Monitoarele lui dumeril

Este mai probabil să vezi un monitor al lui Dumeril la grădina zoologică locală decât în ​​casa vecinului tău, dar sunt ocazional păstrate ca animale de companie. Marele Dumeril este popular cu proprietarii de reptile cu experiență, în special cei care au avut alte monitoare de companie mai mici sau ca niște șopârle mari iguanas. Ele sunt, de asemenea, cunoscute pentru schimbările lor dramatice de culoare din hatchlings la adulți.

  • Nume: Monitorul lui Dumeril (Varanus Dumerilii), Monitorul alb Jungle, Hao-Chang-Kao în sudul Thailandei, Biawak Kudong din Malaezia
  • Mărimea: Aproximativ 3 până la 5 metri lungime, inclusiv coada
  • Durată de viață: 10.7 ani înregistrate maxim

Monitorul lui Dumeril

Având în vedere monitorii să crească pentru a fi de cinci metri lungime, vor avea nevoie de o incintă care este suficient de mare pentru ca ei să se miște confortabil. Mai mare este întotdeauna mai bine, dar o cușcă care este de două ori mai mare decât cea pe care o conține sau, de preferință, un dormitor mic, este recomandat.

Cablurile construite personalizate din lemn și plexiglass pot fi construite pentru a se potrivi nevoilor dvs. sau unei camere care este dedicată monitorului dvs. atât lucrăm pentru a găzdui un monitor al lui Dumeril. Când proiectați casa monitorului dvs., țineți cont de faptul că va avea nevoie de o zonă de balenă foarte caldă și o umiditate ridicată (aproximativ 80%). De asemenea, va avea nevoie de o cutie de ascundere și de apă pe care să o poată urca pentru a defeca. În cele din urmă, asigurați-vă că nu există zone pe care monitorii dvs. îl pot bloca, deoarece își doresc să-și piardă corpurile.

Așternutul este adesea Aspen Shafings, Cypress Mulch sau un amestec de substraturi naturale pentru a ajuta la menținerea umidității, dar și permite monitorului să se îngroape puțin. În plus față de așternut, umidificarea, umidificatoarele și cele cedigerii vor ajuta la menținerea nivelului de umiditate la aproximativ 80% pe parcursul zilei.

Monitorul lui Dumeril

Din moment ce monitoarele lui Dumeril au nevoie de medii foarte calde, veți avea nevoie de niște lumini de căldură cu motor de mare capacitate pentru a vă menține temperaturile între 80 și 120 F în zona de basking. Noaptea puteți lăsa carcasa să se răcească la aproximativ 75 f. Este posibil să trebuiască să combinați emițătoarele de căldură ceramice, luminile de căldură albă, luminile de căldură de noapte și folosesc alte metode, cum ar fi încălzitoarele spațiale pentru a obține carcasa dvs. mare în cazul în care ar trebui să fie pe termometru. Dacă alegeți să furnizați, de asemenea, iluminatul UVB, un bec de vapori de mercur este o opțiune bună pentru incintele mari.

Unele proprietari de monitorizare a lui Dumeril simt că iluminatul UVB este benefică pentru șopârlele lor, în timp ce altele văd că nu este nevoie de bec. Există puține cercetări făcute cu privire la necesitatea acestei lungimi de undă invizibile, dar un lucru este sigur, nu poate face rău. Dacă alegeți să furnizați iluminatul UVB, asigurați-vă că păstrați-o pentru un ciclu de 10 până la 12 ore (la fel ca și cu orice altă lumină albă / vizibilă), schimbați becurile la fiecare șase luni (cu excepția cazului în care este un bec de vapori de mercur) , și asigurați-vă că este de la 10 la 12 centimetri distanță de locul în care monitorul dvs. se află.

Monitorul lui Dumeril

Hrănirea unui monitor al lui Dumeril înseamnă că mai bine fiți confortabil hrăniți o varietate de lucruri, inclusiv șoareci, crabi, greieri, Roade și multe altele. În sălbăticia cele mai multe "mănâncă în primul rând crabi, dar multe capitive Dumeril trăiesc în primul rând de șoareci și șobolani. Cel mai bine este să modificați dieta în timp ce monitorul este încă tânăr și încurajează cele mai naturale alimente disponibile.

Dumeril`s este un consumator foarte murdar și îi place să se dezmembreze și să se desprindă de pradă, chiar dacă este deja mort. Pentru a menține mizeria în jos, încercați să păstrați unghiile monitorului.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Monitoarele lui dumeril