27 Medicamente umane nesigure pentru câini

Există unele medicamente umane care este în siguranță pentru a oferi câinilor sub supravegherea veterinară. Cu toate acestea, există mult mai mult medicamente care sunt toxice pentru animalele de companie. Mai jos este o listă de 27 de suspecți cei mai frecvenți de medicamente umane nesigure pentru câini și de ce nu trebuie să le dați niciodată la pooch, și chiar să evitați să le așezați în jurul casei.

Unele dintre medicamentele și suplimentele toxice menționate mai jos sunt mai mult sau mai puțin periculoase decât altele, dar este mai bine să stați departe de ei. În schimb, lipiți cu droguri făcut pentru animale de companie în mod specific, sau alte tipuri de medicamente umane netoxice care sunt sigure pentru câini.

1. Advil / Motrin (ibuprofen)

De asemenea cunoscut ca si: Nssaids
Toxicitate: Moderat până la severă, amenințătoare de viață

Ibuprofenul este un medicament antiinflamator nesteroidian (AINS), în special `s toxice pentru câini și trebuie evitată cu orice preț. Dintre toate medicamentele umane pentru câini care proprietarii de animale de companie ia în considerare de multe ori, Iboprofen este cea mai populară cea.

Atunci când câinii ingera un medicament care conține Ibuprofen, acestea pot prezenta diaree, vărsături, greață, vomă cu sânge, fecale sângeroase, ulcere stomacale, perforarea stomacului, convulsii, necoordonare, a scăzut urinare, a crescut sete, a crescut urinare, comă sau deces. Ibuprofenul cauzează cel mai frecvent moartea prin leziunile renale ale câinelui, sângerarea anormală și deteriorarea gastrointestinală.

2. Aleve (Naproxen)

De asemenea cunoscut ca si: Midol, AINS-uri
Toxicitate: Moderat până la severă, amenințătoare de viață

Acesta este un alt medicament antiinflamator nesteroidian pe care oamenii îl folosesc în mod normal ca analgezic și antipiretic pentru a trata durerea asociată cu artrita, guta, cancer, lupus și leziuni musculo-scheletice, dar nu trebuie administrate câinilor.

Similar în toxicitatea și simptomele sale la Ibuprofen menționate mai sus, efectele naproxenului durează mai mult decât cele ale ibuprofenului, crescând astfel șansa de deces.

3. Aspirină (acid acetilsalicilic)

De asemenea cunoscut ca si: AINS, ASA, acid salicilic, BenGay, salicilați, HEET, Înghețat Hot, Pepto-Bismol, ulei de perișor
Toxicitate: Moderat până la severă

În timp ce aspirina este uneori prescrisă câinilor veterinari și poate fi în siguranță în circumstanțe și doze foarte specifice, poate fi, de asemenea, însoțită de efecte secundare extrem de grave; Reacțiile la aspirină la câini sunt excepțional de comune.

Din acest motiv, Aspirin este unul dintre cele mai populare medicamente umane nesigure pentru ca câinii să evite și, în mod ideal, nu ar trebui să fie dată la pooch-ul dvs. fără supravegherea directă a veterinarului dvs. Efectele secundare ale ingestiei aspirinei sunt similare cu cele ale ibuprofenului și includ vărsături, diaree, ulcerații stomacale, stomacului sau sângerării intestinale, hemoragie, convulsii, comă și moarte.

4. Tylenol (acetaminofen)

De asemenea cunoscut ca si: Paracetamol, apap, percocet, panadol, Excedrin, Feverall
Toxicitate: Moderat până la severă

Tylenol sau acetaminofen este foarte popular pentru ca oamenii să folosească, dar este foarte toxic pentru câini și în 30 de minute de ingestie, hepatică și celulele roșii ale câinelui dvs. se vor deteriora rapid. Este printre cele mai populare medicamente umane nesigure pentru câinii pe care proprietarii de animale de companie le-au situat de multe ori în jur.

Simptomele toxicității acetaminofen la câini includ vărsături, decolorare a gingiilor maro, decolorare a gingiilor albastre, letargie, o scădere a apetitului, durerii abdominale, umflarea, șocul, colapsul și moartea.

5. Creme de erupție cutanată

Nicio cremă nu trebuie să fie ingerată de către pooch, dar unele sunt mult mai periculoase decât altele. Creme de erupție cutanate care conțin zinc pot fi deosebit de toxice pentru câini. Otrăvire de zinc poate prezenta cu vărsături, letargie, diaree, gingii palide, gingii galbene, depresie, deshidratare, îngălbenire a ochilor sau piele, anemie, leziuni renale, leziuni hepatice, convulsii, complicații cardiace și deces.

