Ce face buruienile pentru câini? Tot ce trebuie să știți

Ce face buruienile pentru câini

La fel de controversat cum pare, pur și simplu nu putem ignora faptul că cannabisul sau buruienile au avut un impact semnificativ în modul în care diferite culturi din întreaga lume au gestionat problemele lor de sănătate sau chiar ca mijloc de divinație. Cu dovezi care arată utilizarea buruienilor care se datorează încă 24 de BCE, deși cea mai veche "dovada intactă" a tetrahidrocanabinolului a fost descoperită cu aproximativ 2.700 de ani în urmă, este clar de ce are o urmărire considerabilă chiar și în cercurile științifice, creând o diviziune între cei care doresc să-și folosească proprietățile medicinale la maxim și pe cei care invocă dreptul tuturor să fie libere de efectele rele ale substanței psihoactive.

Înțelegem că unii oameni vor beneficia de utilizarea exclusivă medicală a marijuana. Substanța poate reduce severitatea greaței și a vărsăturilor, permițând pacienților să dureze prin tratamentele lor de chimioterapie unde grețurile și vărsături sunt efecte secundare frecvente. Este benefică pentru îmbunătățirea apetitului persoanelor cu infecție cu HIV sau SIDA, deoarece crește senzațiile de foame, permițând pacientului să mănânce cu mai multe gusto. De asemenea, a fost utilizat în gestionarea durerii cronice, precum și a spasmelor musculare prin afectarea receptorii canabinoizi din creier.

Dar sunt suficiente pentru a justifica folosirea buruienilor pe câini? În timp ce câinele dvs. pur și simplu nu va avea un cuvânt de spus despre statutul juridic al marijuana în această țară, puteți, totuși, să vă echipați cu cunoștințele corecte despre ce face buruienile la câini. Acesta este scopul acestui articol: pentru a vă ajuta să obțineți o înțelegere mai bună despre ce face buruienile prietenului dvs. canine.

câine mirositoare buruienile

Care este efectul marijuanei asupra câinilor?

O revizuire a mecanismului de acțiune a tetrahidrocanabinolului, ingredientul activ găsit în canabis sau marijuana, arată că afectează în primul rând receptorii canabinoizi care sunt prezenți în creier. Trebuie să apreciem că există două tipuri principale de receptori canabinoizi, deși oamenii de știință reprezintă că ar putea exista mai multe.

Motivul pentru care trebuie să înțelegem acțiunea fiziologică a tetrahidrocanabinolului în fiziologia umană este că pur și simplu nu sunt suficiente date clinice pentru a susține mecanismele fiziologice observate la câini. Ca atare, putem face doar presupuneri estimate cu privire la efectele clinice ale marijuana pe câini.

După cum spuneam, există doi receptori primari ai canabinoidului. Unul, CB1 se găsește în aproape toate țesuturile corpului, dar este foarte concentrat în creier. Acest tip de receptor se găsește și în plămâni, rinichi și ficat. Celălalt tip, CB2, se găsește în cea mai mare parte în celulele sistemelor imune și hematopoietice.

Receptorii canabinoizi sunt responsabili pentru senzația de durere, apetitul, memoria, starea de spirit, mișcarea coordonată, gândirea, timpul și percepția adâncimii și concentrarea. Tetrahidrocanabinolul se leagă de acești receptori care duc la o interferență în funcționarea normală.

Potrivit experților, următoarele manifestări sunt de obicei efectele marijuanei asupra câinilor.

  • Letargie
  • Semne de paranoia: stimulare și gâfâind
  • Probleme de respirație
  • Scăderea tensiunii arteriale
  • Pierderea echilibrului
  • Ritmul inimii anormale
  • Incontinenta urinara

Aceste efecte sunt rezultatul acțiunii tetrahidrocanabinolului asupra receptorilor canabinoizi. De exemplu, efectele sale asupra cerebelului pot duce la pierderea capacității unui câine de a coordona mișcarea celor 4 membre în raport cu mișcarea restului corpului. Această parte a creierului este, de asemenea, importantă în menținerea posturii și a echilibrului astfel încât să devină destul de ușor de văzut dacă un câine este "înalt" pe buruieni sau nu.

Deși nu au existat teste efectuate pe câini pentru a studia efectele marijuana pe formarea lor de memorie, putem să presupunem doar că efectele fiziologice vor fi mult similare cu oamenii. Marijuana este cunoscută de un impact negativ pe termen scurt, precum și crearea de noi învățări. Care a spus că poate fi destul de greu de făcut Antrenează un câine care este în prezent "înălțime" pe buruieni. Vestea bună este că încetarea consumului de marijuana a dus la recuperarea memoriei. Putem cel puțin să ne simțim încrezător că capacitatea câinilor noștri de învățare se va întoarce în continuare la normal, permițându-ne să le instruim.

