Puppy escrocherie - semne, liste, cum să observați scamrii & faqs

Puppy escrocherie - semne, liste, cum să spună scammers & faqs

Într-o lume ideală, potențialii cumpărători și proprietari nu ar trebui să vă faceți griji Puppy Scamuri. Din păcate, nu este doar o problemă pe care trebuie să o rezolvăm, dar este în creștere. Înșelăcirile online sunt deosebit de comune, cu ușurința de schimb de bani și lipsa de detalii adesea tranzacționate.

Nu numai că acest lucru frustrant și supărător datorită pierderii banilor. Dar proprietarii sunt, de asemenea, distrași că membrul familiei lor nu va ajunge niciodată. Vrem să vă arătăm ce să fiți conștienți și cum să evitați Puppy escrocers Deci nu trebuie să vă faceți griji.

Semne ale unei înșelăciuni tipice de catelus

Înainte de a vă îngrijora chiar de un acord pe care l-ați făcut cu un crescător, vrem să vă arătăm semnele pentru a vedea o înșelătorie de catelus.

Plată imediată

Poate că ați contactat un vânzător cu catelul perfect pentru casa dvs. Dacă răspund imediat la plata sau starea care nu pot răspunde la întrebări până la primirea plății, acesta este un steag roșu. Desigur, crescătorii doresc să știe că timpul lor nu este irosit. Dar Băierii buni vor pune siguranța și re-homing a catelului înainte de orice. Ei ar trebui să răspundă la întrebările dvs., cerând propriile lor și înființând o întâlnire. Dacă banii pare să fie prerogativele lor, atunci arătați în altă parte.

Chiar dacă crescătorul pe care îl contactați a răspuns la unele dintre întrebările dvs., plata imediată este întotdeauna un steag roșu. Plata poate fi discutată, dar fără un contract de catelus și o vizită, crescătorii nu ar trebui să solicite plata integrală. Unii crescători vor avea scheme unde puteți plasa un depozit pentru catelus. Aceasta poate fi o preferință personală pentru tactici de afaceri și nu ar trebui să fie o preocupare. Dar înainte de a fi de acord cu un depozit, verificați recenzii ale unui crescător și solicitați dovada contractului de catelus, a sănătății părinților și a oricăror vaccinări.

Încălcări de plată imediate
Plata imediată este un steag roșu!

Reduceri mari

Dacă există un cățeluș perfect sănătos, publicat să aibă o reducere mare la prețul lor, să fii conștient. Cu toate acestea, cum puteți spune diferența dintre o înșelătorie de catelus și o reducere reală? În primul rând, luați în considerare vârsta catelului. Nu există niciun motiv pentru un catelus în stare bună de sănătate care să fie dat departe pentru o reducere cu excepția cazului în care au îmbătrânit o sumă considerabilă. Apoi, amelioratorul poate reduce prețul pentru a obține puiul o casă. Cu toate acestea, dacă un cățel foarte tânăr este anunțat ca ultimul gunoi, dar este încă o vârstă fragedă, o reducere poate fi suspectă.

De asemenea, trebuie să vă uitați la cât de mult oferă o reducere pe care o oferă. Dacă un catel a fost vândut pentru 400 de dolari și este acum vândut pentru 360 de dolari, acest lucru nu este un steag roșu în funcție de motivul pentru care. Cu toate acestea, este un câine în mod normal vândut pentru $ 1000 este vândut pentru 200 de dolari, acesta este un steag roșu mare. Dacă un câine poate fi în continuare clasificat ca un catelus, nu are nevoie să fie vândut pentru o reducere. Nu cu excepția cazului în care există o problemă bruscă de sănătate sau un motiv de urgență pentru a scăpa de catelus.

Solicitarea transferului de sârmă

Dacă un crescător solicită un transfer de fir, trebuie să vă întrebați, de ce ar fi nevoie de faptul că, dacă le veți vedea personal pentru a ridica catelul? Desigur, nu fiecare crescător care solicită un transfer de sârmă rulează o înșelătorie de catelus. Cu toate acestea, este ceva ce trebuie să vă gândiți ca odată ce un transfer de fir a fost făcut de dvs., un crescător de escrocherie ar putea pleca și șterge tot contactul cu dvs. Dar cum puteți spune dacă un transfer de fir este de încredere?