Dacă câinele dvs. ingerează nimic care conține metal - bani, creme care conțin zinc etc., nu face Inducerea vărsăturilor. Contactați linia telefonică PET și transportați imediat câinele la medicul veterinar de urgență.

6. Xanax (Alprazolam / Benzodiazepines)

De asemenea cunoscut ca si: Clonazepam, Klonopin, Lorazepam, Ativan, Midazolam, versat, Nitrazepam, Oxazepam, Pinazepam, Prazepam, Zolazepam
Toxicitate: Ușoară până la severă

La fel ca Aspirina, Xanax este uneori prescrisă de veterinari pentru câinii anxioși, dar nu trebuie administrat niciodată fără supravegherea directă a unui medic veterinar. În plus, forma umană a Xanaxului trebuie să fie întotdeauna departe de acoperirea câinelui dvs., deoarece cea mai mică supradoză a Xanax poate provoca efecte secundare severe.

Există separat Ajutoare de anxietate pentru câini care pot fi utilizate în siguranță. Efectele secundare ale Xanaxului, atunci când sunt prevăzute sub supraveghere VET, pot include o lipsă de coordonare, sedare, oboseală și creșterea apetitului. O supradoză de Xanax poate contribui la confuzie, daune hepatice, entuziasm SNC, sedare extremă și comă.

7. Ambien (Zolpidem)

De asemenea cunoscut ca si: Lunesta, Eszopiclone, Zalepon, Sonata
Toxicitate: Ușoară până la moderată

Ambien nu are efectul sedativ la câinii pe care îl face în oameni și nu ar trebui niciodată folosit pentru a vă liniști pooch-ul sau pentru orice alt motiv. Cu toate acestea, într-un fel este adesea cercetat și chiar încercat de proprietarii de animale de companie, ceea ce îl face încă un alt medicament uman nesigur pentru câini pe care nu ar trebui să-l mințiți în jur.

Ingestia de Ambien de un câine poate provoca ritm cardiac crescut, temperatura crescută a corpului, tremore, hiperactivitate, agresiune, gâfâie, drooling, diaree, vărsături și convulsii. Ciudat, otrăvirea ambien la câini poate, de asemenea, să prezinte cu sedare, ritm cardiac lent, respirația încetinită, incoordonarea și letargia.

8. Orice medicament cu pseudoefedrină

Frecvent utilizate în medicamente reci, pseudoefedrina este un decongestionant utilizat în mod obișnuit de către oameni. Atunci când sunt ingerați de câini, cu toate acestea, pseudoefedrina poate avea ca rezultat agitație, agitație, tremor, hiperactivitate, tahicardie, hipertermie, tensiune arterială ridicată, gâfâie, elevi dilatați, incapacitatea sângelui pentru a cheag, defalcarea mușchiului și leziunile renale.

9. Vitamina D (supliment)

Deși vitamina D este prezentă și necesară în dieta câinelui dvs., nivelurile exorbitante ale vitaminei D prin ingestia suplimentelor umane sau otravă de șobolan sunt deosebit de periculoase.

Simptomele otrăvirii cu vitamina D includ vărsături, depresie, slăbiciune, crescută sete, pierderea apetitului, urinare crescută, sângele în fecale, sânge în vărsături, constipație, pierdere în greutate, convulsii, dureri abdominale, tremore musculare, drooling, incapacitatea sânge pentru cheag, insuficiență renală, comă și moarte.

10. Picături de ochi conținând clorură de benzalconiu

La fel ca și în cazul cremelor, nu ar trebui să fie ingerate nici o picături de ochi, dar anumite tipuri sunt mai periculoase pentru câini decât alții. Clorura de benzalconiu este frecvent utilizată în picăturile omului uman și este unul dintre medicamentele umane nesigure pentru câinii pe care proprietarii de animale de companie ar fi putut să se culce.

Atunci când animalul dvs. ingenează picăturile de ochi, ele pot prezenta numeroase efecte secundare ușoare până la moderate. Aceste efecte secundare pot include vărsături, salivare, ulcerație orală, slăbiciune musculară, hipertermie și arsuri chimice.

