"De la cârpe la bogății" - urmăriți transformarea incredibilă a unui câine abuzat

Un câine a apărut la kilogram în stare deplorabilă, iar transformarea ei fizică este de necrezut.

Pe 27 septembriea, Un câine numit Olanda a fost aruncat la un adăpost de acces deschis din Chicago.

Lucrătorii adăpostiți au luat o privire la ea și știau că era în nevoie și imediată a unei salvații. Așa că au numit unul dintre cele mai bune salvați de câine din Chicago - Fundația Trio Animal (TAF).

Un caz dificil

TAF este bine reputat în Chicago pentru a lua câini fără adăpost care au nevoie de un miracol și nu au nici o șansă la viață și de a le oferi tot ce trebuie să poată obține oa doua șansă. Aceasta include adesea intervenții chirurgicale costisitoare, reabilitare scumpă și suport de terapie emoțională.

Olanda a fost candidatul perfect pentru TAF. Starea ei fizică a făcut-o aproape nerecunoscută ca un câine. Taf a postat povestea ei pe pagina lor de Facebook.

Ea a fost încapătată în movile și movilele de blană mat, și chiar a avut ceea ce părea a fi fecale lipite de fața ei slabă. Fața ei mirosea foarte rău și chiar se frecă neîncetat pentru că pielea ei era atât de iritată.

Urechile lui Holland, care ar fi trebuit să măsoare aproximativ 2 inci bazate pe rasa ei, au fost măsurate de fapt peste 6 inci din cauza tuturor blănurilor mațioase.

Blănia mată pe picioarele lui Holland a fost 3 inci grosime. Acest lucru este nemaiauzit de.

Când TAF a mers mai întâi să lucreze la ea, au încercat să facă unele eliminări de bază. Dar foarfecele de îngrijire pe care le-au folosit ar putea tăia doar prin cea mai mică blană masivă groasă.

LEGATE DE: Câinele din Africa de Sud devine salvat - și transformarea lui este incredibilă

După un timp, Olanda a demonstrat că ea a fost stresată și în durere. Era dincolo de foarfece în acest moment.

Deci, decizia a fost făcută să se așeze în schimb, pentru că asta este singura modalitate de a îndepărta blana din Holland fără a fi traumatizantă.

Un drum dificil de recuperare

Miraculos, a fost descoperit la examinare că Olanda nu a suferit probleme de sănătate majore în afara traumei de piele.

Dar trauma de piele era intensă. Olanda a fost acoperită cu tăieturi și vânătăi (un efect pe care maturile grele le poate avea din cauza greutății și a remorcherului pe piele). În unele locuri, pielea slabă a copilului a început să fie deschisă, deoarece pielea ei era fizic incapabilă să efectueze cifra de afaceri celulară și să obțină o circulație adecvată.

Și datorită schimbării severe a greutății și formei ei, Olanda nu putea să meargă nici măcar la început la început. Era în atâtea durere.

De la cârpe la bogății - urmăriți transformarea incredibilă a unui câine abuzat

Dar arăta frumoasă!

De la cârpe la bogății - urmăriți transformarea incredibilă a unui câine abuzat

Doctorii au început-o pe runde de antibiotice pentru a trata și a preveni infecțiile cutanate și rundele de analgezice pentru ao ajuta să se vindece confortabil.

Pe zilele însorite

Cu cele mai întunecate zile din spatele ei, Olanda era acum gata să-și înceapă noua călătorie într-o existență mai fericită.

Starea ei emoțională nu a fost foarte bună. Ea nu a avut prea multă expunere la contactul sau socializarea umană, datorită a fost limitată și neglijată. TAF a mers la muncă, ajutându-i să se vindece acest aspect al traumei ei.

TAF are un câine de terapie, Miller, un Doberman care îi ajută pe câinii lor de salvare să se simtă confortabil și la ușurință, în timp ce își încep tranzițiile în viața normală.

Miller a fost ceea ce a luat-o pentru a obține Olanda să se simtă în cele din urmă destul de bine pentru a zâmbi.

Și apoi nu a putut să nu mai zâmbească!

Olanda a trecut prin săptămâni de tratamente medicale și reabilitare emoțională. Acum, ea era pregătită pentru ultimul pas spre noul său contract de leasing pe viață - obținerea unei noi case.

Nu a fost dificil. De îndată ce Olanda sa întâlnit cu cuplul care a venit să o adopte, i-a iubit imediat și le-a legat. Decizia a fost ușoară - zâmbetul pe față (și a lor) a spus totul - aceasta a fost dragoste la prima vedere!

Acum Olanda va trăi o viață incredibilă, plină de iubire, cuddle, confort și îngrijire nesfârșită.

De la distrugerea nenorocită la frumos și liber, transformarea lui Holland a fost făcută numai de dragostea și devotamentul de la Fundația Trio Animal.

Pentru a vedea mai multe povestiri de încălzire a inimii și fotografii ale transformărilor TAF, Vizitați site-ul lor web.

Citiți următorul: 5 povesti de salvare cu un scop care te va face sob

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » "De la cârpe la bogății" - urmăriți transformarea incredibilă a unui câine abuzat