Dacă ați fost deja să vizitați catelul, amândoi ați fost de acord asupra unui contract de catelus și apoi solicită un depozit înainte de preluarea finală. Acest lucru nu este cel mai probabil nimic de îngrijorat, poate fi doar o formă ușoară de plată. Cu toate acestea, dacă crescătorul a cerut o plată completă după unul sau două mesaje, fiți suspicioși. Mai ales dacă fie refuză să trimită o imagine a câinelui sau să trimită o fotografie comercială. Luați în considerare imaginile de căutare inversă pentru a vedea dacă acestea au fost postate de alți utilizatori și copiate de un crescător.

Citând complicații de expediere și taxe suplimentare

Căștiile de câine sunt mai cunoscute pentru a lua bani cumpărători și nu au niciodată un catelus în primul caz. in orice caz, Uneori vor vinde un catelus, dar impune taxe suplimentare prin minciuni. O modalitate în care pot face acest lucru este prin citarea complicațiilor de expediere. Mulți cumpărători din SUA vor avea pui expediați la cel mai apropiat aeroport. De obicei, notificările sunt trimise numai la ameliorator, pe măsură ce le-au expediat, de obicei, în cerere. În acest fel, amelioratorul poate afirma că a existat o problemă în timpul transportului de expediere, iar costurile suplimentare necesită plata, cum ar fi biletele suplimentare de avion sau costurile cu combustibilul.

Pe măsură ce proprietarii sunt atât de încântați și îngrijorați de noul lor catelus, mulți vor distruge numerarul suplimentar fără întrebări. Cei care pun întrebări pot fi amenințați de ameliorator, cu șansa ca catelul să fie returnată și apoi nu li se permite să o re-cumpărate. Există, de asemenea, posibilitatea ca un artist înșelător foarte încrezător să aplice costurile suplimentare de expediere, precum și să nu vă furnizeze un catelus la sfârșit.

Comunicarea prin e-mail

Atât de multe întreprinderi comunică prin e-mail, deci de ce ar trebui să fie un semn de avertizare? Adesea nu este, dacă nu refuză să comunice în orice altă metodă înainte ca fondurile să fie schimbate. Folosind un e-mail, un ameliorator este capabil să se ascundă și să prezinte o imagine pe care doresc să o facă. De exemplu, un scammer se poate prezenta ca un individ mai vulnerabil și confuz să încerce să pună cumpărătorul la ușurință și să nu vă faceți griji cu privire la posibilitatea unei înșelătorii. Un e-mail poate fi, de asemenea, utilizat pentru a evita o întâlnire față în față, arată un catel și permite scammer să se gândească la un răspuns amănunțit.

Când sunteți la un apel telefonic, ați putea pune întrebări pe care scammerul nu le-a pregătit și nu vă pot face nici o îndoială cu privire la legitimitatea lor. Întrucât un e-mail le va permite timp să pregătească un răspuns adecvat, precum și să se gândească la o scuză dacă este necesar. Acest lucru le-ar putea da șansa de a vă convinge să le plătiți un depozit și să le permiteți să alunece.

Copiați listarea sau imaginile

Uneori, înșelăciunile catelului vor copia un anunț întreg de la alte crescători reglementați. Acest lucru îi acordă ușurință în crima lor, împreună cu un anunț convingător pentru a vă atrage atenția. În plus, pot oferi mai multe imagini ale aceluiași catelus în încercarea de a vă convinge. De asemenea, pot cerceta amelioratorul pe care îl încearcă să se impersonate sau cel puțin să-și imite vânzarea și să afle mai multe fapte de fundal. Acestea le permit să pară mai convingătoare în teren, să vă pună în largul său și să crească probabilitatea de a lucra înșelătoare.

Unele înșelătorii de catelus pot combina imaginile copiate pentru a încerca să convingă cumpărătorii pe care au creat multe gunoi diferite de-a lungul anilor. Nu vă permiteți să fiți păcăliți de un vânzător cu mai multe imagini. Contactul este totul și o postare bună și imagini pot părea strălucitoare, dar ar putea fi ușor copiate de la munca grea altcuiva.

Cum să evitați înșelătorii de catelus

Am rezumat cele mai bune metode pentru a evita înșelătoriile de catelus și pentru a găsi un vânzător legitim.

Nu fiți bani

O soluție simplă pentru a evita escrocii de catelus nu este de a nu fi sârmă. Când achiziționați un catelus Puteți fi de acord să dați bani în persoană la crescător pentru a evita orice înșelătorie. Cu toate acestea, problemele pot apărea pe partea crescătorului pe măsură ce mulți crescători doresc un depozit. În acest caz, merită luată în considerare abandonarea depunerii în persoană, în timp ce catelul este foarte tânăr și apoi discutarea contractului în săptămânile care conducea vârsta corespunzătoare re-homing.