11. Valium (diazepam)

De asemenea cunoscut ca si: Alprazolam, Clonazepam, Klonopin, Lorazepam, Ativan, Midazolam, Verd, Nitrazepam, Oxazepam, Pinaazepam, Prazepam, Zolazepam
Toxicitate: Ușoară până la severă

Diazepamul este uneori prescris la câini de către veterinari pentru a calma anxietatea, tratați convulsii și relaxați-vă mușchii; Cu toate acestea, are potențialul de a provoca efecte secundare grave.

Dacă se amestecă cu anumite alte medicamente sau luate în doze mai mari decât cele necesare, valium poate duce la simptome severe, incluzând diaree, vărsături, pierderea coordonării, sedarea, lipsa apetitului, creșterea apetitului, respirația încetinită, ritmul cardiac încetinit, agresiunea, letargia, coma , și moarte. Nu dați niciun valiu la câini decât dacă sunteți sfătuit de medicul veterinar.

12. Melatonină

Melatonina este populară printre oameni pentru a ajuta la problemele de somn. Există o anumită controversă dacă melatonina este sau nu în siguranță pentru câini, dar până când lucrurile sunt mai clare, este mai bine să o păstrați ca fiind unul dintre cele mai populare medicine umane nesigure pentru câini care nu ar trebui să le primească fără supraveghere veterinară directă.

Mai ales, deoarece unele mărci de melatonină conțin xilitol care este toxic pentru câini (menționat mai jos). Acestea fiind spuse, chiar și fără a conține xilitol, melatonina poate duce la tulburări digestive, ritm cardiac rapid, rezistență la insulină la câinii diabetici și confuzie.

13. Codeine.ro

În unele cazuri, codeina este utilizată pentru a controla durerea la câinii care au reactivitate sau sensibilitate la morfină. Poate fi, de asemenea, utilizat pentru a trata tusea. În timp ce este rară pentru proprietarii de animale de companie să găsească acest drog care se află în jurul casei lor, există date care arată că oamenii consideră că este unul dintre potențialul medicament uman pentru ca câinii să încerce.

Codeina nu ar trebui să fie dată fără supraveghere veterinară directă, iar medicamentele umane care conțin codeine ar trebui să fie ținute la îndemâna FIDO. Există mai bine Meds de durere pentru câini pentru a încerca mai întâi. Codeina poate, de asemenea, să reacționeze negativ cu alte medicamente și poate provoca vărsături, greață, constipație, obstrucție intestinală, pierderea apetitului și dificultatea respirației.

14. Tratamentele urechilor bazate pe alcool

Există o serie de tratamente urechii bazate pe alcool pe piață, dar acestea ar trebui evitate în orice moment când vine vorba de utilizarea lor pe sau în jurul câinilor dvs. În timp ce alcoolul va usca urechea, va provoca, de asemenea, iritarea țesutului delicat din urechile câinelui, ceea ce poate duce la umflarea.

Alcoolul va afecta, de asemenea, rănile deschise în interiorul urechii. În schimb, utilizați animalele de companie Tratamente pentru câini și să discute probleme cu un medic veterinar pentru un tratament bazat pe prescripție, dacă este necesar.

15. Multivitaminele umane

Nevoile de vitamine umane și nevoile de vitamine canine nu sunt aceleași și multe multivitamine umane conțin ingrediente toxice la câini. Deoarece mulți oameni iau multivitamine artificiale în formă de pilule și adesea le-au culcat în bucătărie, acesta este unul dintre cele mai populare medicamente umane nesigure pentru câini (deși tehnică nu medicamente).

Dar, mai important, acest lucru nu include doar vitaminele în sine - multe vitamine umane conțin, de asemenea, xilitol, un îndulcitor care este toxic și câinilor. Dacă câinele dvs. are nevoie de o multivitamină, discutați cu medicul veterinar pentru a găsi o vitamină adecvată de canină pentru ei, există o mulțime de opțiuni pe care le puteți da în siguranță câinelui dvs.

16. Peroxid de hidrogen (aplicație topică)

Peroxidul de hidrogen este un produs care poate fi utilizat în unele cazuri pentru a induce vărsături la câini (Consultați întotdeauna controlul otrăvitorului de animale înainte de a vă face voiosul de câine) și că este vorba despre singurul motiv pentru ao folosi vreodată, după discutarea cu un medic veterinar sau PET Poison Hotline Professional. Când vine vorba de utilizarea locală, stați departe de acest antiseptic bubbling, deoarece poate afecta grav țesutul și poate inhiba creșterea țesutului nou la câini.