Percepția senzorială este, de asemenea, afectată de buruieni sau de marijuana. Modificările percepției senzoriale pot duce la accidente, deoarece stimulii senzoriali nu sunt procesați corect de centrele lor de integrare în creier.

În plus, deoarece tetrahidrocanabinolul afectează, de asemenea, regiunea hipotalamică a creierului, acest lucru poate duce la o serie de probleme în respirație și la funcționarea cardiovasculară. De aceea puteți vedea câini care sunt "înălțime" pe marijuana care manifestă probleme de respirație. De asemenea, poate fi ritm cardiac neregulat care poate fi complicat în continuare de o reducere a tensiunii arteriale sistemice globale. Toate aceste evenimente pot submina livrarea eficientă a oxigenului la țesuturile care duc la hipoxie și ischemie. Deoarece toate țesuturile necesită oxigen pentru funcționarea optimă, o reducere a livrării de oxigen poate submina aceste funcții.

Ritmul inimii neregulate înseamnă pur și simplu că inima nu pompează sânge la o rată optimă. Cantitatea de sânge pompată de inimă cu fiecare bătaie depinde de relaxarea completă a inimii înainte de fiecare bătaie. Acest lucru permite ca inima să fie umplută cu sânge. Dacă inima nu se poate relaxa complet între bătăile inimii, camerele inimii nu se vor umple complet cu sânge. Data viitoare când inima contractează va fi doar sânge mai puțin decât capacitatea sa normală. Deci, cantitatea de sânge primită de diferitele țesuturi ale corpului va fi, de asemenea, mai mică decât normal.

Tensiunea arterială scăzută are, de asemenea, un efect asupra oxigenării țesuturilor, deoarece aceasta este presiunea necesară pe pereții arterelor pentru a împinge sângele înainte. Dacă presiunea este prea mică, chiar dacă aveți o cantitate adecvată de sânge din inimă, atunci sângele prea puțin va ajunge la țesuturi.

De asemenea, problemele din respirație pot duce la probleme de oxigenare, deoarece prin plămâni sunt filtrate aerul exterior și permis să difuzeze în sânge. Este, de asemenea, prin intermediul plămânilor că produsele alimentare metabolice, cum ar fi dioxidul de carbon, sunt eliminate.

În ceea ce privește efectele psihotrope ale canabisului asupra câinilor, într-adevăr nu există dovezi clare care să arate că modelele de canini după expunerea la canabis. Experții se pot baza numai pe schimbările comportamentale observabile la câini la fel de estimări cu privire la faptul dacă câinii suferă, de asemenea, de efectele psihotrope ale buruienilor sau nu.

De asemenea, este esențial să înțelegem că dimensiunea câinelui dvs. poate determina, de asemenea, severitatea și amploarea efectelor canabisului. În general, extremele de vârstă vor fi mai susceptibile la diferitele efecte ale canabisului decât rase din etapele adulților. Câinii vârstnici, în timp ce sunt mai mari decât puii, adesea prezenți cu condiții medicale preexistente cauzate de îmbătrânire. Acestea pot fi exacerbate de efectele fiziologice ale marijuanei.

Beneficiile buruienilor pentru câini

Cum se face pooch-ul meu "înalt" pe buruieni?

După cum am menționat deja, nu este foarte ușor să spuneți dacă un câine este "înalt" sau nu. Cele două semne interpretate de mulți ca potențial legați de efectele psihotrope ale canabisului: gâfâind și stimulează, nu sunt comportamente care sunt exclusive pentru consumul de canabis. Câini pantaloni dacă se confruntă cu căldură extremă. Câinii ritm dacă sunt nerăbdători, se simt amenințați sau chiar și atunci când sunt sub stres. Ideea este că există multe alte motive pentru care un câine se poate întruni și ritm, altul decât consumul de buruieni.

Ca atare, unul dintre modalitățile pe care le putem asocia aceste comportamente pentru a fi "înălțime" pe marijuana este dacă am observat că câinii noștri au fost expuși la astfel de substanțe. Dar cum câinii primesc "înălțime" pe buruieni? Experții spun că există 3 metode fundamentale în care câinii pot fi expuși și ajung la buruieni. Acestea includ următoarele.

  1. Ingerarea directă a frunzelor sau a mugurilor de marijuana.
  2. Ingestia obiectelor alimentare, cum ar fi untul și cookie-urile care au fost legate sau amestecate cu canabis.
  3. Expunerea la fumul de marijuanare secundare.

Este cannabis rău pentru câinii de companie?

Este clar că unii câini pot de fapt beneficiu De la utilizarea canabisului cu unii proprietari care raportează durata de viață mai lungă pentru poochesul lor respectiv. Din păcate, așa cum am arătat deja mai sus, într-adevăr nu este prea mult de făcut de stabilire cu certitudine absolută utilitatea clinică a marijuana în aplicațiile canine. În timp ce muntele de probă sprijină utilizarea sa limitată în anumite segmente ale populației umane, cu toată lumea împărțită, există o mulțime de întrebări rămase fără răspuns în ceea ce privește efectele canabisului asupra câinilor. Putem doar să presupunem asta marijuana nu este sigură pentru câini să consume sau chiar să fie expuși la astfel de substanțe.

