pământului de diatomee de la puterea fosilă.

Descriere

Pulberea alimentară a pământului de diatomee este doar una dintre cele mai multe preparate disponibile în comerț de pământ de diatomee. Este produsă de pulberea fosilă și este în prezent brand de lider atunci când vine vorba de scopuri de sănătate umană și veterinară. Pulberea alimentară de diatomee Pulbere este disponibilă în 3 dimensiuni de ambalaj: 1-, 2-, și 5-lire sterline.

Ceea ce face ca Fosile Power să iasă să fie că este complet organic, ajutând la asigurarea unei siguranțe optime a produsului prin garantarea faptului că nu conține substanțe chimice care să submineze în mod substanțial eficacitatea acestuia. Pământul de diatomee care sunt ambalate în fiecare pungă de putere fosilă de provin dintr-una din cele patru companii din SUA care produc pământ de diatomee de grad alimentar. Ceea ce înseamnă pur și simplu că este complet sigur să fie ingerat. Și dacă este conceput special pentru consumul uman, atunci ar trebui să fie, de asemenea, relativ sigur pentru câini.

Pământul de diatomee provine din pereții celulari sau din cochilii de diatome moarte, organisme acvatice preistorice cu o singură celulă. Pe parcursul dezvoltării Pământului, aceste diatome moarte s-au stabilit în partea de jos a mării, formând rocă sedimentară și conducând la formarea depozitelor de diatomee mari. Fiecare depozit este diferit, datorită variațiilor mineralelor naturale și argile care se depun la fosilele de diatome.

De exemplu, depozitele de diatomee care s-au format în timpul vârstei Miocenului conțin în mod obișnuit granulatul Melosira, o specie de diatom, datând cu aproximativ 12 până la 13 milioane de ani în urmă. Există, de asemenea, depozite de diatomee care au format mult mai vechi, cu aproximativ 40-50 de milioane de ani în urmă, în timpul epocii Eocene. În general, Pământul de diatomee care provin din depozitele mai vechi de diatomee sunt mai puțin eficiente în proprietățile lor absorbante, deoarece acestea au tendința de a recristaliza, umplerea porii cu silice. Ca atare, Pământul de diatomee care au fost proveniți din depozite datând cu 12 până la 13 milioane de ani în urmă, sunt preferate pentru beneficiile lor excelente.

Pulberea de grad de grad de grad de diatomee se mândrește din proveniți din cele mai bune depozite ale diatomelor din lume. Fiecare particulă a puterii fosile de motor este mai mică de 3 microni în dimensiune. Din păcate, este, de asemenea, dimensiunea microscopică care o face deosebit de periculoasă când este inhalată de câinele dvs. Aceste particule foarte mici se pot așeza în partea de jos a plămânilor care duc la iritarea alveolară și, eventual canin pneumonia. Ca atare, se recomandă ca, dacă DE trebuie să fie utilizat pe câini, trebuie să se îngrijească faptul că substanța fină de pulbere nu poate fi inhalată de către Pooch.

Beneficii cheie

  • Ucide purici și căpușe

Acesta este unul dintre beneficiile cheie ale puterii fosilei de diatomee Pământ alimentar. Deoarece este realizat din pământ de diatomee pur organic, proprietățile sale abrazive lucrează mână în mână cu abilitățile sale fizicosorptice, făcându-l un pesticid foarte eficient.

Funcționează prin absorbția lipidelor găsite pe stratul exoskeletons de insecte și dăunători, cum ar fi purici și căpușe, precum și alte artropode. Deoarece substanța ceară a fost îndepărtată efectiv din carcasa exterioară a acestor creaturi, nu există alt mecanism care să împiedice scăparea fluidelor din cadavrele lor. Acest lucru duce la deshidratare. Deoarece procesele celulare depind de un nivel stabil de fluide pentru scopuri fiziologice, îndepărtarea fluidului din corpul acestor dăunători duce la moartea lor.

Trebuie să se înțeleagă că mecanismul de acțiune al Pământului de diatomee este eficient împotriva dăunătorilor în anumite etape ale ciclului lor de viață, cum ar fi ouăle, larvele și adulții. Din păcate, nu va avea un efect asupra etapei PUPAE a dăunătorilor, deoarece acestea sunt protejate de un strat exterior foarte greu. Este ca și armura lor care poate rezista la orice presiune sau forță aplicată împotriva acestuia. Ca atare, chiar dacă reușești să omori ouăle, larvele și adulții, va fi în continuare pupa de a se lupta cu. Ceea ce înseamnă și acest lucru este că, în următoarele câteva zile, acești dăunători dur, vor ieși să devină adulți.

În plus, timpul necesar pentru ca DE să-și exercite mecanismul de acțiune în momentul în care dăunătorul moare din cauza deshidratării este neobișnuit de lungă. Dacă infestarea nu este o problemă, atunci ar putea fi o soluție viabilă. Cu toate acestea, dacă aveți nevoie de rezultate rapide, eficiente, DE nu este răspunsul.