Cu toate acestea, nu este întotdeauna posibil să călătorească și să renunțe la un depozit. Prin urmare, dacă trebuie să vă asigurați banii, asigurați-vă că un anumit contract este deja pus în aplicare. Contractul ar trebui să aibă semnătura crescătorului împreună cu numerele de contact valide. În plus, faceți acest lucru numai cu crescătorii cu recenzii mari și recomandări de încredere pentru a asigura siguranța.

Faceți cunoștință cu vânzătorul și câinele

Întâlnind vânzătorul și câinele, puteți preveni o înșelătorie pentru cățeluș și să aveți încredere că acesta este un crescător legitim. in primul rand, Puteți să întrebați amelioratorul tot felul de întrebări și să-i evalueze răspunsurile. Dacă par a fi informați și pasionați, acesta este un semn bun. Ar trebui să fiți atenți dacă par să fie evitată și ascuțită în răspunsurile lor.

În plus, Puteți vedea câinele, părinții și facilitățile de reproducere. Orice crescător bun vă va permite să vizualizați părinții unui catel, astfel încât să puteți măsura temperamentul, dimensiunea și colorarea lor viitoare. Acest lucru vă permite să vedeți dacă acest catelus ar fi potrivit pentru familia dvs. și situația vii. De asemenea, observarea facilităților de reproducere vă va permite să vedeți curățenia, îmbogățirea și îngrijirea corectă a câinilor sau lipsa de.

Cercetarea prețurilor generale de piață pentru rasa dvs

Prin cercetarea prețului general al pieței pentru puii dvs., puteți vedea dacă prețul recomandat de un crescător are sens. Dacă este fie foarte abruptă, fie foarte scăzută, fiți precauți și căutați de ce este.

Dacă un catel se potrivește cu standardul de rasă al rasei lor specifice, costul lor poate fi mult mai scump. Acest lucru se datorează faptului că sunt de Calitate spectacol Spre deosebire de calitatea animalelor de companie. Prețul poate fi, de asemenea, crescut dacă reproducerea sau linia este de câini de campion. Cu toate acestea, asigurați-vă întotdeauna că aveți dovezi că această afirmație este legitimă, deoarece este ușor să scrieți într-o reclamă. Colorarea rară poate fi, de asemenea, un motiv pentru a ridica un preț de catelus, dar acestea sunt motivele cele mai frecvente și justificate. Fi precaut de alții. În mod similar, dacă costurile sunt scăzute pentru un cățeluș sau foarte redus, fiți întotdeauna atenți și întrebați de ce.

Obțineți un contract în vigoare

Crearea unui A Cuppy Contract împreună cu un crescător este Una dintre cele mai eficiente metode pentru a vă asigura că nu sunteți o victimă a unei înșelăciuni de catelus. Aceste contracte sunt benefice pentru amelioratorul, cumpărătorul și bunăstarea catelului. Prin urmare, ar trebui să fiți precauți de un vânzător care refuză să creeze un contract de catelus sau nu a fost unul format.

Bunăstarea și finanțele sunt două dintre punctele vizate de top în contractele de catelus. Prin urmare, de ce nu ar dori un crescător să se asigure că acestea sunt convenite de ambele părți? Acesta poate fi un semn al unui crescător neexperimentat, de calitate scăzută sau un artist înșelător care nu vrea să semneze orice contracte. În plus, crescătorii pot beneficia financiar din contracte, deoarece asigură că un vânzător plătește suma integrală și chiar sunt de acord cu privire la extras dacă circumstanțele convenite nu îndeplinesc.

Contracte de catelus pentru a evita înșelătoriile
Contractele de catelus vă pot asigura că nu sunteți scamat.

Utilizați site-uri de urmărire înșelătoare

Există mai multe site-uri de pescuit pentru animale de companie, inclusiv Petcams, BBB, și Asociația Internațională de Transport pentru PET și TRANSPORT (IPata). Aceste site-uri web vor ține evidența site-urilor, a crescătorilor și a informațiilor de contact. Acestea sunt raportate și cercetate de lucrători și de public. Aceste site-uri web vor cerceta afirmațiile și vor publiciza oricare dintre cele care se dovedesc a fi înșelătorii.

Dar nu vrei să-ți petreci orele căutând prin ele să vadă dacă găsești crescătorul în cauză. Din fericire, Aceste site-uri oferă o caracteristică de căutare la îndemână pentru detalii, nume și nume de site-uri de contact (în funcție de site). Acest lucru vă permite să identificați escrocii deja recunoscuți. Cu toate acestea, noii escroci sau cei care și-au schimbat detaliile nu pot fi recunoscute. Prin urmare, nu luați aceste site-uri ca confirmare că crescătorul pe care îl consultați nu este un scammer, consultați și alți factori.

