Hero dog salvează pisica blocată în interiorul unei scurgeri de furtună

Când câinele Aaron a insistat că proprietarul său aruncă o privire la ceva pe care-l simțise, Cynthia a fost surprinsă să găsească o pisică încercând să-și piardă calea de ieșire din tub.

Un câine pe nume Aaron a trăit 11 ani ca un animal de companie bun pentru proprietarul său, Cynthia Kingdon. Într-o zi, canina sa dovedit cât de valoroasă poate fi atunci când a salvat viața unei pisici blocate în interiorul unei scurgeri.

Aaron și Cynthia au ieșit pentru plimbarea obișnuită în jurul cartierului din Auburn, Massachusetts. Dintr-o dată, ceva a alertat pe Aaron și sa oprit în melodiile sale, pe măsură ce încerca să-i spună proprietarului ceea ce a simțit.

Un câine numit Aaron care a salvat o pisică

Câinele a insistat că a existat ceva în scurgerea de furtună și nu ar pleca indiferent de cât de multe ori Cynthia ia spus să înceapă să meargă. A fost destul de neobișnuit, deoarece Boy Boy Aaron a fost întotdeauna ascultător de comenzile lui Cynthia.

Proprietarul său și-a dat seama că nu va pleca până când nu a verificat-o.

Similar: Heroic Pit Bull salvează copilul să fie ucis de mama lui

Numele lui este wiggles

Cynthia nu putea să creadă ceea ce a găsit. La zece metri sub scurgerea furtunii era o pisică colorată de caramel blocată în tub. Omul lui Aaron a numit poliția, care, la rândul său, a alertat și controlul animalelor. Alți oameni au început să se adună în jurul lor pentru a încerca să ajute și un vecin a recunoscut pisica într-un fluturașuit de proprietarul său.

Aparent, numele său este wiggles și a lipsit aproape 10 zile. Din fericire, nu a durat mult timp pentru controlul animalelor pentru a trage wiggles din scurgere și acum este în siguranță înapoi cu proprietarii săi.

De ce pisicile iubesc scurgerile de furtuni?

Wiggles este una dintre mai multe pisici care au fost blocate în scurgerile de furtună. Experții pe animale de la Universitatea din Georgia au declarat cel puțin că NPR 44% din pisici iubesc să se plimbe, Explorați și vânați pentru că sunt curioși de natură. Curvele de scurgere sunt unele dintre locurile lor preferate, deoarece în cazul în care șobolanii sunt de asemenea.

O pisică lipită care a fost mântuită câine Aaron

Experții sugerează ca proprietarii de pisici să-și supravegheze timpul în aer liber, dacă îi place să vâneze. Ele arată de obicei acest comportament în timpul anotimpurilor mai calde. În sezoanele mai reci, pisicile pot îngheța la moarte în interiorul canalelor de furtună, de asemenea. Deci, este probabil mai sigur să le păstrați în interior sau să oferiți un spațiu în aer liber acasă cu o incintă sigură.

Furtuna scurgere posta o mulțime de riscuri, în afară de faptul că poate sufoca o pisică la moarte. Apa netratată și poluată trece prin aceste tuburi. Este o sursă de virus sau bacterii care vă pot face bolnavul bolnav.

El este un băiat inteligent

Între timp, Cynthia a spus că wigglele arătau ca și cum a pierdut câteva kilograme și ar fi murit de la foamete dacă Aaron nu ar fi simțit pisica. Bineînțeles, proprietarul câinelui este mândru de Aaron pentru salvarea pisicii. Ea a spus că câinele este un băiat inteligent pentru a insista pentru ea să arunce o privire la scurgere.

Aaron câinele caută o pisică blocată

Recunoscător pentru salvare, proprietarii de wiggles la trimis pe Aaron și Cynthia A & # 8220; vă mulțumesc & # 8221; card.

 Un al șaselea simț al unui câine

Este neclar ce este rasa Aaron, așa cum a adoptat Cynthia dintr-un adăpost cu ani în urmă. Indiferent de rasă, totuși, unim al șaselea câine este legendar. Ei pot simți un cutremur iminent, o furtună venită sau un potențial pericol. Câinii pot detecta, de asemenea, condițiile umane, cum ar fi o confiscare sau o femeie însărcinată care urmează să intre în muncă.

Un expert a explicat prin Psihologie astăzi că este probabil deoarece câinii pot auzi sunete în frecvență înaltă decât oamenii. Dr. Stanley Coren a scris că, deoarece câinii au capete mai mici, sunt mai sensibile la aceste sunete.

O pisică într-o cutie după operațiunea de salvare

Nosele câinilor sunt, de asemenea, sensibile. Ele pot mirosi concentrațiile de miros de o sută de ori mai bune decât oamenii, deoarece au cel puțin 300 de milioane de receptori olfactivi. Caninii au, de asemenea, un organ Vomeronasal care lipsește la om. Le permite să detecteze versiuni chimice de la alte animale.

Citiți următorul: Un câine salvează un altul cu transfuzie de sânge - și a ta poate și

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Hero dog salvează pisica blocată în interiorul unei scurgeri de furtună