În legătură cu o postare: Cel mai bun tratament de purici pentru câini

  • Elimină mirosurile urâte

Dacă ați folosit soda de coacere pentru o varietate de treburi de deodorizare la domiciliu, Pământul de diatomee poate avea același efect. Natura poroasă a DE îl permite să "absoarbă" mirosul prin atragerea moleculelor care determină mirosul urât în ​​spațiile din interiorul structurii sale moleculare. Acționează ca un burete umplut cu găuri și aceste găuri pot fi umplute cu molecule care produc mirosul de animale personalizate.

În legătură cu o postare: Cel mai bun Curățător de covoare pentru animale de companie

  • Un defăimător natural

La fel cum pulberea de grad de grad de diatomee, pulberea este eficientă în uciderea puricilor și a căpușelor și a altor artropode, este, de asemenea, eficientă ca un Desewormer. Din cauza formulării sale de grad de alimente, fosile puterea poate fi amestecată în condiții de siguranță cu mâncarea lui Pooch și a adus la tractul său digestiv în care multe dintre acestea viermi intestinali locui. Odată ajuns acolo, DE își poate exercita mecanismul de acțiune, deshidratarea viermilor și spălarea acestora din sistemul câinelui. Experții susțin că DE poate ajuta la eliminarea viermilor rotunzi, viermi, viermi și viermi la câini. Deși DE poate lucra și împotriva viermilor, efectele sale nu sunt la fel de mari ca celelalte tipuri de viermi intestinali.

Pentru ca acesta să fie eficient, DE trebuie administrat cel puțin o dată pe lună. Acest lucru ajută la uciderea viermilor care se mișcă și iese din stomacul câinelui, precum și să omoare ouă de incubație.

Totuși un cuvânt de precauție; În timp ce DE este benefică pentru tractul digestiv al câinelui, nu este deosebit de sănătos când este inhalat. Ca atare, amestecarea amănunțită a lui De în alimentele câinelui este o necesitate pentru a împiedica ca câinele să inhalce cristalele fine de DE și care au aceste acumulate în plămâni.

  • Un supliment de sănătate

În timp ce este adevărat că pulberea de grad de culoare diatomee poate conține până la 90% silice, conține și alte minerale care au fost depuse în depozitul de diatomic. Acestea pot include calciu, fier, sodiu și multe alte minerale de urmărire. Calciul poate ajuta la solidificarea și întărirea oaselor, în timp ce fierul poate ajuta la promovarea unei livrări de oxigen mai eficiente în corpul câinelui. Acest lucru vă ajută să devii mai activ și mai plin de energie. Sodiul este necesar pentru menținerea echilibrului normal al fluidului, precum și în generarea și transmiterea impulsurilor nervoase electrice. De asemenea, este esențial să se mențină integritatea celulară.

  • Formularea chimică complet ecologică

Așa cum există diferite depozite de diatomee din întreaga lume care conțin diferite purite de diatomee, există și produse disponibile în comerț care au aceleași caracteristici. Ele nu conțin silice pură. În multe cazuri, acestea sunt umplute cu substanțe chimice dăunătoare care pot afecta negativ abilitățile absorbante și fizicozorbante ale DE. Deoarece Fosile Power DE este provenită de la una dintre puținele facilități care produc de gradul alimentar, vă puteți simți mai încrezător că produsul pe care îl dați câinelui dvs. este complet sigur. Doar nu lăsați-o să inspiră substanța sub formă de pulbere și totul ar trebui să fie bine.

  • Nu expiră atâta timp cât este corect stocat

Pământul de diatomee este ca nisipul, deși mai fin ca pulberea. Nisipul nu are nici o dată de expirare și nici nu are. În plus, această substanță care apare în mod natural a fost în jur chiar înainte ca omul să plouă pe suprafața pământului. Cu toate acestea, ar trebui să fie stocat corect așa cum a fost stocat de Mama Nature; ca nu pierzi eficacitatea.

Pentru cele mai bune rezultate, pământul de diatomee trebuie depozitat într-un recipient strâns și păstrat într-un mediu uscat. Este preferat un container etanș. Puteți, de asemenea, să o păstrați în interiorul frigiderului; Cu toate acestea, deschiderea containerului în timp ce este încă în interiorul reflexului, va desena diferitele mirosuri din interiorul Ref în Pământul de diatomee.

În legătură cu o postare: Containere pentru alimente pentru câini

Pulberea alimentară a pământului de diatomee promite să fie o soluție foarte simplă pentru multe probleme de sănătate canine, cum ar fi infestarea de purici și căpușe și parazitismul intestinal. Datorită proprietăților sale fizice-sorptice și absorbante, Fossil Power DE este, de asemenea, capabilă să elimine mirosurile urâte și să servească drept supliment de sănătate pentru poochesul nostru. Există doar un singur dezavantaj, deși. Această substanță sub formă de pulbere poate deveni ușor aeriană și inhalată de animalele de companie. Ca atare, prudență ar trebui să fie întotdeauna exercitată ori de câte ori manipularea de.

În legătură cu o postare: Cele mai bune suplimente comune de câine

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Diatetomeoos pământ food class review