14 Best dog health & # 038; infografia de siguranță făcută vreodată

14 Best Dog Health & # 038; Infografia de siguranță făcută vreodată

Dog Health este fiecare crescător de câini și prioritatea iubitorilor câinelui. Vrem ca Poochesul nostru să trăiască lângă noi cât mai mult posibil și dorim să se simtă sănătoși, bine? Așadar, ascultăm sfatul veterinarului, citim articole de știință pe bază de știință online (inclusiv aici!), dar există altceva pe care îl puteți face și este mult mai interesant!

AVERTISMENT: Această pagină, din cauza tuturor infograpilor, poate dura un pic mai mult pentru a încărca & # 8230; Dar merită foarte mult!

Top 14 cele mai bune infografice despre sănătatea și siguranța câinilor

Aceasta face parte din seria noastră infografică care a început duminica trecută cu Cele mai bune 10+ cele mai bune infografii pentru alimente și nutriție pentru câini, a trecut peste tot pe web și Vă mulțumim că ați împărtășit atât de mult. Este o mare încurajare! Aici o facem din nou, dar de data aceasta am predat Cele mai implicate și captivante pentru sănătatea câinilor.

Bucurați-vă de & # 8230; și împărtășiți!

1. Fapte importante despre corpul și organele câinelui tău

Când am dat peste acest infograptat, am fost atât de entuziasmat că știam că ar fi prima pe această listă. Este un ghid cuprinzător, adică sfatul dvs., condițiile comune și fapte interesante despre fiecare parte a corpului câinelui: de la urechile lor la labele lor. Totul este acolo!

Fapte importante despre clasa dvs. de câine =
Am căutat sursa de a credita autorul, dar nedefinit.

2. Periați și îngrijiți după îngrijirea dentară a câinelui!

Și # 8220 de câine rău respira? Ghici ce, probabil are o boală care chiar acum distruge țesutul și osul care îi susține dinții.& # 8221; Acesta este exact modul în care se deschide această infografică. Sunt sigur că te-a făcut brusc mai interesat de îngrijirea dentară câine, dreapta? Ok, să aruncăm o privire & # 8230;

Periați și aveți grijă de câinele dvs
Prin intermediul: dogchannel.COM

3. Animale de companie, Câini și plante toxice

Știați că există peste 700 de plante care sunt periculoase sau toxice pentru câini? nu eu am. Este o mulțime de flori și plante pe care câinele dvs. trebuie să stea departe de. Cei mai mulți câini știu instinctiv care dintre ele pentru a evita, dar aici sunt cele mai periculoase plante pentru câini, unele dintre ele sunt otrăvitoare și letale, așa că ia note și imagini mentale!

Animale de companie, Câini și plante toxice
Prin intermediul: Peinsurance.COM

4. Fiți să fiți inteligenți

Această infractică este mică, dar informativă, vă spune unde căpușele sunt de obicei găsite pe corpul câinelui dvs., ciclul de viață al bifați și cum evoluează. Ar trebui să examinați blănurile animalelor de companie adesea doar pentru a vă asigura că nimeni nu folosește câinele ca o placă și un pat.

Fiți să fiți inteligenți
Prin intermediul: WonderCide.COM

5. Top 10 cele mai comune paraziți de câini externi

Stânga necontrolată, acești paraziți de câini externi pot provoca tulburări grave, inclusiv dermatită alergică de purici, infecții secundare ale pielii și chiar anemie. Folosind un tratament topical de purici ar trebui să fie suficientă pentru a opri purici și alți paraziți înainte de a deveni o problemă gravă de sănătate pentru câinele dvs. (e). Pentru a vă ajuta să identificați amenințările, să vă uitați la infografică de mai jos, listați zece dintre cele mai comune paraziți externi la pisici și câini.

Tick ​​& Flea Control Produs recomandat: [Amazon Text = Frontul Merial Plus Placa și Tick Control pentru câini și pui și șablon = TitluPriceown & Asin = B0002J1Foo]

Top 10 cele mai comune paraziți de câini externi
Prin intermediul: întregul.COM

6. Top 10 paraziți de câini interni periculoși

Toți câinii trebuie depunați împreună cu utilizarea regulată a unui purici și controlul căpușe este o necesitate. Toți paraziții interni din această infografică pot afecta câinii și, din păcate, pentru dvs. sunt destul de comune.

Vă recomandăm să cumpărați un Deseupător afectiv pentru câinii dvs. Crescătorii de câini ar trebui să înceapă să folosească DeWormer (cum ar fi [Amazon Text = Panacur C & Asin = B000296N7S]) cu câteva zile înainte de livrarea și desfășurarea tratamentului pe catelusi pe primele săptămâni și luni.

Top 10 paraziți de câini interni periculoși
Prin intermediul: Pinterest

7. Îngrijirea câinelui tău în zilele fierbinți de vară!

Vummertime este la câteva săptămâni distanță și există măsuri de precauție care trebuie luate pentru a vă menține câinele răcoros și sănătos în timpul acestor căldură. Noi, oamenii, îi putem iubi, dar zilele de vară care îi pot lovi pe câinii noștri greu - și sunt potențial morți. Acest infografic vă oferă sfaturi uimitoare despre cum să vă păstrați câinele în siguranță în căldură.

Câinii sunt atât de dornici să-i placă proprietarii; adesea nu încearcă să se joace până când trupurile lor nu mai pot lua. Câinii nu pot transpira - ei pot doar pantaloni, așa că au nevoie să găsească alte modalități de a se răcească, cum ar fi apa potabilă, căutând umbra sau așezarea pe o suprafață rece pentru a-și gestiona căldura corporală.