17. Ginkgo Biloba (supliment)

Ginkgo Biloba este uneori recomandată de medicii veterinari pentru câinii cu tulburare cognitivă canină, fluxul sanguin îmbunătățit și dilatarea vaselor de sânge. Există, de asemenea, sugestii că poate fi utilă într-o serie de alte boli; Cu toate acestea, deoarece Ginkgo afectează capacitatea sângelui de cheag, a fost uneori cunoscută că provoacă sângerări spontane și interacționează cu o serie de alte medicamente, nu ar trebui să încercați niciodată să vă completați câinele cu Ginkgo fără supravegherea directă a VET.

18. Ginseng (supliment)

Ca Ginkgo, Ginseng are utilizări și a fost prescris de medicii veterinari atunci când tratează câinii cu cancer ca tratament suplimentar. Ginseng sa demonstrat că crește timpul de supraviețuire pentru pacienții cu cancer, scade dimensiunea tumorii și a susținut sistemul imunitar. Acestea fiind spuse, Ginseng de asemenea, sângele, poate provoca stimularea la unii pacienți și poate afecta capacitatea sângelui de a coagula. Ginseng interacționează, de asemenea, cu o serie de medicamente și nu ar trebui să fie dată fără supraveghere veterinară directă.

19. Orice medicamente care conțin xilitol

De asemenea cunoscut ca si: Fără zahăr, fără zahăr, gumă, menta, menta de respirație, pastă de dinți, vitamine de mestecare, trident, întrerupătoare de gheață, orbită, nicoretă, alcool de zahăr, necroză hepatică acută, hipoglicemie, insuficiență hepatică
Toxicitate: Ușoară până la severă

Medicamentele umane (precum și bomboane umane) sunt adesea îndulcite folosind xylitol, o substanță care este toxică pentru animalele de companie. Chiar și un unt de arahide (un fel de câine popular) poate conține xylitol.

Chiar și cea mai mică cantitate de xilitol poate provoca scăderea zahărului din sânge a unui câine, provoacă convulsii, provoacă insuficiență hepatică, provoca comă și provoacă moartea. Până acum, aceasta este cea mai cunoscută substanță dintre proprietarii de animale de companie, dar nu mulți sunt conștienți de faptul că poate fi adăugată și în medicamente care au fost inițial medicine umane pentru câini.

20. Lunesta (eszopiclone)

De asemenea cunoscut ca si: Ajutor de somn, eszopiclone, ambien, benzodiazepină, valium
Toxicitate: Ușoară până la moderată

Ca Ambien, Lunesta poate provoca o serie de efecte secundare, inclusiv agitație, sedare, agresiune, hiperactivitate, gâfâie, drooling, vărsături, diaree, tremor, depresie respiratorie, depresie cardiovasculară, hipertermie, comă și moarte.

21. Usturoi (supliment)

Usturoi este adesea folosit ca supliment la om pentru sănătatea sistemului cardiovascular și circulator. Usturoiul nu trebuie utilizat ca supliment pentru câini, totuși, deoarece este cunoscut faptul că provoacă anemie hemolitică.

Anemia hemolitică se caracterizează prin izbucnirea celulelor roșii din sângele din corpul câinelui. Simptomele legate de el la câini includ letargie, slăbiciune, vărsături, lipsa apetitului, dezorientarea, amețeli, gingii palide, respirația și respirația rapidă.

Puteți observa că există cantități de usturoi în unele alimente pentru câini - aceste sume sunt minute și pot avea de fapt Efecte pozitive La sănătatea câinelui tău. Usturoiul în orice cantitate mai mare, cu toate acestea, este toxic, iar pentru că mulți oameni au sau suplimente de usturoi care se află în jurul valorii de, devine unul dintre cele mai frecvente medicamente umane nesigure pentru câini de a urmări. Dar cât de mult usturoi este prea mult pentru câini? Depinde de mărimea câinelui dvs., de rasa lor și de sănătatea lor existentă

22. Beano (alfa-galactozidază (a-gal) și invertază)

În timp ce unele medicamente umane pentru a trata gazele pot fi folosite la câini, Beano nu este unul dintre ei. Beano este formulat folosind enzimele dezvoltate pentru sistemul digestiv uman și nu este o soluție eficientă pentru gazul câinelui dvs. Este unul dintre cele mai populare medicine umane nesigure pentru proprietarii de animale de companie ar putea avea în jur, dar ar trebui să fie atent la caninele lor ingestindu-l.