Marijuana este toxică sau otrăvitoare pentru animalele de companie canine?

Experții sunt de acord că otrăvirea de marijuana este o amenințare imensă la adresa siguranței și integrității Pooches. În timp ce unele dintre efectele fiziologice ale toxicității canabis la câini pot fi considerate moderate, un număr mai mare de efecte fiziologice sunt cunoscute a fi severe. Acest lucru este valabil mai ales în cazurile în care câinele a ingerat cantități substanțiale de marijuana. Acest lucru poate duce la efecte care pun în pericol viața care justifică o vizită promptă la medicul veterinar dacă nu o unitate de îngrijire veterinară de urgență.

Aici am enumerat unele dintre semnele și simptomele moderat severe ale toxicității marijuana pe care le-ați putea fi îngrijorați de.

  • Merge ca un beat; instabil, mersul de amestecătură
  • Hiperactivitate, neliniște
  • Creșterea vocalizării
  • Letargie, slăbiciune
  • Depresie severa

Următoarele sunt considerate a fi efecte grave ale toxicității marijuană, astfel încât oricare dintre acestea

ar trebui să vă solicitați să vă consultați cu veterinarul dvs.

  • Pupile dilatate
  • Ritmul cardiac neobișnuit de lent
  • Depresie respiratorie
  • Scăderea tensiunii arteriale
  • Convulsii
  • Comă

Dilatarea pupilară este adesea un semn al unui nivel scăzut al conștiinței. Întotdeauna ne putem gândi la asta ca un semn al demisiei iminente, deoarece controalele corticale mai mari nu se integrează pur și simplu semnalele provenite de la nervul oculomotor. Acest lucru poate fi rezultatul crizelor care cresc în mod semnificativ durata de timp a celulelor creierului nu primesc oxigen. Cu cât este mai lungă sechestrarea, cu atât celulele sunt mai lungi în imposibilitatea de a obține oxigen din sânge. Acest lucru duce la schimbări hipoxice în creier, ceea ce duce la pierderea funcției regiunilor creierului care nu au primit o cantitate amplă de oxigen. Acest lucru duce la schimbări neregulate în ritmul cardiac cu depresia corespunzătoare a centrului respirator din Pons și Medulla Oblongata. Dacă nu este gestionat imediat și decisiv, câinele dvs. poate să-și piardă viața.

câine alergând în iarbă

Este bine să dai cannabis medicală câinilor?

Există un număr tot mai mare de state americane care legalizează utilizarea canabisului atât în ​​scopuri recreative și medicale. Din păcate, aceștia acoperă numai utilizarea marijuana în populația umană, nu câini. Și în timp ce este ușor de înțeles de ce unii proprietari de animale de companie dau în mod activ câinilor lor cannabis pentru o varietate de condiții de sănătate, cum ar fi:

Nu există într-adevăr nici un mod în care putem stabili cu certitudine absolută că aceste "efecte terapeutice observate sunt atribuite administrației de marijuana medicală la câini. Pur și simplu nu există nicio cercetare care a oferit o analiză necorespunzătoare a relației inferențiale dintre marijuana medicală și atenuarea dacă nu eliminăm aceste simptome clinice.

Este de înțeles că magazinele de oală au început acum catering animalelor de proprietari de câini, citând beneficiile pe care utilizatorii de canabis medicali umane s-au bucurat de ceva timp acum. Se speră că câinii vor răspunde, de asemenea, în același mod ca și oamenii.

Din păcate, în timp ce câinii sunt cei mai buni prieteni, anatomia și fiziologia lor diferă vag de pe a noastră. Chiar dacă diferența este minută, acest lucru poate avea în continuare un efect complet diferit de cele pe care le-am văzut pe oameni care folosesc Cannabis medical experienţă. Ca atare, chiar dacă cannabisul este destinat scopurilor medicale veterinare, într-adevăr nu putem recomanda utilizarea sa pentru simplul fapt că nu știm suficient pentru a justifica luarea unei decizii credibile. Avem nevoie de dovezi mai concludente pentru a-și susține utilizarea pe câini. Mai precis, avem nevoie de studii empirice efectuate pe câini și nu pe oameni.

Dacă sunteți în căutarea de a da cannabis câinelui dvs., puteți dori să citiți revizuirea celei mai bune uleiuri CBD pentru câini ca folosirea uleiului de cânepă este o modalitate excelentă de a vă completa dieta câinelui.

În legătură cu o postare: Ulei CBD pentru câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ce face buruienile pentru câini? Tot ce trebuie să știți