Dr. Katrin Swindells, Universitatea Murdoch Expert veterinar

Dr. Katrin Swindells, Universitatea Murdoch Expert veterinar
Îngrijire pentru câinele tău în zilele fierbinți de vară!
Prin intermediul: Murdoch.edu.au

8. Unele sfaturi pentru o casă prietenoasă pentru câini (proiect de câine 101)

Cea mai gravă surpriză pe care o puteți avea este câinele dvs. Găsirea unui lucru pe care ați încercat să-l ascundeți și să-l vedeți tuse, sufocând sau chiar să se prăbușească câteva minute mai târziu. Există pericole de interior și în aer liber pe care trebuie să le dezamorsați acum înainte de a fi prea târziu. Acest infographic vă va ajuta să revizuiți unele surse comune de accidente pentru câini la domiciliu.

Unele sfaturi pentru o casă prietenoasă pentru câini (proiect de câine 101)
Prin intermediul: tractoare.COM

9. Primul ajutor și CPR pentru un câine de sufocare

Fiecare crescător de câini și iubitor de câine ar trebui să ia un curs în CPR pentru câini. Resuscitare cardiopulmonara este o abilitate utilă de a avea, sperăm că nu veți mai fi nevoie să utilizați, dar dacă trebuie făcută, ați putea salva o viață prețioasă a câinelui. Cei mai mulți dintre câini se sufocă din cauza oaselor mici și a jucăriilor rămase în casă, asigurându-vă că sunteți cel mai bine pentru a preveni acest lucru și dacă se întâmplă încă, fiți gata să vă ajutați câinele și să-i salvați viața. Tu vei fi eroul lui pentru totdeauna :)

Primul ajutor și CPR pentru un câine de sufocare
Prin intermediul: Kurgo.COM

10. Siguranța și prevenirea incendiilor

Casa ta ar trebui să fie ignifuză și este întotdeauna recomandată să coborâți în genunchi pentru a fi ca câinele dvs. și mergeți în jurul fiecărei camere care încearcă să spună sursele de incendiu și alte riscuri. Este mai amuzant decât pare și că trebuie să o faci pentru dragul câinelui tău. Noi toți iubim câinii, nu-i place foarte mult cenușă, nu?

Siguranța și prevenirea incendiilor
Prin intermediul: dogingtonpost.COM

11. După foc & # 8230; Sfaturi de siguranță pentru apă și informații pentru POOCHES

Toți câinii câini știu cum să înoate, este un reflex instinctiv, dar mulți nu ar trebui, și chiar mai mult nu-i place nici măcar. Mai mult, puii nu știu de obicei cum să înoate. Ca măsură de precauție, supravegheați întotdeauna câinele în jurul apei și luați câteva lecții dacă nu știți cum să vă înotați. Este posibil să trebuiască să aveți un moment Baywatch și să-ți salvezi catelul de înec!

După foc ... Sfaturi de siguranță pentru apă și informații pentru Pooches
Prin intermediul: Trupanion.COM

12. Câinii surzi sunt la fel ca alți câini și # 8230;

Cu excepția faptului că nu pot auzi! Au nevoie de multă dragoste, cât mai mult timp distractiv, la fel de multă trucuri pentru a învăța și atentia! Trebuie să lucrați la dvs. și să găsiți modalitate de a înțelege câinele dvs. surd, dar și modalitățile de a comunica cu câinele dvs. surd. Nu este ușor, deoarece nu puteți aplica toate cunoștințele și metoda pe care ați învățat-o despre formarea câinilor, dar le puteți adapta la situația dvs.

Câinii surzi sunt la fel ca alți câini ..
Prin intermediul: Trupanion.COM

13. Cele mai frecvente boli ale câinilor mici, medii și mari

Aceasta este o bucată mare, aceste trei infografii proiectate de Flexcin International sunt uriașe, dar vă prezintă Cele mai comune boli de câine în rasele mici, medii și mari. Va dura ceva timp pentru a încărca, dar merită să ne uităm la ele, foarte informative și destul de detaliate pentru un infografic.

Cele mai frecvente boli în rasele mici de câini
Cele mai frecvente boli în rasele mici de câini
Cele mai frecvente boli în rasele medie de câine
Cele mai frecvente boli în rasele medie de câine
Cele mai frecvente boli în rasele mari de câini
Cele mai frecvente boli în rasele mari de câini

14. Bucurați-vă de Crăciun și nu uitați aceste reguli de siguranță XMAS pentru câini

Crăciunul este festiv și distractiv, dar se întâmplă, de asemenea, să fie o perioadă în care casa ta se schimbă destul de mult și există noi pericole pe care trebuie să le cunoașteți, așa că câinii tăi nu sunt răniți, bolnavi sau mai rău. Știu și # 8230; Nu este încă Crăciun, dar este vorba despre sănătatea câinilor dvs., astfel încât să marchezi această pagină și să se întoarcă la ea în decembrie după ce ți-ai cumpărat câinele un cadou frumos sau două.

Bucurați-vă de clasa de Crăciun și Don =
Prin intermediul: animale de origine.Co.Regatul Unit

A fost foarte mult, nu-i așa? Tocmai am găsit prea multe infographici bune, așa că a trebuit să le avem aici, chiar dacă înseamnă să mergeți peste "zece" zece & # 8221; Am vrut să avem. Regulile există pentru a fi sparte, dreapta?

Vă rugăm să împărtășiți Facebook, Stare de nervozitate, și Vino înapoi săptămâna viitoare Pentru un post nou din seria noastră de cele mai bune infographici de câine făcut vreodată!

">
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 14 Best dog health & # 038; infografia de siguranță făcută vreodată