Din punct de vedere tehnic, consumând o dietă formulată de canină, câinele dvs. nu ar trebui să aibă nevoie să "pre-tratate" pentru gaz. Dacă câinele dvs. prezintă gaze după mese, discutați cu medicul veterinar cu privire la posibilele condiții de sănătate care ar putea fi provocate, precum și orice schimbări care trebuie făcute la dieta câinelui pentru a preveni gazul în viitor.

Există, de asemenea Suplimente digestive pentru câini care sunt mai sigure. Dacă aveți nevoie de medicamente puternice pentru a vă ajuta câinele cu gaze serioase datorită discuțiilor gastrice cu medicul veterinar cu privire la alternativele potrivite care sunt sigure și eficiente pentru câini.

23. Medicamente pentru diabet zaharat

Multe medicamente pentru diabet zaharat nu sunt aprobate pentru utilizare la câini și nu sunt proiectate pentru corpul canin. Câinele dvs. necesită medicamente de diabet canin, adaptate anatomiei, mărimii, stării și simptomelor. Folosirea medicamentelor cu diabet zaharat uman la câini poate duce la o serie de efecte secundare, inclusiv zahăr din sânge ridicat, zahăr din sânge scăzut, vărsături, letargie, convulsii, crescute sete, urinare crescută, comă și moarte.

24. Ex-lax (Senna glicozide)

Ex-Lax este dezvoltat pentru uz uman și este prea puternic pentru câinele dvs. Dacă câinele dvs. se confruntă cu constipație, consultați medicul veterinar nu numai pentru a obține o rețetă pentru un laxativ prietenos cu canin, dar, de asemenea, pentru a afla de ce câinele dvs. se confruntă cu constipație. Dacă câinele dvs. ingerați accidental ex-lax, efectele secundare includ scăderea zahărului din sânge, diaree, durere abdominală, erupție cutanată, amețeli și o scădere a tensiunii arteriale.

25. Psoriazis Creme (calcipotriene)

De asemenea cunoscut ca si: Calcipotriol, vitamina D3, colecalciferol, taclonex, Dovonex
Toxicitate: Sever

În timp ce câinii pot obține psoriazis, la fel cum oamenii pot, cremele de psoriazis umane nu sunt sigure pentru a fi utilizate pe câini, deoarece conțin calcipotrienă - o sursă de vitamina D. Când este ingerat, calcipotriena creează un nivel incredibil de ridicat de calciu care duc la insuficiență renală.

Dacă un câine ingerați efectele secundare de calciporiene includ vărsături, diaree, letargie, slăbiciune, convulsii, setea excesivă, urinare excesivă, pierderea apetitului, letargia, comă și moartea. Dacă aveți psoriazis și folosiți creme pentru el (sau alte creme eczeme), amintiți-vă că este unul dintre cele mai nesigure de medicamente umane pentru caini să se situeze cu acces ușor.

26. Loțiune calamină

Loțiunea de calamină este o altă loțiune topică care conține oxid de zinc și nu trebuie utilizat pe câini. Pentru o listă de efecte secundare posibile la câinele dvs. de la consumarea lorăunii calamine vezi efectele secundare legate de crema de scutece care includ vărsături, letargie, diaree, gingii palide, gingii galbene, depresie, deshidratare, îngălbenire a ochilor sau pielii, anemie, rinichi daune, daune hepatice, convulsii, complicații cardiace și moarte.

27. Excedrin (aspirină / acetaminofen / cofeină)

De asemenea cunoscut ca si: Tylenol, paracetamol, apap, percocet, panadol, feverall
Toxicitate: Moderat până la severă

Excedrin este o combinație de medicamente multiple care sunt toxice pentru câinele dvs. - aspirina (pe care am observat-o deja), acetaminofen (pe care am observat-o deja) și cofeina (ceea ce provoacă aceleași efecte ca și supradozajul la om, dar câini sunt semnificativ mai sensibile la ingestia de cafeină). Ultimul pe listă, dar în nici un caz cel mai puțin popular printre medicamentele umane nesigure pentru câini, proprietarii de animale de companie de multe ori cercetă dacă Excedrin sau altă substanță de cafeină este bine pentru animalele de companie, dar nu este.

Citiți următorul: 16 alimente umane sănătoase pentru câini (pe care nu v-ați gândit)

Doriți să împărtășiți acest lucru?

27 cel mai nesigure de medicamente umane pentru câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 27 Medicamente umane nesigure pentru câini