Nu te uita la site-urile clasificate

Site-urile clasificate sunt cele care permit vânzarea de ceva de către oricine (destul de mult). Deoarece acestea sunt atât de generale, Este foarte ușor să înscrieți și să postați detalii minime. Site-urile specifice pentru vânzarea câinilor pot necesita mai multe detalii despre dovezi de către ameliorator sau de pui. Prin urmare, aceasta este una dintre cele mai ușoare metode de reclame și va fi adesea urmărită de escroci.

De asemenea, dacă sunt prinși, ei pot dezactiva pur și simplu contul și pot crea unul nou în zece minute. Acest lucru permite dispariția ușoară atunci când au nevoie de faptul că este de la un caracter suspect sau după primirea unei plăți de la un client scamat. Site-urile clasificate împiedică în mod obișnuit repercusiunile negative pentru escrocii, motiv pentru care le folosesc atât de frecvent.

Să înțeleagă legile de expediere și să fie atenți la serviciile de transport maritim în Scamy

Fiți conștienți de legile de transport în locația dvs. ca Vă poate împiedica să fiți înșelați cu costuri și servicii false de expediere. De exemplu, dacă locuiți în California și primiți și un pachet de la Nevada, verificați legile de transport în ambele state.

Un crescător poate pretinde că acestea necesită costuri suplimentare pentru transport maritim atunci când puteți cerceta legile de transport maritim și să respingeți acest lucru. Prin urmare, asigurați-vă întotdeauna că este semnat un contract, inclusiv toate costurile în prealabil, astfel încât să puteți dezaproba pretențiile înșelătoare în timpul discuțiilor.

Căutați comunități online

Sunt atât de multe diferite Social Media Comunități de căutare a recenziilor, a opiniilor și a experiențelor diferite ale cumpărătorilor cu cumpărători particulari.

Din Pozitiv la revizuiri negative, Cumpărătorii pot discuta diferitele lor experiențe de crescători și care să aibă grijă. Aceasta este o mare tehnică de a angaja atunci când primiți primul crescător.

Verificați recenzii online pentru a evita înșelătoriile de catelus
Verificați recenzii online pentru a evita înșelătoriile de catelus!

Căutați imagini și posturi de căutare inversă

Artiștii înșelătorii de catelus vor folosi adesea posturi și imagini ale câinilor reale de crescători pentru a încerca să prezinte o persoană atractivă. Utilizând căutarea și posturile de imagine inversă, Puteți verifica dacă imaginile și postările provin inițial de la.

Check out acest ghid ușor pentru a afla cum să faci a Căutarea imaginii inversă pe telefonul tau. Acest lucru poate ajuta la eliminarea câtorva escroci mai convingători.

Puppy Scam liste

Ambele site-uri reglementate și nereglementate există care raportează înșelătoriile de catelus. Deși aceste site-uri pot fi foarte utile, ele pot fi, de asemenea, inexacte. Dar care site-uri merită să se uite și cum raportați și verificați escrocii? Uită-te mai departe, avem toate informațiile aici.

IPata

Asociația Internațională de Transport pentru Pet și Animal (IPata) sunt experți în transportul animalelor de companie. Acestea conțin o listă amănunțită de escrocii de animale de companie și anii în care au fost recunoscuți. Metoda de administrare în timp ce contactați e-mailul [Email & # 160; protejat].

Acest site web detaliază identificarea escrocilor împreună cu toți escrocii curenți raportați și detaliile de identificare a acestora. Ei vă cer să trimiteți toate detaliile pe care le cunoașteți când încercați să raportați un scammer împreună cu dovezi și e-mailuri transmise de probă. Această companie este legitimă, dar dacă aceștia studiază sau nu aceste afirmații nu sunt menționate direct, deci există o șansă de greșeală.

Petcams.COM

Un alt site care identifică escrocii de catelus este Petcams.COM. Acestea vizează site-urile de escroci de catelus și nu sunt detalii despre persoane fizice. Dacă doriți să raportați un site de scamming Puppy, apăsați acest lucru legătură Pentru a raporta o afirmație de investigație.

Doar pentru că trimiteți o revendicare nu înseamnă că acest site web va fi adăugat automat în directorul de scammer. În schimb, va fi deschisă o investigație în cazul în care Echipa Petcams va cerceta pretențiile. Acest lucru poate dura până la o săptămână în funcție de întârziere și cât de mare este site-ul web. Dacă descoperă dovezi de fraudă, site-ul va fi apoi adăugat la lista lor de artiști înșelători de catelus.

Fraudă.Org

Fraudă.Org se ocupă cu toate tipurile de plângeri de fraudă pentru a face escrocii mai cunoscuți. Ei au o secțiune specifică numai pentru animale de companie, și cum ar fi cu orice fraudă, puteți forma cu ușurință o plângere pe site.

Pur și simplu faceți clic pe & # 8216; Fișier de plângere "și vi se va cere să completați un formular de reclamație aprofundat, astfel încât echipa să poată cerceta în mod corespunzător plângerea. De la tot contactul cu persoana la toate informațiile de contact, Acest formular necesită o mulțime de profunzime. Acesta este motivul pentru care credem că este una dintre cele mai valide site-uri de fraudă datorită profunzenii sale de cercetare și publicare a escrocilor de catelus.

Puppy Fams - Întrebări frecvente

S-ar putea să rămâi în continuare cu câteva întrebări despre înșelătorii catelului. Ei bine, nu vă fret, am pus împreună o întrebare frecventă pentru a rezolva doar asta!

Cum observați un scammer de companie?

Pentru a da un rezumat rapid, Verificați dacă bluntitatea, orientarea banilor și lipsa bunăstării. Prioritățile crescătorului ar trebui să fie pentru îngrijirea și bunăstarea animalelor înainte de orice altceva. Dacă par să aibă puțină grijă în legătură cu acest lucru în anunțurile lor sau când vorbești, ei pot fi un scammer de companie.

În mod similar, dacă amelioratorul pare a fi foarte orientat spre bani și nu foarte informat, acesta este un semn de avertizare. Ei pot avea câini și încearcă să primească o plată înainte de a deveni înțelepți cu trucurile lor. În plus, crescătorii ar trebui să aibă grijă de clienți și de afaceri. Aceasta este profesia lor, și dacă sunt nepoliticoși și bond, poate fi pentru că pierderea nu este atât de importantă pentru ei.

Cum știu dacă un crescător este legit?

Un crescător legitim va avea grijă de bunăstarea animalelor înainte de orice altceva și să aibă recenzii bune și evaluări oriunde te uiți. În plus, crescători de reputație va avea contracte de catelus puse în aplicare pentru a se asigura atât crescătorul, cumpărătorul, cât și cățelușul vor fi fericiți.

Adresați-vă întrebări legate de crescător despre câinele pe care îl cumpărați, alți câini și istoria generală cu reproducerea. Ei ar trebui să fie pasionați de animale și să facă totul pentru a crea o afacere sanitară cu standarde mari de bunăstare. În plus, recenzii de la crescător pe social media sau site-uri web ar trebui să fie pozitive și informate. Dacă vă împiedicați în mai multe recenzii negative, merită întotdeauna citirea prin ele. În cele din urmă, contractele de catelus sunt un semn bun al unui crescător care știe ce fac. Bunăstarea câinelui este asigurată împreună cu finanțele convenite în contract. Deci, dacă un crescător nu este interesat de un contract de catelus, poate doriți să vă întrebați de ce este așa.

Cum găsiți dacă un crescător este înregistrat?

Acesta este un proces relativ simplu. Dacă un crescător de câini confirmă că sunt înregistrați, sunteți în stare Contacteaza Clubul Kennel ei sunt înregistrați la și ia-i să o confirme. Acestea ar trebui să fie ușor de căutat în baza de date pentru a vă spune dacă acest lucru este adevărat sau nu. În caz contrar, puteți Cereți amelioratorului să arate documentația corectă pentru a dovedi validitatea din înregistrarea lor.

Înregistrarea crescătorului
Confirmați dacă este înregistrat crescătorul.

Cum pot evita o înșelătorie de catelus?

Fii precaut și nu prea încrezător Pentru a evita o înșelătorie de catelus. Din păcate, acești oameni sunt acolo și vor pradă vulnerabili. Aceasta înseamnă că ar trebui să cereți crescătorilor să vă sprijine pretențiile, să verificați recenziile și să vizitați cu siguranță câinele și facilitățile dacă este posibil să faceți acest lucru. Nu luați niciodată un cuvânt de crescător pentru ceva pentru că ar putea fi un artist înșelător care se ascunde în spatele unei reclame.

Atâta timp cât rămâneți vigilent și verificați pretențiile de crescători înainte de a fi de acord cu orice, puteți evita înșelătoriile de catelus. Rămâneți alertă și faceți cercetările dvs. și veți găsi un ameliorator la fel de pasionat de câinii lor ca și dumneavoastră.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Puppy escrocherie - semne, liste, cum să observați scamrii & faqs